סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 1:41 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 349 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכבי 21/22
הודעהפורסם: א' יוני 27, 2021 9:28 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אין לי מושג מי זה הטיילור הזה אבל לא סביר שממש אחד מתלוננים כשמכבי מביאה שחקנים מוכחים אך לא גדולים ומצד שני כשהיא מחפשת מציאות
נדמה לי שזה התקציב. מה לעשות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 27, 2021 10:17 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

נורטון כתב:
אין לי מושג מי זה הטיילור הזה אבל לא סביר שממש אחד מתלוננים כשמכבי מביאה שחקנים מוכחים אך לא גדולים ומצד שני כשהיא מחפשת מציאות
נדמה לי שזה התקציב. מה לעשות

זה כי השחקנים המוכחים האלה הם כאלה שהם או רול פליירס שהתרגלו לעלות מהספסל (נאנלי) או כאלה שאף קבוצה לא רוצה להשאיר אצלה (וויליאמס) או כאלה שמחלימים מפציעה קשה (בואו נראה מי עוד יהיה העונה עד שבנדר יחזור) ומכבי בונה עליהם כשחקני חמישיה. לעומת זאת המציאות של מכבי הם כל מיני שחקנים שאף אחד לא שמע עליהם ואף קבוצת יורוליג לא היתה חושבת להחתים.

באמת שלא חסרים שחקנים שפרצו השנה ברמות שמתחת ליורוליג. ג'ייסון בורנל מססארי, דריוס תומפסון מברינדיסי, ראשארד קלי מגזיאנטפ, ג'יילין סמית' מלודוויסבורג, מאט קוסטלו מגראן קנאריה, וגם ג'וש ניבו וג'הייבה פלויד מהליגה שלנו.
אני מתאר לעצמי שעוד קבוצות מתעניינות בשחקנים האלו אבל מכבי היא קבוצת יורוליג שאמורה להיאבק עליהם והיא לא מצליחה כי הבעלים שלה לא מוכנים להכניס את היד לכיס, אז במקום זה היא מחתימה "מציאות" בשקל וחצי כמו כריס ג'ונס, רכז שמכדרר 20 שניות בהתקפה לרוחב ולא מצליח לעבור אף שחקן בדרך לסל, ועוד שוקלת להשאיר אותו לעונה נוספת רק כי הוא ממש זול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 27, 2021 10:21 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ולפני שיבואו ויגידו לי "אבל ג'יילן ריינולדס נתן עונת פריצה אשתקד", אז נכון, הוא הפתיע לטובה בבאיירן, אבל א) הוא נחלש מאוד בסיום העונה גם בפלייאוף היורוליג ובעיקר בזה הגרמני, וב) הוא לא משלים את החולשות של זיזיץ כך ששוב פעם יהיו לנו שני סנטרים עם כישרון התקפי שלא מצליחים להחזיק את ההגנה (במקרה של ריינולדס) או ממש מזיקים בצד הזה של המגרש (במקרה של זיזיץ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 27, 2021 11:41 pm 
Sophomore

sir charles כתב:
לעומת זאת המציאות של מכבי הם כל מיני שחקנים שאף אחד לא שמע עליהם ואף קבוצת יורוליג לא היתה חושבת להחתים.

נראה לי שאתה קצת נסחף.
נאלי, רינולדס ו-וויליאמס הם לא החתמות מעולות, אבל מצד שני אני לא חושב שאפשר להגדיר אותם כ"אף אחד לא שמע עליהם" או "אף קבוצת יורוליג לא היתה חושבת להחתים".

בנוסף, תסלח לי שאני הולך קצת אחורה בזמן, אבל היו למכבי הרבה החתמות אפורות יחסית, שהביאו אותה לתור הזהב שלה -
מקדונלד, פארקר, דווין סמית, באסטון וכו'.
לא מדובר היה בשמות נוצצים וכו'.

וכמובן יש גם שחקנים עלומים לגמרי שהפכו להיות לגדולים באירופה :
האפמן, דיוויד בלו.

כמובן שגם לא חסרות דוגמאות הפוכות, של החתמות אפורות שהתרסקו לחלוטין, אבל כמובן שזה לא מדע מדויק.

נערך לאחרונה על ידי ehud בתאריך א' יוני 27, 2021 11:45 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 27, 2021 11:42 pm 
Freshman

אני חייב שיעשו פעם אחת תחשיב של שכר השחקנים של מכבי
ולא יתחבאו תחת התקציב.
כי חייב לדעת מה ההפרש בין שכר השחקנים לבין תקציב הקבוצה ולאן מנווטת הדלתא הזו
פשוט לא מסתדר בראש

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 28, 2021 12:50 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ehud כתב:
sir charles כתב:
לעומת זאת המציאות של מכבי הם כל מיני שחקנים שאף אחד לא שמע עליהם ואף קבוצת יורוליג לא היתה חושבת להחתים.

נראה לי שאתה קצת נסחף.
נאלי, רינולדס ו-וויליאמס הם לא החתמות מעולות, אבל מצד שני אני לא חושב שאפשר להגדיר אותם כ"אף אחד לא שמע עליהם" או "אף קבוצת יורוליג לא היתה חושבת להחתים".

בנוסף, תסלח לי שאני הולך קצת אחורה בזמן, אבל היו למכבי הרבה החתמות אפורות יחסית, שהביאו אותה לתור הזהב שלה -
מקדונלד, פארקר, דווין סמית, באסטון וכו'.
לא מדובר היה בשמות נוצצים וכו'.

וכמובן יש גם שחקנים עלומים לגמרי שהפכו להיות לגדולים באירופה :
האפמן, דיוויד בלו.

כמובן שגם לא חסרות דוגמאות הפוכות, של החתמות אפורות שהתרסקו לחלוטין, אבל כמובן שזה לא מדע מדויק.

התייחסתי לנאנלי, ריינולדס ו-וויליאמס בחלק הראשון. ההחתמות שאף אחד לא שמע עליהם התייחס לשמות כמו כריס ג'ונס והמלפפון הטרי קמרון טיילור.

לגבי ההחתמות האפורות שציינת, אז הלוואי שמכבי הנוכחית היתה עושה סקאוטינג כמו זו של תחילת המילניום. אריאל מקדונלד הגיע מלובליאנה רגע אחרי שלקח אותה לפיינל פור של גביע אירופה לאלופות, פארקר הגיע מהnba כנבחר סיבוב ראשון שהיה לו מזל רע עם פציעה ולא קיבל הזדמנות בקבוצה שבחרה בו, דווין סמית' הגיע כנבחר טרי לחמישיית העונה ביורוקאפ במדי טרוויזו, באסטון והאפמן הגיעו מהליגה הספרדית החזקה ובלו בכלל הגיע על תקן מתאזרח, כך שאף אחת מהדוגמאות שהבאת לא ממש מתאימה לפרופיל של שחקן שהגיע משום מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 28, 2021 1:04 am 
Hall of Famer

יש איזה 8-10 פארקרים בכל דראפט (כלומר שחקנים שנבחרים בין ה 30-35 הראשונים ולא מותירים חותם במנש). רובם לא יוצאים פארקר. ע'ע אלכס אקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 28, 2021 3:14 am 
Sophomore

sir charles כתב:
לגבי ההחתמות האפורות שציינת, אז הלוואי שמכבי הנוכחית היתה עושה סקאוטינג כמו זו של תחילת המילניום. אריאל מקדונלד הגיע מלובליאנה רגע אחרי שלקח אותה לפיינל פור של גביע אירופה לאלופות, פארקר הגיע מהnba כנבחר סיבוב ראשון שהיה לו מזל רע עם פציעה ולא קיבל הזדמנות בקבוצה שבחרה בו, דווין סמית' הגיע כנבחר טרי לחמישיית העונה ביורוקאפ במדי טרוויזו, באסטון והאפמן הגיעו מהליגה הספרדית החזקה ובלו בכלל הגיע על תקן מתאזרח, כך שאף אחת מהדוגמאות שהבאת לא ממש מתאימה לפרופיל של שחקן שהגיע משום מקום.

ועדיין אני זוכר שבשנה שהחתימו את מקדונלד והאפמן היתה תחושה שמדובר בשחקנים פרווה,
בטח לעומת שנים קודמות שהחתימו שמות כמו לונצאר, ווילי אנדרסון, אלכסנדר, באק ג'ונסון, דיוויד בנואה או ראשרד גריפית.
אני זוכר שבעונה הזו (של האפמן ומקדונלד) חוסר האמון של הקהל היה כ"כ גדול, שבמשחק הראשון (למיטב זכרוני מול לאשקו) הגיעו 3,500 איש להיכל.
גם ההחתמה של דווין סמית' לא היתה משהו מיוחד, עם כל הכבוד לחמישיית היורוקאפ.

המון פעמים שהלכו על שחקנים עם ניסיון, זה נגמר בכישלון -
קווינסי לואיס הגיע על תקן "השחקן עם ניסיון ה NBA ששיחק עם סטקטון ומאלון" והיה אחד הפלופים הגדולים.
חוסיין בשוק עם מלא ניסיון אירופאי גם נכשל.
שמרדיני, רודני ביופורד, קאמינגס, פאפאלוקאס, ווימס, צ'רלס גיינס, אייברסון, אלכס מאריץ' - כולם אכזבו.
ושהלכו על שחקנים סטייל אנתוני פארקר (צעירים סיבוב ראשון שלא קיבלו מספיק הזדמנות), שחקנים כמו ג'ו אלכסנדר או רודני וויט, זה לפעמים גם נגמר לא טוב.

בדרך כלל גם כאשר ההחתמות של שחקנים ניסיון אירופאי שנתנו עונה טובה במכבי (למיטב זכרוני),
מכבי לא הגיע להישגים מיוחדים - מרכוס בראון, דיוויד לוגן, קית לנגפורד, אלן אנדרסון.
שחקנים עם ניסיון שעזרו למכבי להגיע להישגים באירופה, וגם שיחקו טוב : מרכוס פייזר, סופו, היקמן וצ'אק אידסון.

שחקנים שהגיעו בלי ניסיון במקומות עם רמה גבוהה, אבל היו בסך הכל טובים - דאור פישר, דורון פרקינס, שון ג'יימס, פארגו.

קיצר, אחרי כל החפירה שלי בהיסטוריה של 20 השנים האחרונות, אין שום מגמה לשום דבר.

בכל מקרה שנינו מסכימים שלא יגלו כנראה את האפמן ומקדונלד השנה במכבי ושהסקאוט היום לא כמו פעם.
וכמו שכבר אמרו בפוסט הזה - הגיע הזמן שמכבי תתחיל להתרגל להיות קבוצת יורוליג בינונית, כמו שהיתה בניינטיז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 28, 2021 3:43 am 
Hall of Famer

בהחלט, עוד שחקן שהגיע על תקן סקאוט מדהים היה מרקוס גורי....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 28, 2021 10:42 am 
Sophomore

ehud כתב:
sir charles כתב:

ועדיין אני זוכר שבשנה שהחתימו את מקדונלד והאפמן היתה תחושה שמדובר בשחקנים פרווה,
בטח לעומת שנים קודמות שהחתימו שמות כמו לונצאר, ווילי אנדרסון, אלכסנדר, באק ג'ונסון, דיוויד בנואה או ראשרד גריפית.
אני זוכר שבעונה הזו (של האפמן ומקדונלד) חוסר האמון של הקהל היה כ"כ גדול, שבמשחק הראשון (למיטב זכרוני מול לאשקו) הגיעו 3,500 איש להיכל.
גם ההחתמה של דווין סמית' לא היתה משהו מיוחד, עם כל הכבוד לחמישיית היורוקאפ.

המון פעמים שהלכו על שחקנים עם ניסיון, זה נגמר בכישלון -
קווינסי לואיס הגיע על תקן "השחקן עם ניסיון ה NBA ששיחק עם סטקטון ומאלון" והיה אחד הפלופים הגדולים.
חוסיין בשוק עם מלא ניסיון אירופאי גם נכשל.
שמרדיני, רודני ביופורד, קאמינגס, פאפאלוקאס, ווימס, *צ'רלס גיינס*, אייברסון, אלכס מאריץ' - כולם אכזבו.
ושהלכו על שחקנים סטייל אנתוני פארקר (צעירים סיבוב ראשון שלא קיבלו מספיק הזדמנות), שחקנים כמו ג'ו אלכסנדר או רודני וויט, זה לפעמים גם נגמר לא טוב.

בדרך כלל גם כאשר ההחתמות של שחקנים ניסיון אירופאי שנתנו עונה טובה במכבי (למיטב זכרוני),
מכבי לא הגיע להישגים מיוחדים - מרכוס בראון, דיוויד לוגן, קית לנגפורד, אלן אנדרסון.
שחקנים עם ניסיון שעזרו למכבי להגיע להישגים באירופה, וגם שיחקו טוב : מרכוס פייזר, סופו, היקמן וצ'אק אידסון.

שחקנים שהגיעו בלי ניסיון במקומות עם רמה גבוהה, אבל היו בסך הכל טובים - דאור פישר, דורון פרקינס, שון ג'יימס, פארגו.

קיצר, אחרי כל החפירה שלי בהיסטוריה של 20 השנים האחרונות, אין שום מגמה לשום דבר.

בכל מקרה שנינו מסכימים שלא יגלו כנראה את האפמן ומקדונלד השנה במכבי ושהסקאוט היום לא כמו פעם.
וכמו שכבר אמרו בפוסט הזה - הגיע הזמן שמכבי תתחיל להתרגל להיות קבוצת יורוליג בינונית, כמו שהיתה בניינטיז.

איך בשם כל החוסיינבשוקים הגעת עד אליו?!?!

סחטיין על העכברות!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 28, 2021 11:11 am 
Hall of Famer

במשחק ההוא מול לאשקו היו 6,500 צופים, לא 3,500.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 28, 2021 11:15 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
האפמן הגיע כדי אלמוני, הוא שיחק בספרד בקבוצת מרכז-תחתית. לעומת זאת מקדונלד ממש לא הגיע כשחקן פרווה, והביקורת היחידה על הבאתו הייתה שהוא הובא במקום קטש. לא משהו מקצועי, רגשי לחלוטין.
אלכס מאריץ' הוא מקרה כאוב שכל מי שעיניו בראשו ראה את הכשלון ההולך לבוא. בשנים שעברו בין הסדרה מול פרטיזן לבין ההחתמה שלו במכבי כל מי שעקב אחריו ראה שהוא הפך לשבר כלי, למרות זאת הוא הפך לאובססיה של דני פדרמן. גם פאפאלוקאס הגיע הרבה אחרי שיאו וגם זה היה ברור למי שראה כדורסל אירופי.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 28, 2021 11:18 am 
Hall of Famer

האפמן אכן הגיע כאלמוני לחלוטין. למעשה, כבר היה סיכום עם 2 זרים אחרים (אייבנט וגיבר) ששוחררו לבסוף לטובת האפמן וקומג'יס.
מקדונלד לא הגיע כפרווה. אבל הוא לא היה נחשב לאיזה שחקן נוצץ, בטח בהשוואה לקטש עם הוירטואוזיות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 28, 2021 11:24 am 
Hall of Famer

מי שזכור לי ככשלון כואב במיוחד זה מאייק צירבס שהגיע אחרי עונה מצויינת בפרטיזן והייתי די בטוח שהוא חתיכת גניבה של מחלקת הסקאוטינג.

אז בדיעבד מסתבר שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 28, 2021 12:48 pm 
Sophomore

oren_80 כתב:

אני חושב שבמחזור אחר כך מול אולקר (לפני הגלגול של פנרבחצ'ה) היו 6,500. אחר כך היו 9,500 מול וילרבאן (היה ריק ליד הברזלים שהפרידו בין היציעים),
ומול אולימפיאקוס נשארו כבר כמה מאות אוהדים מחוץ להיכל כי הכל היה תפוס.
תור הזהב התחיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 28, 2021 12:56 pm 
Sophomore

ehud כתב:
oren_80 כתב:

אני חושב שבמחזור אחר כך מול אולקר (לפני הגלגול של פנרבחצ'ה) היו 6,500. אחר כך היו 9,500 מול וילרבאן (היה ריק ליד הברזלים שהפרידו בין היציעים),
ומול אולימפיאקוס נשארו כבר כמה מאות אוהדים מחוץ להיכל כי הכל היה תפוס.
תור הזהב התחיל.

טוב זה פעם אחרונה שאני מתווכח איתך.
דיווח של אמיר בר שלום על 6,000 צופים.

https://youtu.be/zzv0KekYMdg

איזה חתיך אלי סהר היה שהוא היה צעיר!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 28, 2021 1:17 pm 
Hall of Famer

מכבי חייבת להשקיע את מירב הכסף שלה בעמדה הכי חשובה במשחק-רכז ופעם אחריי פעם הם נכשלים בזה ובסוף נותנים לווילבקין את המושכות....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 28, 2021 6:23 pm 
Sophomore

דריק ווילאמס סיכם בקבוצה לעונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 28, 2021 10:02 pm 
Junior

כישרון, אבל לא בדיוק שחקן של קבוצות מצליחות. לא קבוצתי במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 28, 2021 10:12 pm 
Freshman

האמת היא שאני חושב על זה כל אחד עדיף על בנדר
אבל שאני ממשיך לחשוב על זה, איזה הבדל מאייסי שהיה עוגן הגנתי ודבק כמה שהיה בינוני

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 29, 2021 1:08 am 
Hall of Famer

העיקר שהמנויים נמכרים יפה
בינינו, כל השאר די שולי עבורם

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 29, 2021 3:57 am 
Hall of Famer

מריח כמו עוד עונה מחוץ לטופ 8.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 29, 2021 8:49 am 
Sophomore

שיווקית הם עושים עבודה יפה מאוד עם ההחתמות בשבוע האחרון. מקצועית זה נראה לי כמו הימור משוגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 29, 2021 9:17 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Avishai כתב:
שיווקית הם עושים עבודה יפה מאוד עם ההחתמות בשבוע האחרון. מקצועית זה נראה לי כמו הימור משוגע.

אין פה איזה הימור יוצא דופן, סתם החתמות רעות בלי שום התאמה בין אחת לשניה.
ריינולדס לא מתאים כגיבוי לזיזיץ. היו צריכים סנטר הגנתי שיכול לסיים לובים. מלבד פלויד וניבו מהליגה שלנו גם אוקטביוס אליס ומוסטפה פאל היו פנויים.
היו צריכים 4 הגנתי שיחפה על זיזיץ. וויליאמס הוא הדבר הכי רחוק מזה.
היו צריכים סמול פורוורד דינאמי. הביאו שחקן חד מימדי כמו נאנלי שלא שיחק 10 חודשים.
ההחתמה היחידה שאני מרוצה ממנה זה קינאן אוונס, אבל אם הם לא מביאים עוד גארד שיחפה בהגנה על סקוטי אז זה לא יעבוד כי גם הוא וגם סקוטי לא משהו בהגנה.
אני לא רואה איך יוצאת קבוצה מנצחת מחבורת השחקנים הלא קשורה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 29, 2021 9:22 am 
Sophomore

אוואנס עדיין לא חתם, לפי הדיווחים.
זה הימור כי קריירה של שחקנים היא לא דבר לינארי. שחקנים יכולים לחזור לעצמם (נאנלי), שחקנים יכולים למצוא את עצמם בתוך שיטה (וויליאמס + ריינולדס) ופתאום זו קבוצה עם לא מעט כלים, יכולת לרוץ יפה ולשחק בהמון הרכבים שונים בהתאם לצורך הספציפי. לא הבנתי עדיין מי אמור לשמור שם חוץ מטיילור, אם וכאשר, אבל התקפית יכול להתפתח שם משהו טוב אם ספרופולוס יפסיק לשעבד את הקבוצה לשחקן אחד. ספק אם זה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 349 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: bill_tipesh, Google [Bot], סוקרטס ו 30 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: