סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 12:48 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 26 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוקטובר 14, 2021 2:53 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
אז כהמשך לפוסט על המזרח, סקירה של המערב לפי 'הקבצות' של פאוור רנקינגס.
תהיה קצת יותר קצרה, כי של המזרח לקחה יותר זמן משחשבתי.
השורה התחתונה היא שהמערב שוב קשוח מהמזרח, רק שהפעם זה בגזרת התחזית לעונה הקרובה ופחות מבחינת כדורסל (שם זה די מאוזן לדעתי). היה ממש קשה לחלק לטירים, ועוד יותר לתת להם כותרת, הרבה קבוצות נעות בין שני טירים, הסדר של הקבוצות הרבה פחות מחייב בעיני מאשר במזרח, אבל עשיתי כמיטב יכולתי.

היידה לוטרי:
אוקלוהומה סיטי:
הגיעו דרק פייבורס על תקן הוטרן התורן שכנראה ייחתך כh לא יצליחו לקבל עליו בחירת סיבוב ראשון (או שכן תמורת אפסון של איזה ג'ון וול?), וכמה שחקנים מהדראפט - ג'וש גידי בבחירה ה6, טריי מאן, ג'רמיה רובינסון ארל. עזב בעיקר הורפורד, אבל גם כמה סקראבס, כולל צ'רלי בראון ג'וניור, למורת רוחו של אביו הגאה והכלב שלו סנופי.
הת'אנדר עוד התחילו את העונה שעברה טוב והיו על 50% בערך אחרי שליש עונה, ואז הם כאילו קלטו שהם עפים קרוב מדי לשמש, השביתו את הורפורד ושג"א והפכו לאחת הקבוצות הכי מביכות שהליגה ראתה.
השאלה העיקרית היא האם הם בכלל ינסו לנצח העונה. אני לא מאמין שעם שג"א ודורט הם קבוצה של 41 נצחונות מן הסתם, גם לא 31 כנראה, אבל אולי לא רחוק משם. ומנגד, פרסטי כנראה יסתפק ב11.
אז התסריט האופטימי מבחיתנו, כצופים, זה עונה שלמה (כמעט) של אלו שיודעים לשחק שם כדורסל, 21-25 נצחונות והת'אנדר מסיימים 14-15 במערב.
התסריט הפסימי הוא שפרסטי שם זין על הכל, מושיב את שג"א ודורט בצד מפברואר והת'אנדר מסיימים עם 10-13 נצחונות מביכים, אבל לפחות נראה את פוקו עושה שטויות.

יוסטון:
הגיעו דניאל תייס, דאנטה אקסום ובחירות דראפט מגניבות - ג'יילן רין, שנגון, גארובה וג'וש כריסטופר.
הלכו קלי אוליניק, סטרלינג בראון ואייברי בראדלי (מסתבר).
כבר אמרתי שבעיני יוסטון תהיה הסוס השחור של הליג-פאס. קבוצה עם כמה צעירים כיפים ומעניינים, שאולי תסריח את הפארקט ואולי אולי אפילו לא כל-כך.
כמו במקרה של דטרויט התסריט האופטימי והפסימי בכלל צריכים לעסוק בהתפתחות של ג'יילן גרין ושנגון, אבל אם אני חייב לזרוק מיקומים/נצחונות, אני מניח שהם עוד יכולים לסיים 12-13 במערב, ובתסריט די קיצוני גם לסיים מתחת לת'אנדר. הכי סביר שזה הם ינצחו להפסיד הרבה וגם יצליחו, אבל יהיו הבלחות של אחלה כדורסל מדי פעם.

יאבקו על פליי-אין:
סאן אנטוניו:
הביאו את דאג מקדרמוט, תאד יאנג, אל-פארוק אמינו, זאק קולינס, ברין פורבס וג'וש פרימו וג'ו וויסקמפ מהדראפט.
איבדו את דרוזן, רודי גיי, פאטי מילס ואחרים.
התלבטתי אם לשים את הספרס בקבוצה הקודמת כמין הוט-טייק על זה שהם ילכו על טאנקינג לשם שינוי, אבל אז הגעתי למסקנה שהם לא, ואני מהמר שאפילו יסיימו מעל לפחות קבוצה אחת בהקבצה הזו.
קצת קשה לנחש מה יהיה עם הספרס, שהפכו בשנים האחרונות לקבוצה מאוד פרווה - כזו שלא מוכנה להיות trainwreck מצד אחד, אבל לא מספיק טובה כדי לעשות דברים מעניינים מהצד השני. יש להם קאדר צעיר ואתלטי, אבל לא מאוד מוכשרת ומאמן ענק, שאולי בכל זאת כבר לא הכי מיושר עם הכדורסל המודרני.
אני מניח שהתסריט האופטימי הוא השחלות נוספת לפליי-אין, לא חושב שמעבר לזה, ופסימי יהיה עונת טאנקינג, גם אם לא הארד-קור, ראשונה מאז דאנקן, כזו שבה הם מסיימים 13 במערב. אני חושב שהם כן יפתיעו מעט לטובה.

ניו אורלינס:
הגיעו דבונטה גרהאם, סאטורנסקי, ולנצ'ונאס, גארט טמפל וטריי מרפי הרוקי שנראה מעולה (!) בינתיים בהכנה.
עזבו לונזו, סטיבן אדאמס, בלדסו ואחרים.
הפליקאנס מעניינים, אבל הרבה פחות משהייתי מקווה. אני מאמין גדול בזאיון, ראיתי אותו הרבה והתקפית הוא מיוחד מאוד מאוד מאוד. הבעיה היא שהגנתית הוא לא טוב והקבוצה הזו לא טובה, ואינגרם שאמור להיות הכוכב השני, אני לא בטוח כמה מתאים לידו ואפילו לא עד כדי כך מאמין בו.
הקיץ הזה הם לא עשו בערך שום דבר טוב חוץ מלבחור טוב (אני חושב) בדראפט. הגארדים שם... בסדר, ולנצ'ונאס אחלה, אבל לדעתי לא מתאים ליד זאיון. מין תחושה meh כזאת.
תסריט אופטימי לדעתי יהיה פליי-אין, נגיד ממקומות 7-8, תסריט פסימי הוא פספוס נוסף ומקומות 11-12.
בעצם לא, התסריט הפסימי הוא פציעה / רצון לעזוב מצד זאיון, השאר פחות חשוב.

סקרמנטו:
הגיעו טריסטן תומפסון, אלכס לן ודביון מיטצ'ל בבחירה ה9 (ונחמיאס קטה הפורטוגלי). הלכו חסן ווייטסייד ודלון רייט בעיקר.
אני אתן פה טייק מעט אמיץ, אבל לא ממש ואומר שלדעתי הקינגס יכולים לעשות אחלה של עונה. יש להם שלישיית גארדים צעירה ומגניבה, הילד הוא קלעי אדיר, הריסון בארנס אחלה, ראשון הולמס גם כן, חבל שבאגלי כזה גרוע, אבל יש שם יופי של פוטנציאל לסמול-בול, הם יכולים להיות יעד טרייד טוב לסימונס (ואני חושב שפוקס שחקן לא פחות טוב ממנו, אבל מסימונס על פוקס יכול להיות ששני הצדדים ירוויחו), התקרה שם לא מאוד גבוהה, אבל אני כן יכול לראות אותם עושים פלייאוף ומשחקים כדורסל מגניב.
אז אני מניח שהתסריט האופטימי הוא בערך מקום 8, אולי אפילו 7 והפסימי הוא שנה נוספת בחוץ, איפשהו באיזור מקומות 12-13.

מינסוטה:
הגיעו טאוריין פרינס, פאט בוורלי ונייתן נייט, עזבו רוביו, ג'ארט קלבר וחואנצ'ו.
באיזשהו מקום הוולבס הם קצת כמו הקינגס - קבוצה צעירה שמאכזבת כבר תקופה, אבל יש שם פוטנציאל לריצה מפתיעה. השני שליש הראשונים של העונה הקודמת שלהם היו ביזיון אמיתי, בסוף הם נראו הרבה יותר טוב, אבל אני לא יודע כמה קרדיט לתת להם על זה. הסיכוי לשינוי שם הוא בעיקר דרך שיפור של אדווארדס או של טאונס, שיחליט שהגיע הזמן לשחק כדורסל שמנצח משחקים לשם שינוי.
אני חושב שהתסריט האופטימי מבחינתם הוא כניסה לפליי-אין, אבל כנראה ממקומות 9-10, הפסימי הוא עוד עונה כושלת של 30 נצחונות ומטה ומקומות 12-13.

ישאפו להימנע מפליי-אין:
פורטלנד:
אני לא מאמין גדול בבלייזרס ואני אמנם לא חושב שלילארד יעזוב העונה, אבל חושב שזו ההזדמנות האחרונה שלהם לתת ריצה אמיתית בפלייאוף לפני שלכולם שם מתחיל להישבר.
הגיעו לארי נאנס ג'וניור, פאטריק פטרסון, טוני סנל, קודי זלר, הרבה פועלים שחורים שיכולים לחזק את הקבוצה, אבל בספק כמה יעשו שינוי אמיתי.
עזבו כרמלו, קאנטר, דרק ג'ונס וזאק קולינס, אז לפחות כנראה שההגנה תשתפר.
התסריט האופטימי הוא איפשהו באיזור מקומות 5-6, אולי אפילו סיבוב שני בפלייאוף? לא כזה מאמין בזה.
תסריט פסימי יהיה פליי-אין ואפילו ממקומות 9-10.

ממפיס:
עוד קבוצה צעירה שיכולה להפתיע בעיניי, אבל התקרה שלה בכל זאת נמוכה משל הטיר הבא.
הגיעו סטיבן אדאמס, קאלבר, קריס דאן, זאיר וויליאמס מהבחירה ה10 וסאנטי אלדאמה מהבחירה ה30, שאני לא יודע עליו הרבה חוץ מזה שהיו לו אחלה מספרים במכללות לעומת 8-43 מהשדה ( :? אין פה סמיילי מבועת מספיק בשביל זה) בליגת הקיץ.
עזבו גרייסון אלן, ואלאנצ'ונאס, ג'סטיס ווינסלו.
למרות שג'ה הוא שואו-טיים אנושי, משהו בממפיס עדיין מרגיש לי מאוד לא נוצץ, אבל עם JJJ, קייל אנדרסון, אדאמס, ביין, דילון ברוקס ואחרים זו קבוצה ממש חביבה ולא פראיירית.
יכולים להשתחל אפילו למקומות 5-6 בתסריט טוב ויפלו לפליי-אין בתסריט הפחות טוב, אני די אופתע ממשהו אחר.

עם קצת מזל, קונטנדריות:
קליפרס:
הגיעו אריק בלדו, ג'סטיס ווינסלו, איזייאה הרטנשטיין, הארי ג'יילס ומהדראפט קיאון ג'ונסון האתלטי ואחרים.
עזבו בוורלי, פטרסון, רונדו.
החלק של המזל פה הוא כמובן חזרה של קאווי עוד לפני הפלייאוף, לצורך העניין.
בלי זה הם די קבוצת מרכז-תחתית (או דטרויט של 2018 אני חושב) מחוזקת בפול ג'ורג'. זה עדיין יכול להספיק לפלייאוף, בעיקר אם רג'י ג'קסון יראה כמו בפלייאוף האחרון. הכי סביר בעיני זה פליי-אין, בין אם ממקום 7 או 10.

דאלאס:
הביאו את רג'י בולוק, סטרלינג בראון, ניליקינה ומוזס בראון (שנתן עונה חמודה בת'אנדר לפני שנה), ג'וש ריצ'ארדסון עזב וג'י ג'יי רדיק פרש.
קיוויתי שיעשו יותר באופ-סיזן, לא הצליחו להביא עוד סקורר שיורד מלוקה את העומס קצת במהלך 3 הרבעים הראשונים, כי לוקה היה נראה גמור בכל רבע רביעי מול הקליפרס, אבל בולוק הוא קלעי מצוין, משהו שחסר להם מאוד לפני שנה.
אני מרגיש שהרבה זמן לא היה לנו פרנצ'ייז שכל-כך תלוי בשחקן אחד, יש בזה וייב של שנות ה2000 המוקדמות קצת לדעתי.
המבאס יגיעו לאן שלוקה ייקח אותם ובתסריט אופטימי זה יכול להיות אפילו גמר המערב. זה יכול אבל גם להסתיים בהדחה נוספת בסיבוב הראשון.

דנבר:
הגיעו ג'ף גרין (אחרי עונה טובה בנטס) ונחשון 'בונז' היילנד מהדראפט. הלכו מילסאפ וג'בייל.
בלי מארי הנאגטס כמעט קוראים תיגר על מה שכתבתי על התלות הייחודית של דאלאס בלוקה, אבל משהו שם בכל זאת מרגיש יותר כמו קבוצה מאוזנת, למרות קו אחורי חלש למדי.
עם מארי זו יכולה להיות קונטנדרית, אבל אני לא סגור אם הוא עשוי לחזור בכלל העונה. גם בלעדיו, יהיה מעניין לראות את יוקיץ' והאם פורטר יכול לתת עוד זינוק קדימה, אבל זו קבוצה הרבה יותר מוגבלת.
אז תסריט אופטימי עם מארי יכול להיות אפילו זכייה במערב. בלעדיו אני מניח שחצי גמר, אולי גמר מערב, אל מול תסריט פסימי של הדחה בסיבוב הראשון, לא ייפלו עד לפליי-אין בעיני.

גולדן סטייט:
הגיעו בייליצה, אייברי בראדלי, איגוודלה ואוטו פורטר, לצד קומינגה ומודי כשני פרוספקטים מעניינים מהדראפט.
עזבו בייזמור, אוברה, אריק פסקל, ג'ורדן בל.
הנה עוד קבוצה שממש נשענה על הכוכב שלה בעונה שעברה! וגם היא תלויה בחזרה של כוכב מפציעה! המערב מרגיש די מתסכל לקראת העונה הזו...
הווריורס מרגישים כבר כמה שנים במין עונות מעבר והמתנה לחזרה של קליי ושלהם למירוץ האליפות. הוא אמור לחזור בחודשים הקרובים ואם הוא יראה טוב, הווריורס עוד יכולים לתת אחלה ריצה בפלייאוף, לא יודע אם לזכות במערב, אבל גמר מערב לגמרי, הם עמוקים למדי ואמנם עדיין חסר להם שחקן יוצר נוסף, אבל יש שם הרבה וווינגים טובים.
בתסריט הפסימי בעיקר קליי לא חוזר כמו שכולנו מקווים, והם נופלים שוב לפליי-אין, אולי אפילו שוב מודחים שם. קשים לניבוי, בקיצור.

יוטה:
הגיעו רודי גיי, ווייטסייד, אריק פסקל וג'ארד באטלר אלוף המכללות הטרי.
עזבו בעיקר דרק פייבורס וג'ורג' ניאנג.
אני מאמין גדול בג'אז של העונה הסדירה, הם לגמרי איום על המקום הראשון במערב הפצוע והמבולבל, השאלה שם היא לגבי הפלייאוף. הלחץ כנראה הולך וגובר (הופה, משחק מילים לא מכוון), והדרך שבה הקליפרס נטולי קאווי גרמו להם להראות חסרי אונים בפלייאוף האחרון הייתה די משפילה. בתסריט אופטימי הג'אז עשויים להיכנס לפגוש קבוצה עם מצ'אפ גרוע מבחינתם ולהיכנס לסחרור והדחה כבר בסיבוב הראשון. תסריט אופטימי יהיה גמר המערב, האם הם יכולים לזכות ממש במערב? אני קצת סקפטי.

פיניקס:
כמו הבאקס במזרח, אני חושב שלסאנס מגיע יותר קרדיט על הפלייאוף האחרון משהם מקבלים. 3-0 על הלייקרס נטולי דיוויס, 4-0 על דנבר בלי מארי, ניצחון על הקליפרס בלי קאווי (שחבטו כאמור בג'אז רגע קודם) ויתרון 2-0 על הבאקס בגמר הNBA. נכון שהם נהנו מהרבה מזל, אבל הם הפגינו דומיננטית מרשימה במשך 80% מהפליאוף ההוא והחמישייה נראתה פשוט מצוין.
אייטון אמור להראות יותר טוב החל מתחילת העונה, הביאו את ג'בייל, אלפריד פייטון ולאנדרי שאמט, אולי אפילו ג'יילן סמית' יקבל דקות ויראה כמו שחקן אחרי שיובש לגמרי בעונת הרוקי.
איבדו את ג'בון קרטר, טורי קרייג ואיטוואן מור אז הספסל שם עדיין קצת קצר, ובסוף העונה האחרונה באמת הרגישה כמו הבסט קייס של הבסט קייס סנריוס, אבל אני מאמין שאם הכל ילך טוב הם יכולים לשחזר את ההישג הזו, זכייה באליפות כבר מרגישה לי קצת ריץ'.
התסריט הפסימי הוא להגיע לפלייאוף בלי ביתיות ואולי אפילו הדחה בסיבוב הראשון. אני כן חושב שאלמלא החלמה מהירה של איזה קוואי או מארי, הסאנס צריכים להיות טופ 3 במערב.

פייבוריטית, אם כולם בריאים:
לייקרס:
הגיעו ראסל ווסטברוק, כרמלו אנתוני, דוויט האוורד, רג'ון רונדו, דיאנדרה ג'ורדן, טרבור אריזה, חחח פאק - אף שם פה לא הפתיע אותי, אבל כשכותבים את זה ברצף זה מדהים כמו זו מרגישה קבוצת פנטזי ב2012. בנוסף אליהם, מאליק מונק, קנדריק נאן, ווין אלינגטון וסייקו דומבויה.
עזבו KCP, קרוסו, דראמונד, קוזמה, בן מקלמור, מרקיף מוריס, שרודר, הארל, מארק גאסול וג'רד דאדלי פרשו באיחור של שנה עד 11 שנים בהתאמה.
אז ווסטברוק, רונדו ומלו הם סוג של סימני שאלה, דיאנדרה או אפילו לא זה, אבל שאר המהלכים של הלייקרס בקיץ הזה היו די סולידיים ונחמדים סה"כ.
בסופו של דבר הקבוצה הזו, שקצת מרגישה כמו קומדיה מהשנים האחרונות עם דה-נירו ומורגן פרימן על חבורת קנים בסיטואציה X שמנסה להוכיח שעדיין יש להם את זה, תהיה תלויה בעיקר בבריאות של לברון ודיוויס, אבל כל עוד השניים האלו יהיו בריאים זה בכל זאת המועמדת העיקרית לצאת מהמערב. קצת בזכות וקצת בחסד, כי המערב אמנם פצוע ומוזר העונה, אבל עדיין מדובר באלופה מלפני שנה וחודש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 14, 2021 5:09 pm 
Hall of Famer

קבל את פרס המצטיין בפורום סלניוז המוענק באופן שרירותי על ידי. תודה רבה על ההשקעה. מאד אהבתי.

ממפיס מאד מעניינים אותי. טריפל ג'יי שיחק בעונה שעברה רק 11 משחקים. איתו, אני מאמין שהטרייד של אדמס תמורת הליטאי הגבוה ייראה טוב. אדמס יחזור לעשות את מה שהוא עושה הכי טוב וזה להיות שחקן האן.בי.איי האחרון שתרצה לפגוש בסמטה חשוכה. מעבר לכך הוא מביא מוביליות טובה בהגנה לעמדת הסנטר, ריב' התקפה ברמה גבוהה ויכולת סיום לא רעה. זה מציב את ממפיס עם 2 שחקנים ברמה מאד גבוהה ועוד רול פלייר טוב בתפקיד המתאים. מסביב יש מספיק שחקנים כמו קלארק או ברוקס ואנדרסון בשביל להיאבק אפילו על יתרון ביתיות, למרות שמקומות 6-9 יותר ריאליים.

לווריירס יש וויילד קארד - ווייזמן. אם אני לא טועה הוא שיחק משהו כמו 8 משחקים בקולג' לפני שנבחר באן.בי.איי. הוא נראה די אבוד מבחינת הבנת המשחק בעונה שעברה. אבל זה הזמן לקפוץ קדימה. אם ווייזמן יתחיל לממש את הפוטנציאל שלו, אז הווריירס יחזרו להיות מפחידים. חמישיה של סטפ, קליי, וויגינס, גרין ווייזמן. התקפית כל קבוצה עם הספלאש בראד'רס מפחידה, בטח בתוספת דריימונד גרין כמקבל החלטות שני בהתקפה. הגנתית זה נראית קבוצה עם גמישות אין סופית (תלוי היכולת של ווייזמן כמובן). נק' התורפה היא הגארדים מהספסל שכוללים את ג'ורדן פול, אחרי עונת סופמור מעודדת ואת...ואת...וגם את... וזהו. אוטו פורטר ואיגי (היום אומרים טיפות אחרונות של דלק במיכל, או סוללה כמעט מרוקנת?) נראים לא רע כפורוורדים מהספסל וקוון לוני מספיק טוב בשביל להיות פתרון סביר בעמדת הסנטר אם ווייזמן לא ייתן את הקפיצה הגדולה קדימה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 14, 2021 6:57 pm 
Hall of Famer

לווריורס חסר מאד סנטר סביר בעיניי. איזה דדמון או קם בירץ' או קודי זלר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 14, 2021 7:09 pm 
Sophomore

תודה סטאבס, כיף לקרוא. מסכים עם הכל פחות או יותר.

אף אחד אחר כנראה לא יעשה את זה, אז נתייחס דווקא לקבוצה שאיתה התחלת כאן. לאוקלהומה היה קיץ רע בעיני. זה התחיל עם מזל רע בדראפט. היו יכולים בקלות לקבל שתי בחירות טופ-5 ולצאת מזה עם נניח מובלי וסאגס. במקום זה קיבלו את מספר 6 ובחרו בגידי המעניין, אבל לא בטוח כמה הוא מתאים ליד שג"א (צריך את הכדור ביד כדי לבלוט, כרגע לא קלעי טוב, וגם ספקות לגבי ההגנה).

אח"כ גם ויתרו על הבחירה ה-16 ושנגון תמורת עוד שתי בחירות מפוקפקות (עם המון הגנות וספק אם אפילו יתממשו) לאוסף. באיזשהו שלב, יש דבר כזה יותר מדי בחירות, כי פשוט אין מקום בסגל. כהוכחה, אפשר להסתכל מה הם עשו עם הבחירות ה-34 ו-36 בדראפט האחרון: החליפו אותן עם הבחירה ה-32 כדי לבחור את רובינסון-ארל עם הפוטנציאל הדי בינוני, שהיו יכולים כנראה להשיג גם עם אחת הבחירות המקוריות. מילא היו הולכים על איזה היי אפסייד כמו באטלר (פספוס של ממש בעיני) או בוסטון (לא מת עליו, אבל עדיין). אבל גם כאן זה מרגיש כמו פספוס.

עוד לפני זה, הם נפתרו מהורפורד בטרייד תמורת קמבה ווקר ששוחרר מיד, אבל על הדרך העבירו גם את משה בראון, הסנטר הצעיר שהראה קצת פוטנציאל והיה חתום על חוזה נוח, בעוד צעד לא מובן (וזה לא שבוסטון כל כך רצתה אותו; גם הם שחררו אותו ועכשיו הוא בדאלאס) עם הבחירה ה-16 שקיבלו מבוסטון כבר כתבתי מה הם עשו... עוד בשנה שעברה, הם העבירו את דיאלו האתלטי, שגם הוא הראה קצת ניצוצות, בטרייד לדטרויט תמורת סבי מיכאיליוק. זה עוד נראה הגיוני כי אולי רצו קצת לשפר את הקליעה רק ש... גם מיכאיליוק שוחרר הקיץ. בקיצור, אני לא ממש מבין מה פרסטי עושה. מקווה שיש שם איזה אסטרטגיה ארוכת טווח, אבל לי לפחות קשה לראות מהי, מעבר ללהיות הכי גרועים שאפשר ולקוות למזל בלוטרי. אבל מה עם קצת בנייה של תרבות לוחמת בינתיים? או מה עם איזה ניסיון לבדוק גבוהים צעירים שאולי יש להם פוטנציאל? וזה לא שיש סכנה שהם חס וחלילה יביאו ניצחונות בדרך; אבל פאקינג אין להם ברוסטר אף אחד מעל 2.06 מלבד פוקושבסקי, שהוא בכלל גארד או משהו כזה.

אני גם לא מצליח להתלהב מפוקו, למרות הגיל הצעיר והניצוצות. גם לא מבייזלי או מלדון. כל כך הרבה חסר שם.

בעיני חבל, כי הצמד של שרגא ודורט הם דווקא בסיס ליופי של קבוצה לוחמת ותחרותית ואני גם מחבב את המאמן הצעיר, מארק דאינו. אבל נראה שלפחות בשנתיים הבאות פרסטי נחוש להעמיד קבוצה שתסריח את המגרש בלי לתת לאיזה כישרונות יוצאי דופן להתבשל. אולי יהיה להם יותר מזל בלוטו הבא, שהולך להיות גדוש בגבוהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 14, 2021 7:14 pm 
Hall of Famer

פרסטי עושה סוג של "תהליך" (אפשר לומר שהוא המציא את זה) חסר בושות. שנה שעברה הוא עסק בטאנקינג קשוח בחצי השני של השנה, כולל להושיב שחקנים בריאים בצד, מהלך לא טריוויאלי בכלל שחשבתי שיביא לתגובה מהליגה.
כמוך, לא ממש מבין את ההחלטות שלו ברמה הטקטית
אבל בגדול, הוא אוסף כמה שיותר בחירות ומקווה ליפול על סופרסטארים וכוכבים.
נראה איך זה ילך לו. יש כאן, בטח עם החוקים החדשים, לא מעט אלמנט של מזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 14, 2021 7:18 pm 
Hall of Famer

דווקא את בייזלי אני כן מחבב, כרגע הוא עוד לא מסוגל להכניס את הכדור לסל למרות שהוא מנסה, אבל אם מתישהו הקליעות יתיישרו קצת, יש לו המון כדורסל.

אבל רציתי לכתוב על משהו אחר - אני לא יודע עד כמה בחירות נמוכות עם פוטנציאל הן תמיד מהסוג האתלטי או אקספלוסיבי (כמו באטלר). למשל, דריימונד גרין או יוקיץ', קשה לי להאמין שמישהו חשב שהם גניבות כשבחרו אותם. שני שחקנים לא אתלטיים במיוחד, גמלוניים ולכאורה יש כאלה אלפים (אנדרסייזד פאוור, או סנטר אירופאי שמן), ועם זאת - עובדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 14, 2021 7:36 pm 
מנהל פורום

נורטון כתב:

מאמין שוויצמן יתגלה כשחקן טוב ממה שעמוס חושב
אני דווקא ראיתי אצלו חוכמת משחק וטכניקה
נכון חסר בו ה"רוע" הזה שאתה מחפש בסנטרים, אבל זה סתם שטויות ה"רוע" הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 14, 2021 7:42 pm 
Sophomore

נורטון כתב:
דווקא את בייזלי אני כן מחבב, כרגע הוא עוד לא מסוגל להכניס את הכדור לסל למרות שהוא מנסה, אבל אם מתישהו הקליעות יתיישרו קצת, יש לו המון כדורסל.

אבל רציתי לכתוב על משהו אחר - אני לא יודע עד כמה בחירות נמוכות עם פוטנציאל הן תמיד מהסוג האתלטי או אקספלוסיבי (כמו באטלר). למשל, דריימונד גרין או יוקיץ', קשה לי להאמין שמישהו חשב שהם גניבות כשבחרו אותם. שני שחקנים לא אתלטיים במיוחד, גמלוניים ולכאורה יש כאלה אלפים (אנדרסייזד פאוור, או סנטר אירופאי שמן), ועם זאת - עובדה.

לא יודע. בעיקרון בייזלי נראה כמו שחקן מעניין. גדול, ארוך, אתלטי, שליטה לא רעה בכדור. וגם קלע כמעט 14 נקודות השנה ולקח 7 ריבאונדים, אז לכאורה הוא על קו עולה. אבל אתה רואה אותו במשחקים וקבלת ההחלטות ובחירת הזריקות ממש לא טובה (עוד מהתיכון). ואחוזי הקליעה הצליחו איכשהו לרדת עוד קצת בין השנה הראשונה הגרועה לשנייה העוד יותר גרועה. גם הגנתית, בעיני זה לא זה. כלומר, יש ניצוצות, אבל בסוף זה לא ממש עובד ושוב נופל בעיקר על הבנת משחק. לא סתם יש לו VORP שלילי. הוא עדיין צעיר אמנם (בן 21.5), אבל אני לא מצליח להתלהב ממנו. אולי כשחקן ספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 14, 2021 7:46 pm 
Hall of Famer

לשניהם יש IQ כדורסל גבוה מאוד.
אולי קשה לעלות על זה...
אבל יוקיץ' הוא סיפור שונה מגרין.
הוא 2.11 עם טאץ' מעולה. אפסייד דווקא היה שם.
אני מניח שעל ההגנה המטורפת של גרין יותר קשה לעלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 14, 2021 7:54 pm 
Hall of Famer

שאלה: מה הופך את הקליפרס לקבוצת פלייאוף?
יש מצב שהם מסיימים אחרי מיניסוטה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 14, 2021 7:58 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
נורטון כתב:

הבעיה האמיתית של ויזמן היא שהוא חור שחור. בחיי שלא חושב שראיתי אותו מוסר יותר משלוש פעמים שנה שעברה, וראיתי את הווריורס בכמה עשרות משחקים טובים.
אבל חוץ מזה, הוא גם פציע, ושחקן הגנה בינוני לגמרי.
מה כן? הוא מסיים טוב מאד מתחת לסל וגם מסוגל לקלוע שלשות, כלומר פוטנציאלית יש שם לא מעט, אם רק ילמד למסור מדי פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 14, 2021 8:00 pm 
Hall of Famer

דאלאס תלויים כמעט לחלוטין בפורזינגיס ובבריאות שלו מבחינת האפסייד שלהם.
הוא יתחיל כנראה את העונה חזק. השאלה אם יצליח להישאר בריא.
זה לא רק כמה משחקים הוא יצליח לשחק אלא האם ייכנס וייצא מכושר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 14, 2021 8:01 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
לשניהם יש IQ כדורסל גבוה מאוד.
אולי קשה לעלות על זה...
אבל יוקיץ' הוא סיפור שונה מגרין.
הוא 2.11 עם טאץ' מעולה. אפסייד דווקא היה שם.
אני מניח שעל ההגנה המטורפת של גרין יותר קשה לעלות.

לא יודע, צריך לדוג מה כתבו עליו בזמן אמת, (כלומר כשהוא נבחר בדראפט) אבל ממש ממש קשה לי להאמין שהוא נחשב אז לגניבה פוטנציאלית. יש לי יותר תחושה שחשבו שהוא יהיה איזה מוזגוב כזה (כי בדיוק ככה הוא גם נראה).
וכאמור ,גם גרין.

בקיצור - אני חושב שמאד מאד מוקדם כרגע לחזות מי יהיו שחקני הסיבוב השני הטובים יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 14, 2021 8:01 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
uriel17 כתב:
נורטון כתב:

הבעיה האמיתית של ויזמן היא שהוא חור שחור. בחיי שלא חושב שראיתי אותו מוסר יותר משלוש פעמים שנה שעברה, וראיתי את הווריורס בכמה עשרות משחקים טובים.
אבל חוץ מזה, הוא גם פציע, ושחקן הגנה בינוני לגמרי.
מה כן? הוא מסיים טוב מאד מתחת לסל וגם מסוגל לקלוע שלשות, כלומר פוטנציאלית יש שם לא מעט, אם רק ילמד למסור מדי פעם.

לא ראיתי את הווריורס כ"כ בעונה שעברה, אבל זה כל כך מוזר לשחקן שמשחק תחת קאר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 14, 2021 8:02 pm 
Hall of Famer

בדיוק, הוא לא באמת מתאים לשיטה. הסנטר המושלם לווריורס היה אנדרו בוגוט - אולי גדול החוסמים בהתקפה שראיתי, ושחקן סופר אינטליגנטי, גם אם נגרי מאד. וויזמן לא קשור
אבל אולי קר ילמד איך לשחק איתו.. כאמור, פוטנציאל יש שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 14, 2021 8:04 pm 
Hall of Famer

אולי גרין יצעק עליו קצת וזה יעזור.
לא חושב שקאר צריך להתאים את עצמו ולשנות שיטה בהתקפה
עבור שחקן שנה 2 שהראה קצת ניצוצות.
הווריורס רוצים להיות תחרותיים העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 14, 2021 10:25 pm 
Hall of Famer

ההימור שלי זה שפורטלנד וממפיס לא בהכרח יסיימו אחרי דאלאס והקליפרס - שהן אולי יהיו קבוצות פלייאוף טובות יותר (באם יגיעו לשם...), אבל אני דווקא מאמין בראשונות יותר בעונה הסדירה.
יוטה ופיניקס יסיימו שוב 1-2 בעיניי בסדר כלשהו.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 15, 2021 12:01 am 
Senior

עמוס לב כתב:
קבל את פרס המצטיין בפורום סלניוז המוענק באופן שרירותי על ידי. תודה רבה על ההשקעה. מאד אהבתי.
.

תודה תודה, אני כבר לא יכול לחכות שההורים שלי ישמעו על זה ביום הורים של הפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 15, 2021 12:24 am 
Senior

Att כתב:

צריך לזכור שההרכב הזה, ללא קוואי, ניצח את יוטה בחצי גמר המערב.
פול ג׳ורג׳הוא עדיין שחקן מצויין ואני חושב שאולי יעיל יותר ככוכב של הקבוצה ולא האופציה השנייה, רג׳י היה מעולה בפלייאוף, צריך לראות כמה זה היה פוקס, אבל הוא כן כנראה יותר קרוב לשיא משחשבנו, ויש שם הרבה עומק, הרבה קליעה מבחוץ.
טיי לו הוא מאמן לא רע וההרכבי סמול-בול תחתיו עובדים מעולה. אני לא רואה סיבה שיפלו מעבר למקום 10, לצורך העניין, לפחות כל עוד ג׳ורג׳ בריא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 15, 2021 2:49 am 
Hall of Famer

stavs כתב:
Att כתב:

צריך לזכור שההרכב הזה, ללא קוואי, ניצח את יוטה בחצי גמר המערב.
פול ג׳ורג׳הוא עדיין שחקן מצויין ואני חושב שאולי יעיל יותר ככוכב של הקבוצה ולא האופציה השנייה, רג׳י היה מעולה בפלייאוף, צריך לראות כמה זה היה פוקס, אבל הוא כן כנראה יותר קרוב לשיא משחשבנו, ויש שם הרבה עומק, הרבה קליעה מבחוץ.
טיי לו הוא מאמן לא רע וההרכבי סמול-בול תחתיו עובדים מעולה. אני לא רואה סיבה שיפלו מעבר למקום 10, לצורך העניין, לפחות כל עוד ג׳ורג׳ בריא.

יש שם אחלה רול פליירס פלוס
כך שאני מבין מה אתה אומר
ואולי באמת המקום ה-10 הוא הנמוך ביותר עבורם
אבל התחושה שלי היא של פריכות מסוימת ושל מחסור בסטאר פאוור.
אולי אני טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 15, 2021 9:30 am 
Senior

סאבוניס כתב:
תודה סטאבס, כיף לקרוא. מסכים עם הכל פחות או יותר.

אף אחד אחר כנראה לא יעשה את זה, אז נתייחס דווקא לקבוצה שאיתה התחלת כאן. לאוקלהומה היה קיץ רע בעיני. זה התחיל עם מזל רע בדראפט. היו יכולים בקלות לקבל שתי בחירות טופ-5 ולצאת מזה עם נניח מובלי וסאגס. במקום זה קיבלו את מספר 6 ובחרו בגידי המעניין, אבל לא בטוח כמה הוא מתאים ליד שג"א (צריך את הכדור ביד כדי לבלוט, כרגע לא קלעי טוב, וגם ספקות לגבי ההגנה).

אח"כ גם ויתרו על הבחירה ה-16 ושנגון תמורת עוד שתי בחירות מפוקפקות (עם המון הגנות וספק אם אפילו יתממשו) לאוסף. באיזשהו שלב, יש דבר כזה יותר מדי בחירות, כי פשוט אין מקום בסגל. כהוכחה, אפשר להסתכל מה הם עשו עם הבחירות ה-34 ו-36 בדראפט האחרון: החליפו אותן עם הבחירה ה-32 כדי לבחור את רובינסון-ארל עם הפוטנציאל הדי בינוני, שהיו יכולים כנראה להשיג גם עם אחת הבחירות המקוריות. מילא היו הולכים על איזה היי אפסייד כמו באטלר (פספוס של ממש בעיני) או בוסטון (לא מת עליו, אבל עדיין). אבל גם כאן זה מרגיש כמו פספוס.

עוד לפני זה, הם נפתרו מהורפורד בטרייד תמורת קמבה ווקר ששוחרר מיד, אבל על הדרך העבירו גם את משה בראון, הסנטר הצעיר שהראה קצת פוטנציאל והיה חתום על חוזה נוח, בעוד צעד לא מובן (וזה לא שבוסטון כל כך רצתה אותו; גם הם שחררו אותו ועכשיו הוא בדאלאס) עם הבחירה ה-16 שקיבלו מבוסטון כבר כתבתי מה הם עשו... עוד בשנה שעברה, הם העבירו את דיאלו האתלטי, שגם הוא הראה קצת ניצוצות, בטרייד לדטרויט תמורת סבי מיכאיליוק. זה עוד נראה הגיוני כי אולי רצו קצת לשפר את הקליעה רק ש... גם מיכאיליוק שוחרר הקיץ. בקיצור, אני לא ממש מבין מה פרסטי עושה. מקווה שיש שם איזה אסטרטגיה ארוכת טווח, אבל לי לפחות קשה לראות מהי, מעבר ללהיות הכי גרועים שאפשר ולקוות למזל בלוטרי. אבל מה עם קצת בנייה של תרבות לוחמת בינתיים? או מה עם איזה ניסיון לבדוק גבוהים צעירים שאולי יש להם פוטנציאל? וזה לא שיש סכנה שהם חס וחלילה יביאו ניצחונות בדרך; אבל פאקינג אין להם ברוסטר אף אחד מעל 2.06 מלבד פוקושבסקי, שהוא בכלל גארד או משהו כזה.

אני גם לא מצליח להתלהב מפוקו, למרות הגיל הצעיר והניצוצות. גם לא מבייזלי או מלדון. כל כך הרבה חסר שם.

בעיני חבל, כי הצמד של שרגא ודורט הם דווקא בסיס ליופי של קבוצה לוחמת ותחרותית ואני גם מחבב את המאמן הצעיר, מארק דאינו. אבל נראה שלפחות בשנתיים הבאות פרסטי נחוש להעמיד קבוצה שתסריח את המגרש בלי לתת לאיזה כישרונות יוצאי דופן להתבשל. אולי יהיה להם יותר מזל בלוטו הבא, שהולך להיות גדוש בגבוהים.

אחלה הודעה, ממש כיף לקרוא.
אני גם קצת מתחיל לפקפק במה שפרסטי עושה - אין ספק שהת׳אנדר במצב טוב, עם איזה 62 בחירות בשש שנים הקרובות, לצד שחקן צעיר מוכשר מאוד (שג"א) ורול פלייר מגניב מאוד (דורט) והם אפילו לא היו צריכים להסריח את הפארקט יותר מחצי עונה!
אבל בסוף הם יצטרכו להפוך את ה74 בחירות דראפט האלו (אני מניח שהמספר עליה מאז שהתחלתי לכתוב את ההודעה פשוט) ל12 שחקני כדורסל שמשחקים כדורסל מנצח וכרגע פרסטי לא עושה את זה ממש, או בכלל.
יהיה מעניין לעקוב, אני חושב שלא תהיה להם ברירה אלא לנסות מתישהו לקנות שחקן/בחירה ראשונה תמורת איזה 7-8 בחירות, אחרת הסגל שלהם יראה כמו תחנת רכבת בדלהי, פחות או יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 17, 2021 2:28 am 
Hall of Famer

הם ערוכים לטרייד על כוכב עם קבוצה שרוצה להתחיל בנייה מחדש (אם כי פילי קצת הורסת את התוכניות בהקשר הזה) ועוד יותר מזה, ערוכים לקבל בחירה גבוהה בדראפט ולבחור סופרסטאר (בתקווה), כמו שעשו עם דוראנט והארדן. השאלה המרכזית היא כמה סבלנות יש להם.
פרסטי נמצא בתפקיד זמן רב כך שיש מצב שתהיה לו אפשרות להמשיך עם הטאנקינג הזה למשך יותר משלוש שנים, אם יהיה צורך.
החוקים החדשים הופכים את הסיפור הזה לקשה הרבה יותר (אם כי עדיין מאפשרים לו להשאיר את שג"א באזור) אבל זו עדיין אסטרטגיה סבירה שיכולה להצליח עם אורך רוח מתאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 17, 2021 3:18 pm 
Sophomore

כן, האמת שיש מצב שזה יצליח לו. הדראפט הקרוב הולך להיות דראפט של גבוהים עם באנשרו, הולמגרן, ג'בארי סמית', ג'יילן דורן, יאניק נזוסה ועוד כמה גבוהים שיכולים לפרוץ. סיכוי טוב לת'אנדר לשים יד על אחד מהם (משעשע לדמיין את צ'ט ופוקו באותה קבוצה). והאמת גם שלא כזה קשה להשיג גבוהים סבירים מהשוק כשרוצים (איזה דראמונד או משהו כזה) אפילו בלי לשלם יותר מדי. עדיין לא אוהב את הקיץ הזה וגם לא את האסטרטגיה של לתת לשרגא לשחק שנתיים שלוש בקבוצה שרק מנסה להפסיד. יש מצב שאתה גומר עם שחקן ממורמר או כזה שמקבל הרגלים רעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 22, 2021 11:17 pm 
Junior

הלייקרס לא פייבוריטים, הם עשו קיץ לא טוב, מבוגרים מדי, ווסטברוק לא משחק עם הכדור כשלברון על המגרש ואוף דה בול אין לו מה להציע (חוץ מריבאונדים). גם דאלאס צריכים להיות נמוך יותר. הם הוכיחו שאין להם מה למכור מעבר לדונצ'יץ' וזה לא השתנה. הם יגיעו לפלייאוף אבל לא מהרביעייה הראשונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 22, 2021 11:19 pm 
Junior

גולדן סטייט יהיו טובים עוד לפני שקליי יחזור בעיקר בזכות שני אקס פקטורים, ג'ורדן פול שהולך ומתברר כאחד הסקוררים המבטיחים בליגה וגם בייליצה שהיה פשוט מצוין נגד הלייקרס

עריכה: והם הביאו עוד שחקן שאני מאוד אוהב בפרי-אייג'נסי, אוטו פורטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 26 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], דניאל ו 134 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה