סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 7:29 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 516 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 21  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכבי ת"א 22/23
הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2022 12:21 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
פניני רישמית במכבי שנמצאת במומ עם ליף
https://m.ynet.co.il/articles/hycycjzcc ... ivzakimnet

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2022 1:45 pm 
Hall of Famer

אפתיע כמה אנשים פה ואכתוב שלדעתי מדובר בצעד נכון וחכם של קטש ומכבי. מחזירים הביתה כנראה בכסף די קטן ובלי ציפיות לדקות משמעותיות אחד מהסמלים של השנים האחרונות, צעד שיתרום לחיבור של חלק מהקהל שחשוב לו חיבור לסמלים ישראלים (כנראה לא החלק של אוהדי מכבי שכותבים פה בפורום ,אבל חלק קיים).

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2022 1:52 pm 
Hall of Famer

א. אני לא סובל את פניני, שחקן מלוכלך, מגעיל ופרובוקטור.
ב. במצבו הנוכחי הוא כנראה לא בעמדה לתרום מי יודע מה על המגרש למכבי.
ג. דמות כמוהו באימונים, על הספסל ולדקות מוגבלות (מאוד) על המגרש זה בהחלט משהו שיכול לייצר אקלים קבוצתי הרבה יותר מנצח מאיך שנראתה הקבוצה בשנים האחרונות. זה בטח שלא פתרון קסם לכל הבעיות, אבל זה בהחלט רכיב מסויים שיכול לשפר חלק מהבעיות שמכבי סבלה מהן בשנים האחרונות.
ד. אני באמת באמת לא סובל אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2022 2:29 pm 
Freshman

צריכים קפטן שהוא גם סמל ודמות ומזוהה עם הצלחות עבר. ופניני עונה להגדרה הזו.
קשה לי להאמין שהוא יראה דקות משחק יותר מדי, אם כי יש 2 מצבים שזה יתכן:

1) הקבוצה נקלעת למשבר וכולם מאבדים את הביטחון ומעלים את פניני להכניס קצת דחיפה מוראלית וביטחון לכמה דקות.
2) דקות סמליות בנצחונות או בגמרים כדי להיכנס לסטטיסטיקה ולעשות "כבוד".

זו לא אותה סיטואציה שהחזירו אותו מהקפאה בעונה ההיא של בלאט כשלקחו את היורוליג, פה הוא על תקן השחקן ה- 12-13 ולא להתקדם ברוטציה מעבר לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2022 2:56 pm 
Hall of Famer

אני מוצא כבעיה לא את העלות הזניחה (באופן יחסי לתקציב של מכבי), אלא את זה שהוא פשוט יתפוס מקום בסגל, שהרי יהיה מוזר לא להלביש קפטן, ובפרט "הילד ששב הביתה" (לדברי שמעון מזרחי), למשחקי יורוליג רבים, לא?
כלומר סביר שמכבי תפתח את העונה עם 8 זרים (ולא אתפלא אם אף 9 כולל בנדר), גארד ישראלי כלשהו יירשם גם לבטח (נניח דיברתולומיאו לצורך העניין), וסורקין לכאורה הראה מספיק כדי להירשם בדרך כלל
אז זה משאיר שחקנים כמו יפתח זיו, מי שיישאר מבין בלייזר/כהן, או לחילופין יגיע בדמות מנקו/ליף - בסיטואציה לא כה ברורה, אפילו ברמת הרישום בסגל למשחקים, ואני בכלל לא מדבר על דקות משחק...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2022 3:16 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

באמת שלפניני אין מה לתרום במצבו הנוכחי לקבוצת יורוליג אלא אם המאמן חושב שהדרך היחידה לעצור את כוכב היריבה זה אם מישהו יחפון לו את החבילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2022 3:20 pm 
Freshman

RREEDDTT כתב:
Dr. J כתב:
itai כתב:
RREEDDTT כתב:
מכבי במגעים עם בלקשיר וניבו.הילארד ופניני כנראה יחתמו ביממה הקרובה
https://mobile.mako.co.il/news-sport/ba ... ivzakimnet

גם TJ ליף כמו כל קיץ הצטרף לקלחת המלפפונים, נשמע שמכבי יותר רצינית הפעם

אם ליף אכן יגיע גינת עשה לנו טובה.

למה אתה חושב שליף יותר טוב מגינת?
בקשר לזוסמן ובלאט יש להם חוזה מובטח בברלין נתנו עונה לא רעה כסף טוב מה הם צריכים את סיר הלחץ של מכבי.....

השאלה היחידה לגבי ליף היא האופי/המוטיבציה. לא לגמרי ברור לי למה עד היום לא חתם. לא ראיתי את ליף לאחרונה אבל מבחינת יכולות די ברור לי שהוא ברמה מעל גינת. האחרון בעיני שחקן די מוגבל. לא לשווא לא נלחמו עליו באירופה (או בסין..).
לגבי בלאט וזוסמן - אני חושב שבשביל ההתפתחות שלהם נכון להם להישאר עוד שנה באלבה, אבל עם כל הכבוד לירידה במעמדה של מכבי, מכבי עדיין קבוצה ברמה מעל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2022 4:16 pm 
Freshman

sir charles כתב:
באמת שלפניני אין מה לתרום במצבו הנוכחי לקבוצת יורוליג אלא אם המאמן חושב שהדרך היחידה לעצור את כוכב היריבה זה אם מישהו יחפון לו את החבילה.

סליחה אני בעדו. הוא גם התמתן בעיני עם השנים. שיגיע ולו בשביל לתת מסירת ז׳לגיריס פעם בשנה. אם יש טוען לכתר זה הוא. אם אני זוכר נכון גם שלף בקושי שיחק באותה עונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2022 4:22 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Dr. J כתב:
sir charles כתב:

סליחה אני בעדו. הוא גם התמתן בעיני עם השנים. שיגיע ולו בשביל לתת מסירת ז׳לגיריס פעם בשנה. אם יש טוען לכתר זה הוא. אם אני זוכר נכון גם שלף בקושי שיחק באותה עונה

אני בטוח שבליגה הוא עוד יכול לתרום עם הניסיון שלו והכרת הטבעות ביד אליהו, אבל ביורוליג הוא התקשה לעשות משהו חיובי בסוף הקדנציה הקודמת אז לצפות שבגיל 39 הוא יצליח לתרום זה די מופרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2022 4:27 pm 
Sophomore

בעיניי ההחתמה של פניני היא קשקוש. לא מאמין שמכבי הביאה אותו כשחקן כדורסל, אפילו לא כישראלי לליגה (התרסק העונה ל-28% לשלוש, הכי גרוע בקריירה), ואני לא רואה את קטש מעז להעלות אותו לשניות מכריעות ביורוליג. היא כנראה חושבת שהוא הגיע כדי להנהיג מהספסל, אבל היא תופתע לגלות שסגל שמתוכו 90% מהשחקנים מעולם לא שמעו את השם גיא פניני קודם לא יתחיל לגלות סימני הערצה ספונטניים כלפי פנסיונר שעולה לקלוע שלשה בסוף רבע שני בנס-ציונה, אפילו אם רסקין יצעק בום, גיא פניני הגדול.

אישית הייתי שמח אם הוא היה בא להפועל, יותר בשביל להדליק את הקהל. לא ממש הצלחתי לשנוא אותו אף-פעם, מבחינתי השנים שלו במכבי זכורות לי כשנים שבהן ניצחנו אותם פעמיים-שלוש בעונה, לפעמים ב-30 הפרש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2022 4:40 pm 
Freshman

8 זרים?

ז'יז'יץ ווילבקין שוחררו, וויליאמס כנראה לא ימשיך לפי ההחתמות שמביאים על העמדות שלו. קלויארו בחוץ, ריינולדס בחוץ, נאנלי בחוץ

פויתרס, קולסון, היליארד בפנים. חוץ מזה יגיעו כנראה עוד סנטר ועוד רכז, ויתכן וישאירו את אוואנס.
זה 6 זרים לא כולל בנדר.

יש שחקנים ישראלים לגיטמיים ברוטציה - סורקין כמובן, היידיגר, מנקו.
את ג'ון די צריך לדעתי לשחרר, אם אפשר להביא את בלאט במקומו עדיף.
אני מניח שטי ג'יי ליף יצורף בסופו של דבר.

את ג'ייק כהן אפשר לשחרר, והוא ודיברתולמאו לא מסמלים הצלחה בשום צורה במכבי, והם יותר מדי עונות בקבוצה בלי שמהווים פאקטור רציני ביורוליג בתור שחקנים שעולים מהספסל.

התלבטות לגבי בלייזר, זוסמן וזיו...

אני נוטה להשאיל את זיו, ממעקב אחר הסטטיסטיקה של זוסמן ביורוליג.... ביחס לדקות שהוא קיבל באלבה הוא ניפק תוצרת סטטיסטית יחסית דלה, במכבי הדקות שלו יפחתו, בלייזר תמיד עולה עם מוטיבציה ומראה מחויבות גבוהה, וביחס לדקות שהוא מקבל או אמור לקבל גם בעונה הקרובה, הוא עדיף על זוסמן.

אז הישראלים להערכתי: בלאט, היידיגר, מנקו, בלייזר, ליף, סורקין ופניני.

אני לא רואה בעיה ביורוליג להעלות את בלייזר עם סרט הקפטן, הוא גם הוותיק מבין הישראלים בסגל אחרי פניני, והוא גם מקרין "מכביזם" לפחות במוטיבציה שלו כשהוא עולה למגרש.

אני לא יודע אם במכבי מאמינים שיצליחו להחתים את אונואקו או לא ומה יתפתח עם ההצעות מעבר לים... אבל עושה רושם לפני ההחתמות שמכבי לא מכוונת לסנטר ביג-מן טבעי 5 קלאסי, היא החתימה שחקנים שהם 4-5, אולי אפילו יותר 4. ויש גם את בנדר שהוא סוג של 4 אבל ארוך מספיק כדי לשחק גם כ- 5, השאלה מה היה איתו כל הקיץ, האם הוא השתפר או התחזק, האם בכלל מייעדים לו מקום בסגל או משהו אחר?

אחרי שמכבי תסגור עם רכז, כל עוד יש סיכוי סביר להחתים את אונואקו, עדיף לא לצרף עוד זר גבוה עד שיתברר סופית המצב לגביו, אולי בנדר הוא סוג של תוכנית גיבוי זמנית (או פלסטר) למקרה הזה. אונואקו פשוט שחקן שיכול לשדרג את הקבוצה לא רק במסגרת התפוקה שלו כסנטר כמו ז'יז'יץ', אלא גם כעוד עושה משחק בצבע, אלמנט שמאוד חסר למכבי לדעתי מאז ימי וויצ'יץ' כשחקן, בפרט שיהיה משחק בין גבוהים.

אז חמישיית יורוליג פוטנציאלית: מייק ג'יימס, אוואנס, היליארד, סורקין, אונואקו.
ספסל: היידיגר, בלאט, מנקו, בונזי, ליף, פויתרס, בלייזר/פניני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2022 6:03 pm 
Hall of Famer

אמן וזאת תהיה הקובצה של מכבי. אני צופה למכבי מאבק עיקש על מקום 10 עם הסגל הזה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2022 6:20 pm 
Junior

אני מפציר בכל מי שאוהב לצחוק, במיוחד בימים טרופים אלה, לקחת כמה דקות כדי לצפות בדבר הנפלא הזה:

https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=404677

מאז ומתמיד היה ידוע שמיקי ברקוביץ׳, איך נאמר, אינו המטלית הכי לחה בחבילה, וזו כנראה גם הסיבה שבגללה לא השתלב במערכת של מכבי, אבל תצוגת התכלית שהוא נותן פה זה משהו נדיר. הדבר היחיד שעושה לי להרגיש לא נעים זה אם מדובר, חלילה, בסימנים ראשונים של דמנציה מוקדמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2022 6:33 pm 
Freshman

פניני לא חוזר למכבי כשחקן
הוא חוזר למכבי כמי שיחזיק את חדר ההלבשה
לא אתפלא אם לא ישחק, החדר הלבשה יהיה חדש לחלוטין ומישהו צריך להחדיר בהם מכביזם, לדעתי גם לראיה לטווח ארוך הוא מאיים מאוד על וויציץ

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2022 7:05 pm 
Junior

נביא בעירו כתב:
אני מפציר בכל מי שאוהב לצחוק, במיוחד בימים טרופים אלה, לקחת כמה דקות כדי לצפות בדבר הנפלא הזה:

מאז ומתמיד היה ידוע שמיקי ברקוביץ׳, איך נאמר, אינו המטלית הכי לחה בחבילה, וזו כנראה גם הסיבה שבגללה לא השתלב במערכת של מכבי, אבל תצוגת התכלית שהוא נותן פה זה משהו נדיר. הדבר היחיד שעושה לי להרגיש לא נעים זה אם מדובר, חלילה, בסימנים ראשונים של דמנציה מוקדמת.

בשביל הצעירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2022 7:56 pm 
Hall of Famer

stambody כתב:
8 זרים?

העונה היו 8 זרים, והקבוצה נכשלה. אתה חושב שכלקח יורידו את מספר הזרים או יעלו אותו (אם כבר)?
עונה קודמת היו גם כן 8 זרים
גם בעונת 19-20 היו 8 זרים (כולל קלויארו שהחל כ"מוקפא"), למרות שהיה סגל ישראלי הרבה יותר עמוק: כספי ככוכב גדול בתחילת העונה - משהו שאין לו מקבילה כעת, זוסמן, אבדיה, דיברתולומיאו, ג'ייק כהן
והתעצלתי להמשיך לבדוק אחורה...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2022 10:40 pm 
מנהל פורום

נביא בעירו כתב:

ברקוביץ: אני בא להסתכל על הדברים מלמעלה בלי להביע דעה ובלי להתעסק בנושאים מקצועיים, להיות השראה
זהבי: גדול, גדול

אין לתאר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 24, 2022 1:26 pm 
Freshman

בראון

https://www.one.co.il/Article/413385.html

אם זה אכן קשור למציאות הממשית - יופי טופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 24, 2022 2:09 pm 
מנהל פורום

blue כתב:
נביא בעירו כתב:

ברקוביץ: אני בא להסתכל על הדברים מלמעלה בלי להביע דעה ובלי להתעסק בנושאים מקצועיים, להיות השראה
זהבי: גדול, גדול

אין לתאר

נו יש אישה אחת באנגליה שעושה את זה כבר 70 שנה וכולם מריעים
מה חדש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 24, 2022 2:31 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Dr. J כתב:
בראון

דוקא עכשיו שווילבקין עוזב הם נזכרו?
בראון הוא אחלה אבל א) הוא יהיה בן 32 בסוף הקיץ ואני מתאר לעצמי שהוא מחפש את החוזה הגדול האחרון שלו, כך שאם מכבי תתחייב לו לזמן ארוך היא עלולה להיתקע בעוד שנתיים עם שחקן יקר ומעבר לשיא (כמו במקרה דווין סמית') ו-ב) הוא לא סקורר יעיל במיוחד ויהיה חייב קלעים טובים לצידו.

אם כבר גארד גדול ופיזי אני מעדיף ללכת על שחקן לפני הפריצה הגדולה כמו דריוס תומפסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 24, 2022 3:01 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
Dr. J כתב:
בראון

בראון הוא אחלה אבל א) הוא יהיה בן 32 בסוף הקיץ ואני מתאר לעצמי שהוא מחפש את החוזה הגדול האחרון שלו, כך שאם מכבי תתחייב לו לזמן ארוך היא עלולה להיתקע בעוד שנתיים עם שחקן יקר ומעבר לשיא (כמו במקרה דווין סמית') ו-ב) הוא לא סקורר יעיל במיוחד ויהיה חייב קלעים טובים לצידו.

אם כבר גארד גדול ופיזי אני מעדיף ללכת על שחקן לפני הפריצה הגדולה כמו דריוס תומפסון.

מכבי חותמת כאן ועכשיו שהקדנציה של בראון תיראה כמו זו של סמית', כולל שנה אחרונה שבה הוא חצי שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 24, 2022 6:46 pm 
Freshman

rony כתב:
sir charles כתב:
Dr. J כתב:
בראון

מכבי חותמת כאן ועכשיו שהקדנציה של בראון תיראה כמו זו של סמית', כולל שנה אחרונה שבה הוא חצי שחקן.

וגם, היו לנו כבר כמה גארדים ״לפני הפריצה הגדולה״ בשנה שנתיים שמונה האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 24, 2022 8:18 pm 
Freshman

מייק ג'יימס בן 32, לורנזו בראון בן 32 (באוגוסט), קלאתס בן 33, תומא הורטל בן 33, מלקולם דלייני 33, סרחיו רודריגז 36.

שוק הרכזים "זקן".

צירפתי את נתוני הסטטיסטיקה של לורנזו בראון, בולדווין ומייק ג'יימס בעונת היורוליג האחרונה.
יש יתרונות וחסרונות אצל כל אחד כמובן, אבל כולם החתמות ראויות.
השאלה למה מכבי מכוונת יותר.

מייק ג'יימס יותר קרוב לוילבקין מאשר האחרים, והוא זורק המון, לא בטוח שזה הכדורסל שקטש מחפש, מה גם שהוא קולע ב- 32% מהטווח הזה, למרות שזה אחוז לא נורא ביחס לשחקן שלוקח כמות זריקות מטורפת (187 זריקות לקח מה-3 העונה) אבל זה יותר מדי מטה את המשחק לכיוון של יכולת אישית של כוכב-על אחד ופחות על המשחק הקבוצתי.

לורנזו בראון הרכז/מוסר הכי טוב מביניהם עם ממוצע של מעל 6 אסיסטים למשחק וגם החוטף הטוב מביניהם (1.5 למשחק) , מצד שני הוא גם מאבד כמעט 3 כדורים למשחק. הוא קולע 85.7% מהקו, בעוד בולדווין וג'יימס עומדים על 81.2 אחוז מהטווח הזה. אבל שוב... מייק ג'יימס זורק כמות זריקות אסטרונומיות מכל הטווחים, והלך לקו 126 פעמים העונה, בראון 56 פעם, בולדווין 96. זה פרט מאוד חשוב אם מחפשים גארד שיכול לקחת את הקבוצה על הגב שלו ואין באמת שחקן שיכול לעצור אותו בצד השני בדרך לסל אלא בעבירה.

מנגד את מי שמכבי לא תבחר להנחית, קלעי שלשות כמו וילבקין היא לא תמצא, ובטח שלא שחקן עם אחוזים מפחידים כמו שלו מהקו (94 אחוז).

אם מכבי מכוונת לגארד לטווח ארוך (כמו וילבקין) אז בולדווין הוא השם הרלוונטי והבשל ביותר להוביל את הקבוצה, יש לו אפסייד גבוה, הוא רק בן 26 ומתקרב לשיא, האחוזים שלו טובים בכל הטווחים, הוא אמנם עומד על 4.4 אסיסטים למשחק, אבל רואים קפיצה משמעותית במספרי האסיסטים שלו ככל שהעונה התקדמה ועד סופה. כמו כן הוא משחק פחות דקות מג'יימס ובראון ולא כופה את עצמו על המשחק. גארד אתלטי לא פחות מג'יימס, נע מצוין גם בלי כדור וחותך לסל. מפעיל מצוין את השחקנים שסביבו, גם מריץ מתפרצות טוב.

לורנזו בראון יסגור את משבצת הרכז, אבל ברור שזו החתמה לכל היותר במקרה הטוב ל-2 עונות, וגם יצטרכו לדאוג לו לגיבוי איכותי מהספסל, ולקוות שלא יפצע וכו'.

מקווה שבולדווין ינחת בסופו של דבר, אולי זה גם ייתר את אוונס בסגל ויאפשר להביא קלעי טבעי במקומו מה שהקבוצה בהכרח תצטרך אחרי השחרור של וילבקין.

קבצים מצורפים:
Brown James Boldwin stats summary.png
Brown James Boldwin stats summary.png [ 40.47 KiB | נצפה 587 פעמים ]
חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 25, 2022 3:42 pm 
Freshman

עומדים להחתים את אוסטין הולינס... איזו עליבות.

שחקן עם ממוצע של 8 נקודות למשחק ביורוליג, עם 31 אחוז מטווח ה-3, והוא קלעי!
סטטיסטיקה פרווה לגמרי... 2 ריבאונד, אסיסט וחטיפה.

יהיה בן 31 בנובמבר, כבר היה עדיף אם היו משאירים את אוונס.

חוץ מזה מה יכול לתת מהספסל קלעי שעומד על 31 אחוז מחוץ לקשת?!
נראה לי שההנהלה מחפשת להגיע לפיצוץ עם האוהדים, אחרת אין לי הסבר, גם התפקיד הלא ברור של ברקוביץ'
עם היציאה העילגת/מטומטמת שלו בתקשורת כששאלו אותו מה תפקידו החדש והוא מצא דרך יצירתית לומר: "כלום" בכמה משפטים.

ועוד מודיעים על זה שבלייזר כבר בדרך לירושלים עוד לפני שמכבי הנחיתה ישראלי אחד לרפואה ואחרי שאיבדה את גינת להפועל.

לא נראה טוב בכלל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 25, 2022 4:34 pm 
Freshman

על פניו נראה שלמכבי יש את אחד הסגלים החלשים ביורוליג השנה
מדהים שעם כל החומר של השחקנים של הרוסיות שהשתחררו מכבי לא לקחהאת ההזדמנות ומורחת את כולם בחמאה מקולקלת.
השנה לדעתי היא שנה שבא יהיה משבר חמור בין האוהדים להנהלה

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 516 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 21  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: