סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 6:34 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 194 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 12:41 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
עופר האדום כתב:
red כתב:
לא חושב שהוא טיפש. התחייבות לעונה אחת זה עוד סביר, לדרוש חוזה חדש ל3-5 שנים - למה שייענה בחיוב?
ֿ

צודק.

אדלסון קיבל החלטה אמיצה וחכמה לדעתי לטווח הארוך :co_ol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 12:42 pm 
Hall of Famer

אם בקשו חוזה לכמה שנים - אני חושב שהסירוב מוצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 12:44 pm 
Hall of Famer

אבימאל כתב:
אם בקשו חוזה לכמה שנים - אני חושב שהסירוב מוצדק.

באתר ספורט 5 טוענים שביקשו התחייבות ליותר מעונה אחת.הרי ברור שאם זה היה מותנה בעוד עונה אחת אז אדלסון היה כנראה מסכים לפיבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 1:38 pm 
Freshman

מה שסביר שיקרה שגם הפסדנו את האירוח וגם נעשה את כל השנים הבאות בפיב"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 1:52 pm 
Sophomore

שני דברים -
1. מה בכלל התוקף של התחייבות כזאת? מה אם שנה אחרי היינו מקבלים הצעה ליורוליג ואומרים שלום יפה ל-BCL? היו תובעים אותנו? בסדר אז היו סוגרים על פיצוי (לא מאמין שיותר מכמה מאות אלפים אם בכלל).. אם מאמן יכול לעזוב קבוצה באמצע עונה בקנס של עשרות אלפים לא רואה למה זה מאד שונה...
2. מה שסביר שיקרה עכשיו זה לא רק שלא נזכה ביתרון האדיר שהיה לנו אם הפיינל-4 היה בארץ, אלא שגם השופטים לא יסמפטו אותנו במלאגה....

חבל מאד מאד....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 1:59 pm 
Hall of Famer

לפי מה שהבנתי הויכוח היה על גודל הפיצוי בעקבות עזיבת הטורניר.
באיזשהו מקום ,שיורד האבק, אני מבין את מתן אדלסון שלא רצה לקבל החלטות אסטרטגיות לעתיד עם אקדח לרקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 2:05 pm 
Sophomore

אבימאל כתב:
לפי מה שהבנתי הויכוח היה על גודל הפיצוי בעקבות עזיבת הטורניר.
באיזשהו מקום ,שיורד האבק, אני מבין את מתן אדלסון שלא רצה לקבל החלטות אסטרטגיות לעתיד עם אקדח לרקה.

אבל אם רק מדובר בגובה פיצוי זה לא החלטה אסטרטגית... בהנחה שמדובר במאות אלפים ושמעבר ליורוליג בכל מקרה ידרוש הזרמת סכומים גדולים בסדרי גודל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 2:32 pm 
Junior

גמליאל כתב:
הנווט כתב:
לגמרי, הוא לא עושה שום דבר יוצא דופן אבל שחקן אול ארואנד שכל קבוצה צריכה, יכול להתפתח לדווין סמית׳ שלנו ולהשאר לכמה שנים (גם בגיל הנכון).
ֿ
אגב שמו אותנו בפינה בעייתית פיבא, זה פחות הבחירה בין המפעלים שדומים ברמתם אלא התיזמון, בעלים חדש, היערכות מחדש וזה ממש מוקדם להאנס לקחת את ההחלטה עכשיו.
אין מידע על אילו קבוצות יהיו באיזה מפעל שנה הבאה ושיטת המשחקים שמשתנה כל כמה שנים (לצורך העיניין אם יש לנו תקציב גדול והיורוקאפ חוזר לסדרות/בית חוץ בשלבים המאוחרים זה לטובתנו לכאורה).
הם לוקחים הימור אופורטוניסטי כי להביא את הפיינל פור לירושלים אמור ליהיות פרס על 5 שנים במפעל שהימרנו עליו שהיה עוד נחות יחסית, לא תנאי להישארות.
בכל מקרה אם אני אדלסון אני מסכים להתחייבות רק לשנה נוספת, ומשאיר גמישות לקראת ההרחבה הצפוייה של 24/25.

לגמרי מסכים לגבי החתמת רנדולף (יש מצב שיהיו לו הצעות יורוליג) וגם לי דווין סמית' הוא המודל שעלה לי לראש. בנוסף במשחקים האחרונים הוא גם מראה שהוא מופיע למשחקים גדולים שזה גם פרמטר חשוב...

לגבי המפעל בשנה הבאה, אני בכללי חושב שה-BCL עדיף והיורוקאפ בשיטה הנוכחית פשוט מזעזע.. ולכן אם אין אופציה ללכת ליורוליג (ליותר מעונה) הייתי בכל מקרה מעדיף BCL. בלי קשר, אנחנו בעונה קסומה ובארנה כמו של אתמול אשכרה יש לנו סיכוי לתואר אירופי. זה אירועי של פעם ב-20 שנה ולא הייתי מסכן אותו בשביל ללכת ליורוקאפ שנה מוקדם יותר (מקסימום שנה אחרי).

אידיאלית נגיע איתם להסכם שנשארים אצלהם אלא אם כן נוכל להיכנס ליורוליג. ויותר מזה לא ברור לי גם מה בדיוק המשקל של חהתחייבות כזאת הרי זה לא שיש כרטיס שחקן שהם יכולים לא לשחרר או משהו כזה... אם בסוף כן תעלה הזדמנות ונרצה לוותר על ה-BCL מקסימום זה ייגמר בקנס...עדיף את זה מאשר לסכן הסיכויים שלנו לקחת השנה.

למה הפורמט של ה-BCL עדיף? ביורוקאפ יש בית של 10 קבוצות, זה מבטיח לפחות 18 משחקים בלי סכנה של הדחה מוקדמת. השלבים הסופיים של משחק אחד להדחה באמת קצת הזוי, אבל ליגה של 18 משחקים עדיפה על ה-BCL שגם שני שלבי בתים מבטיחים רק 12 משחקים, כמובן עם האופציה לסיים את העונה האירופאית מאד מוקדם עם הדחה בשלב הראשון (והיו דברים מעולם) ירושלים לא הייתה כל כך רחוקה מזה השנה - אחרי 3 משחקים הם היו עם הפסד ושני נצחונות מאד צמודים שבקלות יכלו להגמר אחרת וממאזן של 3:0 קשה היה לצאת וכל העונה והנראטיב של הקבוצה ושל דז'יקיץ' היו נראים אחרת. ביורוקאפ יש הרבה יותר הזדמנויות לתקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 2:33 pm 
Freshman

כל הדיון סוטה מהעיקר, נקודתית יכול ליהיות שעדיף פיב״א שנה הבאה ושזה גם מה שיהיה.
הבעיה שניסו לסחוט התחייבות לשנים קדימה וקבלת תשובה תוך 12 שעות, זה לא סביר בשביל אף אירגון תחת בעלות חדשה או בכלל.
יחד עם הביזיון באתונה, השיפוט שמרגיש מוטה לפי סיטואציות וכו׳ לגיטימי שלא ירצו לקחת את ההחלטה הזו עם אקדח לרקה.

חוץ מזה שהרחבה של היורוליג יכולה לבוא עם שינויים אחרים שהופכים את הסיטואציה ליותר מושכת להפועל:
למשל עליות וירידות קבועות לפי מיקום, אולי אפילו שתי נציגות קבועות לישראל וכדומה.

פיבא נכוותה מאלופה שעזבה עונה אחרי והאינטרסים שלהם ברורים, האינטרס של הפועל הוא להשאיר לעצמה גמישות וזה הגיוני.
כל ההשערות לגבי מספר השנים, גובה הקנס ושאר אופציות לצאת עם קנס וכו אלו ספקולציות כרגע.
בכל מקרה ההבדל בין פיבא ליורוקאפ שולי, אבל האופציה ליורוליג היא שיקול עיסקי ומקצועי ברמה אחרת לגמרי ולא משהו שהייתי מכריע בין לילה כי פיבא אמרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 3:08 pm 
מנהל פורום

היורוליג מושחת ומשחית אבל אי אפשר להתקדם בלעדיו
הכוח הכלכלי של אדלסון יכול לקנות לירושלים מקום ביורוליג כמו שקבוצות אחרות קנו את המקום שלהן ביורוליג (דרך חסות למפעל או פשוט כסף)
יכול להיות שיקח לו כמה שנים לקלוט איך העסק הזה שנקרא היורוליג עובד וצריך להיות מוכן להתלכלך עבור זה אבל לדעתי זה אפשרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 5:46 pm 
Junior

blue כתב:
היורוליג מושחת ומשחית אבל אי אפשר להתקדם בלעדיו
הכוח הכלכלי של אדלסון יכול לקנות לירושלים מקום ביורוליג כמו שקבוצות אחרות קנו את המקום שלהן ביורוליג (דרך חסות למפעל או פשוט כסף)
יכול להיות שיקח לו כמה שנים לקלוט איך העסק הזה שנקרא היורוליג עובד וצריך להיות מוכן להתלכלך עבור זה אבל לדעתי זה אפשרי

איזה קבוצות ממש קנו את המקום שלהן, חוץ מדרושפקה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 6:14 pm 
Junior

אני חושב שפרטיזן שילמה עבור הכרטיס החופשי שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 6:49 pm 
Sophomore

דניאל כתב:
גמליאל כתב:
הנווט כתב:
לגמרי, הוא לא עושה שום דבר יוצא דופן אבל שחקן אול ארואנד שכל קבוצה צריכה, יכול להתפתח לדווין סמית׳ שלנו ולהשאר לכמה שנים (גם בגיל הנכון).
ֿ
אגב שמו אותנו בפינה בעייתית פיבא, זה פחות הבחירה בין המפעלים שדומים ברמתם אלא התיזמון, בעלים חדש, היערכות מחדש וזה ממש מוקדם להאנס לקחת את ההחלטה עכשיו.
אין מידע על אילו קבוצות יהיו באיזה מפעל שנה הבאה ושיטת המשחקים שמשתנה כל כמה שנים (לצורך העיניין אם יש לנו תקציב גדול והיורוקאפ חוזר לסדרות/בית חוץ בשלבים המאוחרים זה לטובתנו לכאורה).
הם לוקחים הימור אופורטוניסטי כי להביא את הפיינל פור לירושלים אמור ליהיות פרס על 5 שנים במפעל שהימרנו עליו שהיה עוד נחות יחסית, לא תנאי להישארות.
בכל מקרה אם אני אדלסון אני מסכים להתחייבות רק לשנה נוספת, ומשאיר גמישות לקראת ההרחבה הצפוייה של 24/25.

לגמרי מסכים לגבי החתמת רנדולף (יש מצב שיהיו לו הצעות יורוליג) וגם לי דווין סמית' הוא המודל שעלה לי לראש. בנוסף במשחקים האחרונים הוא גם מראה שהוא מופיע למשחקים גדולים שזה גם פרמטר חשוב...

לגבי המפעל בשנה הבאה, אני בכללי חושב שה-BCL עדיף והיורוקאפ בשיטה הנוכחית פשוט מזעזע.. ולכן אם אין אופציה ללכת ליורוליג (ליותר מעונה) הייתי בכל מקרה מעדיף BCL. בלי קשר, אנחנו בעונה קסומה ובארנה כמו של אתמול אשכרה יש לנו סיכוי לתואר אירופי. זה אירועי של פעם ב-20 שנה ולא הייתי מסכן אותו בשביל ללכת ליורוקאפ שנה מוקדם יותר (מקסימום שנה אחרי).

אידיאלית נגיע איתם להסכם שנשארים אצלהם אלא אם כן נוכל להיכנס ליורוליג. ויותר מזה לא ברור לי גם מה בדיוק המשקל של חהתחייבות כזאת הרי זה לא שיש כרטיס שחקן שהם יכולים לא לשחרר או משהו כזה... אם בסוף כן תעלה הזדמנות ונרצה לוותר על ה-BCL מקסימום זה ייגמר בקנס...עדיף את זה מאשר לסכן הסיכויים שלנו לקחת השנה.

למה הפורמט של ה-BCL עדיף? ביורוקאפ יש בית של 10 קבוצות, זה מבטיח לפחות 18 משחקים בלי סכנה של הדחה מוקדמת. השלבים הסופיים של משחק אחד להדחה באמת קצת הזוי, אבל ליגה של 18 משחקים עדיפה על ה-BCL שגם שני שלבי בתים מבטיחים רק 12 משחקים, כמובן עם האופציה לסיים את העונה האירופאית מאד מוקדם עם הדחה בשלב הראשון (והיו דברים מעולם) ירושלים לא הייתה כל כך רחוקה מזה השנה - אחרי 3 משחקים הם היו עם הפסד ושני נצחונות מאד צמודים שבקלות יכלו להגמר אחרת וממאזן של 3:0 קשה היה לצאת וכל העונה והנראטיב של הקבוצה ושל דז'יקיץ' היו נראים אחרת. ביורוקאפ יש הרבה יותר הזדמנויות לתקן.

כי "משחקים מובטחים" זה לא פרמטר מרכזי מבחינתי. ביורוקאפ רוב המשחקים המובטחים האלו הם בלי ערך ספורטיבי או כי היריבה זבל מוחלט או כי אין השפעה משמעותית. מתח ברמת משחקי ליגה סדירה ב-NBA... לצורך העניין רוב המשחקים המובטחים האלו הם משחקים שלא בטוח שבכלל אעשה את הנסיעה לירושלים כדי לראות (מתל אביב עם ילדים..). בנוסף הפורמט של משחקי ההדחה בטופ-16 יוצר מצב שבו ליגת שהיא תרדמת כללית כל השנה פתאום מגיעה לשיא קצר מידי ומהיר מידי...

זה נראה כאילו מי שקבע את הפורמט הזה הוא בכלל לא אוהד או ניסה לבאס בכוונה...

ב-BCL לעומת זאת נוצר פורמט שבו אין דבר כזה משחקים לא חשובים ויש המום משחקי Do or die. זה מייצר המון מתח במהלך העונה (לקראת העלייה מהבית הראשון והפליי-אין, הבית השני, סדרת ההצלבה).

אולי כן הייתי מגדיל את מספר המשחקים ב-BCL ע"י זה שהבית הראשון היה של 6 קבוצות (3-4 עולות) ולא של 4, ואולי גם סדרות עד הסוף ולא פיינל-4. אבל אם צריך לבחור עדיך ה-BCL כמו שהוא על היורוקאפ כמו שהוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 8:00 pm 
מנהל פורום

בואו נאחד את הדיבורים על ההחלטה הפועל, בת'רד אחד, זה שהכותרת שלו פיינלפור הBCL

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 8:02 pm 
Sophomore

גמליאל כתב:
דניאל כתב:
גמליאל כתב:
הנווט כתב:
ֿ

כי "משחקים מובטחים" זה לא פרמטר מרכזי מבחינתי. ביורוקאפ רוב המשחקים המובטחים האלו הם בלי ערך ספורטיבי או כי היריבה זבל מוחלט או כי אין השפעה משמעותית. מתח ברמת משחקי ליגה סדירה ב-NBA... לצורך העניין רוב המשחקים המובטחים האלו הם משחקים שלא בטוח שבכלל אעשה את הנסיעה לירושלים כדי לראות (מתל אביב עם ילדים..). בנוסף הפורמט של משחקי ההדחה בטופ-16 יוצר מצב שבו ליגת שהיא תרדמת כללית כל השנה פתאום מגיעה לשיא קצר מידי ומהיר מידי...

ראה דוגמת הפ.ת"א העונה - אשליה של "הנה משחזרים את 2004" ומשחק אחד שגומר את העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 21, 2023 8:56 am 
Hall of Famer

מזכיר שהזוכה במפעל תקבל כמעט מיליון יורו אבל זוכה שעוזבת את המפעל לטובת יולב תיקנס ברבע מיליון יורו

בקשר לשלבים הראשונים במפעלים

בביסיאל יש לך 6 משחקים מובטחים בסיבוב הראשון וביורוקאפ 18
בביסיאל בסה'כ 17 משחקים עד התואר
ביורוקאפ 22 משחקים

ושוב ההבדל הוא שכשאתה עובר ליולב תמיד יש סיכוי להגיע ליורוליג .הרי מתן יכול להבטיח להם תקציב מהגבוהים במפעל קהל אולם גדול ואז יש סיכוי ריאלי לקבל וילדקארד לא לשכוח שג'ורדי כבר לא בסביבה... :mrgreen: חוץ מזה אפשר תמיד לנסות לזכות ביורוקאפ במיוחד ברמתו הנוכחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 21, 2023 3:14 pm 
מנהל פורום

בואו נסכם רגע את האירועים מאז אדלסון הודיע בתדהמה:
1. הוא עדיין לא קיבל לידיו את הקבוצה אלא רק סיכם, לא קיים אפילו דיון אחד עם הנהלה הנוכחית, יש לו כבר חזון ומטרות לקבוצה, להגיע ליורוליג, להאפיל על מכבי וכמובן להפוך לקבוצה של המדינה
2. האיש וחזונו ומידי פעם אימו, החלו להגיע לארנה ולשבת על הכיסאות של הפרקט, לא נרשמה אינטראקציה בינו לבין אף אחד מקבוצת הניהול הנוכחית שעשתה עבודה מופתית העונה
3. הידיעות על מועמדותו של גל מקל להיות נציג הבעלים מודלפות לעיתונים. מכל האנשים בעולם האיש שהתייחס להפועל כאל דבר נחות, מכל האנשים דווקא אותו
4. נזכיר שהוא עדיין לא הבעלים, כן. הוא אפילו לא ישב ללמוד מי ומי בעולם הכדורסל ואיך הוא קשור להפועל. זה לא שהוא בא לשקם קבוצה שירדה ליגה, כן?
5. ה19 באפריל מגיע, שמועות על גבי שמועות. שום הודעה מסודרת. מה היו התנאים של פיבא? מה ענינו? הצענו הצעה נגדית? כלום!! ספקולציות ברמות RREEDDTT. תגידו הנהלה הנוכחית? החשד שלי שהוא היה זה שהתבקש לתת תשובה ולא הנהלה הנוכחית ואני מייחס את הערפל שלא לומר דיסאינפורמציה לו ולא להנהלה הנוכחית
6. והנה RREEDDTT אומר שהוא בכלל חלק מקבוצת משקיעים ולא נער מאוהב בכדורסל שרוצה לבנות אימפריה

7. בקיצור אני פסימי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2023 12:37 pm 
Hall of Famer

כמו שפורסם בערוץ הספורט שבוע שעבר גם בוואן מפורסם היום שאדלסון ירכוש את כל מניות המועדון ולמעשה ירכוש את 22 אחוז של חומסקי בטענה כי אייל חומסקי לא יוכל להעביר סכומי כסף גבוהים מדיי .אני מעריך שיתנו לו בקיץ את תפקיד המנכ'ל והוא לא יצטרך לשבור את הראש מבחינה כלכלית
https://www.one.co.il/Article/434382.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2023 12:46 pm 
מנהל פורום

עוד פעם אתה עם תפקיד המנכ"ל
תגיד אתה יודע מי זה חומסקי? אתה חושב שהוא גיא הראל2?
איזה מנכ"ל בראש שלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2023 1:02 pm 
Junior

כמו שאוריאל כתב, לדבר על תפקיד המנכ"ל זה חוסר הבנה בסיסי במה שחומסקי עושה ואיך הוא מנהל את הפועל בתקופה שלפני אדלסון.

זה אולי צלם בהיכל, אבל כנראה שהמודל הכי קרוב זה שימון מזרחי - מעורב מאד בקבוצה, לא המנכ"ל אלא היו"ר אבל הוא גם עם אחוזי בעלות מסויימים, ובעבר עלה לדעתי העובדה שהוא לא יכול להשקיע לפי החלק היחסי שלו בבעלות כשהאחרים רוצים להשקיע סכומים משמעותיים. אולי עם חומסקי יגיעו להסכמה שהוא נשאר עם האחוזים, נשאר בתפקיד יושב הראש והשקעת הזמן (כיו"ר) נספרת אל מול ההשקעה הכספית של שאר הבעלים. קוראים לזה sweat equity, כלומר אם לדוג' אדלסון שם 7.8 מיליון דולר, חומסקי לא צריך לשים 2.2 מיליון דולר (שכנראה אין לו, או אין לו רצון להשקיע) - חלק מהזמן שהוא השקיע בתפקיד נספר כנגד ההשקעה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2023 1:32 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
עוד פעם אתה עם תפקיד המנכ"ל
תגיד אתה יודע מי זה חומסקי? אתה חושב שהוא גיא הראל2?
איזה מנכ"ל בראש שלך

למה לא מנכ'ל? ככה הוא לא צריך להזרים כספים למועדון ויש לו תפקיד ניהולי בכיר והוא נותן לאדלסון לשבור את הראש בכל הנושא הכלכלי....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2023 1:56 pm 
מנהל פורום

כימ הוא בעלים ומנכ"ל של אחת מחברות הפירסום ויחסי הציבור הגדולות בישראל, להיות מנכ,ל של קבוצת כדורסל זה מעמד מאוד נמוך ביחס למקום הוא נמצא ומתפקד כבר הרבה שנים
חומסקי אדלר זה אחד מהמשרדים החזקים במשק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2023 1:57 pm 
מנהל פורום

https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7 ... 7%A7%D7%99
תסתכל בריבוע בצד שמאל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2023 3:10 pm 
מנהל פורום

דניאל כתב:
כמו שאוריאל כתב, לדבר על תפקיד המנכ"ל זה חוסר הבנה בסיסי במה שחומסקי עושה ואיך הוא מנהל את הפועל בתקופה שלפני אדלסון.

זה אולי צלם בהיכל, אבל כנראה שהמודל הכי קרוב זה שימון מזרחי - מעורב מאד בקבוצה, לא המנכ"ל אלא היו"ר אבל הוא גם עם אחוזי בעלות מסויימים, ובעבר עלה לדעתי העובדה שהוא לא יכול להשקיע לפי החלק היחסי שלו בבעלות כשהאחרים רוצים להשקיע סכומים משמעותיים. אולי עם חומסקי יגיעו להסכמה שהוא נשאר עם האחוזים, נשאר בתפקיד יושב הראש והשקעת הזמן (כיו"ר) נספרת אל מול ההשקעה הכספית של שאר הבעלים. קוראים לזה sweat equity, כלומר אם לדוג' אדלסון שם 7.8 מיליון דולר, חומסקי לא צריך לשים 2.2 מיליון דולר (שכנראה אין לו, או אין לו רצון להשקיע) - חלק מהזמן שהוא השקיע בתפקיד נספר כנגד ההשקעה הזו.

זה כבר מודל הרבה יותר הגיוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 23, 2023 3:21 pm 
Junior

דניאל כתב:

לפני חמש עשרה החברה של חומסקי הייתה חברה ציבורית שנסחרה לפי שווי של כ 70 מיליון דולר ובבעלותו היו בערך 40 אחוז מהחברה. אני מניח שמאז שווי החברה עלה ולכן אם הוא רוצה, חומסקי יכול כנראה להרשות לעצמו להשקיע גם כמה מיליוני דולרים בקבוצה. מעבר לכך, מדוע שאדלסון ישים 7.8 מיליון דולר? הרי רוב התקציב של הקבוצה מגיע מהכנסות אחרות והבעלים לא צריכים לשים בדרך כלל יותר מכמה מאות אלפי דולרים בשנה. מישהו באמת חושב ששימון או כל אחד מהבעלים האחרים של מכבי משקיע בקבוצה כל שנה מיליוני דולרים מכיסו?

בלי קשר, אם חומסקי עובד בשביל הקבוצה, זה בהחלט סביר שחלק מהעבודה שלו יבוא במקום השקעה כספית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 194 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: