סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 7:04 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1858 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 75  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הת'רד הפוליטי החדש
הודעהפורסם: א' מרץ 06, 2022 7:52 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אז מה, זה מתאים יותר ככה?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 06, 2022 8:41 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
תומר כתב:
אהוד, הכי נוח יהיה לפטור אותך כטיפש וכאיש רשע. הבעיה היא שזה לא יהיה נכון, אתה נראה לי בנאדם נוח לבריות ולא דביל במיוחד.
הבעיה היא שכל המערכת הרוחנית והמוסרית שלך מעוותת עד היסוד. מעוותת ברמה כזו שאי אפשר לקוות שיום יבוא ותבין עד כמה. מעוותת ברמה כזו שאין באמת סיכוי שנצליח ליצור דו שיח פורה מתי שהוא.

ואתה צודק שאתה לא ראוי להיקרא אדו. אתה ראוי להיקרא אדולף, לא בגלל שאתה נאצי או שיש לך שפם או שאתה גרמני אלא כי זו ההשוואה הכי טובה לדרך המעוותת שבה אתה רואה את העולם.

אני מבין. אז בלי דו שיח פורה.
אני באמת מבקש ממך, מרוני, מהכהן או ממי שרוצה להסביר מה כל כך מעוות בדרך שאני מציג.
אני בא ראש פתוח לגמרי. רק תסבירו לי. תמיד לצעוק "גזען" או "שקרן" או "מגעיל ומטומטם", זה אולי נכון, אבל קודם בואו תסבירו איפה בדיוק, ובאופן מפורט.
הינה הדברים שכתבתי בחודש האחרון, מאז שהתעוררתי אחרי שנת תרדמה :

א. ליהודים מותר לגור ביו"ש יחד עם ערבים. כל זה תחת מדינת ישראל, כאשר הערבים מקבלים תושבות מלאה, ויש שלום ושגשוש לכולם.

ב. אנו צריכים להיות ביקורתיים עם עצמנו כאשר ערבי חף מפשע נהרג בשוגג על ידי חייל צה"ל (מקרה נדיר מאד).
אבל יחד עם זאת צריך לזכות שהמציאות מורכבת, ושערביי יו"ש הם הקמים לפגוע בנו.

ג. ערבים-מוסלמים רוצחים יותר וגונבים יותר. אלו הנתונים שאני מכיר.

ד. לאומיות זה דבר נפלא ומבורך.

ה. חרדלים נחשבים לאנשים איכותיים מאד.

ו. ישנה אמת אבסולוטית בעולם שרלוונטית לכולם, ועם ישראל מוביל אותה.

מישהו רוצה להרים את הכפפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 06, 2022 9:03 pm 
Hall of Famer

תושבות מלאה של ערביי יו"ש זה כולל גם זכות הצבעה לכנסת?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 06, 2022 9:10 pm 
Hall of Famer

*

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ב' מרץ 07, 2022 12:00 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 06, 2022 9:11 pm 
Junior

ehud כתב:
תומר כתב:
אהוד, הכי נוח יהיה לפטור אותך כטיפש וכאיש רשע. הבעיה היא שזה לא יהיה נכון, אתה נראה לי בנאדם נוח לבריות ולא דביל במיוחד.
הבעיה היא שכל המערכת הרוחנית והמוסרית שלך מעוותת עד היסוד. מעוותת ברמה כזו שאי אפשר לקוות שיום יבוא ותבין עד כמה. מעוותת ברמה כזו שאין באמת סיכוי שנצליח ליצור דו שיח פורה מתי שהוא.

ואתה צודק שאתה לא ראוי להיקרא אדו. אתה ראוי להיקרא אדולף, לא בגלל שאתה נאצי או שיש לך שפם או שאתה גרמני אלא כי זו ההשוואה הכי טובה לדרך המעוותת שבה אתה רואה את העולם.

אני באמת מבקש ממך, מרוני, מהכהן או ממי שרוצה להסביר מה כל כך מעוות בדרך שאני מציג.
אני בא ראש פתוח לגמרי. רק תסבירו לי. תמיד לצעוק "גזען" או "שקרן" או "מגעיל ומטומטם", זה אולי נכון, אבל קודם בואו תסבירו איפה בדיוק, ובאופן מפורט.

א. ליהודים מותר לגור ביו"ש יחד עם ערבים. כל זה תחת מדינת ישראל, כאשר הערבים מקבלים תושבות מלאה, ויש שלום ושגשוש לכולם.

ב. אנו צריכים להיות ביקורתיים עם עצמנו כאשר ערבי חף מפשע נהרג בשוגג על ידי חייל צה"ל (מקרה נדיר מאד).

מייאש אותי לראות את התרדים נהרסים שוב ושוב ושוב (לא רק בגללך), אבל אנסה לעזור לך להבין.

בכל ויכוח או מו״מ צריך שיהיה בסיס מסויים שהצדדים מסכימים עליו כדי שיהיה אפשר להתקדם לאנשהוא.
פה הצדדים כל-כך רחוקים אחד מהשני שזה פשוט לא יקרה לעולם.

אתה מבסס הכל על התורה ועל זה שהעם היהודי הוא הנבחר והצד השני טוען שהתורה זו המצאה במקרה הטוב ולכן כל הטענות שלך קורסות.

אשמח מאוד את הדיונים המעייפים האלה יפסקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 06, 2022 9:16 pm 
Hall of Famer

בעיקר אחרי שענו לטרול המתקרא "טרול" 80000 פעמים על אותן טענות נבובות.
שתי מדינות לשני עמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 06, 2022 9:32 pm 
Hall of Famer

נו, אם כבר מבזבזים עוד זמן על הטרול, אז העניין זה ממש לא רק "חוסר הבסיס לדיון". אני מתדיין הרבה, בחיים האמיתיים, עם אנשים שמאמינים בתורה כבסיס לחייהם והדיונים לא נראים ככה, וכשמגיעים לנקודת אין-מוצא אז אין מוצא ומסיימים.

הטרול היודונאצי מכניס טענות לפה של המתדיינים ("תומכי יודנריין", "גזענות כלפי יהודים" וכו'), ומשתמש בטכניקות הדיון הכי בזויות שיש ("בן גביר עשה תשובה, אתם עשיתם?!"), זה לבד מהחזרה האובססיבית על משנתו בכל דבר ועניין כפי שכבר צוין.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 06, 2022 9:45 pm 
Sophomore

Dovi כתב:

אשמח מאוד את הדיונים המעייפים האלה יפסקו.

דובי, אני מתנצל על התחושה ואני אשתדל לכבד ולהספיק, אבל אבקש שגם שאר החברה יעשו מאמץ לא לפגוע ברגשותיהם של הקוראים הדתיים בפורום, כי אני חייב להודות שזה מדליק אותי (לא שולט על זה, מה לעשות) אני כמובן אמשיך לקרוא פה, ולהגיב רק עניינית מעתה.

בכל מקרה, אני מבקש מהשאר (הכהן, תומר, רוני, הוקיץ, שקי, הגנה ושלשות, ראי וכו') , אם מישהו רוצה לשלוח לי מניפסט מדוע הגרסה החרדלית שגויה, מוזמן לשלוח לי בפרטי, אני מאד אשמח לקרוא.
ואפשר גם לציין שזה לא לשם דיון פורה, אלא רק מניפסט, ואז אני גם לא אגיב בפרטי.

באהבת ישראל, אהוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 06, 2022 9:57 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני אישית חושב שאהוד הוא ישות AI שהשתבשה קצת ו-went rogue, כאילו ניסו לייצר אינטלגנציה מלאכותית שמאמינה באל ומשהו נדפק בדרך.
מצד אחד זה נראה שהוא באמת מנסה ליצור חיבור עם החילוניים פה אבל מצד שני אי אפשר להתעלם מהיציאות הטרוליות וממש נראה שהוא מנסה to fuck with us (לא יודע איך לתרגם את זה לעברית)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 06, 2022 11:17 pm 
Hall of Famer

הכוונות של אהוד, למען האמת, לא מעניינות במיוחד. בפועל הוא טרול מארץ הטרולים, וזה מה שמשנה. אם הוא מצליח לקחת אירוע כמו הצעקות של איתמר בן גביר על אמא של איאד, ולהפוך אותן להאשמות כלפי חברי פורום, היחס המזלזל והבוטה כלפיו מוצדק לגמרי.

כמובן שהוא שוב יגיד שהוא יעשה תשובה ואוהב את כולנו, ואז יחזור על עצמו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 07, 2022 12:03 am 
Hall of Famer

זה בסדר, גם פוטין אומר שהוא אוהב אוקראינים והם בעצם עם אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 07, 2022 8:00 am 
Hall of Famer

ehud כתב:
תומר כתב:

זה כנראה מיותר לגמרי מצידי, אבל אני אנסה לעזור לך:

סעיף א': אם אתה לא מבין מה פסול בצורה אינהרנטית במצב שבו על אותו שטח ותחת שליטה של אותה מדינה יש אוכלוסיה א' שיש לה זכויות מלאות כאזרחים, ואוכלוסיה ב' שיש לה רק "תושבות מלאה", כלומר זכויות חסרות, ובעיקר הזכות לבחור, להבחר ולייצג את עצמם במוסדות השלטון, לדאוג לרווחתם ולביטחונם, ואת האבחנה בין שתי האוכלוסיות האלו אתה עושה לפי דתן, אז אתה גזען, ואם אתה לא מזהה קווי דמיון מובהקים בין צעד כזה לבין, נניח, מה שעשו הנאצים ליהודים בשנות ה-30 בגרמניה, אז אתה גם עיוור.

סעיף ב': ערבים נהרגים ע"י חיילי צה"ל על בסיס פחות או יותר יום-יומי, עצם העובדה שאתה מניח שרק במקרים מאוד נדירים מדובר בהרג לא מוצדק, מעידה מראש על התפיסה הגזענית שלך. גישה קצת יותר נורמלית לחיים הייתה אומרת שכל הרג של אזרחים ע"י חיילים או שוטרים הוא פסול וכל מקרה כזה דורש תיעוד והוכחות לכך שהיה הכרחי ובלתי נמנע כדי שנתייחס אליו ככזה. רוצה דוגמה? נניח כמו שהציבור שלך תבע חקירה בעקבות מותו של אהוביה סנדק, ועוד לפני שהחקירה הסתיימה הניח אוטומטית שסנדק הוא נער תמים שלא היה צריך למות ולא פושע שזרק אבנים על אזרחים ואחר כך נמלט בנהיגה פרועה ברכב תוך סיכון עצום לו, לחבריו, לשוטרים ולכל מי שסביבו, ושהמוות שלו היה תאונה מצערת שנעזרה בכך שחבריו לא טרחו לספר לשוטרים שהוא היה איתם ברכב. כרגע לגבי רוב המקרים של הפלסטינים אין לך שום תיעוד ושום הוכחה לשום כיוון חוץ מהודעות גנריות של דו"צ (אני מניח שאת הדיווחים הפלסטינים אתה בכלל לא טורח לסקור, וגם אם כן, אתה אוטומטית מניח שהם שיקריים, מעניין למה?), אבל מכיוון שהוסללת לתפיסה גזענית, נקודת המוצא שלך היא שההרג הכרחי ומוצדק עד שלא יוכח אחרת.

סעיף ג': תבדוק בכל מדינה, אחוז הרוצחים/פשועים/גנבים/ווטאבר תמיד גבוה יותר באוכלוסיות שהמשטר לאורך זמן משקיע בהן משמעותית פחות מאחרות, בחינוך, בבריאות, ברווחה, בתשתיות, בהזדמנויות שוות. זה נכון לגבי שחורים והיספאנים בארה"ב, זה נכון לגבי מהגרים באירופה ובכל מקום שלא תחשוב עליו. המשוואה "קודם כל שיפסיקו לפשוע ואז נשקיע בהם" פשוט לא עובדת, בשום מקום בעולם. מעבר לזה, המערכת עצמה מוטה כנגד אותן אוכלוסיות. הוכחת את זה בעצמך כשאתה אוטומטית מניח שכל הרג של פלסטינים מוצדק עד שלא הוכח אחרת. כמו שאתה מוטה אוטומטית נגד פלסטינים מבלי בכלל להבין שאתה מוטה, כך כל מערכת אכיפת החוק מוטה נגדם, הם קודם כל אשמים ושקרנים עד שלא יוכח אחרת.

סעיף ד': סעיף שלא אומר יותר מדי, לא אוהב אותו, אבל הוא הפחות בעייתי כאן. הנקודה היא שמכיוון שאתה גזען, לאומיות קשורה אצלך אוטומטית עם הדת היהודית, ולכן הלאומיות היא טובה רק כל עוד היא מכירה בעליונות היהודית, אותה לאומיות שנותנת מקום שווה גם לבני דתות אחרות, גם אם הם לא מכירים בעליונות היהודית, היא פסולה מבחינתך. ומכאן שאתה לא באמת לאומן אלא גזען, כמו שהנאצים היו כביכול לאומיים ולאומנים, אבל כל מי שלא היה נוצרי ולבן (וסטרייט, ולא נכה, וכיו"ב) לא היה יכול להיות חלק מאותה לאומיות.

סעיף ה': כל אוכלוסיה שהמדינה חפצה ביקרה ומשקיעה בה משמעותית יותר מאשר באחרות יכולה להחשב "איכותית", תראה איך התייחסו לקיבוצניקים פעם בתקופה שמפא"י שלטה במדינה והייצוג בה לקיבוצניקים היה הרבה מעל ומעבר לכוחם באוכלוסיה. בתור קיבוצניק אני יכול להגיד לך שהקיבוצניקים מעולם לא היו איכותיים יותר אינהרנטית, פשוט השקיעו בהם יותר והכוח הפוליטי שלהם היה עצום, בדיוק כפי שבעשורים האחרונים מדינת ישראל משקיעה באופן בלתי פרופורציונלי בהתנחלויות בזכות העובדה שהימין המתנחלי מחזיק את הליכוד-שהיא מפלגת השלטון העיקרית בעשורים האחרונים, בביצים, ומזניחה חלקים אחרים במדינה. זה הצד השני של אותו מטבע-אם המדינה משקיעה משמעותית פחות באוכלוסיות מסויימות, נניח עיירות פיתוח והפריפריה, דרגה אחת מתחת להן אזרחים ערבים ועוד איזה 30 מדרגות למטה-פלסטינים, אז אוטומטית הן הופכות ל-"פחות איכותיות", ל-"פושעים ואלימים" וכיו"ב.

סעיף ו': מה?

נערך לאחרונה על ידי rony בתאריך ב' מרץ 07, 2022 8:49 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 07, 2022 8:48 am 
Hall of Famer

צדקת, זה באמת מיותר. ארוחה כזו לא קיבל הטרול מלא זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 07, 2022 11:45 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
צדקת, זה באמת מיותר. ארוחה כזו לא קיבל הטרול מלא זמן.

אני לא חושב שהוא טרול (במובן הקלאסי לפחות) שמגיב רק כדי להתסיס ולהרגיז גם בלי לעמוד ב-100% במציאות מאחורי מה שהוא כותב. אהוד, כך נראה לי, באמת מאמין בכל המניפסט הגזעני-משיחיסטי-מתנחלי שהוא מפיץ כאן, ובאמת מאמין שהוא עושה נפשות לטובת האידיאולוגיה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 07, 2022 11:49 am 
Hall of Famer

הוא מבקש שיענו לו בפעם ה-80000 אחרי שקיבל תשובות 79999 פעמים על אותן שאלות ואותן טענות הזויות. זה טרול קלאסי כמו בכתוב בספר. "מי ירים את הכפפה" עאלק.
אז הרמת. בהצלחה במשתה שהולך להגיע.
ואם הוא עדיין חושב שהוא עושה פה נפשות לאידאולוגיה שלו, אז הוא טרול עם פחות עיניים מציקלופ. דווקא בגלל החשיפה הפומבית לאידאולוגיה שלו לעיני כל אני שמח שהוא ממשיך... ככה לא יהיה לאף אחד ספק עם מי ומה יש לנו עסק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 12, 2022 10:21 am 
Junior

חוק האזרחות עבר, למגינת ליבם של רע"ם ומרצ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 20, 2022 12:26 pm 
Hall of Famer

התגובה של חד"ש למלחמה באוקראינה היא בושה. זה מדהים איך בכל פעם הם מצליחים לא לצאת נגד רוצחי ילדים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 20, 2022 12:29 pm 
Hall of Famer

זה רק הם? הם אולי הכי בוטים, אבל נדמה לי שכל הרשימה המשותפת די בסדר עם הרוסים.
אגב, לא הצבעת להם פעם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 20, 2022 1:00 pm 
Hall of Famer

פעם אחת, בתקופה שראש עיריית עפולה תמך פומבית בסגירת גנים ציבוריים בפני ערבים, והיתה תקופה של גזענות בוטה במיוחד כלפי ערבים.

זה לא אומר שאני תומך בכל האידאולוגיה שלהם ובכל דבר שהם עושים, או שצפיתי מה תהיה התגובה שלהם למלחמה באוקראינה שלא ידענו עליה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 20, 2022 1:25 pm 
Hall of Famer

עליה לא ידענו, אבל כן הייתה אז מלחמה בסוריה, ודעתם על אסד והעזרה הרוסית שלו - לפחות של חד"ש ובל"ד, עד כמה שאני זוכר - הייתה די דומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 20, 2022 2:13 pm 
Hall of Famer

ובמכלול השיקולים שלי אז, המשמעות של זה היתה פחות חשובה. אני גם מבין את מי מחבריי שימשיכו להצביע למשותפת, כי מה שהם עושים בישראל יותר חשוב להם ממה שחושבים על מלחמה שלא כאן. רק ציינתי שבעיניי העמדה הזו היא בושה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 24, 2022 8:53 pm 
Sophomore

ehud כתב:
sir charles כתב:
ehud כתב:
דתות מסוימות אחראיות להרבה הרג.
אבל יש גם "דתות" אחרות - נאציזם, קומוניזם, מזרח רחוק וכו' שגם כן הרגו לא מעט.

ספר קצת למי שלא מכיר על אותה דת מזרח רחוק שאחראית להרבה הרג? בודהיזם? הינדואיזם? שינטו?

ehud כתב:
אתה רוצה את המקומות בהם דרכו (סליחה על הדמגוגיה) אבות אבותינו (גנטית או מהותית, זה פחות משנה) - מזבח יהושע, מבצרי המכבים, תרצה, שומרון?

כישראלי ויהודי חילוני אין לי מושג מהם והיכן המקומות האלה, למה הם צריכים לעניין אותי ומדוע אנשים רוצים להרוג אחד את השני כדי לחיות בהם, אבל מבחינתי האדמה יכולה להיפער ולבלוע אותם ואת כל מי שנמצא שם.

מאו דזה-דונג - רוצח המונים. וגם היום יש שמועות שהממשל הסיני פושע באוכלוסייה ורוצח רבים (אבל היי, חייבים להתמקד בכמה נערים שעלו על גבעה ואחת לכמה חודשים פוצעים קלות כמה פעילי "שלום").

לגבי המקומות, אני אתן סקירה בקצרה, עבורך ועבור כלל חברי הפורום -
מזבח יהושיע - המקום שמעריכים שבני ישראל בנו מזבח בעת כניסתם לארץ. לפי הבנתי, על פי דעת רוב הארכיאולוגים אכן מדובר בממצא ההיסטורי, ואף לאחרונה בדקוט עוד ממצא שיתכן ומאשש את זה (עדיין מצריך בדיקות).

מבצרי המכבים - עיין למשל תל/חירבת עורמה.

תרצה - עיר הבירה הראשונה של ממלכת ישראל הצפונית.

שומרון - "סבסטיה" - עיר הבירה השנייה של ממלכת ישראל הצפונית.

לצערי אי אפשר באמת לחקור את כל האתרים האלו, וחלקם אף נפגעים בצורה קשה (וישב מצב שיעלמו לגמרי).
נחש למה. :(

אז למי שמעוניין לקרוא, לגבי מזבח יהושע שהזכרתי בדברי, התפרסמו תוצאות שמראות כי הממצא מכיל את הכתובת העברית העתיקה בעולם:

https://www.ynet.co.il/judaism/article/skryigcf5

עוד לפני הממצא המדהים הזה - למי שלא מכיר, המבנה בהר עיבל משויך על ידי מרבית הארכיאולוגים למזבח יהושע המתואר בתנ"ך (אפשר לעיין בויקי ולשפוט בעצמכם לפי הממצאים).
נמצאו שם גם חרפושיות מצריות מתוארכות לתקופות של יציאת בני ישראל ממצרים.
אציין גם שלא ממש היתה נוכחות מצרית באזור גב ההר (או בכלל ביו"ש) , ולכן אפשרות סבירה היא שהחרפושיות הובאו על ידי בני ישראל שעלו ממצרים.

כמובן גם ראוי לציין את "מצבת מרנפתח" (סוף המאה ה 13לפנה"ס) המזכירה את הישות "ישראל".
אם מלך מצרים מזכיר את זה, כנראה שמדובר בישות רצינית יחסית.

ובהקשר של חג הפסח המתקרב, נקנח בעובדה שבסיפור מצרים בתנ"ך מוזכרים מספר דברים שאופייניים דווקא למצרים של המאה ה 13 לפנה"ס.

שוב דבר כמובן לא מוכיח כלום, אבל אם למישהו יש עדיין ספקות, אולי הגיע הזמן להרהר מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 24, 2022 9:10 pm 
Hall of Famer

לא טרול.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 24, 2022 11:41 pm 
Hall of Famer

ממש לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 26, 2022 3:28 pm 
Hall of Famer

משהו טוב קורה במסגרת יחסי ישראל-מצרים. מלבד הפתיחה המתוקשרת של הקו לשארם, מתפרסם היום ששר החוץ המצרי יצטרף לפסגה המדינית שתתקיים מחר ומחרתיים בישראל, בהשתתפות שרי החוץ של ישראל, ארה"ב, מרוקו ובחריין. זה חימום יחסית לגמרי לא מובן מאליו אחרי תקופה ארוכה מאד של שלום קר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1858 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 75  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: