סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 5:41 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 17 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' פברואר 19, 2023 6:32 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
הכי מוצלח מאז זאק לווין ואארון גורדון.

ולילארד מנצח את תחרות השלשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 19, 2023 9:13 am 
Junior

בהחלט נתן תצוגת דאנקים מגניבה לראשונה מזה שנים.
אבל עצם זה שהזוכה הוא שחקן ג'י ליג (כן כן, 2 וויי) אומר הרבה על מצב התחרות היום.
כשהתחרות מורכבת משני שחקני רוטציה סבבה, שחקן שנה שניה של 3.7 נק' למשחק ועוד שחקן ג'י ליג אז אין באמת ענין בדבר הזה...

נכון שגם ארון גורדון וזאק לאווין לא היה כוכבים בתחרויות השיא שלהם אבל גם היה שם דו קרב מטורף וגם אלו היו שחקנים שצפו להם עתיד ככוכבים (סוג של) בליגה, לא משהו שאפשר להגיד על החבר'ה של היום (או של שנה שעברה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 19, 2023 10:19 am 
Senior

כל עוד לא היה אף שחקן שלבש שרשרת עם אייפד שמקרין NFT של דאנק, הוריד את השרשרת, הטביע דאנק שלא קשור בכלל למה שראו בשרשרת ואז שם את השרשרת בחזרה, זה כבר שיפור ענק מהתחרות הקודמת.

בכלל תחרות סולידית, גם מחוץ למקלאנג. רק קניון מרטין ג'וניור החטיא דאנקים. סימס עשה דברים מרשימים אבל ממש חזר על עצמו, טריי מרפי היה טוב, אבל לא מספיק מרהיב כדי לנצח.
מקלאנג עשה תחרות מעולה, עדיין לא ברמה של גורדון ולאבין, אבל ביחס לציפיות - מעולה.
קצת עזר לו, לדעתי, שהוא שחקן ג'י ליג שהובא במיוחד לתחרות (ואז קיבל חוזה בסיקסרס) ונוצר איזשהו הייפ סביבו. עוד יותר עזר לו שהוא נראה כאילו הוא מתוך סרט בניינטיז על ילד לבן ונמוך שביקש משאלה לקבל ניתור של אלוף הטבעות וכובש את עולם הכדורסל בסערה עם ההטבעות שלו.
לא שהוא באמת היה צריך את ההייפ והגימיק כדי לנצח בתחרות הזו, כי הוא באמת פשוט היה הכי טוב, אבל אולי עכשיו זה קצת עוזר לו להראות יותר סנסציוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 19, 2023 1:42 pm 
Junior

בעיניי מרטין ג'וניור נתן את הדאנקים הכי מוצלחים מבחינה אסתטית.
מקלונג אקרובט מרהיב, שלא יהיה ספק, אבל תמיד העדפתי את הדאנקיסטים ש"מרחפים באוויר" כמו MJ כמובן, ג'וש סמית וזאק לאבין.

מרפי נתן דאנקים טובים, אבל הבעיה איתו (כמו עם רוב הביגמנים שמשתתפים בתחרות) היא שיש לו גפיים כ"כ ארוכים, גם הניתור מהקרקע עם רגלי האיילה שלו וגם הסיומת עם זרועות התמנון גורמים לכל דאנק להיראות קל מדי.

גם קשה לי להתלהב מכל דאנק שלא מסתיים בעוצמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2023 9:12 am 
מנהל פורום

עוד אירוע מיותר הסתיים לו
עדיף לתת לשחקנים שבוע חופש לטיפולים ושיקום הגוף מאשר הכדורסל מפלסטיק הזה
יוקיץ סיכום את החירטוט הזה בפשטות: זה לא בשבילי
זה למה הוא mvp וזה למה החולצה שלו לא נמצאת בטופ של החולצות שנמכרות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2023 9:57 am 
Freshman

לגמרי מיותר, הגיע הזמן להכניס את הגביע שמדברים עליו באנביאיי במקום, לקצר את העונה ל72 משחקים ואולי למצוא פורמט חדש לאולסטאר שיותר מתאים לתקופה.
אולי טורניר 1על1, הטבעות כבר השתעממנו מהפורמט הנוכחי מזמן, רובנו מתלהבים יותר מדאנקים של תוך כדי משחק, אולי טורניר 3על3 בו הטבעות צוברות נק׳ לפי ציונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2023 2:04 pm 
Junior

אני כבר מזמן לא צופה באירועי הסופש הזה בלייב, רק בתחרויות יום אחרי, אבל על סמך מה החלטתם שהוא אירוע מיותר? אני מתאר לעצמי שהוא מייצר הכנסות רבות לליגה - שאת חלקן אי אפשר למדוד באופן ישיר. לא יודע מה אתכם, אבל בגיל ההתבגרות כן התלהבתי מהסופ"ש הזה, ואני בטוח שיש לו אימפקט דומה על מעריצים "בחיתוליהם" ברחבי ארה"ב והעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2023 2:06 pm 
מנהל פורום

לשאול סוציאליסט על גבול הקומוניסט כמוני למה אירוע שכל המהות שלו זה לעשות את העשירים עוד יותר עשירים, הוא מיותר
זה לא שאלה טובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2023 2:39 pm 
Junior

העשירים מבחינתך זה גם השחקנים (המאוגדים), גם בעלי השליטה בקבוצות וגם The Association עצמו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2023 2:45 pm 
Freshman

בלי קשר כל סופש אולסטר בשנים האחרונות יש איזה אנטיקליימקס בין אם זה תחרות ההטבעות או המשחק עצמו כמו הבוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2023 3:26 pm 
מנהל פורום

עשיר זה כל מי שמרוויח יותר מ 120,000 דולר בשנה באופן קבוע לטווח ארוך
ביחס לעלות החיים במרכז ארצות הברית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2023 3:37 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
אני כבר מזמן לא צופה באירועי הסופש הזה בלייב, רק בתחרויות יום אחרי, אבל על סמך מה החלטתם שהוא אירוע מיותר? אני מתאר לעצמי שהוא מייצר הכנסות רבות לליגה - שאת חלקן אי אפשר למדוד באופן ישיר. לא יודע מה אתכם, אבל בגיל ההתבגרות כן התלהבתי מהסופ"ש הזה, ואני בטוח שיש לו אימפקט דומה על מעריצים "בחיתוליהם" ברחבי ארה"ב והעולם.

יש סיכוי לא רע שכשהיית בגיל ההתבגרות זה עוד היה משחק כדורסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2023 4:33 pm 
Senior

עזוב מבחינה כלכלית גראנט, מבחינה בידורית לכדורסל שבאירוע הזה אין כמעט שום ערך יותר.
לתחרות ההטבעות יש מעט מאוד ערך - פעם ב4 שנים היא טובה או אפילו מצוינת (פעם בעשור כנראה), ואז יש לה אחלה ערך, אבל ב3 האחרות היא בין חסרת ערך לבעלת ערך שלילי (בשנה שעברה, ממנה כולם לא יצאו אדישים, אלא עצובים).
תחרות השלשות עדיין נחמדה, הסקילס אף פעם לא הייתה משהו שאנשים זוכרים אחרי שבוע, הרוקיז הפך לחסר כל ערך לחלוטין למעט הבלחה של תחרותיות לפני שנה.
ואז מגיעים למשחק עצמו, שכבר מזמן הפך לשעמומון הכי גדול בעונה, ואז קיבל איזו החייאה קטנה לשנתיים בערך עם שינוי הפורמט (עדיין היה משעמם, אבל עם רבעים אחרונים מוצלחים לעתים) והלילה נראה כאילו דעך חזרה.
כאוהד כדורסל העניין שלי בסופש הזה מאוד נמוך.

כן יש קצת דברים נחמדים מסביב - כל שידור עם החבר'ה של אינסייד הוא מהנה בעיני, הדראפט, בעיקר כשיאניס הוא אחד הקפטנים, בדרך כלל מספר כמה רגעים חמודים, אבל זה אמור היה להיות הקישוטים מסביב ולא המנה העיקרית.

אני לגמרי בדעה שאפשר להיפטר משני המשחקים, לעשות טורניר אמצע עונה שייקח שבוע וביום שלפני הגמר לדחוף את התחרויות - שלשות, הטבעות וסקילז. אפילו לא להתעקש עליהן אם אין מספיק שחקנים בשביל ההטבעות. אם כבר שיניתם כל דבר קלאסי בסוף שבוע הזה (מזרח מול מערב, רוקיז נגד סופמורס, כדורי 3 נק' ומדף מאני-בול בתחרות השלשות, הניקוד בתחרות ההטבעות), למה לא להיפטר מהמוצר שהכי פחות עובד? עם כל הצער שבדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2023 4:47 pm 
Junior

אני לא כ"כ מבין איך להתייחס לאמירה "מבחינה בידורית לכדורסל שבאירוע הזה אין כמעט שום ערך יותר".
אם יש רייטינג ויש הכנסה מפרסומות - הרי שבהחלט יש ערך מבחינה בידורית.

כמובן, ניתן לטעון שיש כאן תופעה של "שחיקת המותג".
מעניין אם יש נתונים על חלקו של סופ"ש האולסטאר בהסכם זכויות השידור של הליגה עם TNT.
שאלתי את חכם צאטגפ"ט מהו השווי המוערך של זכויות השידור, הוא ענה שאין לו גישה למידע עדכני, ועם זאת,

as of my knowledge cutoff date of September 2021, the NBA All-Star weekend events were estimated to generate significant revenue for the league through broadcast rights fees, sponsorships, merchandise sales, and other related revenue streams.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2023 5:04 pm 
Junior

הייתי שמח במקום האולסטאר לעשות משחק בין כוכבי ארה"ב לשאר העולם. 3 השחקנים הכי טובים בעולם הם לא אמריקאיים (אולי אפילו 4), וכבר עכשיו באולסטאר יש 8-9 שחקנים בינלאומיים (תלוי איך סופרים את קיירי), ויש עוד כמה שאפשר היה להוסיף (מאריי, גובר, קא"ט, וויגינס, וומבניאמה בשנים הבאות). כנראה שהרצון לנצח יהיה גבוה יותר, בעיקר מצד האמריקאים.
הבעייה היחידה היא שהבחירה עצמה לאולסטאר היא סוג של חותמת איכות לעונה או לקריירה של שחקן, מעין בחירה של 24 השחקנים הכי טובים בנבא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 20, 2023 11:02 pm 
Hall of Famer

לגמרי אחלה רעיון ארה"ב מול שאר העולם
זה גם יכול למכור מצוין אני מניח

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 23, 2023 12:18 am 
דניאל כתב:
הייתי שמח במקום האולסטאר לעשות משחק בין כוכבי ארה"ב לשאר העולם. 3 השחקנים הכי טובים בעולם הם לא אמריקאיים (אולי אפילו 4), וכבר עכשיו באולסטאר יש 8-9 שחקנים בינלאומיים (תלוי איך סופרים את קיירי), ויש עוד כמה שאפשר היה להוסיף (מאריי, גובר, קא"ט, וויגינס, וומבניאמה בשנים הבאות). כנראה שהרצון לנצח יהיה גבוה יותר, בעיקר מצד האמריקאים.
הבעייה היחידה היא שהבחירה עצמה לאולסטאר היא סוג של חותמת איכות לעונה או לקריירה של שחקן, מעין בחירה של 24 השחקנים הכי טובים בנבא

אפשר להשאיר את הבחירה ורק למשחק עצמו יבחרו 12 אמריקאים המדורגים ראשונים ו12 אלו שאינם אמריקאים שמדורגים ראשונים.
ואגב, היום הבחירה לא מוטה? לא חייבים שיהיו 12 מהמזרח ו12 מהמערב?

חזור למעלה

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 17 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, uriel17, סאבוניס ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש: