סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 11:40 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 323 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 3:11 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
Hacohen כתב:
Yuval כתב:
היי נדב - אתה עדיין חושב שהערך של בחירת דראפט נקבע רק אחרי שהשחקן נבחר והקריירה שלו מסתיימת ככה שיודעים בדיוק את התרומה שלו?

בוודאי, ערך המימוש. בחירת דראפט היא אופציה. אין משמעות לאופציה בלי מימוש. אפשר לסחר אופציה ולהרוויח עליה המון (כלומר למכור בחירת דראפט שנראית אטרקטיבית, ולקבל שחקנים מצוינים), אבל אופציה נקבעת רק לפי ערך המימוש. אנחנו מעבירים גם את זה לפרופסורים? אתה אמרת שאתה יודע שוק ההון. אתה סותר את הטענה שלי כאן?

לול

כן אנחנו גם מעבירים את זה לפרופסורים. וגם לכל בנאדם עם אונה מתפקדת. מיליון שלי מול מיליון שלך? במקרה הזה כבר אין לי כח רק לצדקה. אני רוצה לקחת את הכסף שלך.

כן אפשר להרוויח המון ולהפסיד המון. לא ככה מקבלים החלטות יא קוף. מקבלים החלטות לפי הערך המשוער שלהם. איך נשאר לך שקל? לא למדת כלום מההפסדים שלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 3:12 am 
Senior

Hacohen כתב:
קח את זה קל:

1. האם אתה מסכים להגדרת בחירת דראפט כאופציה? אם לא, למה?

2. האם יש משמעות לאופציה ללא ערך מימוש? אם כן, מהי?

לבחירת דראפט יש תוחלת. תוחלת = ערך משוער. ערך משוער זה הדבר -היחיד- שמשנה בעסקים.

אתה ליטרלי לא מבין כלום. אסור לתת לך לכתוב פה באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 3:12 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
Hacohen כתב:
Yuval כתב:
היי נדב - אתה עדיין חושב שהערך של בחירת דראפט נקבע רק אחרי שהשחקן נבחר והקריירה שלו מסתיימת ככה שיודעים בדיוק את התרומה שלו?

בוודאי, ערך המימוש. בחירת דראפט היא אופציה. אין משמעות לאופציה בלי מימוש. אפשר לסחר אופציה ולהרוויח עליה המון (כלומר למכור בחירת דראפט שנראית אטרקטיבית, ולקבל שחקנים מצוינים), אבל אופציה נקבעת רק לפי ערך המימוש. אנחנו מעבירים גם את זה לפרופסורים? אתה אמרת שאתה יודע שוק ההון. אתה סותר את הטענה שלי כאן?

לול

כן אנחנו גם מעבירים את זה לפרופסורים. וגם לכל בנאדם עם אונה מתפקדת. מיליון שלי מול מיליון שלך? במקרה הזה כבר אין לי כח רק לצדקה. אני רוצה לקחת את הכסף שלך.

כן אפשר להרוויח המון ולהפסיד המון. לא ככה מקבלים החלטות יא קוף. מקבלים החלטות לפי הערך המשוער שלהם. איך נשאר לך שקל? לא למדת כלום מההפסדים שלך?

חח, זה מצחיק שאני קוף כי אתה כלכך שימפנז שלמד להתמקד בלקלף בננה אחת, שזה כל מה שאתה יודע לעשות.

לא משנה על מה מדברים איתך, כל מה שנשאר מהמוח שלך מחווט ל"אני שחקן פוקר אני אסטרטג אני יודע לתכנן קבלת החלטות אני מקבל החלטות בצורה רציונלית".

אתה וואן טריק פוני מעייף ופסיכופת. תענה על השאלות:

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 3:13 am 
Senior

את עניין הדראפט אני משאיר לך. מיליון שקל אם אתה מוצא פרופסור שמסכים איתך שלא ניתן לחשב את הערך המשוער של בחירת דראפט.

אם אתה לא מבין את הקשר בין ערך משוער לערך אני מבטיח לך שאותו פרופסור יעזור לך.

יש לך כסף בכלל? אני לא רוצה פרירול פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 3:13 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
Hacohen כתב:
קח את זה קל:

לבחירת דראפט יש תוחלת. תוחלת = ערך משוער. ערך משוער זה הדבר -היחיד- שמשנה בעסקים.

חחח ואז אתה מוכיח שאתה שימפנז שלמד לקלף בננה. שאלתי אותך שתי שאלות ב2 סעיפים. ענית לי שלבחירת דראפט יש תוחלת. באמא קיבלת 0.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 3:14 am 
Senior

Hacohen כתב:
Yuval כתב:
Hacohen כתב:
Yuval כתב:

לול

חח, זה מצחיק שאני קוף כי אתה כלכך שימפנז שלמד להתמקד בלקלף בננה אחת, שזה כל מה שאתה יודע לעשות.

לא משנה על מה מדברים איתך, כל מה שנשאר מהמוח שלך מחווט ל"אני שחקן פוקר אני אסטרטג אני יודע לתכנן קבלת החלטות אני מקבל החלטות בצורה רציונלית".

אתה וואן טריק פוני מעייף ופסיכופת. תענה על השאלות:

"זה לא משנה מה מדברים איתך, אתה מתעקש להגיד לי עובדות בסיסיות על עסקים".

תענה לי על השאלה - האם אפשר לחשב את הערך המשוער של בחירת דראפט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 3:15 am 
Senior

Hacohen כתב:
Yuval כתב:
Hacohen כתב:
קח את זה קל:

חחח ואז אתה מוכיח שאתה שימפנז שלמד לקלף בננה. שאלתי אותך שתי שאלות ב2 סעיפים. ענית לי שלבחירת דראפט יש תוחלת. באמא קיבלת 0.

אז כתבתי שאתה קוף והתגובה שלך זה שאתה שימפנז? זה רמה מאוד מרשימה של רטוריקה.

אנחנו לא יכולים לדון על שום דבר כי אתה לא מבין מה זה ערך משוער. וכשאני מנסה להסביר לך אתה מתעצבן. אתה מבין שאם היית מקשיב לי לשעה שיחה בלי לדבר היית חוסך את כל הכסף שהפסדת בהימורים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 3:16 am 
Hall of Famer

מה יש להקשיב לבנאדם שיודע להגיד משפט אחד?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 3:16 am 
Senior

Hacohen כתב:
נדב שואל את יובל 2 שאלות. יובל לא עונה לו על השאלות. יובל יודע רק להגיד "לבחירת דראפט יש תוחלת". זה לא מה שנדב שאל. יובל הוא שימפנז עם בננה.

נדב, למה הפסדת את כל הכסף בהימורים לדעתך? האם יש לזה קשר לתוחלת? אני לא שואל כדי להעליב אותך, פשוט צריך להיות מאוד מטומטם כדי לא לראות את הקשר בין הדברים.

אתה לא מבין איך מחשבים את הערך המשוער של פעולה. ולכן הפסדת את כל הכסף. אבל במקום ללמוד מזה אתה מתעקש לא להבין מה זה אומר. וכל פעם שאני מסביר לך אתה מתעצבן שאני מסביר לך דברים של מבוא לסטט'. אבל אתה לא מבין אותם נדב. אתה באמת באמת לא מבין אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 3:17 am 
Senior

Hacohen כתב:
מה יש להקשיב לבנאדם שיודע להגיד משפט אחד?

לא יודע, הייתי מלמד אותך מה זה תוחלת ולא היית כותב משפטים כמו "ערך המימוש".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 3:19 am 
Senior

אז לסיכום -

אי אפשר לדעת אם טרייד הוא טוב או לא לפני ששני השחקנים המעורבים פורשים.

אי אפשר לדעת אם טרייד על בחירת דראפט הוא טוב או לא לפני שהשחקן שנבחר פורש.

נדב כהן - הוא לא טיפש. באמת. הוא מחונן. והוא מנהל עסקים של מיליונים. כדאי לכם להתייעץ איתו.

נערך לאחרונה על ידי Yuval בתאריך ה' אפריל 20, 2023 3:19 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 3:19 am 
Hall of Famer

8)

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 3:21 am 
Senior

אתה זוכר את הדוגמא שלך על המגרש שהופקע?

לדעתך זו הייתה דוגמא טובה שהראתה שאתה מבין איך מקבלים החלטות עסקיות?

אתה חושב שאם פרופסור לכלכלה היה קורא אותה, הוא היה חושב נדב כהן הזה, אני צריך להתייעץ איתו על עסקים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 3:23 am 
Senior

Hacohen כתב:
אין דרך לקבוע שהחלטה היא טובה לפני התוצאה. אפשר לנמק למה לדעתך החלטה היא נכונה. האבחנה בין החלטה טובה לנכונה חשובה מאד בניתוח של קבלת החלטות.

.

היי נדב, למה אתה חושב שהאבחנה בין החלטה טובה לנכונה היא חשובה מאוד בניתוח קבלת החלטות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 3:26 am 
Senior

Yuval כתב:
Hacohen כתב:
אין דרך לקבוע שהחלטה היא טובה לפני התוצאה. אפשר לנמק למה לדעתך החלטה היא נכונה. האבחנה בין החלטה טובה לנכונה חשובה מאד בניתוח של קבלת החלטות.

.

היי נדב, למה אתה חושב שהאבחנה בין החלטה טובה לנכונה היא חשובה מאוד בניתוח קבלת החלטות.

אגב, מאוד יכול להיות שזה מקור כל הבלבול של נדב.
פוקס, כמו כל פרופסור, יסביר לך ש"החלטה טובה" היא חסרת משמעות. כל מה שחשוב זה "החלטות נכונות".

זה ברור לכולנו בפורום. ליטרלי לכולם. חוץ מלנדב. כי ברור שאין מה להסתכל על החלטות טובות. זה רק שילוב של החלטות נכונות ושונות. אין לנו שליטה על השונות, אז אנחנו בוחנים רק החלטות נכונות.

נדב לא הבין את הסוף את ההבדל והוא חושב שההחלטה הטובה היא חשובה. הרווחת? טוב. הפסדת? לא טוב. כל היתר לא מעניין. זה שוק ההון, כך הוא הסביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 3:34 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
Yuval כתב:
Hacohen כתב:
אגב יובל, באמת בגלל שאתה פסיכופת והיית בטנטרום רוב הדיון, אני יודע שאתה מנסה להגחיך לאבסורד עמדות שבזמן אחר היית מתדיין עליהן ברצינות בכיף.

לא נדב. אתה חושב שהחלטה עסקית היא טובה או רעה רק לפי התוצאה הסופית שלה. אין פה דיון. אתה טיפש מאוד. אתה מחזיק באותה דעה מטופשת שכל מי שמפסיד את חייו בהימורים, בין אם בעסקים או טניס, מחזיק. יש פה איזה 20 אנשים שניסו להסביר לך את זה בהזדמנויות שונות.

ובינתיים גם סקרמנטו מנצחת את הטרייד. איזה חיים.

סקרמנטו לא "מנצחת" את הטרייד.
זה לא עניין תהליכי וזו גם לא תחרות ישירה בין שתי קבוצות.

היא ניצחה אותו מבחינתה.
סקרמנטו ניסתה להגיע לפלייאוף במשך שנים ארוכות והנה סוף סוף הגיעה
והיא הרוויחה שיפור ניכר בפוקס שלקח את המושכות.
יש להם שני כוכבים בני 26~ שמשתלבים יפה ביחד. אחלה עבורם.

עכשיו השאלה היא האם אינדי הפסידה או ניצחה את הטרייד מבחינתה.
אני חושב שהיא גם ניצחה מהצד שלה.

אני נוטה לחשוב ששתי הקבוצות הרוויחו מהטרייד.
התקרה של אינדי הייתה מוגבלת משהו, בין השאר בגלל פציעות חוזרות ונשנות (היה להם הרכב מבטיח לפני שנתיים או שלוש אאל"ט).
נדמה לי שאינדי מנסה לבנות מחדש. כלומר, להפסיד יותר בטווח הזמן הקרוב.
אני לא בטוח שאינדי היו עם כמעט 7% לבחור בוומבי וכמעט 30% לטופ4 עם סאבוניס.
הליבורטון צעיר יותר (בכ-4 שנים אאל"ט) ומתאים יותר לטיימליין של בנייה מחדש.

אני גם חושב שאילולא מייק בראון ומהלכים נוספים טובים של ה-FO של הקבוצה (הוארטר שאני מחבב, מונק), לא היינו מדברים על הטרייד כפי שאנחנו מדברים עליו כעת.
כלומר, יש כאן הרבה מאוד גורמים מתערבים במה שאולי אפשר לחשוב עליו כעל "תוצאה" של הטרייד.

וזה שיובל טעה בהערכת הטרייד ברגע שקרה לא אומר שום דבר על היכולת להעריך טריידים באופן כללי.

---
הנה הודעה שכתבתי פעם על טרייד שביצע יוג'ירי, GM מוערך ומוצלח לכל הדעות.
זה טרייד שברגע שנעשה אפשר להעריך האם הוא טוב או לא טוב, בלי קשר למבחן התוצאה (נניח לצורך העניין שס"א בוחרת באסט):

https://basketball.realgm.com/wiretap/2 ... Round-Pick
טרייד מוזר ממש, הפעם דווקא מיוג'ירי
(שאני מחזיק ממנו ונחשב באופן כללי לאחד המובילים בליגה).

טורונטו כנראה תיכנס לפלייאוף במזרח העונה. נראית טוב לאחרונה.
הבחירה שלה כרגע במקום ה-20.. יש סיכוי שיעלו עוד קצת וירדו בבחירה לסביבות המקום ה-22 (סתם זורק).

לרוב טורונטו מצליחה להוציא ערך מבחירות כאלו (כולל בחירה נהדרת בסיאקם).
אולי יוג'ירי לא מזהה השנה כישרונות שמעניינים אותו?

לא כל כך ברור לי למה הוא הלך על ת'ד יאנג קשישא (בן 33).
אני מעריך את טורונטו אבל הם לא קונטנדריים שמחפשים את החתיכה החסרה..
הספרס מרוויחים כאן.

-----
הדיון היה יכול להיות הרבה יותר מעניין ונעים לקריאה אם לא הייתם קוראים אחד לשני טיפש בכל הודעה שנייה.
בפעם האלף, אני לא מצליח להבין את המנהלים בפורום הזה (לפחות היה אפשר לחתוך את הדיון לת'רד אחר).

---
אני לא אוהב את צורת ההתבטאות אבל כמובן מסכים עם יובל לאורך הדיון הזה.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ה' אפריל 20, 2023 3:37 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 3:36 am 
Senior

לא היה יכול להיות שום דיון מעניין. נדב לא מבין איך בוחנים החלטה עסקית. ניסינו להסביר לו, לא רק אני. הוא לא מבין ואז הוא מתחיל לתקוף. אין שום דרך שזה יהפוך להיות דיון מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 4:34 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
וחוץ מזה, הסברתי גם כאן בפורום בערך אלף פעם למה בחירת דראפט היא לא אופציה של שוק ההון. זה אפילו לא דומה בערך.

א. כי ערך המימוש של האופציה הוא מיידי (כלומר, מיד עם מימוש האופציה, נניח חודשיים אחרי העסקה הראשונית) בעוד ערך המימוש של בחירת דראפט הוא לא בזמן הדראפט אלא שנים אחר כך.
ב. כי השנים אחר כך כוללים מיליון דברים כמו - כמה הזדמנויות הקבוצה תיתן לו, האם השחקן ייפצע בזמן הזה, האם הוא יוחלף, את מי עוד הקבוצה תביא לשחק לו על המשבצת, וכו׳ וכו׳ וכו׳.
ג. כי ערך בחירת דראפט הוא מוסכמה היסטורית סטטיסטית (הערך של בחירת סיבוב שני בדראפט היא למשל ה win share הממוצע של שחקנים שנבחרו בסיבוב השני לחלק ל 3-4 השנים הראשונות שלהם בקריירה, פלוס מינוס סטיית תקן,). בעוד אופציה על מניה קשה הרבה יותר להערכה ראשונית ובטח שאין לה תשובה סטטיסטית פשוטה כל כך. (אתה צריך להאמין ב industry, בצוות הניהולי, בתחרותיות ועוד 3000 ואחד פרמטרים - זה פשוט מסובך הרבה יותר).
ד. כי אופציה היא, ובכן, אופציה (מילולית). היכולת לקנות ערך בסכום מסוים בעתיד אבל אתה יכול גם לוותר על הכל כשהמועד מגיע. בעוד בחירת דראפט היא שלך, אתה תבחר בה בין אם תרצה ובין אם לא, (אלא אם תחליט לסחור בה בנוסף) בכל מקרה, אתה לא יכול לוותר עליה ללא ערך נוסף (כאמור, אם תסחור בה עכשיו, יש ערך נוסף).

זכור לי שציינתי בעבר עוד אי אלו הבדלים, אבל אלו ארבעה ברורים ומספרים לקבוע שלהשוות בין בחירת דראפט לבין אופציה זה קשקוש.

עריכה - נזכרתי בעוד הבדל ברור.
אופציה זה דבר עם ערך אחד - כמה כסף שווה המניה בזמן המימוש, זהו.. בחירת דראפט הוא משהו עם שני ערכים (א) באיזה מקום בסופו של דבר תהיה בחירת הדראפט. ״סיבוב שני״ יכול להיות מקום 31 או 60 (ב) איזה שחקן תבחר.

נדב, אתה ממשיך לשאול , ואני ממשיך לכתוב לך את ההבדלים האלה שמעולם לא ענית עליהם. ההבדל בין אופציה מנייתית לבין הדראפט הוא הבדל של שמיים וארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 4:38 am 
Senior

קשקוש נורטון. כל איש שוק ההון יגיד לך שהוא בודק כל עסקה רק על פי כמות הכסף שהוא הרוויח עליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 4:42 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
נורטון כתב:
וחוץ מזה, הסברתי גם כאן בפורום בערך אלף פעם למה בחירת דראפט היא לא אופציה של שוק ההון. זה אפילו לא דומה בערך.

א. כי ערך המימוש של האופציה הוא מיידי (כלומר, מיד עם מימוש האופציה, נניח חודשיים אחרי העסקה הראשונית) בעוד ערך המימוש של בחירת דראפט הוא לא בזמן הדראפט אלא שנים אחר כך.
ב. כי השנים אחר כך כוללים מיליון דברים כמו - כמה הזדמנויות הקבוצה תיתן לו, האם השחקן ייפצע בזמן הזה, האם הוא יוחלף, את מי עוד הקבוצה תביא לשחק לו על המשבצת, וכו׳ וכו׳ וכו׳.
ג. כי ערך בחירת דראפט הוא מוסכמה היסטורית סטטיסטית (הערך של בחירת סיבוב שני בדראפט היא למשל ה win share הממוצע של שחקנים שנבחרו בסיבוב השני לחלק ל 3-4 השנים הראשונות שלהם בקריירה, פלוס מינוס סטיית תקן,). בעוד אופציה על מניה קשה הרבה יותר להערכה ראשונית ובטח שאין לה תשובה סטטיסטית פשוטה כל כך. (אתה צריך להאמין ב industry, בצוות הניהולי, בתחרותיות ועוד 3000 ואחד פרמטרים - זה פשוט מסובך הרבה יותר).
ד. כי אופציה היא, ובכן, אופציה (מילולית). היכולת לקנות ערך בסכום מסוים בעתיד אבל אתה יכול גם לוותר על הכל כשהמועד מגיע. בעוד בחירת דראפט היא שלך, אתה תבחר בה בין אם תרצה ובין אם לא, (אלא אם תחליט לסחור בה בנוסף) בכל מקרה, אתה לא יכול לוותר עליה ללא ערך נוסף (כאמור, אם תסחור בה עכשיו, יש ערך נוסף).

זכור לי שציינתי בעבר עוד אי אלו הבדלים, אבל אלו ארבעה ברורים ומספרים לקבוע שלהשוות בין בחירת דראפט לבין אופציה זה קשקוש.

עריכה - נזכרתי בעוד הבדל ברור.
אופציה זה דבר עם ערך אחד - כמה כסף שווה המניה בזמן המימוש, זהו.. בחירת דראפט הוא משהו עם שני ערכים (א) באיזה מקום בסופו של דבר תהיה בחירת הדראפט. ״סיבוב שני״ יכול להיות מקום 31 או 60 (ב) איזה שחקן תבחר.

נדב, אתה ממשיך לשאול , ואני ממשיך לכתוב לך את ההבדלים האלה שמעולם לא ענית עליהם. ההבדל בין אופציה מנייתית לבין הדראפט הוא הבדל של שמיים וארץ.

גם אני שמתי לב לזה שלא התייחסת לזה נדב.
אני חושב שבהינתן ההבדלים (הדי עצומים) האלו
ההשוואה הזו לא תקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 4:50 am 
Senior

ההשוואה היא בעיקר מטומטמת כי בין אם בחירת דראפט היא אופציה או לא, מה שאנחנו יודעים בוודאות זה שבחירת דראפט היא בחירת דראפט.
ומאוד קל לחשב את הערך המשוער של בחירת דראפט. בשיחה עם נדב הוא לא האמין שניתן לעשות את הדבר הכל כך מסובך הזה. 'תוכיח', הוא ביקש. כשהסברתי לו את המתודולוגיה המאוד סבוכה שזה דורש, שהייתה בדיוק מה שנורטון הציע, (וכמובן שאפשר לעשות את זה באלף דרכים אחרות) הוא הסביר שאין משמעות לערך המשוער של בחירת דראפט כי זה עסקה בודדת.

זה אגב בנאדם שמייעץ עסקית לחברות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 5:36 am 
מנהל פורום

די עם הירידות הילדותיות האלה על נדב
זה לא נעים לקרוא
מחר בבוקר אפצל את הת'רד, ככה שיהיה אפשר לקרוא על כדורסל ברצף הגיוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 5:37 am 
Senior

ChatGPT אולי יעזור לנדב.
ציטוט:
Yuval

can you calcluate the expected value of an nba draft pick

Yes, there are different methods to calculate the expected value of an NBA draft pick, and it depends on the specific context and assumptions made. One common approach is to look at historical data on past draft picks and their performance in the NBA, and then use statistical analysis to estimate the probability of different outcomes for a given draft position.

For example, one study conducted by economists David Berri and Martin Schmidt estimated the expected value of a draft pick in terms of the player's career Win Shares (a metric that measures a player's contribution to his team's success). They found that the expected value of the first overall pick in the NBA draft was around 26.5 Win Shares per season, while the expected value of the 30th and final pick in the first round was around 3.5 Win Shares per season.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 323 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: