סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 3:34 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 130 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אורלנדו מג'יק-לאן?
הודעהפורסם: א' יוני 26, 2022 11:02 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אולי תקרא במקום לכתוב מהר
שלושת הבכירים בקונטנדרית. כלומר פחות מבוקר, פול ואייטון, או סטף, קליי ודריימונד. יותר הריסון בארנס כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 26, 2022 11:30 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:

לפעמים אני שוכח כמה אתה אמן בלנטפק, ואז אתה מזכיר לי.

אשאל אותך הפוך: לאיזה עוד קבוצות בליגה מסדר הגודל של אורלנדו יש רקורד של הבאת פרי אייג'נטס שהיא הביאה ב22 שנה האחרונות? לך 22 שנה אחורה ותספור, ואז תחזור לנג'ס. וכסף זה אחלה. כתבתי את זה כפרמטר חשוב למשיכת פרי אייג'נטס. כן, יש להם כסף בקאפספייס. זה חשוב. אף אחד לא מצפה ממישהו להגיע לאיזשהו מועדון NBA כי הוא גדל בנוער של המועדון. כל מה שרציתי להגיד זה את האינפורמציה העובדתית שבאורלנדו אין מס, יש כסף, יש מזג אוויר סבבה והם כבר הביאו פרי אייג'נטס בולטים. כל זה עובדות. מה אתה רוצה? להגיד שכל זה לא משפיע על החלטות של שחקנים להגיע? אז תגיד. הכל בסדר.

מה שאטט כתב זה שספיגת חוזים גרועים זאת הדרך הנכונה והבטוחה להשתמש בקאפספייס. כלומר הכי נכונה ובטוחה מאשר כל דרך אחרת. זה נראה לי בסיסי שאדם שבמשך כלכך הרבה זמן טוען טענות שונות על בניית קבוצה, שיתן כמה דוגמאות ודוגמאות נגד שיתקפו את הדעה שלו. נראה לי בסיסי לדיון רציני.

קשה לי לשכוח כמה אתה אוהב לריב עם אנשים או להכניס אמירות אישיות לדיונים בפורום, אבל המזל זה שאתה אף פעם לא מפספס את ההזדמנות להזכיר אם בטעות שכחתי.
לעצם השאלה, אני לא מבין מה זה סדר הגודל של אורלנדו? ואם הסדר גודל של אורלנדו הוא לא משהו, זה לא קצת סותר את ההודעה הראשונה שלך על מיקום אובייקטיבי ביותר?
בעיני אורלנדו היא קבוצה שלא מושכת שחקנים. ברור שכמו בכל ביזנס, אם ישלמו יותר, הם גם יקבלו. אבל אני חושב שהמג'יק לרוע מזלם, הם מהמועדונים שבעדיפות שניה אצל שחקנים, בוודאי אצל הכוכבים.

אני אישית לא הייתי מחתים את גארי טרנט. אתה תצטרך כנראה לתת מעל 100 מיליון ל-5 עונות עבור טרנט. הוא לא שווה את זה. לא רואה שום סיבה למועדון בבנייה לתת חוזים מעבר לערך שלהם, אלא אם מה שמקבלים בחזרה באמת מקפיץ את הקבוצה שלך למעלה. גארי טרנט לא יעשה את זה, אז אין באמת סיבה. לך תדע מה תהיה הסיטואציה בעוד 2 עונות ואז תצטער על כך שמעל 20 מיליון דולר הולכים לשחקן שהוא לא יותר מנחמד. בעיני, כשאתה בבנייה, הדבר הכי חשוב זה לשמור על גמישות כלכלית. דרך אגב, אין לי התנגדות מיוחדת להביא את טרנט על חוזה של שתי עונות גם תמורת 60 מיליון, אבל זה לא יקרה ככל הנראה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 26, 2022 11:31 pm 
Hall of Famer

או במלים אחרות, בנייה בנ.ב.א. היא קצת כמו משל האבנים.
אם דואגים קודם למעטפת וזורקים עליה כסף (=חול), אין מקום לאבנים הגדולות (=כוכבים)
ואז האפסייד של כל הפרויקט הוא נמוך מאוד..

וזה עוד בהנחה (הלא סבירה בעיניי) שגרנט ג'וניור זורם עם המעבר מטורונטו
שהאמינה בו מספיק כדי להביא אותו בטרייד
דווקא לאורלנדו.

שבוודאי תצטרך לשלם לו יותר כדי להשיג אותו...
ככל הנראה מעל 25 מיליון דולר לעונה
מה שיהפוך אותו באותו הרגע לחוזה גרוע

* זה אירוני שאתה קורא לי מתדיין גרוע תוך כדי שאתה מתעלם מכל מה שכתבתי
ונתפס למה שנוח לך, האזכור של סקרמנטו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 26, 2022 11:35 pm 
Hall of Famer

נורטון, קראתי, ונתתי לזה פירוש סביר. מאחר שטרחת להבהיר למה התכוונת, אז לך תראה מה היו הסטטיסטיקות של קריס מידלטון בשלב הקריירה של טרנט. זה כמובן לא אומר שטרנט שווה, גדול או קטן ממידלטון, זה כן אומר שהרמה של טרנט לא סופית ונסיון להתיימר להגיד מעכשיו מה הוא יהיה שווה בקונסטלציה עתידית של קונטנדרית היפותטית הוא, ובכן, יומרני.

בכל אופן שתי הנקודות החשובות בדיון בעיניי הן שאין שום בינאריות, אפשר לתת חוזים לשחקנים טובים בקבוצות בינוניות וזה ממש לא בהכרח מונע מהן להיות קונטנדריות בהמשך (ואפילו מסייע להן), ושהדראפט כהימור בהגדרה לא יכול להיות הכלי היחיד לעבוד איתו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 26, 2022 11:44 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
Hacohen כתב:

לפעמים אני שוכח כמה אתה אמן בלנטפק, ואז אתה מזכיר לי.

אשאל אותך הפוך: לאיזה עוד קבוצות בליגה מסדר הגודל של אורלנדו יש רקורד של הבאת פרי אייג'נטס שהיא הביאה ב22 שנה האחרונות? לך 22 שנה אחורה ותספור, ואז תחזור לנג'ס. וכסף זה אחלה. כתבתי את זה כפרמטר חשוב למשיכת פרי אייג'נטס. כן, יש להם כסף בקאפספייס. זה חשוב. אף אחד לא מצפה ממישהו להגיע לאיזשהו מועדון NBA כי הוא גדל בנוער של המועדון. כל מה שרציתי להגיד זה את האינפורמציה העובדתית שבאורלנדו אין מס, יש כסף, יש מזג אוויר סבבה והם כבר הביאו פרי אייג'נטס בולטים. כל זה עובדות. מה אתה רוצה? להגיד שכל זה לא משפיע על החלטות של שחקנים להגיע? אז תגיד. הכל בסדר.

מה שאטט כתב זה שספיגת חוזים גרועים זאת הדרך הנכונה והבטוחה להשתמש בקאפספייס. כלומר הכי נכונה ובטוחה מאשר כל דרך אחרת. זה נראה לי בסיסי שאדם שבמשך כלכך הרבה זמן טוען טענות שונות על בניית קבוצה, שיתן כמה דוגמאות ודוגמאות נגד שיתקפו את הדעה שלו. נראה לי בסיסי לדיון רציני.

קשה לי לשכוח כמה אתה אוהב לריב עם אנשים או להכניס אמירות אישיות לדיונים בפורום, אבל המזל זה שאתה אף פעם לא מפספס את ההזדמנות להזכיר אם בטעות שכחתי.
לעצם השאלה, אני לא מבין מה זה סדר הגודל של אורלנדו? ואם הסדר גודל של אורלנדו הוא לא משהו, זה לא קצת סותר את ההודעה הראשונה שלך על מיקום אובייקטיבי ביותר?
בעיני אורלנדו היא קבוצה שלא מושכת שחקנים. ברור שכמו בכל ביזנס, אם ישלמו יותר, הם גם יקבלו. אבל אני חושב שהמג'יק לרוע מזלם, הם מהמועדונים שבעדיפות שניה אצל שחקנים, בוודאי אצל הכוכבים.

סדר הגודל של אורלנדו זה כל מה שלא בא, כמו שאטט אוהב לומר, מהשווקים של ניו יורק, ל"א ומיאמי. יעני הרוב הגדול של הליגה. אורלנדו אחד המועדונים היחידים מתוך הרוב הגדול של הליגה שאשכרה משך בקיץ אחד שני פרי אייג'נטס לוהטים לזמנם, עם דיבור רציני להביא את אחד הכוכבים הגדולים של המשחק. מעבר לזה כל היתרונות שצוינו. אני יכול לזכור רק את ספריוול וקאסל מגיעים לוולבס, שגם זה היה כמובן כדי לחבור לכרטיס הגדול בנסיון לאליפות. אז המג'יק מועדון שכן עשה את זה, והרוב הגדול של הליגה לא עשה את זה, אז או שזה מקרי לחלוטין או שבכל זאת יש באורלנדו דברים שאין בפורטלנד או בניו אורלינס. אתה יכול לחשוב שאורלנדו לא אטרקטיבית, אתה יכול לחשוב שבוסטון לא קונטנדרית, הכל סבבה. אפשר לשחרר את המשפט הזה, ממילא אם יבוא פרי אייג'נט בולט אתה תגיד שזה כסף ואטט יגיד שזה כי הקבוצה נהייתה אטרקטיבית, והמעגל ישלים סיבוב.

ואטט, אין שום אירוניה. אתה מתדיין גרוע כי אתה לא מביא שום דוגמה תקפה לטענות שלך, לא מסוגל לסתור טענות נגד ועדיין מאמין בעמדה שלך אמונה דתית ודוחף אותה לכל דיון. זה כמו לנהל דיון עם חב"דניק על הרבי מלובוויטש, אבוד מראש.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 26, 2022 11:58 pm 
Hall of Famer

לא חיפשתי ציונים ממך :)
וסביר שהייתי מודאג אם היית חושב עליי טובות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 26, 2022 11:59 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
לא חיפשתי ציונים ממך :)
וסביר שהייתי מודאג אם היית חושב עליי טובות

אני לא נהנה לתת לך ציונים, היה הרבה יותר נחמד לקרוא טיעון תקף שמבסס עמדה או הכרה בסתירה, אבל אני מבין שזה למעלה מיכולותיך.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 27, 2022 12:12 am 
Hall of Famer

אגב, הוזכר פה קודם הייוורד, אז אולי נציין גם את בוסטון כקבוצה שהחתימה 2 כוכבים מהדרג השני (הייוורד+קמבה) שלא הצליחו, ועדיין מרוב "בינאריות" הגיעו לפיינלס לא הרבה אחר כך.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 27, 2022 12:13 am 
Hall of Famer

בחיי, איזה שכתוב מציאות.
היוורד היה הכוכב מס' 1 של קבוצה, גם קמבה. טרנט אפעס, לא ממש, אף פעם, וכנראה גם לעולם לא יהיה. זה אפילו לא בערך אותו דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 27, 2022 12:16 am 
Hall of Famer

זה כמו שקבוצה עכשיו תחתים את אינגרם נגיד או את גארלנד (נניח שהם המקבילים של הייוורד וקמבה). זה כבר באמת משהו אחר לגמרי, ובהחלט ייחשב להחתמה מצוינת לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 27, 2022 12:20 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
בחיי, איזה שכתוב מציאות.
היוורד היה הכוכב מס' 1 של קבוצה, גם קמבה. טרנט אפעס, לא ממש, אף פעם, וכנראה גם לעולם לא יהיה. זה אפילו לא בערך אותו דבר.

זה "שכתוב מציאות" רק אם ממש לא הבנת מה כתבתי.

אני לא חושב שטרנט הוא "כוכב" כרגע (אני גם לא חושב שאפשר לקבוע שהרמה העכשווית שלו היא סופית), ואני לא מציע להחתים אותו כ"כוכב" בתנאים של כזה. אני רק מראה שגם החתמות הרבה יותר משמעותיות שנכשלו, לא הביאו לתוצאה "בינארית" של המשך שקיעה בבינוניות. המציאות הרבה יותר מורכבת מהפשטנות שהצגת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 27, 2022 12:30 am 
Hall of Famer

בחיי שאתה מתדיין גרוע. למה אתה מביא שחקנים לא אנלוגיים לאנלוגיה? כן, ניהול הוא עסק מורכב, מה הקשר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 27, 2022 12:54 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
בחיי שאתה מתדיין גרוע. למה אתה מביא שחקנים לא אנלוגיים לאנלוגיה? כן, ניהול הוא עסק מורכב, מה הקשר

תגיד, אתה באמת מתכוון להיות כלכך חסר הבנה או שזה איזה תחביב? הדוגמה שלי לא היתה אנלוגיה על השחקנים, אלא היתה הדגמה נוספת מכיוון אחר לכך שגם מהלכים הרבה יותר משמעותיים מהחתמה תאורטית של גארי טרנט הם לא "בינאריים", שזו טענה מטומטמת שטענת ונהניתי להפריך בשנייה.

זה הקשר. הבנת, או שצריך להאריך את הסמסטר?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 27, 2022 1:04 am 
Hall of Famer

הבנתי שדיברתי על משהו אחד ואתה דיברת על משהו אחר לגמרי ולא קשור אפילו קצת. כן, בהחלט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 27, 2022 1:08 am 
Hall of Famer

ואן כבר מדברים על מורכבות. הכל יכול תיאורטית לקרות. אתה יכול לבחור בבחירה ה 15 ולקבל את יאניס. גם במהלך בינארי, יש עוד אלף דברים שיכולים להשתבש או הפוך, להפתיע
זה לא קשור לבינאריות של המהלך המבודד ולדבר על הייוורד או קצבה ככזה, זה לא הדגמה לכלום בגלל שמאז היו עוד מאה החלטות ניהוליות בבוסטון
לכן, ציפיתי לאייפון נורמלי, כלומר, אנלוגיה וזאת לא היתה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 27, 2022 1:19 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
הבנתי שדיברתי על משהו אחד ואתה דיברת על משהו אחר לגמרי ולא קשור אפילו קצת. כן, בהחלט

אתה באמת מסתבך בהבנה שלא הגבתי ישירות למה שכתבת על הייורד, אלא השתמשתי באזכור שלו כרפרנס לטענה אחרת? כי אני מסכים שהבנת הנקרא קודמת ללוגיקה, אתה יכול להתחיל לתרגל את מה שחשוב להתחלה.

נורטון כתב:
ואן כבר מדברים על מורכבות. הכל יכול תיאורטית לקרות. אתה יכול לבחור בבחירה ה 15 ולקבל את יאניס. גם במהלך בינארי, יש עוד אלף דברים שיכולים להשתבש או הפוך, להפתיע
זה לא קשור לבינאריות של המהלך המבודד ולדבר על הייוורד או קצבה ככזה, זה לא הדגמה לכלום בגלל שמאז היו עוד מאה החלטות ניהוליות בבוסטון
לכן, ציפיתי לאייפון נורמלי, כלומר, אנלוגיה וזאת לא היתה

זאת הודעה מאד תמוהה. אם כל הכוונה שלך ב"מהלך בינארי" היתה שההחלטה הבודדת יכולה להתגלות כטובה או לא, אז מה אמרת בכלל. הפירוש הסביר היחיד הוא על המשמעות האסטרטגית של החתמה כזו, והוכחתי בהדגמות שה"בינוניות" היא לא בינארית בכלל, ואפשר לצאת ממנה דרך הדראפט גם הרחק מהטופ 3 או דרך טריידים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 27, 2022 1:30 am 
Hall of Famer

האם יש לי כח להמשיך להתדיין עם מישהו שמדבר על דברים לא קשורים בכלל?
לא. אין לי. תמשיך עם אטט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 27, 2022 1:38 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
האם יש לי כח להמשיך להתדיין עם מישהו שמדבר על דברים לא קשורים בכלל?
לא. אין לי. תמשיך עם אטט

"לא קשורים בכלל" זה ה"לא הצלחתי להבין/אין לי משהו בעל ערך להגיד בהמשך לטענתי שהופרכה" החדש? טוב, ביי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 27, 2022 1:40 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
להחתים את טרנט בעיניי זו החלטה עם תוחלת בינאריות
כי כלומר, אם סאגס, בנצ'רו והאחים ווגנר יתבררו כבסיס אמיתי לקבוצת צמרת, אז טרנט על יכול הקליעה שלו היא ניתנה משובחת
אם לא, אז הוא סתם תוקע שם 20 מיליון שלא יקחו אותך לשום מקום

וזאת בדיוק הבעיה עם שחקנים שבבירור שייכים לרמת הנ.ב.א, אבל בבירור לא יותר מכך. וזאת בעיה של כלל הליגה

והנה אתה מסביר בפירוט למה התכוונת ב"בינאריות". הכל קשור ולא קשור. הבנת נקרא ולוגיקה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 27, 2022 1:55 am 
Hall of Famer

טוב, לפחות אתה לא אהוד. ובכך נתנחם.

בינאריות אין משמעותה שזהו, הלך על הקבוצה. בינאריות הוא באשר לערך ההחלטה הספציפית והאם היא החלטה עם תוחלת חיובית או שלילית.
והנה העניין, כל מי שכתב בת'רד הזה חוץ ממך, אבל כולל עמוס, גם חושבים שקפצת מעל הפופיק

אז יאללה, תנחת. או תנוח. מה שבא לך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 27, 2022 2:03 am 
Hall of Famer

בקיצור, בינתיים לא הבנת מה אמרתי בטופ 3. ולא הבנת את כוונתי בבינאריות (על ההחלטה ולא על גורל הקבוצה לעולמי עולמים) . לעזור לך בעוד משהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 27, 2022 6:54 am 
Hall of Famer

וואו, "חשבתם שקפצתי מעל הפופיק". הולך להתבייש בפינה. ככה עובד דיון, או בטיעונים? למה שכתבת על "טופ 3" לא היה הקשר ברור, אבל במקום לבלבל את המוח בכמה הודעות, ברגע שהבהרת למה התכוונת, התייחסתי למה שהתכוונת. לגבי "בינאריות של החלטה", פשוט נתתי לך קרדיט שגוי שלא יכול להיות שכתבת דבר כלכך בנאלי. קורה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 27, 2022 9:51 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
סדר הגודל של אורלנדו זה כל מה שלא בא, כמו שאטט אוהב לומר, מהשווקים של ניו יורק, ל"א ומיאמי. יעני הרוב הגדול של הליגה. אורלנדו אחד המועדונים היחידים מתוך הרוב הגדול של הליגה שאשכרה משך בקיץ אחד שני פרי אייג'נטס לוהטים לזמנם, עם דיבור רציני להביא את אחד הכוכבים הגדולים של המשחק. מעבר לזה כל היתרונות שצוינו. אני יכול לזכור רק את ספריוול וקאסל מגיעים לוולבס, שגם זה היה כמובן כדי לחבור לכרטיס הגדול בנסיון לאליפות. אז המג'יק מועדון שכן עשה את זה, והרוב הגדול של הליגה לא עשה את זה, אז או שזה מקרי לחלוטין או שבכל זאת יש באורלנדו דברים שאין בפורטלנד או בניו אורלינס. אתה יכול לחשוב שאורלנדו לא אטרקטיבית, אתה יכול לחשוב שבוסטון לא קונטנדרית, הכל סבבה. אפשר לשחרר את המשפט הזה, ממילא אם יבוא פרי אייג'נט בולט אתה תגיד שזה כסף ואטט יגיד שזה כי הקבוצה נהייתה אטרקטיבית, והמעגל ישלים סיבוב.

מאחר ואתה מעלה את זה שאני רשמתי שבעיני בוסטון לא קונטנדרית (אני מניח שזה איזה הברקה כדי להראות כמה אני טועה) וכורך את זה כמובן בחוסר יכולת שלי להודות בטעות, אז כדאי גם לזכור שבמקרה של בוסטון אני, בוודאי בניגוד אליך שלא טועה לעולם, הודיתי שטעיתי (ועוד היתה לי אפשרות להתבצר בעמדה שלי ולדבר על פציעות של באטלר והירו, על גמר שבו טייטום הראה בדיוק את מה שכתבתי, שהוא לא שם לסחוב קבוצה ועוד ובחרתי להתנהל אחרת). אבל בשביל הניצחון בויכוח (איתך אין דיונים) אז ניסית להראות שאני לא אודה בטעות. הפוך גוטה.

ולגבי הרוב הגדול של הליגה ושחקנים חופשיים משמעותיים -
ניו יורק
ברוקלין
פילי (אני מחשיב את זה שהארדן יחתום על חוזה חדש, כמשהו שהיה ברור בעת הטרייד)
בוסטון (הסלטיקס לא היו עושים את עסקת גארנט אם לא הייתה התחייבות שלו להאריך חוזה, דבר שהוא עשה מהר מאד)
שיקגו (מספיק שחקנים חופשיים בולטים לאורך השנים - בן וואלאס, קרלוס בוזר, דמאר דרוזן, ווייד)
קליבלנד (דמגוגי מאד, אבל לברון. מצד שני גם טי-מאק נתן יתרון ביתיות לאורלנדו)
פיסטונס (בן גורדון)
מיאמי
וושינגטון (אריאנס אמנם לא באמת בחר בוושינגטון, אלא הטיל מטבע, אבל הוא היה פרי אייג'נט נחשק)
אטלנטה (ג'ו גו')
פיניקס (נאש)
לייקרס וקליפרס
גולדן סטייט
סן אנטוניו (אלדריג)
דאלאס
יוסטון
מינסוטה (אתה אזכרת לי)

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 27, 2022 11:35 am 
Hall of Famer

עכשיו קח את הרשימה וצמצם אותה למה ששאלתי (2 פרי אייג'נטס לוהטים ומבוקשים בקיץ אחד). עם כל הכבוד לבן גורדון חותם בפיסטונס, מעולם לא נטענה טענה שאף פעם אף פרי אייג'נט לא הגיע לשוק שהוא לא אל.איי, ניו יורק או מיאמי (ובכל זאת כללת גם אותן ברשימה).

כך או כך, אם אפשר לסגור את העניין הבאמת תמוה, אין לי שום בעיה להחליף את הניסוח "יעד אטרקטיבי ביותר לפרי אייג'נטס" ל"מועדון עם כסף במדינה נטולת מס ועם מזג אוויר טוב שכבר משכה בעבר פרי אייג'נטס בולטים", ובא לניטפוק גואל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 27, 2022 11:48 am 
Junior

Hacohen כתב:

הגיעו בטריידים, עזבו כפרי אייג'נטס (קאסל בעסקת סיין אנד טרייד על מרקו יאריץ', ספריוול בהתבטאות "צריך להאכיל את המשפחה שלי" המפורסמת, לא חתם באף קבוצה אחרת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 130 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], stavs ו 30 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: