rony כתב:
sir charles כתב:
לפי התגובות השליליות שקיבלתי עד עכשיו אני מעריך שיצלבו אותי על מה שאני עומד לכתוב, אבל מה שיש לי להגיד לאותן בחורות שהיו בחדר של לואי בזמן שעינג את עצמו (לא לפני ששאל אותן אם אכפת להן שהוא יעשה זאת) זה: אם לא עזבתן את החדר או ביקשתן ממנו שיכניס את הזין חזרה למכנסיים, enjoy the show & STFU.
יש לך את זה ביותר האשמת קורבן? כשאדם עושה מעשה מיני לאדם אחר או בנוכחותו, זו אחריותו לוודא שהכל נעשה בהסכמה וברצון, אם לא אז זו תקיפה מינית, נקודה וסוף פסוק. לשאול את הקורבן למה לא עשתה כך או אחרת זה פשוט לא רלוונטי, בטח ובטח שלא כשיש פערי מעמד וכוח בין התוקף לבין הקורבן (כמו שהיו בהחלט במקרה של לואי סי.קיי).
אז זהו, שלואי שאל אותן אם הן בסדר עם זה והן עדיין נשארו בחדר. הן יכלו לעזוב, הוא לא מנע זאת מהן. כנראה שאחרי כמה שנים הן הבינו שלהסתכל על קומיקאי מצליח גומר לעצמו על הבטן לא הופך אותך גם לקומיקאית מצליחה אז אולי כדאי להתלונן עליו. אני האדם האחרון שיאשים קורבן תקיפה מינית או אונס אבל בוא נודה על האמת, הן לא היו באמת קורבנות. המקסימום שנשאר אצלם זה החיזיון הלא אטרקטיבי של גבר ג'ינג'י שמן ומקריח בגיל העמידה שמביא לעצמו ביד, ושוב פעם: אף אחד לא הכריח אותן להישאר בחדר.
stavs כתב:
עד לשורות על לואי עוד יכולתי לקבל את מה שאתה אומר צ'ארלס, המקרה שהובא מהטוויטר לגבי אוחובסקי, אם היה מקרה בודד שלא מצטרף לאחרים, לא היה מצדיק שום עליהום עליו, למרות שזו התנהגות לא לעניין שלו (בתוך כל הסיטואציה איתו, זה כבר מצב אחר) ומאוד הגיוני שהMETOO הגיעה למקום קצת קיצוני בארה"ב (למרות שגם אז אני די מסכים עם הנביא שזה עדיף על עולם בלי METOO).
אבל איך לעזאזל יש מיליגרם של אשמה על הבחורות במקרה של לואי? עצם השאלה של 'האם אפכת לך שבאמצע פגישת העבודה הזו אני אשלוף את הזין ואתחיל לאונן מולך?' היא הטרדה מינית חמורה, יש לי אפס ציפייה מאישה שהרגע חוותה הטרדה מינית שכזו מהבוס שלה להיות בעלת מספיק כוח נפשי כדי לעצור אותו או לצאת מהחדר.
סתיו, אני לא מאשים את הבחורות בכלום (מלבד העובדה שבעקבות המקרה אין יותר עונות של לואי), אני פשוט חושב שתופעת מי טו (המבורכת לשעצמה) יוצאת מגבול הפרופורציות בהרבה מקרים.
ואני לא בטוח שהיה מדובר בפגישת עבודה עם לואי אלא במפגש חברתי. אני לא מתעלם מזה שלואי הוא כנראה קצת סוטה אבל טורף מיני הוא לא ולדעתי לא היתה סיבה שהוא יחטוף את הבקלאש שהוא חטף ויפסיד כל כך הרבה כסף בגללו.