סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 11:51 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 115 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סופ"ש במנש
הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2022 2:20 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
Yuval כתב:
זה אחלה אם זה לא היה מתחיל בזה שהוא מחנך את אוריאל.
אי אפשר להיכנס לדיון באמצע. ועזרה כולנו צריכים.

מה זה נכנס באמצע, אנחנו פורום דיגיטלי, מאד קל פשוט להתעלם ולדלג על ההודעות. אפילו לא צריך לשים על מיוט.
וגם אם כולנו צריכים עזרה, המלצות לעזרה מחברי הפורום לא בטוח שכולם רוצים לקבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2022 2:53 pm 
מנהל פורום

asaf g כתב:
-גוברט אותו שחקן שתמיד היה, והוא ימשיך להראות את זה בחודש הקרוב שקאט בחוץ.
-כרגע השילוב ביניהם ממש לא עובד, אבל הבעיה היא בהתקפה יותר מבהגנה. במשחקים ששניהם שיחקו למיני הייתה ההגנה השלישית הטובנ בליגה בחצי המגרש. הבעיה היא שהם איבדו הרבה כדורים וחטפו מתפרצות. אני חושב שיש עדיין תקווה שזה פתיר עם תכנון אחר של ההתקפה כשקאט יחזור.
-אם מישהו חושב שכל מה שקאט יכול להביא למינסוטה בטרייד זה מיקאל ברידגס וקראודר, הוא ממעיט מאוד בערך של קאט בטרייד. הוא יוכל להביא להם הרבה הרבה יותר מזה. בכל מקרה הם לא ישלחו אותו בטרייד אלא אם כן כל העונה תהיה כשלון, ולא יכולים לשלוח אותו בטרייד לפני יולי כי הוא חתם על חוזה סופר מקס.

כן, צריך לזכור את הרזומה של קונלי כבונה קבוצות נועז מתוחכם שחושב מחוץ לקופסה, הוא הגיע לדנבר ב2013 ב2014 הוא בחר ביוקיץ בסיבוב השני לבחור את יוקיץ בסיבוב שני זה לא בהכרח גאוני, אולי סתם היה לו מזל מזל שהיה יכול לפול בחיקו של כל אחד שהוגרל לבחור במקום ה41, מה שכן גאוני זה לזהות את היכולות שלו לפתח אותה ולבנות סביבה קבוצה, לא חושב שיש לזה תקדים שפרנצ'ייז בנה קונטדרית סביב בחירת דראפט שניה.
מאז הוא לא הפסיק לעשות החלטות טובות, ודנבר עכשיו בעמדה נהדרת, בטח כשהיא בריאה ובלי חלודה, אולי היא תזכה לאליפות אולי לא, אבל הדרך שלה להיות קונטנדרית מרשימה ומעטרת את טים קונלי. לכן אני בעד שהמהלך יקבל קצת יותר כבוד מהתעשייה.
אני חושב שזה היה מהלך עם סיכון גבוה בהסתברות בינונית עד גבוהה להתגשם מול סיכוי עוד יותר גבוה עם סיכון בינוני עד נמוך להתגשם
המשפט שכתבתי עכשיו משפט שמוכר מעולם הסיכונים בהשקעות, זה לא איזה הגיג שאחרי השניצל והאורז של ארוחת צהרים ביתית

היסיכון הולך ומתממש למול עיננו, הסיכויים שהסיכון יתממש הולכים וגדלים למול עיננו והסיכויים שהסיכוי יתמשש הולכים וקטנים ככל שעובר יותר זמן
מה עושים?
פונים ל planB
מה יכול להיות ב planB של מיניסוטה?
גובר ישאר, הוא היחיד שמבין השחקנים שקונלי אשכרה רצה ובחר בעצמו לא ירש
מי ילך?
אנט לא הולך לשום מקום, הוא טוב מידי בשביל זה
הראשון שחשבתי עליו זה ראסל, מגן חלש, בחירת זריקות לא טובה ובכלל רפיוטשן לא משהו, אממה, פיקאנדרולר מצוין (חלק מהבחירה ברודי באה מהאמונה בפיקאנדרול בינו לבין גובר שקאט ואנט מחכים בפינות) בפועל גובר והוא מייצרים מעט מאוד פיקאנדרולים. איכשהו אני רואה את קונלי/פינץ' מתעקש עליו ועובד על הפיקאנדרול שלו עם גובר עוד ועוד
השני זה קאט, שמראה עוד ועוד סימנים של שחקן לא בוגר, ולא קשוח, וגם אני באופן אישי לא סובל את המשחק שלו ואת המחוות שלו אחרי שיוצא לו משהו טוב, הוא צריך בקיץ הבא לקחת את המקס שלו וללכת לקבוצה של מדרפאקרים שהוא יהיה שם התכשיט שיעשה התקפה ויספר שהוא הגבוה הכי יעיל התקפית בהיסטוריה של ה NBA (בחיי, ככה הוא מגדיר את עצמו) מי שניהל את יוקיץ, לא יוכל לשאת את הבכיינות חסרת המודעות של קאט.
לכן אני מהמר שקאט ישלם את המחיר של כישלון המהלך במיני, אם וכאשר הכישלון יתממש במלאו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2022 3:55 pm 
Senior

דניאל כתב:
Yuval כתב:

מה זה נכנס באמצע, אנחנו פורום דיגיטלי, מאד קל פשוט להתעלם ולדלג על ההודעות. אפילו לא צריך לשים על מיוט.

אתה נכנסת באמצע. מאוד קל להתעלם מהכל, כולל מההודעה הזו והקודמת. זה הופך את זה לדיון אקזיסטנציאלי מרתק. אבל במציאות נכנסת לדיון באמצע בלי לקרוא את ההודעות שדילגת עליהן והבעת דעה, אז רק השבתי את תשומת ליבך לכך שחסר לך מידע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2022 5:14 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
אני לא

צודק. אבל זה רק בגלל שאין עדיין טיפול מונע ל-micro penis.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2022 6:38 pm 
Junior

Yuval כתב:
דניאל כתב:
Yuval כתב:

אתה נכנסת באמצע. מאוד קל להתעלם מהכל, כולל מההודעה הזו והקודמת. זה הופך את זה לדיון אקזיסטנציאלי מרתק. אבל במציאות נכנסת לדיון באמצע בלי לקרוא את ההודעות שדילגת עליהן והבעת דעה, אז רק השבתי את תשומת ליבך לכך שחסר לך מידע.

אוקיי, עכשיו אני מבין למה התייחסת, אבל אתה טועה כי כן קראתי את כל ההודעות מאז ההודעה הראשונה שבה העלית את השאלה
אני פשוט לא חושב שזה דיון של מי צודק, אלא פשוט שחררו ותתעלמו. זה נורא קל. אפשר גם להתעלם מההודעה הזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2022 8:48 pm 
Hall of Famer

פורום זה זירת דיונים. התמה "שחררו ותתעלמו" בכל פעם שיש איזשהו קונפליקט בר-דיון, די מוזרה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2022 11:22 pm 
מנהל פורום

sir charles כתב:
ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
אני לא

צודק. אבל זה רק בגלל שאין עדיין טיפול מונע ל-micro penis.

מי כמוך יודע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 14, 2022 12:05 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
Att כתב:
מקבל את הביקורת על הרפיטטיביות.
לגבי ההמלצות על ויפאסנה, אני מעדיף לא לקבל המלצות ממי שקילל אותי כאילו הוא עובר התקף.
לא נתקלתי בהתפרצות כזו בחיי וזה שאתה כרגע שקול ורגוע וכותב כאילו זה מעולם לא קרה, זה אפילו עוד יותר מטריד.
מודה שאני לא יודע איך להתייחס אליך או להודעות שלך.

ובמציאות, ההתפרצות שלי עליך היא אחרי שכתבתי בת'רד מה כוונתי הפוליטית ואתה ענית בגסות שלא היית מעז לומר לאיש ברחוב, בטמטום שגורם לאדם לחשוב שאינך מסוגל לשרוך את נעליך לבד ובחוסר הבנה בסיסי של מהי דמוקרטיה או אפילו איזה מבוא למדע המדינה. להזכירך התגובה שלך בשרשור, שבו לא פניתי אליך או דיברתי אליך או העברתי ביקורת על מישהו בפורום, הייתה שאני בוחר את בחירותי הפוליטיות, אלו שהשקעתי בהן שנים של חשיבה ומחקר, על פי מה שיגרום לי להרגיש נעלה יותר על אנשים אחרים.

אתה חושב שקללות זה גס? זה לא. ההתנהגות שלך כלפי אנשים זו גסות אלימה. אני מעולם לא הגבתי אליך בגסות לפני שאתה הגבת בצורה הכי מכוערת שאפשר. ואגב, באופן אירוני למדי, הכי ישראלית שיש. אין אדם יותר יותר ישראלי פה ממך. החל מהחשיבה שאתה יודע הכל, דרך זה שאתה לא טורח ללמוד, בהמשך זה שאתה לא קורא כלום וכמובן זה שאתה בסוף בטוח שדופקים אותך. אתה הדוגמא הכי קלאסית לישראלי שלא לוקח אחריות על כלום.

זה שלא פנית אליי או דיברת אליי לא אומר שאני לא יכול להשתתף בדיון פתוח. זו כל המטרה של הפורום.
אתה חושב שאני הגבתי בצורה מכוערת. אני לא מרגיש כך.
לקללות לא אמור להיות מקום בפורום. לדעות שונות כן.

אתה לא פתית שלג ייחודי אלא מייצג של תופעה, גל שלם של אנשים, כמה עשרות אלפים סביר להניח, שלמרות שלא שייכים לקהל היעד כלל וכלל והמפלגות האלו לא פועלות למענם, מזדהים יותר עם מפלגות ערביות. זו תופעה שמעניינת אותי.

אני מציע שתקרא את מה שכתבת בהודעה שציטטתי. מש"ל.
אתה חושב שלהיות "ישראלי" זה עלבון
ואתה משתמש (כך נדמה לי) בבחירה שלך אחת לשנה (או 4 שנים) כדי לאשרר לעצמך
שאתה הכי לא "ישראלי" שיש.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ד' דצמבר 14, 2022 12:12 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 14, 2022 12:08 am 
מנהל פורום

כן, נו. לא שאני יודע בדיוק על מה אתם מדברים בו ולאיזה אירוע בפורום שניכם מתייחסים, אבל להצביע למפלגה ערבית זה לא נקרא לא להיות ישראלי. וטענה כזו או רמז כזה (פרט לגזענות שבהם) היא אכן מעט תוקפנית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 14, 2022 12:10 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
לא כדי להעליב אותך, לא כדי להשפיל אותך, לא כדי לרדת עליך-לדעתי התפישות שלך שגויות מהיסוד, אתה לא מבין בנושאים האלה והניתוחים שלך לרוב שגויים. אני יוזר שאוהב כדורסל ומתעניין בניהול ובקבלת החלטות. מצופה שלא אגיב? שכשלדעתי אתה שוגה בגסות או טועה עובדתית, לא לכתוב את זה? עזוב שכמו שיובל אמר, אתה רחוק מלהיות מאמא תרז בתגובות שלך. אני לא כתבתי עליך, הבנאדם שאני לא יודע עליו כלום ולא רוצה לדעת, שום דבר מעולם. אני מגיב רק לאטט, היוזר שמבקר את כל מנהלי הליגה.

אני לא מבקר את כל מנהלי הליגה אלא את ההחלטות והאסטרטגיות של אלו שאני לא חושב שבוחרים נכון ואני מנמק את דעותיי.
אפשר לחשוב שכולם מקבלים החלטות נכונות כל הזמן (רחוק מכך) או שאני היחיד שמבקר החלטות שמתקבלות בנ.ב.א. (יוטיוב ו-realgm מלאים בתכנים כאלו).
אני חושב שזה משהו שמוסיף לפורום ולא גורע ממנו.
בסופו של דבר המשחקים שאנחנו רואים הם תוצאה של כדורסל ושל משחק אחר שמתנהל ברקע, משחק ההנהלות.

זה שאתה חושב שהתפישות שלי שגויות מהיסוד ושאני לא מבין בנושאים האלו זו דעתך.
אני מטבע הדברים חושב עליך ועל התפישות שלך את אותו הדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 14, 2022 12:16 am 
Senior

Att כתב:
Yuval כתב:
Att כתב:
לגבי ההמלצות על ויפאסנה, אני מעדיף לא לקבל המלצות ממי שקילל אותי כאילו הוא עובר התקף.
לא נתקלתי בהתפרצות כזו בחיי וזה שאתה כרגע שקול ורגוע וכותב כאילו זה מעולם לא קרה, זה אפילו עוד יותר מטריד.

ובמציאות, ההתפרצות שלי עליך היא אחרי שכתבתי בת'רד מה כוונתי הפוליטית ואתה ענית בגסות שלא היית מעז לומר לאיש ברחוב, בטמטום שגורם לאדם לחשוב שאינך מסוגל לשרוך את נעליך לבד ובחוסר הבנה בסיסי של מהי דמוקרטיה או אפילו איזה מבוא למדע המדינה. להזכירך התגובה שלך בשרשור, שבו לא פניתי אליך או דיברתי אליך או העברתי ביקורת על מישהו בפורום, הייתה שאני בוחר את בחירותי הפוליטיות, אלו שהשקעתי בהן שנים של חשיבה ומחקר, על פי מה שיגרום לי להרגיש נעלה יותר על אנשים אחרים.

אתה חושב שקללות זה גס? זה לא. ההתנהגות שלך כלפי אנשים זו גסות אלימה. אני מעולם לא הגבתי אליך בגסות לפני שאתה הגבת בצורה הכי מכוערת שאפשר. ואגב, באופן אירוני למדי, הכי ישראלית שיש. אין אדם יותר יותר ישראלי פה ממך. החל מהחשיבה שאתה יודע הכל, דרך זה שאתה לא טורח ללמוד, בהמשך זה שאתה לא קורא כלום וכמובן זה שאתה בסוף בטוח שדופקים אותך. אתה הדוגמא הכי קלאסית לישראלי שלא לוקח אחריות על כלום.

זה שלא פנית אליי או דיברת אליי לא אומר שאני לא יכול להשתתף בדיון פתוח. זו כל המטרה של הפורום.

אתה לא פתית שלג ייחודי אלא מייצג של תופעה, גל שלם של אנשים, כמה עשרות אלפים סביר להניח, שלמרות שלא שייכים לקהל היעד כלל וכלל והמפלגות האלו לא פועלות למענם, מזדהים יותר עם מפלגות ערביות. זו תופעה שמעניינת אותי.

אתה חושב שלהיות ישראלי זה עלבון
שאתה הכי לא ישראלי שיש.

במקום לנסות להבין נושא "שמעניין אותך" אתה מגיע עם סט תובנות כושלות לחלוטין ולא לומד שום דבר. להגיד לי מה אני חושב על עצמי, מה הסיבה שבחרתי לעשות משהו (כשאני כותב את הסיבה שלי) ולבקר אותי זה הרבה יותר גרוע מקללות. הרבה יותר. יום אחד אולי תלמד את זה והחיים שלך ישתפרו.

ולגבי הקשקוש המביך והפתטי שלך על ישראליות, אין לי אפילו מושג מה הגיבוב הזה אומר, בהתחשב שאתה זה שכתבת פה על כך שהוא חי במדינה שבה אף אחד לא לוקח אחריות על הדברים שלו.

אין לי בעיה עם הגזענות המופגנת שלך כלפי ערבים ו"ישראלים" (הם גם ישראלים, שאלוהים יעזור למורה לאזרחות שלך), אלא רק עם חוסר ההבנה הבסיסי שלך של איך מתנהגים בני אדם. וכמובן הדאנינג-קרוגר שלך.

מ.ש.ל. (שים לב שכמו האימוג'י המטומטם שאתה משתמש בו, השימוש המפגר שלך במשל כל הזמן הוא גרוע יותר מקללות, כי בניגוד לקללה שברור לחלוטין מה היא מייצגת, השימוש המתנשא שלך בזה הוא מאוד מאוד מאוד מפגר. כי לא הוכחת כלום. הוכחה זו פעולה לוגית, יש לה חוקים. אתה חייב ללכת ללמוד מתישהו)

נ.ב. - מדהים שאחרי שהסברתי ארוכות למה אני מצביע למפלגה ערבית זה עדיין הזבל הגזעני שאתה זורק כלפי. תפסיק לנסות לנתח את האישיות של אנשים שאתה לא מכיר ואז להתבכיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 14, 2022 12:19 am 
Senior

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
כן, נו. לא שאני יודע בדיוק על מה אתם מדברים בו ולאיזה אירוע בפורום שניכם מתייחסים, אבל להצביע למפלגה ערבית זה לא נקרא לא להיות ישראלי. וטענה כזו או רמז כזה (פרט לגזענות שבהם) היא אכן מעט תוקפנית.

האירוע הוא 'סקר למי תצביעו בבחירות' בעוף טופיק שבו כתבתי שאני אצביע למפלגה ערבית כי מטרתי להגדיל את הייצוג שלהם ואטט, היחיד שלוקח אחריות במדינה שבה אף אחד לא לוקח אחריות, הסביר שזה בגלל שאני מתנשא שרק רוצה להוכיח שהוא נעלה יותר ומבזבז את הזכות הדמוקרטית שלו.

ובאופן מרהיב גם אחרי עשרות הודעות שם שבהם הסברתי למה אני מצביע כפי שאני מצביע (ומאחר ואני עילוי בינלאומי בפילוסופיה פוליטית כדאי לו לקרוא את זה) הוא עדיין חזר על אותם דברים חודש אחרי.

ואח"כ הוא לא מבין למה אנשים לא מעוניינים לדון איתו. כי הוא לא קורא כלום. לא מבין כלום. לא מקשיב לכלום.

אגב, אם הייתי מנסה לנתח פסיכולוגית את אטט (ואני לא. פעם בדקתי איתו אם הוא על הספקטרום כדי לוודא והוא אמר שלא. זה הכי רחוק שהגעתי, כי זה המעט שבנאדם יכול לעשות), אני מניח שהאובססיה שלו לנתח אחרים, בין אם זה חברי פורום ובין אם זה שחקני כדורסל (להזכיר לכם שהוא מומחה לשפת גוף) או מנהלים זה בכדי להמנע מהסתכלות עצמית על למה החיים שלו הם כאלו כשלון (בעיני עצמו כמובן. אין צורך בשום הצלחה 'אובייקטיבית' בחיים). מקרה קלאסי של השלכה.

נערך לאחרונה על ידי Yuval בתאריך ד' דצמבר 14, 2022 12:23 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 14, 2022 12:20 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
Att כתב:
Yuval כתב:
Att כתב:

אתה חושב שלהיות ישראלי זה עלבון
שאתה הכי לא ישראלי שיש.

במקום לנסות להבין נושא "שמעניין אותך" אתה מגיע עם סט תובנות כושלות לחלוטין ולא לומד שום דבר. להגיד לי מה אני חושב על עצמי, מה הסיבה שבחרתי לעשות משהו (כשאני כותב את הסיבה שלי) ולבקר אותי זה הרבה יותר גרוע מקללות. הרבה יותר. יום אחד אולי תלמד את זה והחיים שלך ישתפרו.

ולגבי הקשקוש המביך והפתטי שלך על ישראליות, אין לי אפילו מושג מה הגיבוב הזה אומר, בהתחשב שאתה זה שכתבת פה על כך שהוא חי במדינה שבה אף אחד לא לוקח אחריות על הדברים שלו.

אין לי בעיה עם הגזענות המופגנת שלך כלפי ערבים ו"ישראלים" (הם גם ישראלים, שאלוהים יעזור למורה לאזרחות שלך), אלא רק עם חוסר ההבנה הבסיסי שלך של איך מתנהגים בני אדם. וכמובן הדאנינג-קרוגר שלך.

מ.ש.ל. (שים לב שכמו האימוג'י המטומטם שאתה משתמש בו, השימוש המפגר שלך במשל כל הזמן הוא גרוע יותר מקללות, כי בניגוד לקללה שברור לחלוטין מה היא מייצגת, השימוש המתנשא שלך בזה הוא מאוד מאוד מאוד מפגר. כי לא הוכחת כלום. הוכחה זו פעולה לוגית, יש לה חוקים. אתה חייב ללכת ללמוד מתישהו)

נ.ב. - מדהים שאחרי שהסברתי ארוכות למה אני מצביע למפלגה ערבית זה עדיין הזבל הגזעני שאתה זורק כלפי. תפסיק לנסות לנתח את האישיות של אנשים שאתה לא מכיר ואז להתבכיין.

הם בוודאי ישראלים אבל הם לא אלו שאתה מנסה להיבדל מהם..
אני מתייחס למושג ישראלי שאתה הדבקת לי כעלבון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 14, 2022 12:21 am 
Hall of Famer

בכל מקרה, אין לי עניין לדון איתך יובל. כבר היה לי העונג לפגוש את מה שמסתתר מאחורי הדמות הנאורה שלך.
כשנדב מדיין ויורד על מישהו (שזה כמעט תמיד) זה לפחות נשמע כמו הדרך המשונה שלו להביע חיבה. אצלך זה משהו אחר לגמרי.
התייחסתי למה שנכתב כאן ומכאן והלאה משחרר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 14, 2022 12:25 am 
Senior

אולי כשיהיה לך אכפת מהישראלים האלו המצב במדינה ישתפר. אתה יודע, כמו שמישהו אמר לי פעם, לקחת אחריות.

אין לך עניין לדון עם אף אחד כבר. שקי ונורטון בריונים. אוריאל מצטרף אליהם בזיוף. אני מתנשא ושונא יהודים או משהו כזה מוות לערבים לא הבנתי מה כתבת. אבל בסדר, זה אשמת -כולם- חוץ ממך. אפס לקיחת אחריות. אפס התבוננות עצמית. רק 'ניתוחים פסיכולוגים' של כל העולם.

אם אתה מתחיל בהתבוננות עצמית, מציע שתתחיל בהתנצלות לאוריאל. שכאמור ההודעות המחרידות שלך אליו התחילו את כל הדיון הזה שבו הדגמת שוב שאתה לא קורא, לא מקשיב ונשאר בדעותיך הגזעניות (פוליטית) או מטופשות (ניהולית)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 14, 2022 12:38 am 
Senior

למי ששכח אגב, זה מה שהאדם נעים ההליכות הזה שמתעסק בעזרה לזולת כתב בתגובה להסבר מפורט (לא אליו) של מדוע אחרי חודשים ארוכים של התלבטות החלטתי להצביע באופן שבו החלטתי, על מנת להגדיל את הייצוג הערבי מבלי להפיל עליהם את הביאסים שלי :

Att כתב:
להצביע למפלגות ערביות רק כי הן ערביות,
מפלגות שלא מייצגות אותך כמו שאתה מעיד,
כדי לעשות מעשה הקרבה "אצילי"
זה לקחת את הזכות הדמוקרטית שלך
ולעוות אותה, כדי שתרגיש קצת יותר טוב עם עצמך
(או קצת פחות רע)

אתה לא חווה את הקשיים של המגזר הערבי,
אתה לא חלק ממנו,
עד כדי כך שאין לך מושג אפילו למי להצביע שם
ואתה עושה הגרלה בין מפלגות ערביות.

זכותך למקסם את תחושת העליונות המוסרית שלך.
אני אישית לא חושב שאתה עושה כאן מעשה אלטרואיסטי, טוב או נכון.

תראו את כמות הארס והזבל שנשלח פה כלפי אדם שהוא לא מכיר, שלא דיבר איתו, על נושא שחשוב לאותו אדם והוא בחר לשתף בו את הפורום.

- אני מצביע כך רק כדי 'למקסם את תחושת העליונות המוסרית שלי'. (ניתוח פסיכולוגי מזלזל, חצוף, שגוי וגזעני)
- אני טוען שאני 'עושה מעשה הקרבה אצילי'. (מעולם לא טענתי את זה)
- אסור להצביע למפלגה שתעזור לקבוצה שאתה לא חלק ממנה ולא סובל מהבעיות שלה (זה אגב מעיד לדעתי על חוסר יכולת קלינית להרגיש אמפתיה. משהו שחשבתי תמיד על אטט ולכן חשבתי שהוא עלול להיות על הספקטרום האוטיסטי ורציתי לוודא כדי להתנהג בהתאם)
- אני 'מעוות את הזכות הדמוקרטית שלי' (לא אני לא, אתה לא מבין מהי הזכות הדמוקרטית כי לא הלכת ללמוד מעולם)
- אני 'מצביע למפלגות ערביות רק כי הן ערביות' (לא. כלומר כן, רק כי הן היחידות שמוכנות לקדם את הציבור הערבי. שזה מטרה שחשובה לי, אבל בלתי נתפסת עבור אטט הגזען)
- אני מצביע כפי שאני מצביע רק כדי להרגיש יותר טוב עם עצמי.

כמה ארס ורוע מבנאדם אחד בשיחה שהוא לא היה חלק ממנה. אולי ההודעה הכי מגעילה שנכתבה אי פעם בפורום. יש בה הכל מהכל. רוע, אכזריות, בורות, גזענות, גסות, התנשאות. לפנתאון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 14, 2022 12:43 am 
Hall of Famer

הייתי יכול להביא את ההודעות שאתה כתבת לאחר מכן שבהן אתה מקלל אותי שוב ושוב בצורה נמוכה ומכוערת.
אבל שיבר מחק אותן. את ההודעה הזו הוא בחר להותיר בעינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 14, 2022 12:44 am 
Senior

Att כתב:
בכל מקרה, אין לי עניין לדון איתך יובל. כבר היה לי העונג לפגוש את מה שמסתתר מאחורי הדמות הנאורה שלך.
כשנדב מדיין ויורד על מישהו (שזה כמעט תמיד) זה לפחות נשמע כמו הדרך המשונה שלו להביע חיבה. אצלך זה משהו אחר לגמרי.
התייחסתי למה שנכתב כאן ומכאן והלאה משחרר.

ואגב אחרון, כי אטט מצליח לסתור את עצמו בכל הודעה מחדש שזה באמת בלתי אפשרי להתעלם.

שימו לב שאטט אמר שאסור להעביר ביקורת על משתמש אחר (מה שהוא עשה פה פעמיים), אבל זה בקטנה, מה שמרהיב פה זה שלאטט "אין עניין לדון עם יובל" שזה בסדר לדעתו אבל כשאוריאל כתב שאין לו עניין לדון עם אטט הוא פתח עליו פה כאילו הניהול של אוריאל פה הוא משהו מעבר להתנדבות נטו.

אז גם צביעות(!!!11) וכפיות טובה אפשר להוסיף לכל המעלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 14, 2022 12:45 am 
Senior

Att כתב:
הייתי יכול להביא את ההודעות שאתה כתבת לאחר מכן שבהן אתה מקלל אותי שוב ושוב בצורה נמוכה ומכוערת.

כן, כי לקלל זה הרבה פחות גרוע מהאשפה שכתבת שם. אולי אם תבין את זה תראה למה אנשים לא מעוניינים בחברתך. ההודעה שציטטתי פה זה כל מה שמגעיל בך באופן הכי מרוכז שיש.

זה שאני אקלל את אמא שלך זה ילדותי ומטופש, אבל ההודעה שלך פי מיליון יותר אלימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 14, 2022 12:47 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
Att כתב:

כן, כי לקלל זה הרבה פחות גרוע מהאשפה שכתבת שם. אולי אם תבין את זה תראה למה אנשים לא מעוניינים בחברתך. ההודעה שציטטתי פה זה כל מה שמגעיל בך באופן הכי מרוכז שיש.

זה שאני אקלל את אמא שלך זה ילדותי ומטופש, אבל ההודעה שלך פי מיליון יותר אלימה.

אתה אולי שוכח אבל אתה לא קיללת רק את אימא שלי..
זה לא היה רק "ילדותי ומטופש".

לגבי זה שההודעה שלי פי מיליון יותר אלימה (נימוק של ביביסטים אבל ניחא) - אנחנו כרגיל לא מסכימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 14, 2022 12:52 am 
Senior

איך זה נימוק של ביביסטים למען האל. אתה פשוט מחולל מילים. אם כבר אתה רוצה ללכת לאנלוגיה פוליטית/היסטורית מסויימת שבאמת יש לה קשר לדיון אז ההתנהגות שלך היא כמו בדרום ארה"ב בתקופת העבדות. המונח נימוס דרומי נולד מהחשיבות העצומה שם לכללי נימוס קפדניים שכל חריגה מהם תחשב לחוסר כבוד מוחלט. כמובן שגזענות הייתה חלק מקובל לחלוטין, כל עוד אתה מנומס.

אני פירטתי באופן מדויק את כל הפנים האלימים של ההודעה שלך. כי ככה מוכיחים נקודה (זוכר את השימוש במשל?). אתה כרגיל המשכת באלימות להתעלם מהדיון ולהמשיך בדרכך. אפס לקיחת אחריות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 14, 2022 12:54 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
איך זה נימוק של ביביסטים למען האל. אתה פשוט מחולל מילים. אם כבר אתה רוצה ללכת לאנלוגיה פוליטית/היסטורית מסויימת שבאמת יש לה קשר לדיון אז ההתנהגות שלך היא כמו בדרום ארה"ב בתקופת העבדות. המונח נימוס דרומי נולד מהחשיבות העצומה שם לכללי נימוס קפדניים שכל חריגה מהם תחשב לחוסר כבוד מוחלט. כמובן שגזענות הייתה חלק מקובל לחלוטין, כל עוד אתה מנומס.

אני פירטתי באופן מדויק את כל הפנים האלימים של ההודעה שלך. כי ככה מוכיחים נקודה (זוכר את השימוש במשל?). אתה כרגיל המשכת באלימות להתעלם מהדיון ולהמשיך בדרכך.

נימוק של ביביסטים זה נימוק אינפנטילי שאומר שגם מישהו אחר עשה משהו לא בסדר
ולכן מה שאני עשיתי הוא בסדר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 14, 2022 12:55 am 
Senior

"אה מותר לי לטעון שהצבעה למפלגה ערבית זה לא ישראלי ושבנאדם שאני לא מכיר לא באמת מחזיק בדעות שלו אלא עושה זאת רק בשביל להתנשא על אחרים והוא מעוות את הדמוקרטיה בשביל תחושת עליונות אבל הוא קילל את אמא שלי בתגובה, זה בלתי נסלח!"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 14, 2022 12:56 am 
Hall of Famer

זה לא הישראלי המצוי שאתה לא מוכן להיות מזוהה כדומה לו (מבחינתך זה כנראה העלבון האולטימטיבי)
ולכן אתה עושה את מה שאתה יכול כדי להפריד את עצמך ממנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 14, 2022 12:57 am 
Senior

Att כתב:
Yuval כתב:

אני פירטתי באופן מדויק את כל הפנים האלימים של ההודעה שלך. כי ככה מוכיחים נקודה (זוכר את השימוש במשל?). אתה כרגיל המשכת באלימות להתעלם מהדיון ולהמשיך בדרכך.

נימוק של ביביסטים זה נימוק אינפנטילי שאומר שגם מישהו אחר עשה משהו לא בסדר
ולכן מה שאני עשיתי הוא בסדר..

ואוו. אתה איש אמיתי? אני הראתי שורה שורה איך כתבת פה את אחת ההודעות הנאלחות ביותר ב-23 השנה שאני בפורום. אתה בתגובה - "אבל אתה קיללת אותי זה יותר גרוע!!!!!!!!". אני בתגובה - "לקלל זו תגובה ילדותית ומטופשת להתנהגות האלימה שלך". אתה בתגובה - "זה ביביסטי!!!!!!!"

זה לא אמיתי. אתה ליטרלי סותר את עצמך בכל משפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 115 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], rony ו 120 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה