סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 3:26 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 73 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' דצמבר 03, 2020 10:52 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
ו-ווסברוק הולך להפוך לשעיר לעזאזל האולטמטיבי של כל פרשן כדורסל בישראל בתקופות הרעות של אבדיה.
לא יכול לדמיין שחקן שיספוג יותר אש ממנו כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 03, 2020 10:56 am 
מנהל פורום

טרייק אוונס כמשל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 03, 2020 11:00 am 
Hall of Famer

stavs כתב:
יש איזשהו סיכוי שיוסטון לא רוצים להעביר את הארדן ומאמינים בקאמבק של וול?

לא:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 03, 2020 11:03 am 
Junior

לא הבנתי בכלל את הצד של יוסטון בסיפור הזה...
הם החליפו חוזה נוראי אחד באחר (שניהם עד עונת 22-23) אבל עד הדרך ויתרו על שחקן טוב (ומעלה) כדי לקבל מישהו שלא שיחק שנה וחצי כדורסל וגם בשיאו היה כנראה פחות טוב מווטסברוק של היום.
מעבר לזה שוול קצת פחות גרוע באחוזים מ3 אני לא רואה אף פרמטר שבו בשיאו אפילו הוא עדיף על ווסטברוק של היום. כמובן שג'ון וול לא אמור להיות קרוב לוול בשיאו כשהוא בגיל 30 אחרי ששיחק שני חצאי עונות בשלושת השנים האחרונות.
כל זה רק כדי לקבל בחירת סיבוב ראשון ב2023? בחירה מוזרה מאוד לטעמי.

וכפי שכתבתי בת'רדים אחרים - אני לא מבין כל כך את הזלזול בווסטברוק. אין ספק שהוא לא טופ-טיר וגם אין ספק שהוא לא שחקן ראשון-שני בקבוצה עם שאיפות אליפות. אבל מה שכן הוא נותן זו הגעה כמעט בטוחה לפלייאוף, בטח במזרח.
מוכן להתערב עם כל מי שמעונין שוושיגנטון עושים פלייאוף מזרח עם ווסטברוק וביל .
( וגם מוכן להתערב שג'ון וול חוזר דרק רוז סטייל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 03, 2020 11:16 am 
Hall of Famer

הצד של יוסטון ברור לדעתי, הם רצו את ווסטברוק בחוץ, כדי לקבל עליו שחקן מועיל הם היו צריכים לוותר על נכסים ובחירות דראפט. אבל אם גם הארדן גם בדרך החוצה בקרוב, זו טעות לוותר על נכסים עתידיים כמו בחירות דראפט, עדיף לספוג חוזה כמו של וול ולקבל עוד בחירת דראפט שאפשר יהיה להעזר בה בבנייה מחדש ביום שאחרי הארדן. במקרה הכי טוב, אם וול חוזר ונראה כמו השחקן שהוא היה לפני הפציעות, אולי יצליחו לסחוט עוד עונה טובה אחת איתו ועם הארדן, ואם לא אז הארדן כנראה בחוץ עד הדד-ליין, יקבל עליו כמה חתיכות להתחיל איתן את הבנייה מחדש ואז החוזה של וול חסר משמעות, אולי יתעסקו איתו שוב עוד שנתיים כחוזה נגמר בתור פילר לטרייד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 03, 2020 11:19 am 
Senior

לדעתי שני הצדדים עשו את הצעד היחיד שאפשר לעשות במצב הלא מוצלח שהם נמצאו בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 03, 2020 11:22 am 
Hall of Famer

rony כתב:
הצד של יוסטון ברור לדעתי, הם רצו את ווסטברוק בחוץ, כדי לקבל עליו שחקן מועיל הם היו צריכים לוותר על נכסים ובחירות דראפט. אבל אם גם הארדן גם בדרך החוצה בקרוב, זו טעות לוותר על נכסים עתידיים כמו בחירות דראפט, עדיף לספוג חוזה כמו של וול ולקבל עוד בחירת דראפט שאפשר יהיה להעזר בה בבנייה מחדש ביום שאחרי הארדן. במקרה הכי טוב, אם וול חוזר ונראה כמו השחקן שהוא היה לפני הפציעות, אולי יצליחו לסחוט עוד עונה טובה אחת איתו ועם הארדן, ואם לא אז הארדן כנראה בחוץ עד הדד-ליין, יקבל עליו כמה חתיכות להתחיל איתן את הבנייה מחדש ואז החוזה של וול חסר משמעות, אולי יתעסקו איתו שוב עוד שנתיים כחוזה נגמר בתור פילר לטרייד.

בדיוק
אם הארדן היה נשלח בטרייד לפני ווסטברוק, הכל היה הגיוני יותר
זה טרייד שמסמן את התחלת הבנייה מחדש.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ה' דצמבר 03, 2020 11:24 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 03, 2020 11:23 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
לדעתי שני הצדדים עשו את הצעד היחיד שאפשר לעשות במצב הלא מוצלח שהם נמצאו בו.

לא יודע אם היחיד, אבל מסכים לגמרי שהאופציות של שתי הקבוצות היו מאוד מאוד מוגבלות, ולא לעשות כלום היה גרוע יותר מהטרייד הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 03, 2020 11:25 am 
Junior

rony כתב:

אני עדיין לא מבין את הצד של יוסטון.
הם מאמינים לדעתך שוול במצבו היום הוא שדרוג על ווסטברוק? אם לא אז הם החלישו את עצמם מקצועית בטווח הקצר כשעדיין יש להם את הארדן ביד וכל זה בשביל בחירה ב2023?
המקרה היחיד שבו אני רואה בזה היגיון זה אם הארדן עוזב בשביל חבילה של בחירות דראפט במהלך העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 03, 2020 11:29 am 
Senior

הם כבר סימנו את הבניה מחדש כשהם מכרו את קובינגטון בשביל בחירת דראפט עתידית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 03, 2020 11:33 am 
Hall of Famer

sheky כתב:
rony כתב:

אני עדיין לא מבין את הצד של יוסטון.
הם מאמינים לדעתך שוול במצבו היום הוא שדרוג על ווסטברוק? אם לא אז הם החלישו את עצמם מקצועית בטווח הקצר כשעדיין יש להם את הארדן ביד וכל זה בשביל בחירה ב2023?
המקרה היחיד שבו אני רואה בזה היגיון זה אם הארדן עוזב בשביל חבילה של בחירות דראפט במהלך העונה.

אבל זה מה שיקרה, שקי.
פשוט תהפוך בראש את הדברים.
נניח שאתמול הארדן היה נשלח בטרייד תמורת בחירות דראפט, לוורט ודינווידי. האם הטרייד של וול היה הגיוני בעיניך?

זה לא רלוונטי אם וול הוא שדרוג או שנמוך.
אם הוא שדרוג - אחלה.
אם לא - למי אכפת. הם השיגו בחירה כחלק מהבנייה מחדש שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 03, 2020 11:40 am 
Junior

אם זה סדר הדברים אני מסכים איתך.
אבל כרגע הארדן שם וזו שאלה טובה מה היא התמורה שעבורה הם יעבירו אותו. כרגע אין כזאת והוא עדיין שם ולכן אני חושב שכל עוד יש לך את הארדן בקבוצה אתה קבוצת פלייאוף ודאית.
אם הארדן סוגר את העונה ביוסטון אז אני לא מבין את הטרייד, אם הוא עובר בקרוב אז אני מסכים איתכם (אם כי ווסטברוק שווה יותר מבחירה ב2023 לדעתי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 03, 2020 11:51 am 
Junior

אז האינטרס מהצד של יוסטון הוא בחירה עלובה ב-2023 ומהצד של וושינגטון להיפטר מוול (אפשר לחשוב שווסטברוק זה מה שיגרום לביל להישאר)?
איזה טרייד משעמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 03, 2020 11:56 am 
Hall of Famer

sheky כתב:
אבל כרגע הארדן שם וזו שאלה טובה מה היא התמורה שעבורה הם יעבירו אותו. כרגע אין כזאת והוא עדיין שם ולכן אני חושב שכל עוד יש לך את הארדן בקבוצה אתה קבוצת פלייאוף ודאית.
אם הארדן סוגר את העונה ביוסטון אז אני לא מבין את הטרייד, אם הוא עובר בקרוב אז אני מסכים איתכם (אם כי ווסטברוק שווה יותר מבחירה ב2023 לדעתי).

השנה הזו לא רלוונטית. יוסטון והארדן שניהם מסתכלים קדימה. זה רק עניין של זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 03, 2020 11:58 am 
מנהל פורום

Yuval כתב:

זאת בחירת דראפט של מקום 15 ומטה, כן? אם זה יקרה ב23

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 03, 2020 12:01 pm 
Junior

Att כתב:
sheky כתב:

השנה הזו לא רלוונטית. יוסטון והארדן שניהם מסתכלים קדימה. זה רק עניין של זמן.

אם השנה הזאת לא רלוונטית אז החוזה של ווטסברוק לא יהיה שווה יותר בסוף העונה כישארו לו שנתיים לחוזה ולא שלוש שנים?
האם הארדן בגיל 32 לא יהיה פחות אטרקטיבי מבגיל 31?

אני לא מבין את סדר הפעולות ביוסטון אבל אני כן מקבל את הרצינואל של מה שאתם אומרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 03, 2020 1:05 pm 
Sophomore

אני חושב שלוול יש ערך. לא יכול להגיד שאני מכיר אותו אבל הבעייה שמייחסים לו היא בעיית אגו, ודווקא שחקנים כאלה רוצים להוכיח את עצמם ועובדים קשה.
יש סכוי שהוא יחזור שחקן לא הרבה פחות טוב ממה שהיה.
כך שבעיניי מהצד של יוסטון אם הארדן יישאר או לא הם לפחות קיבלו תמורה על ווסטברוק וזה לא רע.
מהצד של וושינגטון יש בזה הגיון אם באמת וול וביל לא יכולים לשחק ביחד, אפילו שלווסטברוק יש יכולת מאגית לגרום לשלם להיות פחות מסכום חלקיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 03, 2020 1:14 pm 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
מה יוצא ליוסטון? זרקו את ווסטברוק לוושינגטון
אולי שמעו דיווחים חיוביים לגבי ג'ון וול
וכן, בחירת סיבוב ראשון ב-2023, ואולי הם פחות בונים על זה שדני אבדיה יהיה סופרסטאר.

וול בקושי שיחק בגלל פציעות בשנתיים האחרונות לא בטוח שנראה אותו שחקן שלפני הפציעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 03, 2020 1:16 pm 
Sophomore

לא יודע עד כמה ווסטברוק יתרום ברמה הקבוצתית או דווקא יעבוד יותר על הסטטיסטיקות האישיות שלו,
אבל באיזה דרך שלא יבחר, עדיף שלא ינסה לזרוק שלשות בכלל.
הוא כ"כ גרוע בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 03, 2020 2:16 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
להזכיר שברוקס זה המאמן שהיה הENABLER הכי גדול של ווסטברוק ודי קיבע אותו במיינד סט של ההירו בול הדבילי מלכתחילה.

מבחינת יוסטון זה מעניין, והשאלה היא כמה אינפורמציה יש להם על מצב הבריאות של וול. יש פה 3 אופציות, 2 מהן חיוביות והשלישית מאד שלילית מבחינתם:

1. וול חוזר להיות 80% ג'ון וול ומעלה. כלומר אפשר לנסות אותו עם הארדן לפחות לאיזה חצי עונה, לראות לאן דברים הולכים ואם אפשר לתקוף את הפלייאוף שוב. אם לא, אז תמצא הקבוצה שתיקח אותו הלאה בטרייד, אם לא השנה אז אחר כך.

2. וול הוא "טוטאל לוס" - גמר את הקריירה סופית. צריך הרכזה של רופא חיצוני על זה, ולדעתי לשם יוסטון מכוונת. במקרה הזה המשכורת שלו יורדת מהתקרה וכתלות בכיסוי הביטוחי שלו (לחברת הביטוח של הNBA יש אפשרות לעשות OPT OUT על שחקנים מסויימים בתחילת החוזה שלהם) יכול להיות שגם אשכרה מהפיירול. במקרה הזה כמובן גם שולחים את הארדן למרבה במחיר ומתחילים מחדש.

3. וול הוא איפשהו באמצע בין הקיצוניות האלו, עדיין יכול לשחק אבל לא אולסטאר ולא קרוב. כלומר במקרה הזה הוא הופך לנטל בלתי סחיר עד סוף החוזה שלו. גם כאן כנראה ישלחו את הארדן ובבחירת הדראפט ינוחמו, אבל זה די רע להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 03, 2020 6:24 pm 
Junior

uriel17 כתב:
Yuval כתב:

זאת בחירת דראפט של מקום 15 ומטה, כן? אם זה יקרה ב23

קודם כל, הם קיבלו על קובינגטון את הבחירה ה16 בדראפט שרק היה, ובנוסף בחירת סיבוב ראשון עתידית. זה ערך לא רע בכלל עבור רול פלייר כמו קובינגטון.
שנית, הם השתמשו בבחירה ה16 הנ"ל ובחוזה הבלתי מובטח של אריזה, שהגיע תמורת קובינגטון, בשביל להשיג מדטרויט בחירה עתידית ולפנות מקום תחת הקאפ ספייס להחתמת ווד.
כך שמבחינת שורת הרווח נטו, הם החליפו את קובינגטון בשתי בחירות עתידיות + ווד. אפשר לפרש את זה כמהלך של בנייה מחדש, בגלל הבחירות העתידיות וגילו הצעיר של ווד, אבל בפועל מדובר בחליבה של מעל 100% מערך הטרייד של קובינגטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 03, 2020 6:38 pm 
Senior

אוריאל דיבר על הטרייד של ווסטברוק, אני מניח שהוא ניסה להגיד שזה לא כזה צעד של בניה מחדש, כי הוא משיג כולה בחירה 15 וצפונה בעוד 3 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 03, 2020 6:48 pm 
Senior

זו טענה סבירה בהחלט שהם הוציאו ואליו מצוין על קובינגטון. אני לא משוכנע שזה היה לגמרי מתוכנן אבל יצא מוצלח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 03, 2020 7:57 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
אוריאל דיבר על הטרייד של ווסטברוק, אני מניח שהוא ניסה להגיד שזה לא כזה צעד של בניה מחדש, כי הוא משיג כולה בחירה 15 וצפונה בעוד 3 שנים.

זה לא צעד מדהים, ההגנות חזקות מדי, אבל זה כן צעד של בנייה מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 04, 2020 9:25 am 
Junior

stavs כתב:
יש איזשהו סיכוי שיוסטון לא רוצים להעביר את הארדן ומאמינים בקאמבק של וול?
אני הייתי לגמרי על העגלה של וול הבריא ולצד הארדן זה המון כשרון בקו האחורי, אבל אפילו אז - עשויה להיות פה בעיית התאמה, לוול בטוח מסתמנת בעיית אגו ולפי השמועות הסבלנות של הארדן פוקעת.
וכל זה עוד לא מספיק בעיני בשביל 'לא' חד משמעי, אבל הסיכוי שוול יחזור להיות השחקן שהוא היה לפני 4 שנים כל כך קלוש בעיני, שאני די מקווה בשביל יוסטון שהם לא בונים על זה.

נשמע שדי כולם גם סקפטיים לחלוטין לגבי זה, מישהו חושב אחרת?

וול, הארדן וקאזינס היה יכול להיות ממש מעניין ב-2017 :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 73 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Hacohen, גמליאל ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה