Hacohen כתב:
Att כתב:
בשורה התחתונה, נדב היה מציע לדילון ברוקס (או דומה לו) חוזה ארוך טווח.
אני הייתי משכיר את הקאפ ספייס תמורת בחירות נוספות.
כל אחד יכול לחשוב מה טוב יותר וחכם יותר לעשות..
נדמה לי שאפשר להסכים (גם אם נדב יתקשה בכך) שכרגע אורלנדו היא לא יעד ש-FA בכירים חותרים להגיע אליו.
אולי זה ישתנה כשתהיה להם קבוצה טובה יותר.
ההיאחזות בניטפוק של אורלנדו כיעד אטרקטיבי או לא מראה את חולשת הבסיס שאמור להיות מתחת להגיגים על האסטרטגיה. מובן מאליו שכתבת את המובן מאליו וכהרגלך בקודש ניסית להגיד הכל בלי להגיד כלום, "כרגע זה לא יעד שחותרים להגיע, אולי זה ישתנה כש". כדי שכשמישהו יגיע, תוכל להגיד שאמרת את זה. נו, מתדיין גרוע זה מתדיין גרוע.
כן, הייתי מחפש שחקן צעיר טוב או שניים לטווח הארוך, כי אני לא מוכן רק להמר על להיות גרוע ולבחור טוב בדראפט. נתתי המון דוגמאות בעבר לכך שהשיטה הזאת מובילה בעיקר לכשלונות, וזה כלל ניהול בסיסי לא לשים את כל הביצים בסל אחד. למה להביא שחקן כמו גארי טרנט, בן 23 שהיה נבחר בטופ 10 לפחות בכל דראפט דיעבדי נראה לעין ויושב בול על עמדה שחסרה למג'יק, זה דבר לא טוב? כי אולי בדראפט הבא נביא רוקי שאולי יהיה יותר טוב?
יש רעיונות גרועים יותר מלהביא שחקנים צעירים מוכשרים לקבוצה
אבל... אין הרבה כאלו שפנויים בשלב הזה.
לא סתם הזכרת את גארי טרנט ג'וניור שנבחר במקום ה-37
ואת דילון ברוקס שנבחר במקום ה-45.
אלו שחקנים שהחוזה שלהם בנוי בצורה אחרת
מאשר של הרוב המוחלט של צעירי הליגה, אשר הלכה למעשה כבולים לרצון הקבוצה שבוחרת אותם
ששולטת על גורלם למשך 7 שנים לפחות..
אז יש לך שחקנים ספורים בלבד שאתה יכול להתחרות עליהם מול שאר קבוצות הליגה..
כולל הקבוצה ש"גילתה" אותם והאמינה בהם,
כאלו שהגיעו משום מקום אבל שווים משהו.
אתה יכול לנסות להביא את טרנט ג'וניור אבל אני די משוכנע שטוב לו ונעים לו בטורונטו..
ואם נלך על דילון ברוקס (רעיון מטומטם מכל כיוון שמסתכלים עליו אבל שיהיה), נשאלת השאלה לאיפה זה יוביל אותך.
לשום מקום חיובי. לא מדובר בשחקן ש'מזיז את המחט'.
נניח שיש לך את דילון ברוקס ואתה מנצח (קצת) יותר -
אם כבר יש לך גרעין מספיק חזק אז אחלה.
אבל אם לא אתה פשוט תשקע בבינוניות.
תראה נדב, אני מודה שיש לי מעט מאוד עניין "לשכנע" אותך.
אם זה מה שאתה חושב שנכון לעשות, לאסוף שחקנים בינוניים בשוק החופשי, אז בסדר..
הקינגס עשו את זה בהצלחה רבה ב-20 השנים האחרונות.