סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 11:51 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 143 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6

מי מניף?
הפועל תל אביב 27%  27%  [ 7 ]
בני הרצליה 73%  73%  [ 19 ]
סך הכל הצבעות : 26
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' פברואר 21, 2022 10:31 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
לגבי מאירסון - הוא אוהד מכבי. בנוסף יש לו סכסוך ידוע עם פרנקו.

לגבי איגוד השופטים - יו"ר האיגוד הוא גוני צחר, מנכ"ל בני הרצליה בעבר. לכן השיבוץ וגם אופן השיפוט לא היו מפתיעים.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 21, 2022 11:31 pm 
Junior

shmueliki כתב:
אבל מה הטיעון בסופו של דבר
כשזה קורה לטובת מכבי, עולה הטיעון (שאפשר להסכים איתו ואפשר שלא) שיש הרוצים בהצלחת מכבי מסיבות כאלו ואחרות
מישהו באיגוד רוצה ספציפית בטובת הרצליה או ברעת הפועל תל אביב?

לא תמיד צריך אג'נדה נסתרת. לפעמים השיפוט פשוט נורא ואיום. זה לא יכול להיות טיעון?
במקרה הזה לפחות אצל מאירסון זה מרגיש לי משהו אישי עם פרנקו, אין לי מושג אם זה נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 21, 2022 11:44 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לפחות בטלויזיה בשידור הרגיל היה קשה לראות את הפאול. וזה היה כשכבר ידעתי שהיה פאול, כן? היה צריך שני הילוכים חוזרים עד שמצאו את הזווית שממנה ראו פאול (אבל מהזווית ההיא ראו שהיה פאול ברור, שלא יהיה ספק).

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 22, 2022 12:03 am 
Junior

הוקיץ' כתב:
נביא בעירו כתב:
הפועל ת״א בינתיים במלטדאון כללי סביב מה שייכנס להיסטוריה של הענף כ״מאירסון גייט״. תקציר האירועים: היה פאול שלא נשרק בשלשה של יאנג שתי דקות לסוף, אבל הטירוף האמיתי הוא שבהפועל ת״א בדקו ומצאו עוד כמה שריקות לא נכונות שלו נגדם בכמה משחקים אחרים העונה. סוג של רעידת אדמה בספורט הישראלי...

בחיי שזה אחד הטנטרומים הלא ברורים. הפאול על יאנג, שזו באמת השריקה היחידה מכל הדוגמאות שלהם שמתקרבת להיות טעות דרמטית, נעלמה מהעיניים של השופט בעיקר בגלל יאנג עצמו שהחליט לזרוק את הרגליים קדימה ולהסתובב לאחור באוויר, דבר שלקח את כל תשומת הלב מהעובדה שכן היה מגע על היד הזורקת. כל שאר הדוגמאות שלהם באמת מביכות...

רק לרקורד, זה היה משחק שלם של שיפוט שערורייתי ולא אחיד. עיקר הביזיון אגב היה ברבע השני שם השופטים החזירו אותם די לבד מפיגור דו ספרתי כמעט עד שוויון.
הפאול על יאנג לקח את עיקר הפוקוס בעיקר כי זה היה במאני טיים (למעשה זה די גמר את המשחק) וכי באמת זו הייתה טעות מופרכת לחלוטין. הדבר היחיד שמביך פה זה ההסבר שלך לאי השריקה. אם מאירסון כל כך התבלבל מזה שיאנג קפץ קדימה עד שהוא פשוט לא היה מסוגל לראות את העבירה, מדוע הוא סימן ליאנג שבאב נגע רק בכדור?
מצחיק הזלזול הזה בטענות של הפועל, בעיקר כשזה בא מאוהד של קבוצה שהקהל שלה עד היום מקלל את סמי בכר.

ראיתי עכשיו את כל הרבע השני ואיך אומר בעדינות? אדוני לא מדייק (אגב, הרבע נפתח בקלוזאפ על אהרוני שבוכה לשופטים על השיפוט ברבע הראשון)...

השופטים לא החזירו את הרצליה די לבד מפיגור דו ספרתי לשיוויון. למעשה, להפועל היה פלוס 9, 3 דקות למחצית, *אחרי* הרוב המוחלט של השריקות הגבוליות שנשרקו לרעתה ברבע הזה. היתרון שלה נמחק בגלל משהו כמו 4 פוזשנים רעים בהתקפה. אם הפועל היתה מסיימת את הרבע בפוקוס בהתקפה, היא היתה יורדת למחצית ביתרון 8-10. במקביל, אם הייתי עושה מאזן של שריקות שגויות/גבוליות ברבע הזה נראה לי שזה היה נראה משהו כמו 5-2 לטובת הרצליה (מאירסון לא מעורב בכולן ואני אפילו לא בטוח שברובן). לא אידיאלי. אפילו מבאס. אבל רחוק מאוד מהשערורייה שאוהדי הפועל מדמיינים שהיתה שם. אגב, ציטוט מעניין מאחד הטיימאאוטים היה של פרנקו, שאמר לשחקנים שלו שהסיבה שלא שורקים להרצליה פאולים היא שהשחקנים של הפועל לא נכנסים לצבע. איך שעה אחר כך זה כבר הפך לפרשיית שופטים באדום אול אובר אגיין - לא ברור לי.

לגבי הפאול על יאנג בשלשה: לא ממש מבין מה מביך אותך. יאנג עשה שם חתיכת הצגה בוטה עם רגליים ואני באמת חושב שזה השפיע על השופט לא לשרוק פאול לטובתו. אתה חושב שזה בגלל שמאירסון שונא את הפועל ורצה שהרצליה תיקח גביע? זכותך... ואם כבר הזכרת את סמי בכר - אני חושב שזו בדיוק הנקודה. היה שיפוט שדי נטה לכיוון של הרצליה בגמר גביע. זה משהו שקורה בחלק גדול ממשחקי הכדורסל. אבל לא היתה שום החלטה שערורייתית. שום הרחקה. שום דרמה. וזה מה שהופך את הטנטרום של הפועל לכל כך משונה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 22, 2022 12:25 am 
Hall of Famer

ראיון עם אקוניס
https://m.one.co.il/mobile/article/404441.html
צוין שם שלהרצליה התקציב הכי נמוך בליגה, וזה לא נשמע לי הכי הגיוני (5 זרים שאף הפכו ל-6, באב כמדומני לא אמור להיות שחקן זול, כנ"ל דאוסן וסנדי כהן)
כשמשווים לגליל עליון ובאר שבע למשל - נשמע לי מוזר

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 22, 2022 11:39 am 
Junior

למה שהכתבים ישימו לב לזוטות כאלה? אתה צריך להגיד תודה שבכלל הואילו לעשות טובה ולעשות איתו ראיון.

גם היה אפשר לשאול אותו איך יכול להיות שדורי סהר ראה יותר דקות במכבי מאשר בהרצליה? מה זה אומר על מכבי ש"מחסלת את השחקן הישראלי". אבל עדיף עוד איזשהו סיבוב יחסי ציבור על צ'יף אונואוקו..שנה הבאה הגלגל יסתובב עליו והוא יחזור לירכתי הליגה ויחליף זרים בקצב של הפועל אילת.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 22, 2022 2:29 pm 
Hall of Famer

ולמה הדקות של דורי סהר הן מדד למשהו כלשהו? זה שדורי סהר ראה יותר דקות במכבי אומר משהו על מכבי יותר מכל דבר אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 22, 2022 2:34 pm 
Sophomore

בגלל הסגל הקצר של הרצליה שכולל 8 שחקנים בלבד הפציעה של הרכז הוקר שייעדר 4-6 שבועות עושה כאב ראש למועדון ובהרצליה הודיעו שיחפשו שחקן זר לתקופה מוגבלת עד שהוא יחלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 22, 2022 3:55 pm 
Junior

מדד לזה שתמיד יורדים על מכבי על חיסול שחקנים ישראליים שלמעשה היא נותנת דווקא יותר (זה שאתה חושב שזה מיותר - לא הנושא כאן).

הכוונה שאקוניס מנופף בראיון בזה שהם צעירים וביאיר קרביץ. שלמעשה הוא הצעיר היחיד שזוכה שם לחצי הזדמנות. כל השאר לא מריחים מגרש והם מקום אחרון בליגה בשיתוף ישראלים.. לא אני החתמתי את דורי סהר לשלוש שנים, אקוניס עשה את זה.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 22, 2022 4:10 pm 
Hall of Famer

וזה אמור לעניין אותו בדיוק כמו קליפת השום, אבל מהסוג הזה של השום שקל לקלף. לא ההוא שהקליפה נדבקת ולוקח שעות לקלף ינעל העולם.
זו שאלה מיותרת גם כשהיא נשאלת על מכבי, וגם כשהיא נשאלת על קבוצה אחרת, כי בסוף הקבוצות נשפטות רק על תוצאות וכל השאר זה חרטא. כשמכבי משתפת יותר ישראלים ומשיגה תוצאות גרועות, אף אחד לא מכיר לה על זה טובה או מסייג את הלעג שהיא מקבלת - ובצדק.
ועל אחת כמה וכמה כשמדובר על ישראלי שגם בספקטרום של שחקנים ישראלים לא ממש כוכב גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 22, 2022 5:19 pm 
Sophomore

זהו.. שיש מטרות מעבר לתוצאות. כמו פיתוח צעירים. כמו שמירה על מוסר. כמו שמירה על כדור הארץ. אם לא נכיר בזה שתוצאות זה לא הכל בחיים נגיע מהר מאד לאקלים שלא נוכל לחיות בו יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 22, 2022 9:45 pm 
Hall of Famer

אני מנסה כאילו להבין אם אתה רציני או ציני, אבל קבוצת בוגרים מקצוענית לא מיועדת לפיתוח צעירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 22, 2022 10:01 pm 
מנהל פורום

מהמר על ציני
אם כן אז זה מעולה חח :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 04, 2022 11:44 am 
Sophomore

הרכז קופר חתם הבוקר בהרצליה ויחליף את הוקר שכנראה גמר את העונה בגלל קרע בשריר הירך
https://sportsrabbi.com/%d7%97%d7%95%d7 ... %aa%d7%9d/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 04, 2022 12:39 pm 
Hall of Famer

השחקן הראשון בהסטוריה של ליגת העל שהיה בהריון

https://sports.walla.co.il/item/3251092

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 04, 2022 7:16 pm 
Hall of Famer

בוואן מתפרסם שזופי אבדיה החליט לעזוב מיידית את בני הרצליה. סך הכל נראה שפוי ומאוזן הבחור.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 04, 2022 10:00 pm 
Hall of Famer

אבדיה נמצא במערכת של הרצליה הרבה שנים, ובשביעות רצון של שני הצדדים. זו פעם ראשונה, אמנם, שהוא מעורב בקבוצת הבוגרים. מה הבלגאן?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 06, 2022 2:11 am 
Hall of Famer

זופי נמצא במשך שנים במערכת של הרצליה בתפקידים לא בכירים. אני גם לא יודע מה מדד שביעות הרצון היה כל השנים.
בוא נגיד, שגם בעבר זופי לא היה מופת של שיקול דעת ויציבות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 143 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, Google [Bot], kakon3, עופר האדום ו 113 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה