סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 5:03 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 194 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 11:49 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
stavs כתב:
נשמע כמו חוזה מצוין אפילו להפועל, לנוכח מה שהנקינס נותן העונה וגילו הצעיר.
אני עדיין בשוק שזה אותו השחקן שראינו בגביע ווינר, שלא היה שווה גם 35 אלף לעונה.

לא לשכוח שבקיץ אף אחד לא רצה לנגוע בו אחריי פציעה שגרמה לו להיעדרות של 9 חודשים הוא חזר לליגת הפיתוח היה סביר ועדיין ירושלים לקחה הימור שהשתלם בגדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 11:50 am 
Freshman

RREEDDTT. כתב:
לא מבין את ההתעקשות של ירושלים לא להתחזק בשחקן זר נוסף לעמדה 4 עוד העונה שמשחקים בה כאמור 2 מהזרים הגרועים בתולדותיה בעמדות 3-4.אז נכון שלפעמים כל המוסיף גורע אבל לדעתי זה לא המקרה כאן אם רוצים להגיע רחוק ב2 המפעלים.

מבלי להיכנס לויכוח על חיזוק, ונה ובטח מאיירס רחוקים מאוד מלהיות שני הזרים הגרועים בתולדותינו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 11:56 am 
Hall of Famer

bangalaDesh כתב:
RREEDDTT. כתב:
לא מבין את ההתעקשות של ירושלים לא להתחזק בשחקן זר נוסף לעמדה 4 עוד העונה שמשחקים בה כאמור 2 מהזרים הגרועים בתולדותיה בעמדות 3-4.אז נכון שלפעמים כל המוסיף גורע אבל לדעתי זה לא המקרה כאן אם רוצים להגיע רחוק ב2 המפעלים.

מבלי להיכנס לויכוח על חיזוק, ונה ובטח מאיירס רחוקים מאוד מלהיות שני הזרים הגרועים בתולדותינו

בין הגרועים זה בטוח.

בכתבה בישראל היום מפורסם שהנקינס יקבל במקום 230 אלף דולר נטו לעונה ....350 אלף דולר נטו.לדעתי יחתימו גם את קרינגטון ואולי רנדולף. נזכיר שמבין הישראלים רק לדוברת ובלייזר יש חוזה מובטח לעונה הבאה .
https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/13899214

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 12:21 pm 
Freshman

RREEDDTT. כתב:
bangalaDesh כתב:
RREEDDTT. כתב:

בין הגרועים זה בטוח.

בכתבה בישראל היום מפורסם שהנקינס יקבל במקום 230 אלף דולר נטו לעונה ....350 אלף דולר נטו.לדעתי יחתימו גם את קרינגטון ואולי רנדולף. נזכיר שמבין הישראלים רק לדוברת ובלייזר יש חוזה מובטח לעונה הבאה .

תודה על הלינק. לגבי דיון הזרים הגרועים:
אוסטין דיי, אלן אומיץ׳, ג׳וזף ג׳ונס, אדגר סוסה, מלקולם גריפין, ג׳ו לואל אצ׳וויל, ג׳אמיל ווילסון, ג׳וליאן בויד, פופס מנסה בוסו, ג׳אווד וויליאמס
אפשר ללכת עוד ועוד לאחור, אבל פסח בפתח והעבודה רבה. אולי אפשר להכניס לרשימת הזרים הלבנבנים והאפורים, מבחינתי בטח לא לגרועים
מאיירס מזכיר לי בקונספט את טראוויס פיטרסון של 2017 - נתן את הגרוש ללירה בחלקים מהעונה וישב בשקט ושמח בחלקו בחלקים אחרים שלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 12:33 pm 
מנהל פורום

וונה היה מצוין אתמול וטוב במיוחד נגד מכבי בתל אביב
אחד מהם, אני לא בטוח מי, צריך להשאר
אחד נהדר עם השלשות השקטות האלה והשני מחפה מושלם בהגנה של הגארדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 1:14 pm 
Junior

להגדיר הכי גרוע זה הרבה יותר קשה מהכי טוב. לדוג' השיר שנחשב להכי גרוע הוא מקרנה, אבל אם הוא כזה גרוע הוא לא היה מגיע לכזו רמת פופולריות.
אז היו הרבה מאד זרים בירושלים שהיו מספיק גרועים כדי לא לשרוד יותר מכמה משחקים, כל מיני דימיטריוס קונגר, ביל אדוארדס ומייקל דוניגן
היו עוד כמה זרים שכמו וונה ומאיירס לא מאד השפיעו על העונה כי לא שותפו הרבה, כל מיני אדם הלסקה וכו'
אבל היו לא מעט זרים שממש גרמו נזק כשהיו על הפרקט, כל מיני בראיין ברייסי, ליאון טריניגהאם, דיון דאוול ורולנד דופרי - שחקנים שרצית לשבור משהו בזמן שהם משחקים
ונה ומאיירס ממש לא קרובים להיות בין הגרועים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 1:21 pm 
Hall of Famer

bangalaDesh כתב:
RREEDDTT. כתב:
bangalaDesh כתב:
RREEDDTT. כתב:

פיטרסון היה קלעי שלשות לא רע בכלל.מארקס מזעזע בתחום הזה אבל לפחות נותן הגנה סבירה ועדיין פיטרסון דרגה אחת מעליו לדעתי.פיטרסון זה יוריצה גולמאץ' מתקדם :mrgreen:

בין הגרועים זה בטוח.

תודה על הלינק. לגבי דיון הזרים הגרועים:
אוסטין דיי, אלן אומיץ׳, ג׳וזף ג׳ונס, אדגר סוסה, מלקולם גריפין, ג׳ו לואל אצ׳וויל, ג׳אמיל ווילסון, ג׳וליאן בויד, פופס מנסה בוסו, ג׳אווד וויליאמס
אפשר ללכת עוד ועוד לאחור, אבל פסח בפתח והעבודה רבה. אולי אפשר להכניס לרשימת הזרים הלבנבנים והאפורים, מבחינתי בטח לא לגרועים
מאיירס מזכיר לי בקונספט את טראוויס פיטרסון של 2017 - נתן את הגרוש ללירה בחלקים מהעונה וישב בשקט ושמח בחלקו בחלקים אחרים שלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 5:17 pm 
Sophomore

נזכיר שבלי הדאנק של מייריס בדנמרק אנחנו לא מסיימים ראשונים את הבית המוקדם ומוגרלים לבית נוח בטופ 16. מוזמנים לחפש לאן נשלחו לודוויגסבורג ודרושפאקה. הוא היה משמעותי מאוד גם בכמה ניצחונות גדולים אחרים ב-BCL, בחלקם גם קלע בדו-ספרתי וברובם פשוט שיחק המון ותרם רבות להגנה המפורסמת של הפועל.

ונה הגיע כזר שישי שאמור לעלות מהספסל ולקלוע. הוא על 50% לשלוש ב-4.2 זריקות למשחק בליגה (שיחק 12 משחקים). באירופה הוא התחיל בחצי סיבוב ראשון רע, אבל מאז נובמבר הוא על 52% ב-3.3 זריקות למשחק (7 משחקים).

לא יודע אם אני משאיר אותם לעוד עונה, אבל אלה שני זרים שיועדו לתפקיד משלים - אחד לרוחב, אחד לעומק - ושניהם חד-משמעית מצליחים בתפקידם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 5:27 pm 
Sophomore

אני עדיין מתעקש לדמיין את בריימו בתפקיד מייריס. את הדאנק מול באקן הוא היה שם ובכללי לא יודע מה הוא היה עושה פחות טוב ממייריס. ואת זה אני אומר בתור אחד שמאד מחבב את מייריס רק מבין את המגבלות שלו...

מרגיש לי שאם אדלסון היה מגיע חודשיים קודם זה גם היה קורה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 5:47 pm 
Hall of Famer

קליעה מרחוק של סו טובה ויציבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 6:05 pm 
Junior

xalmon כתב:
נזכיר שבלי הדאנק של מייריס בדנמרק אנחנו לא מסיימים ראשונים את הבית המוקדם ומוגרלים לבית נוח בטופ 16. מוזמנים לחפש לאן נשלחו לודוויגסבורג ודרושפאקה. הוא היה משמעותי מאוד גם בכמה ניצחונות גדולים אחרים ב-BCL, בחלקם גם קלע בדו-ספרתי וברובם פשוט שיחק המון ותרם רבות להגנה המפורסמת של הפועל.

ונה הגיע כזר שישי שאמור לעלות מהספסל ולקלוע. הוא על 50% לשלוש ב-4.2 זריקות למשחק בליגה (שיחק 12 משחקים). באירופה הוא התחיל בחצי סיבוב ראשון רע, אבל מאז נובמבר הוא על 52% ב-3.3 זריקות למשחק (7 משחקים).

לא יודע אם אני משאיר אותם לעוד עונה, אבל אלה שני זרים שיועדו לתפקיד משלים - אחד לרוחב, אחד לעומק - ושניהם חד-משמעית מצליחים בתפקידם.

מסכים לגבי התפקיד שלהם, אבל לדעתי שניהם לא הצלחה גדולה (אבל בטח לא מהזרים הגרועים שהיו פה):
- מיירס בגדול שחקן חמישייה, באירופה מקבל 22 דק' אבל שתי חולשות - (1) הרבה איבודים (1.3, דומה לקרינגטון רנדולף והנקינס שמחזיקים הרבה יותר בכדור ומשחקים יותר. אגב סמית' עם נתון פסיכי של 3.2) (2) רק 20% לשלוש. בתור מי שמשחק ליד הנקינס שהוא חיית צבע, הוא צריך להיות יותר טוב בתור סטרץ' 4. מסכים על הדאנק, אבל אולי עם שחקן אחר לא היינו מגיעים למצב שהדאנק הזה נדרש. בליגה הוא משחק קצת יותר (24 דק') אבל עדיין רק 20% לשלוש ומקנח עם 40% מהעונשין אבל מאבד פחות חוסם כמעט פעם למשחק
- ונה אכן שחקן עומק, וככזה יותר קשה לשפוט אותו. מה שקפץ לי הוא שבמשחקים שהתלבש בליגה הקבוצה רק עם מאזן של 6:6, כלומר בלעדיו אנחנו עם 7 נצחונות והפסד בודד. דבר נוסף, בליגה הוא תופס מקום של זר, לכן תפקיד צר ונישתי של קלע שלשות קצת יותר בעייתי במקרה הזה
-

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 6:51 pm 
Sophomore

ההצלחה היא בקונספט, לא בשחקן. מייריס עושה בדיוק מה שחשבנו בקיץ שיעשה, ולפחות אני חשבתי שזו טעות להרכיב שחקן כזה ליד הנקינס. אממה, עובד, מה לעשות? גם אני רציתי את בריימו (גם דז'יקיץ', אגב), ואפשר לזרוק אלף תרחישים על מה היה קורה אילו חומסקי היה שובר את הכיס ומשאיר אותו בכח.

לגבי שיפוט סטטיסטי - אז אמנם אני התחלתי עם זה, אבל בעיניי חוץ מונה עצמו - שהסטטיסטיקה מחמיאה לו - זה לא ממש פייר לשפוט ככה את הקבוצה הזו, בה הרבה שחקנים מקריבים משהו מהמספרים שלהם כדי להצליח. איזה משפט קשה, עדיפים פסיקים או קו מפריד?

מפרספקטיבה אחרת, שחקן מצליח הוא שחקן שאתה רוצה להמשיך איתו לעונה הבאה. במבט כזה אין שחקן אחד בקבוצה (אוקיי, יש אחד) שאפשר כבר עכשיו לומר שהוא הצלחה. גם לא המאמן. הכל פתוח בקיץ, סביר להניח שיהיו שינויים ואני מוכן להמר שאחד הבלטים ימצא את עצמו בקבוצה ספרדית חביבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 7:00 pm 
Senior

מייריס לא רק נתן את הדאנק ההוא, הוא היה אחד הזרים הטובים והיציבים שלנו בחודש הראשון של העונה וההגנה נראתה טוב בעיקר בדקות שבהן הוא היה על המגרש.
מאז הקבוצה השתפרה והוא הלך קצת אחורה, ועדיין - ממש לא אחד הזרים הגרועים בתולדות הקבוצה.
אחד האפורים אולי כן, אבל מן אפרוריות כזו שהיא ייחודית כי בסוף מדובר בשחקן שממש אפשר להגיד עליו שהוא תורם, פשוט אחד שבהרבה מהזמן זה מרגיש שהוא קצת סתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 7:04 pm 
Sophomore

אתמול היו בארנה אוהדים מליטא, אני חושב של ז'לגיריס.
סיפרו שמבחינתם וונה, מאיירס, ספידי ובטח דיז'יקואצ' הם אגדה שמדהים שהתקבצו בקבוצא אחת.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 7:09 pm 
Junior

xalmon כתב:
ההצלחה היא בקונספט, לא בשחקן. מייריס עושה בדיוק מה שחשבנו בקיץ שיעשה, ולפחות אני חשבתי שזו טעות להרכיב שחקן כזה ליד הנקינס. אממה, עובד, מה לעשות? גם אני רציתי את בריימו (גם דז'יקיץ', אגב), ואפשר לזרוק אלף תרחישים על מה היה קורה אילו חומסקי היה שובר את הכיס ומשאיר אותו בכח.

לגבי שיפוט סטטיסטי - אז אמנם אני התחלתי עם זה, אבל בעיניי חוץ מונה עצמו - שהסטטיסטיקה מחמיאה לו - זה לא ממש פייר לשפוט ככה את הקבוצה הזו, בה הרבה שחקנים מקריבים משהו מהמספרים שלהם כדי להצליח. איזה משפט קשה, עדיפים פסיקים או קו מפריד?

מפרספקטיבה אחרת, שחקן מצליח הוא שחקן שאתה רוצה להמשיך איתו לעונה הבאה. במבט כזה אין שחקן אחד בקבוצה (אוקיי, יש אחד) שאפשר כבר עכשיו לומר שהוא הצלחה. גם לא המאמן. הכל פתוח בקיץ, סביר להניח שיהיו שינויים ואני מוכן להמר שאחד הבלטים ימצא את עצמו בקבוצה ספרדית חביבה.

בריימו לצד הנקינס? לא בטוח שהיה עובד, בעיקר בהגנה. אם כבר היה מעניין לשים איזה פיטרסון לידו, מישהו שהוא ממש קלעי שלשות אוטומטי שמכריח את ההגנה לצאת אליו.
לגבי העונה הבאה - חוץ מתרחיש נוראי (הדחה מול אא"ק ולא להגיע לחצי גמר בליגה) אני חושב שהעונה הנוכחית תחשב הצלחה, ודז'יקיץ' די באנקר. ההתלהבות ממנו מטורפת, וגם אם חלק ממנה קצת הייפ מוגזם הוא עדיין לגמרי קנה לעצמו את העונה הבאה. וגם אם אין עוד שחקן שהוא הצלחה מובהקת פרט להנקינס, ההצלחה הקבוצתית לדעתי תביא לזה שישאירו עוד זר או שניים לפחות - להערכתי רנדולף ואחד מבין קרינגטון / סמית'. בישראלים זה יהיה שאלה של חלופות, אבל אני לא רואה מצב שמוותרים בקלות על דברת, קורנליוס ובלייזר, אולי גם שגב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 7:31 pm 
Sophomore

לא ציפיתי מהנקינס להיות כ"כ דומיננטי ומגוון בצבע. זכרתי אותו כסנטר שמשחק מעל הטבעות וצריך לידו פורוורד טכני וחכם שיעזור בהפעלה שלו, ובהקשר הזה חשבתי שבריימו בתפקיד מונרו הוא התאמה טובה יותר מגבוה שבורח החוצה. התברר שהנקינס שווה קצת יותר מה-120 אלף דולר שלנציאנו לא הסכים לשלם עליו, ובעונה הבאה הוא כבר יהיה שווה פי שלושה.

אני לא מסתכל על מי קנה לעצמו מקום ומי לא, העונה הזו תהיה הצלחה בכל תרחיש סביר. השאלה היא, בהתעלם מחוזים חתומים ובהנחה שהתקציב עולה משמעותית, מי יכול לקדם את הפועל ירושלים הלאה (כולל תדמיתית, זו צריכה להיות קבוצה שכיף לראות. 3000 איש הגיעו נגד הפועל חיפה). דז'יקיץ' הלך על קונספט של אנדרדוג, הסתדר פצצה, אבל אם נעשה פיינל-פור BCL וגמר בארץ (ומעלה) אף אחד לא יקנה יותר את הסיפור הזה, כולל השחקנים עצמם. האם אפשר להרכיב קבוצה "דורסנית", סליחה על הביטוי הדוחה, עם הסגל הזה? ברור שלא. האם דז'יקיץ' יכול לעמוד בלחץ וציפיות של שלושה גמרים? לדעתי התשובה שלילית גם כאן, בגלל הרקורד שלו כמאמן של עונה אחת והתחושה שהוא הופך ליותר ויותר עצבני ככל שהניצחונות נערמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 7:42 pm 
Sophomore

מה היה האירוע הססמי שהוביל לכך שכמעט כל המשתתפים בדיון הזה נרשמו בסוף נובמבר / תחילת דצמבר 06'? ה-35 בנהריה? נפילה של הפורום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 7:48 pm 
Hall of Famer

אני לחלוטין מבין שמבחינת "אוהדי ירושלים כהכללה" הזיכרונות מבריימו הם נהדרים, אבל אני באמת חושב שהיום הוא כבר "שחקן אחר"...
זה ניכר כבר במספרים בינוניים ומטה שלו בטורקיה (ועוד לאחר פתיחת עונה סבירה מאוד, וירידה חדה בהמשך), ואנחנו יכולים לראות בעיניים בתקופה במכבי (בה הוא מתחרה על דקות עם ג'ייק כהן, מצ'-אפ שהיה סביר לחשוב לכאורה שהוא נוח מבחינתו, אבל מסתבר שלא כל כך), וגם במספרים המשותפים שלו בשני המפעלים:
0/8 מהשלוש.
16/28 לשתי נקודות - שזה סבבה, מתחלקים באופן מוזר 9/11 ביורוליג, אבל רק 7/17 בליגה הישראלית.
16/25 מהקו (64%) - ממשיך במגמה של הירידה מטורקיה לעומת עונות קודמות.
אז נכון שלהשתלב במכבי זה לא קל כ"רוקי ביורוליג" (או בכלל בקבוצה בסדר גודל הזה), אבל היה ניתן לצפות להרבה יותר לכל הפחות ברמת הליגה הישראלית, שם הוא כבר שיחק 6 משחקים ולא בדיוק מרשים.

אז שאלה די רלוונטית (או לחילופין היפותטית...) - האם הוא נניח "אמור להיחשב" כמועמד ראוי להפועל ירושלים בעונה הבאה?
לטעמי גם אם כן, רק כזר משלים לחלוטין (ולא כמעמדו בעונות קודמות).

אחרי מה שהנקינס הראה השנה, הוא בהחלט שווה לירושלים את הסכומים הללו. כרפרנס אפשר לראות את הזרים הגבוהים שמכבי מביאה מדי עונה בסדר גודל כספי כפול - מרטין, פוייתרס, ניבו, ריינולדס וכו'. מציאות גדולות הם לא, ובהחלט אפשר להתווכח לטעמי האם הנקינס בכלל נופל מהם...

וניואנס לגבי דז'קיץ' (לגביו אני די מוטה עושה רושם...):
אני חושב שההתייחסות שלו למשחק מול מכבי מאוד "בוגרת" וראויה למאמן. אולי לקח סיכון כלשהו לחטוף תבוסה קשה (שעובדתית לא התרחשה - גם בגלל ההרגלים הטובים של הקבוצה כמכלול וכו'), אבל זה לטובת באמת להיערך בצורה טובה למשחק החשוב. לא יודע כמה מאמנים ישראלים שיותר חוששים למקומם וכו' - היו הולכים על צעדים יחסית קיצוניים כאלה בבחירת הזרים המתלבשים וחלוקת הדקות תוך כדי המשחק.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 8:00 pm 
Hall of Famer

xalmon כתב:
מה היה האירוע הססמי שהוביל לכך שכמעט כל המשתתפים בדיון הזה נרשמו בסוף נובמבר / תחילת דצמבר 06'? ה-35 בנהריה? נפילה של הפורום?

אם אני זוכר נכון החליפו שרת, הפורום פעם היה כחלחל (מול האפור שהוא היום).
אבל אני כבר בגיל סניליות, אז יש מצב שאני לא זוכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 8:18 pm 
מנהל פורום

shmueliki כתב:
אני לחלוטין מבין שמבחינת "אוהדי ירושלים כהכללה" הזיכרונות מבריימו הם נהדרים, אבל אני באמת חושב שהיום הוא כבר "שחקן אחר"...
זה ניכר כבר במספרים בינוניים ומטה שלו בטורקיה (ועוד לאחר פתיחת עונה סבירה מאוד, וירידה חדה בהמשך), ואנחנו יכולים לראות בעיניים בתקופה במכבי (בה הוא מתחרה על דקות עם ג'ייק כהן, מצ'-אפ שהיה סביר לחשוב לכאורה שהוא נוח מבחינתו, אבל מסתבר שלא כל כך), וגם במספרים המשותפים שלו בשני המפעלים:
0/8 מהשלוש.
16/28 לשתי נקודות - שזה סבבה, מתחלקים באופן מוזר 9/11 ביורוליג, אבל רק 7/17 בליגה הישראלית.
אז נכון שלהשתלב במכבי זה לא קל כ"רוקי ביורוליג" (או בכלל בקבוצה בסדר גודל הזה), אבל היה ניתן לצפות להרבה יותר לכל הפחות ברמת הליגה הישראלית, שם הוא כבר שיחק 6 משחקים ולא בדיוק מרשים.

אז שאלה די רלוונטית (או לחילופין היפותטית...) - האם הוא נניח "אמור להיחשב" כמועמד ראוי להפועל ירושלים בעונה הבאה?

אחרי מה שהנקינס הראה השנה, הוא בהחלט שווה לירושלים את הסכומים הללו. כרפרנס אפשר לראות את הזרים הגבוהים שמכבי מביאה מדי עונה בסדר גודל כספי כפול - מרטין, פוייתרס, ניבו, ריינולדס וכו'. מציאות גדולות הם לא, ובהחלט אפשר להתווכח לטעמי האם הנקינס בכלל נופל מהם...

אני חושב שההתייחסות שלו למשחק מול מכבי מאוד "בוגרת" וראויה למאמן. אולי לקח סיכון כלשהו לחטוף תבוסה קשה (שעובדתית לא התרחשה - גם בגלל ההרגלים הטובים של הקבוצה כמכלול וכו'), אבל זה לטובת באמת להיערך בצורה טובה למשחק החשוב. לא יודע כמה מאמנים ישראלים שיותר חוששים למקומם וכו' - היו הולכים על צעדים יחסית קיצוניים כאלה בבחירת הזרים המתלבשים וחלוקת הדקות תוך כדי המשחק.

הפוסט הכי טוב שלך בסלניוז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 8:32 pm 
Sophomore

נורטון כתב:
xalmon כתב:

עדיף סנילי מעיוור צבעים... כי אני הייתי (ועדיין) בטוח שהפורום עכשיו כחלחל... :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 8:36 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
0/8 מהשלוש.

אני פשוט מאוהב בבריימו ומאד רוצה שיסיים פה את הקריירה וישאר אחרי זה חלק מהמערכת. הוא נשאר איתנו ברגעים קשים (שומר חומות, קורונה), הציל לנו את העונה שעברה והוא בדיוק שילוב התכונות שאני רוצה במועדון שלי.

עם כל זה, אני מבין שלשחקן בן 33-34 מגיע הרגע שהיכולת נופלת ולא צריך להתפלא אם זה קורה לו עכשיו. עדיין הייתי מאד שמח לראות אותו אצלנו אבל מן הסתם זה לא אומר שלא צריך להביא עוד שחקנים בעמדה, לתת לו מעמד כמו של הנקינס וכו'. לכן ציינתי אותו קודם על התפקיד (והמעמד) של מייריס..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 8:38 pm 
Sophomore

דניאל כתב:
xalmon כתב:

בריימו לצד הנקינס? לא בטוח שהיה עובד, בעיקר בהגנה. אם כבר היה מעניין לשים איזה פיטרסון לידו, מישהו שהוא ממש קלעי שלשות אוטומטי שמכריח את ההגנה לצאת אליו.
לגבי העונה הבאה - חוץ מתרחיש נוראי (הדחה מול אא"ק ולא להגיע לחצי גמר בליגה) אני חושב שהעונה הנוכחית תחשב הצלחה, ודז'יקיץ' די באנקר. ההתלהבות ממנו מטורפת, וגם אם חלק ממנה קצת הייפ מוגזם הוא עדיין לגמרי קנה לעצמו את העונה הבאה. וגם אם אין עוד שחקן שהוא הצלחה מובהקת פרט להנקינס, ההצלחה הקבוצתית לדעתי תביא לזה שישאירו עוד זר או שניים לפחות - להערכתי רנדולף ואחד מבין קרינגטון / סמית'. בישראלים זה יהיה שאלה של חלופות, אבל אני לא רואה מצב שמוותרים בקלות על דברת, קורנליוס ובלייזר, אולי גם שגב.

מעניין אותי להבין מה בדיוק חסר לבריימו בהגנה לדעתך. ואפילו עוד יותר מעניין אותי לדעת מה אין לבריימו בהגנה ויש לאיטריה רכה כמו פיטרסון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 11:14 pm 
מנהל פורום

גמליאל כתב:
נורטון כתב:
xalmon כתב:

עדיף סנילי מעיוור צבעים... כי אני הייתי (ועדיין) בטוח שהפורום עכשיו כחלחל... :)

גם אני :(

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 11:25 pm 
Hall of Famer

לא יודע מי מאיתנו העיוור, אני אשאל את אשתי מה הצבע, ואחזור אליכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 194 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], סאבוניס ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: