סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' אפריל 27, 2025 1:22 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 323 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 2:40 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
נורטון כתב:
ובעולם אחר, לברון ממשיך לשחקן כאילו שהוא צעיר בעשר שנים. למרות שרק התחיל.

מה זה מעניין? מה שחשוב זה מה מבחן התוצאה. תכתוב מה התוצאה הסופית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 2:41 am 
Senior

נדב אתה זוכר את הדיון על בחירות דראפט?
אתה זוכר איך כולנו אמרנו לך שאתה אדיוט?
זה לא בגלל שניסינו להגחיך אותך. זה בגלל שאתה אדיוט.
הדיון הזה הוא נדב האדיוט 2.0, זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 2:41 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
Hacohen כתב:
אגב יובל, באמת בגלל שאתה פסיכופת והיית בטנטרום רוב הדיון, אני יודע שאתה מנסה להגחיך לאבסורד עמדות שבזמן אחר היית מתדיין עליהן ברצינות בכיף.

לא נדב. אתה חושב שהחלטה עסקית היא טובה או רעה רק לפי התוצאה הסופית שלה. אין פה דיון. אתה טיפש מאוד. אתה מחזיק באותה דעה מטופשת שכל מי שמפסיד את חייו בהימורים, בין אם בעסקים או טניס, מחזיק. יש פה איזה 20 אנשים שניסו להסביר לך את זה בהזדמנויות שונות.

אה, ברור שאני לא מחזיק בדעה המטופשת שאתה מייחס לי, וברור שהסברתי את זה עשרות פעמים כאן, וברור שזה מעיד על זה שאתה לחלוטין לא מתעמק בדיון אלא חוזר כמו פסיכופת בטנטרום על מצגת 2 ממבוא לסטטיסטיקה א'.

אתה ייחסת לי פה שלל טענות שלא טענתי. ביקשתי ממך להראות לי אותן. לא הראית.

אתה טענת שפרופסור לכלכלה לא יידע מה זה ערך של טרייד בNBA.

אתה השתמש במונח סטטיסטי בלי לבצע חישוב סטטיסטי, על סמך תחושת בטן, כשאתה יודע שזה שומט את הבסיס של הטענה שלך ושאם אטט היה עושה את זה על אנליטיקה היית מסביר לו שהוא מפגר על 15 עמוד.

זה מה שהיה.

ובינתיים גם סקרמנטו מנצחת את הטרייד. איזה חיים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 2:42 am 
Hall of Famer

ליובל המבולבל יש תחושות בטן. קצת מבולבלות. מותר לו להגיד אותן.

יובל הוא פסיכופת ואנחנו בסדר עם זה.

את כל זה יובל עשה בדיון:

אתה ייחסת לי פה שלל טענות שלא טענתי. ביקשתי ממך להראות לי אותן. לא הראית.

אתה טענת שפרופסור לכלכלה לא יידע מה זה ערך של טרייד בNBA.

אתה השתמש במונח סטטיסטי בלי לבצע חישוב סטטיסטי, על סמך תחושת בטן, כשאתה יודע שזה שומט את הבסיס של הטענה שלך ושאם אטט היה עושה את זה על אנליטיקה היית מסביר לו שהוא מפגר על 15 עמוד.

תודה לך יובל. לילה טוב.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 2:44 am 
Sophomore

נורטון כתב:
אני רק הערה.
אפשר לחשב תוחלת של בחירת דראפט וזה אפילו לא קשה סטטיסטית. תהיה הרבה שונות, והשונות תהיה גדולה יותר ככל שהשנים יעברו (כלומר, טרייד עבור בחירה בסיבוב השני בשנת 2024 הוא בעל שונות נמוכה יותר מאשר טרייד עבור בחירה בסיבוב השני בשנת 2027, בהגדרה).
אבל בתור מישהו עם בערך 6 קורסים סטטיסטיים, וכזה שגם עובד עם סטטיסטיקה לא מעט, וגם כתב כמה וכמה מאמרים סטטיסטיים (בהופס) אני חייב לומר, שאני באמת לא רואה איך סטטיסטית אפשר לחשב טרייד בין שני שחקנים קיימים כבר. יש הרבה יותר מדי משתנים.

זה לא שזה בלתי אפשרי לחלוטין. כך למשל, (בגלל שאני אוהב מאד את המדד של ה win share), אפשר לקחת שחקן בעונתו העשירית בליגה, ולהעריך את ה win share (או מדד סטטיסטי אחר, כמו bpm) העתידי שלו בשנתיים הקרובות, בהתחשב על שחקנים בעלי פרופיל דומה שעברו בליגה בעבר וברגרסיה של השחקן הזה עצמו בעשר השנים שקדמו להן. אבל זה מקרה קצת קיצוני ומאד מובחן ויתרה מכך - השונות במקרה הפרטי תהיה גדולה מאד.

כשעושים טרייד עבור משהו אמורפי כמו בחירת דראפט, המדגם גדול מספיק בשביל שנוכל לקרוא לזה ״בחירת דראפט״ ולא ״ג׳ון סמית׳״ ולכן, הערך המתמטי המתקבל יהיה סביר (גם אם תהיה שונות). אבל בטרייד בין שחקנים קיימים (כלומר בטרייד בין ״ג׳ון סמית׳״ ל ״ג׳ק סמית׳״ או במקרה שלנו ״טייריס הליבורטן ו ״דומנטאס ״מוישהל׳ה״ סבוניס״ קשה הרבה הרבה יותר (ובעיניי, סליחה, אבל בלתי אפשרי גם עבור מחשב לעשות, עם סטיית תקן סבירה ולא אסטרונומית) לחשב מתמטית את התוחלת.

מה כן נשאר לנו? נשאר לנו הבנת המשחק, ראיית השחקנים, ושאלת ההתאמה עם שאר השחקנים בקבוצה. כאן בהחלט נכנסת מומחיות, אבל כזאת שהמילה ״תוחלת״ לא קשורה אליה באמת (שוב, אני לא חושב שאפילו מחשב מאד חזק יכול מתמטית לחשב את הטרייד הזה עם שונות קטנה. עזבו. עם שונות שהיא קטנה יותר מאשר התוחלת, שזה סוג של מבחן מינימלי למדגם).

עד כאן המתמטיקה.

אבל אני כן מסכים, שיש לנו (יהי אלו אוהדי כורסה או למצער gmים. זה לא כזה משנה) יכולת להעריך את התרומה השולית של הליבורטן או סבוניס, ג׳ון או ג׳ק סמית׳ בתור תוספת לקבוצה על סמך מיליון פרמטרים, (שכאמור, לא יכולים מתמטית ליצור תוחלת עם שונות קטנה). כי בשביל זה אנחנו רואים משחקים וכי כך המוח שלנו עובד. כלומר, בהחלט בהחלט אפשר להעריך ואף לנמק באלפי נימוקים סבירים למה טרייד כזה הוא טוב או רע, בזמן הטרייד עצמו. גם מבלי להידרש למתמטיקה).

תוחלת זה כן המילה המתאימה כי אנו מנסים לשער מה בתוחלת ייצא מהטרייד הזה. קודם כל גם טרייד על בחירות דראפט זה תמיד שחקנים על בחירות דראפט אז שוב נצטרך הערכת יכולת שחקן ספציפי אבל גם אם נשים את זה בצד בכל מקרה אנו תמיד מדברים על התוחלת ועל הממוצע, כי שונות תמיד יכולה לקרות, כל שחקן יכול להפצע, כל שחקן יכול לעבור דברים אישיים ופתאום להיות שחקן הרבה פחות טוב ממה שהוא הראה עד עכשיו אנחנו עדיין דנים מה בתוחלת יהיה, וזה לא עקרוני שאין לנו יכולת לעשות חישוב תוחלת מדויק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 2:45 am 
Senior

כתבת פעמיים אותה הודעה. סליחה, כתבת 500 פעם את אותה הודעה.

אני רק אזכיר לך שאתה טוען שטרייד נמדד רק ב"מבחן התוצאה" (שלא הגדרת מהו, כי אתה מטומטם שלא יודע שאי אפשר להגדיר את זה בקלות).
ובנוסף טענת שאי אפשר למדוד ערך של בחירת דראפט עד המימוש שלה (נשבע לך, אתה כתבת את זה).

ובנוסף אתה טוען שכתבתי ש"אינדיאנה ניצחו את הטרייד במיידי", שזה שקר גס. כתבתי שזה טרייד מעולה לאינדיאנה וטרייד גרוע לסקרמנטו. טעיתי. ואוו. כל זה בשביל להגיד שטעיתי במשהו, כשהשנה לדעתי טעית בליטרלי כל מה שכתבת על נבא. כולל על אינדיאנה עצמה שניסית להתערב ואמרתי שם בנימוס שאתה מטומטם.

בקיצור, הצעתי לך שני בטים. סירבת לשניהם. אתה טוען שאין דבר כזה תוחלת. ושערך של עסק נמדד רק בתוצאה הסופית שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 2:47 am 
Senior

נדב, אפשר לשלוח לפרופסור לכלכלה את התיאוריה שלך שאין חשיבות לתוחלת של עסק אלא רק לתוצאה הסופית שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 2:48 am 
Senior

"אני מנהל עסקים של מיליונים ומייעץ לעסקים. העצה שלי - תרוויחו כסף. העצה שלי - אל תפסידו כסף. אם הפסדתם כסף - עשיתם טעות. אם הרווחתם כסף - צדקתם".

וואלה לימודי ליבה זה חשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 2:50 am 
Hall of Famer

אגב מה שנורטון אמר זה בדיוק מהות הטענה לחוסר התקפות של סטטיסטיקה בדיונים כאן. יש הרבה יותר מדי משתנים בכדי לחשב תוחלת אמיתית בטרייד של שני שחקנים קיימים. זה משהו שאף אחד כאן לא מסוגל לעשות.

בגלל זה מונח התוחלת הוא חסר משמעות בדיון. תוחלת היא תוצאה מתמטית של חישוב מתמטי. מי שלא מחשב את החישוב, לא יכול להגיע לתוחלת. זה מוזר שהאיש היחיד בדיון שלא הפסיק להגיד על עצמו שהוא מדויק במילים ורהוט, הוא גם זה שהשתמש במונח הזה הכי הרבה פעמים ביי פאר, למרות שהוא לא יכול לדייק במונח.

זה כמו שאבישי בן חיים אומר שיש לו תאוריה על ישראל השנייה. אין לו תאוריה. הוא יודע שאין לו. תאוריה זה מונח אקדמי, יש כללים לשימוש במונח הזה, יש לו תקפות. לאבישי בן חיים יש הגיגים. אז כאן למישהו יש הגיגים והוא מדבר על תוחלת. בסדר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 2:53 am 
Senior

אם רק היה לי שקל על כל משפט שכתבת שסתר משפט אחר שכתבת לא הייתי צריך לשחק פוקר יותר :(

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 2:54 am 
Senior

נדב, אפשר קישור למרצה שלך לכלכלה שטען שהדבר היחיד שמשנה זה התוצאה הסופית של טרנזאקציה עסקית שעשית? אתה זוכר שטענת את זה? היית ממש נחרץ לגבי שוק ההון וזה.

מת להשקיע בהדג' פאנד שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 2:55 am 
Hall of Famer

kakon3 כתב:
נורטון כתב:
אני רק הערה.
אפשר לחשב תוחלת של בחירת דראפט וזה אפילו לא קשה סטטיסטית. תהיה הרבה שונות, והשונות תהיה גדולה יותר ככל שהשנים יעברו (כלומר, טרייד עבור בחירה בסיבוב השני בשנת 2024 הוא בעל שונות נמוכה יותר מאשר טרייד עבור בחירה בסיבוב השני בשנת 2027, בהגדרה).
אבל בתור מישהו עם בערך 6 קורסים סטטיסטיים, וכזה שגם עובד עם סטטיסטיקה לא מעט, וגם כתב כמה וכמה מאמרים סטטיסטיים (בהופס) אני חייב לומר, שאני באמת לא רואה איך סטטיסטית אפשר לחשב טרייד בין שני שחקנים קיימים כבר. יש הרבה יותר מדי משתנים.

זה לא שזה בלתי אפשרי לחלוטין. כך למשל, (בגלל שאני אוהב מאד את המדד של ה win share), אפשר לקחת שחקן בעונתו העשירית בליגה, ולהעריך את ה win share (או מדד סטטיסטי אחר, כמו bpm) העתידי שלו בשנתיים הקרובות, בהתחשב על שחקנים בעלי פרופיל דומה שעברו בליגה בעבר וברגרסיה של השחקן הזה עצמו בעשר השנים שקדמו להן. אבל זה מקרה קצת קיצוני ומאד מובחן ויתרה מכך - השונות במקרה הפרטי תהיה גדולה מאד.

כשעושים טרייד עבור משהו אמורפי כמו בחירת דראפט, המדגם גדול מספיק בשביל שנוכל לקרוא לזה ״בחירת דראפט״ ולא ״ג׳ון סמית׳״ ולכן, הערך המתמטי המתקבל יהיה סביר (גם אם תהיה שונות). אבל בטרייד בין שחקנים קיימים (כלומר בטרייד בין ״ג׳ון סמית׳״ ל ״ג׳ק סמית׳״ או במקרה שלנו ״טייריס הליבורטן ו ״דומנטאס ״מוישהל׳ה״ סבוניס״ קשה הרבה הרבה יותר (ובעיניי, סליחה, אבל בלתי אפשרי גם עבור מחשב לעשות, עם סטיית תקן סבירה ולא אסטרונומית) לחשב מתמטית את התוחלת.

מה כן נשאר לנו? נשאר לנו הבנת המשחק, ראיית השחקנים, ושאלת ההתאמה עם שאר השחקנים בקבוצה. כאן בהחלט נכנסת מומחיות, אבל כזאת שהמילה ״תוחלת״ לא קשורה אליה באמת (שוב, אני לא חושב שאפילו מחשב מאד חזק יכול מתמטית לחשב את הטרייד הזה עם שונות קטנה. עזבו. עם שונות שהיא קטנה יותר מאשר התוחלת, שזה סוג של מבחן מינימלי למדגם).

עד כאן המתמטיקה.

אבל אני כן מסכים, שיש לנו (יהי אלו אוהדי כורסה או למצער gmים. זה לא כזה משנה) יכולת להעריך את התרומה השולית של הליבורטן או סבוניס, ג׳ון או ג׳ק סמית׳ בתור תוספת לקבוצה על סמך מיליון פרמטרים, (שכאמור, לא יכולים מתמטית ליצור תוחלת עם שונות קטנה). כי בשביל זה אנחנו רואים משחקים וכי כך המוח שלנו עובד. כלומר, בהחלט בהחלט אפשר להעריך ואף לנמק באלפי נימוקים סבירים למה טרייד כזה הוא טוב או רע, בזמן הטרייד עצמו. גם מבלי להידרש למתמטיקה).

תוחלת זה כן המילה המתאימה כי אנו מנסים לשער מה בתוחלת ייצא מהטרייד הזה. קודם כל גם טרייד על בחירות דראפט זה תמיד שחקנים על בחירות דראפט אז שוב נצטרך הערכת יכולת שחקן ספציפי אבל גם אם נשים את זה בצד בכל מקרה אנו תמיד מדברים על התוחלת ועל הממוצע, כי שונות תמיד יכולה לקרות, כל שחקן יכול להפצע, כל שחקן יכול לעבור דברים אישיים ופתאום להיות שחקן הרבה פחות טוב ממה שהוא הראה עד עכשיו אנחנו עדיין דנים מה בתוחלת יהיה, וזה לא עקרוני שאין לנו יכולת לעשות חישוב תוחלת מדויק.

אפשר לחשב תוחלת, אי אפשר לחשב תוחלת עם שונות נורמלית. זה מה שאמרתי.
או במילים אחרות, אפשר בהחלט לומר שהתוחלת של שחקן סיבוב שני בדראפט היא 5 win shares (נניח, עם שונות של 2.
לא יודע אם אלו המספרים, הם בטח קרובים, ואפשר בקלות לחשב את זה עם בסקטבול רפרנס.
אבל השונות תהיה נמוכה מספיק בשביל שלתוחלת תהיה משמעות אופרטיבית.

אני לא יכול לומר אבל באופן נורמלי שה win share של סבוניס מינוס הליבורטן (או הפוך) תהיה x עם שונות שהיא קטנה מ x (באמת שאני לא חושב שאפשר לחשב את זה מתמטית ברמה שהשונות לא תהיה גדולה מדי בשביל שתהיה לה משמעות אופרטיבית). אין מספיק הנחות מתמטיות בשביל ליצור את המשוואה הזאת. אפשר להעריך גם ברמה הסובייקטיבית וזה מה שהקבוצות (ויובל, ואני..) עשו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 2:55 am 
Hall of Famer

טוב אבישי. אני מחכה עדיין לשלל הטענות שטענת שטענתי, וביקשתי ממך להראות שטענתי, ועוד לא הצלחת להראות שטענתי. אני מחכה למשהו שיתקף את השימוש שלך במונח תוחלת. אני מחכה למיילים לפרופסורים.

אבישי, גם חיוך זה טוב. אתה לא חייב לדבר. אבל אם יש לך הגיגים, זה בסדר ואנחנו פה. אבל זה הגיגים, זה כל מה שזה. זה לא תוחלת, זה לא הוכחות. זה רק הגיגים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 2:57 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
נדב, אפשר קישור למרצה שלך לכלכלה שטען שהדבר היחיד שמשנה זה התוצאה הסופית של טרנזאקציה עסקית שעשית? אתה זוכר שטענת את זה? היית ממש נחרץ לגבי שוק ההון וזה.

הנה עוד טענה שלא נטענה, ומי זה המרצה שלי לכלכלה אבישי? אתה יכול להראות לי שכתבתי פעם "המרצה שלי לכלכלה שטען שהדבר היחיד שמשנה זה התוצאה העסקית של טרנזאקציה עסקית שעשית"? מתי ואיפה כתבתי את זה אבישי? לקחת את הכדור אבישי?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 2:58 am 
Senior

נדב, אם היית נניח מודה שאתה לא מבין כלום בזה ומנסה להקשיב לדיון שלי ושל נורטון וקקון נניח, היה בהחלט אפשר להגיע לתובנות מעניינות. אתה באמת בור מוחלט בזה, שזו מילה שהשתמשת בה כמה פעמים.

גם שקפצת על ההודעה של נורטון, אתה לא מבין מה משמעות המילה תוחלת. אם יש ערך סופי יש תוחלת. הדיון הוא כמה קרוב אפשר להגיע לחישוב שלה. העובדה שיש ג'י אמים שמצליחים יותר מאחרים מעידה שאפשר לחשב את זה או שהשונות גבוהה מדי וכל הג'י אמים הם רק מבוססי מזל.

אתה כל כך טיפש שאתה לא מבין את ההסבר הזה, למרות שהסברתי לך אותו כבר בתחילת הדיון. הטענה שלך מחייבת את זה שאין משמעות לתוצאה הסופית. אבל אתה עסוק מדי בלהגיד איש קש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 2:58 am 
Senior

Hacohen כתב:
Yuval כתב:

הנה עוד טענה שלא נטענה, ומי זה המרצה שלי לכלכלה אבישי? אתה יכול להראות לי שכתבתי פעם "המרצה שלי לכלכלה שטען שהדבר היחיד שמשנה זה התוצאה העסקית של טרנזאקציה עסקית שעשית"? מתי ואיפה כתבתי את זה אבישי? לקחת את הכדור אבישי?

לא, יא מפגר. כתבת שהדבר היחיד שמשנה זה התוצאה של הטרנזאקציה שעשית. לא כתבת שמרצה לכלכלה אמר לך את זה. אבל מאחר ואתה רומז שלמדת משהו בחיים האלו, אני מנסה להבין מי המרצה לכלכלה שלימד אותך את השטות הזו.

באמת קשה לדבר איתך בשלב הזה, אתה לא מסוגל להבין משפטים פשוטים. תמיד היית כזה טיפש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 3:00 am 
Senior

Hacohen כתב:
טוב אבישי. אני מחכה עדיין לשלל הטענות שטענת שטענתי, וביקשתי ממך להראות שטענתי, ועוד לא הצלחת להראות שטענתי. אני מחכה למשהו שיתקף את השימוש שלך במונח תוחלת. אני מחכה למיילים לפרופסורים.

אבישי, גם חיוך זה טוב. אתה לא חייב לדבר. אבל אם יש לך הגיגים, זה בסדר ואנחנו פה. אבל זה הגיגים, זה כל מה שזה. זה לא תוחלת, זה לא הוכחות. זה רק הגיגים.

אבישי זה הכי חזק שלך? אני נשאר בנדב. אתה יודע, זה שהפסיד את כל הכסף שלו בהימורי ספורט ועכשיו מתקשה בדיון על תוחלת. אתה באמת לא רואה את ההקשר? אתה יודע שהימורי ספורט מבוססים על תוחלת?

תקרא שוב את הדיון מהתחלה. אני מבטיח לך שסתרתי את כל הטענות שלך.

עד שנגיע למיילים מפרופסורים, מה לגבי מבחן סטנדרטים לבחירתך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 3:03 am 
Hall of Famer

חח, זה ת'רד מהנה ברמות אחרות. אני יודע שזה לא יפה. אני יודע שיובל פסיכופת ושהוא בטנטרום. "סתרתי את כל הטענות שלך". חח. בארבעת העמודים האחרונים ייחסת לי איזה 5 טענות שמעולם לא טענתי ושאתה לא מסוגל להראות שטענתי. אני רהוט אני מדויק בעברית אני התכוונתי לתוחלת אני לא חישבתי את התוחלת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 3:04 am 
Senior

לא נדב, אתה כותב שטויות. אני סותר את השטויות שלך. אתה טוען שלא טענת את מה שכתבת בהודעה לפני.

עכשיו הטיעון שלך הוא רק נגד זה שאני לא חישבתי במדויק למה שאינדיאנה ניצחו בטרייד, אלא רק אמרתי את דעתי בנחרצות. זה אמיתי הטענה שלך. אתה לא מרגיש מטומטם?

אגב, שאלה אמיתית, אתה עדיין חושב שניתן לחשב את הערך של בחירת דראפט רק אחרי שהשחקן נבחר ונגמרת הקריירה שלו? נניח אתה מודה היום שהיית מטומטם בדיון ההוא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 3:05 am 
Senior

היי נדב - אתה עדיין חושב שהערך של בחירת דראפט נקבע רק אחרי שהשחקן נבחר והקריירה שלו מסתיימת ככה שיודעים בדיוק את התרומה שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 3:06 am 
Hall of Famer

הנה, למשל תראה:

Yuval כתב:
לא נדב, אתה כותב שטויות. אני סותר את השטויות שלך. אתה טוען שלא טענת את מה שכתבת בהודעה לפני.

תראה את זה. רק את זה. קל. אני טוען שלא טענתי את מה שכתבתי בהודעה לפני. איפה זה?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 3:08 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
היי נדב - אתה עדיין חושב שהערך של בחירת דראפט נקבע רק אחרי שהשחקן נבחר והקריירה שלו מסתיימת ככה שיודעים בדיוק את התרומה שלו?

בוודאי, ערך המימוש. בחירת דראפט היא אופציה. אין משמעות לאופציה בלי מימוש. אפשר לסחר אופציה ולהרוויח עליה המון (כלומר למכור בחירת דראפט שנראית אטרקטיבית, ולקבל שחקנים מצוינים), אבל אופציה נקבעת רק לפי ערך המימוש. אנחנו מעבירים גם את זה לפרופסורים? אתה אמרת שאתה יודע שוק ההון. אתה סותר את הטענה שלי כאן?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 3:09 am 
Senior

לא מילולית ההודעה לפני ההודעה הזו, אתה באמת עם פיגור?
לאורך כל השרשור. אתה כותב משהו מפגר. אני אומר לך זה מפגר. אתה אומר לא כתבתי את זה. אני אומר אוקי מה כתבת. אתה אומר משהו מפגר. אני אומר זה מפגר. אתה אומר לא כתבתי את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 3:10 am 
Hall of Famer

קח את זה קל:

1. האם אתה מסכים להגדרת בחירת דראפט כאופציה? אם לא, למה?

2. האם יש משמעות לאופציה ללא ערך מימוש? אם כן, מהי?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 3:10 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
לא מילולית ההודעה לפני ההודעה הזו, אתה באמת עם פיגור?
לאורך כל השרשור. אתה כותב משהו מפגר. אני אומר לך זה מפגר. אתה אומר לא כתבתי את זה. אני אומר אוקי מה כתבת. אתה אומר משהו מפגר. אני אומר זה מפגר. אתה אומר לא כתבתי את זה.

אה לא זה לא ככה. יש כאן שלל טענות שאתה מייחס לי בהוראה של: אתה טענת ש...

ואני אומר: לא טענתי את זה, תראה לי שטענתי את זה.

ואז אתה עובר למשהו אחר. אתה לא מראה לי שטענתי מה שאתה טוען שאני טוען.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 323 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: