סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 2:45 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אפריל 26, 2023 5:58 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
קרל אנתוני טאונס הוא אחד הגבוהים המוכשרים בעולם, רק בן 27, אבל אחרי 8 עונות בליגה אפשר כבר לדבר על הכישלון שלו כשחקן מוביל. 5 עונות בלי פלייאוף ועוד 3 עונות שהסתיימו בהפסדים לא צמודים בסיבוב הראשון. בפלייאוף הוא גם נוהג לרדת במספרים, וברור שהוא רחוק מהרמה של הגבוהים המובילים באמת בליגה, יוקיץ' ואמביד.

ההבאה של גובר לידו התבררה ככישלון שמוריד את שניהם, ואם כך הוולבס מוצאים את עצמם התחייבויות של כ190 מליון דולר ל4 השנים הבאות במקרה של טאונס, וכ130 מליון ל3 שנים אצל גובר. אדוארדס עדיין על חוזה רוקי, וקונלי בחוזה שייגמר בקיץ הבא על סך כ24.5 מליון.

מה יעשו? מה לדעתכם יש לעשות? מה לא כדאי? הת'רד לספיקלוצים והתפתחויות

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 26, 2023 6:13 pm 
Hall of Famer

אעתיק עצמי מהתר'ד השני

ציטוט:
מינסוטה הלכו אחורה בכל דרך הסתכלות:
ניצחו העונה פחות משחקים מאשר בעונה הקודמת (42 לעומת 46). אמנם טאונס שיחק רק 29 משחקים, אבל גם בהם המאזן שלהם (14-15) הוא בדיוק אותו אחוז הצלחה כמו המאזן הכללי.
ניצחו פחות משחקי פלייאוף בסיבוב הראשון (1 לעומת 2 - גם הוא בקושי).
למרבה האבסורד, הרייטינג ההגנתי שלהם רק עלה השנה (113.8 ל-100 פוזשנים, לעומת 111.7 אשתקד).

סך החוזים שלהם גדל (במעט) הקיץ, חרף שכמה שחקני רוטציה מסיימים חוזה כעת: נאז ריד חביב הפורום, ג'יילן נוואל, אלכסנדר-ווקר (מניח שישאירו אחד מבין שני האחרונים) - ואלו שחקנים שיקבלו הצעות סבירות מבחוץ.
רוקי סיבוב ראשון לא מגיע.
בקיץ שאחרי הם צריכים להאריך לאדוארדס, וזה יסגור עוד יותר את האפשרויות הכלכליות (לצורך העניין, הוא לבדו יקבל סדר גודל כמו החוזים הנוכחיים של עצמו ושל החוזה המסתיים של קונלי ביחד - כלומר יווצר חלל של רכז מוביל). גם מקדניאלס יסיים בדיוק חוזה, וגם פה צריך לפתוח קצת את הכיס באם רוצים להשאירו.

All in all
יהיה להם מאוד קשה אפילו רק לשמר (שלא לדבר על לחזק) את "הצוות המסייע" סביב אדוארדס-טאונס-גובר.
לא אפול מהכסא אם אפילו "רק" את העונה הקודמת הם לא יצליחו לשחזר בשנים הקרובות.

ציטוט:
גובר אכן ירד מספרית בכמה ממוצעים בעונה הסדירה:
66% לשתי נקודות, לעומת 68-72% בשלוש העונות הקודמות.
11.6 ריבאונדים, לעומת 13.5 ומעלה בארבע העונות הקודמות (אמנם בקצת פחות דקות העונה, ואולי בקבוצה יותר גבוהה שחולקת בריבאונד).
1.4 חסימות, לעומת 2 חסימות ומעלה בכל אחת מעונותיו מאז עונת הרוקי - ירידה סופר משמעותית.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 26, 2023 6:16 pm 
Sophomore

תשובה די ברורה נראה לי היא לנסות להיפטר מגובר או מטאונס (או משניהם).

גובר הוא האופציה העדיפה כאן נראה לי. אבל יש שתי בעיות: אחת, לא בטוח אם הם יכולים כרגע להשיג משהו על החוזה שלו ויתכן אפילו שפארטנרית פוטנציאלית לטרייד תדרוש נכסים במקום לתת משהו ששווה. האמת, יש מצב ששווה למינסוטה לקחת איזה חוזה רעיל מסתיים כדי לנסות לצאת מכל העסק. אבל כאן נכנסת לתמונה הבעייה השנייה והיא כבר מתחום הפסיכולוגיה של ההשקעות: כשל עלות שקועה (sunk cost fallacy). הם שילמו כל כך הרבה על גובר שעכשיו להעביר אותו תמורה כלום או אולי אפילו פחות מזה (חוזה קצר טווח גרוע) יהיה משהו שקשה לבלוע לאוהדים ולתקשורת, ולכן קשה מאוד לבצע גם אם הג'נרל מנג'ר של מינסוטה מסכים לקחת אחריות על הטעות ולנסות לתקן אותה.

אז נשארנו עם טאונס. ונראה לי שעליו דווקא אפשר לקבל איזה ערך וכדאי בהחלט לנסות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 26, 2023 6:48 pm 
Hall of Famer

סאבוניס כתב:
תשובה די ברורה נראה לי היא לנסות להיפטר מגובר או מטאונס (או משניהם).

גובר הוא האופציה העדיפה כאן נראה לי. אבל יש שתי בעיות: אחת, לא בטוח אם הם יכולים כרגע להשיג משהו על החוזה שלו ויתכן אפילו שפארטנרית פוטנציאלית לטרייד תדרוש נכסים במקום לתת משהו ששווה. האמת, יש מצב ששווה למינסוטה לקחת איזה חוזה רעיל מסתיים כדי לנסות לצאת מכל העסק. אבל כאן נכנסת לתמונה הבעייה השנייה והיא כבר מתחום הפסיכולוגיה של ההשקעות: כשל עלות שקועה (sunk cost fallacy). הם שילמו כל כך הרבה על גובר שעכשיו להעביר אותו תמורה כלום או אולי אפילו פחות מזה (חוזה קצר טווח גרוע) יהיה משהו שקשה לבלוע לאוהדים ולתקשורת, ולכן קשה מאוד לבצע גם אם הג'נרל מנג'ר של מינסוטה מסכים לקחת אחריות על הטעות ולנסות לתקן אותה.

אז נשארנו עם טאונס. ונראה לי שעליו דווקא אפשר לקבל איזה ערך וכדאי בהחלט לנסות.

הודעה יפה מאוד.

אני מתאר לעצמי שפרטנרית לטרייד אכן תדרוש נכסים.
גובר בגילו ובחוזה שלו הוא נכס שלילי (היה גם לפני הטרייד אבל לא ניכנס לבור הזה).

אני אתייחס לרגע לטאונס כאל כישלון.
הוא ממש לא כישלון. הוא פשוט לא סופרסטאר אלא כוכב (אולי קצת גבולי אבל כוכב)
וככזה הוא תלוי מאוד בהימצאות של כוכבים אחרים בקבוצה כדי להגיע להישגים
(מעט בדומה למעמד של בוקר לפני שנתיים-שלוש כאשר נחשב שלא באשמתו לבעל סטט' ריקות).

לגבי מה שצריך לעשות מכאן -
סיטואציה מאוד לא פשוטה. קשה מאוד לצאת ממצב כזה.
אני לא בטוח מה כדאי לעשות.
הדגשתי את מה שאני בטוח בו.

אם הייתי הבעלים, הייתי מפטר את קונלי מיידית.

קצת מחשבות ללא תכנית קוהרנטית:

מיניסוטה יכולים להיפטר מגובר, להאריך את מי שצריך להאריך (ריד ומקדניאלס בוודאות) ולקוות לטוב
אבל אז התקרה שלהם תהיה נמוכה יחסית (אלא אם אדוארדס יהפוך לסופרסטאר בשלב מסוים, לא משהו לבנות עליו).
אני גם נוטה (קלות) לטרייד של גובר.

הבעיה היא - וזה אולי הופך את ההחלטה הקודמת, לא בטוח - שיהיה כנראה צורך להיפטר גם מקא"ט בשלב מסוים.
קא"ט נבחר במיניסוטה. נדמה לי שיש לו אפשרות לקבל את הסופר מקס.
הוא ירצה סביר להניח לקבל את החוזה הזה והוא בוודאי לא שווה אותו.
אולי שווה לגשש איתו מה הכוונות שלו להמשך והאם הקבוצה יכולה לעמוד בהן.

להיפטר מקא"ט כשיש לך את גובר זו בעיה.
אתה תקבל ערך נמוך בהרבה ממה שקא"ט שווה כי כולם יודעים שמיניסוטה עם הגב לקיר בעניין הזה.

ומיניסוטה עצמם בעצם הודו בכך שיש בעיה עם קא"ט בעמדת הסנטר (ועוד אחרי שוונדו, אחד ממספרי ה-4 ההגנתיים הטובים בליגה היה לצידו),
כך שבכלל הם עשו כל שביכולתם כדי לרסק את הערך שלו בליגה.

סיבוך רציני מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 26, 2023 7:06 pm 
Hall of Famer

(מעט בדומה למעמד של בוקר לפני שנתיים-שלוש כאשר נחשב שלא באשמתו לבעל סטט' ריקות).

איך הוא לא כישלון? הוא שחקן עם כשרון-על התקפי, 2.13 עם יד מדהימה לשלוש (40% קריירה, זוכה תחרות השלשות באולסטאר), ניידות ואתלטיות, מספיק טוב ברמה האישית כדי להיבחר פעמיים לחמישייה השלישית של הליגה, והוא נופל באופן קבוע בפלייאוף (18.6 נקודות ב47% בפלייאוף, לעומת 23 נקודות ב53% מהשדה בסדירה בקריירה), לא מנהיג, לא פונקציה בהגנה, ולא מוביל את הקבוצה שלו לשום מקום למרות שיש לידו שחקנים טובים. לא הבנתי את ההנחה הזאת שהוא מקבל, שהכל תלוי בכוכבים אחרים. טאונס הוא כשלון מובהק כשחקן מוביל.

אתה תקבל ערך נמוך בהרבה ממה שקא"ט שווה כי כולם יודעים שמיניסוטה עם הגב לקיר בעניין הזה.

לא הבנתי מה זה אומר. אף אחד לא מכריח את מינסוטה לעשות מהלך. קא"ט הוא שחקן שאני מניח שיש לו ביקוש בליגה, קבוצה שתחשוב שהוא ההבדל בדרכה לאליפות תיתן תמורה הולמת, השאלה כמובן לאן הוולבס מכוונים. זה לא שהמצב בוולבס הוא איזה אניגמה, כולם יודעים שקא"ט וגובר זה לא עובד, מה כבר יכול להיות גרוע מבחינת הוולבס מאשר להיות קבוצת הלימבו שמשלמת יותר מדי לגבוהים שלה שהיא היום?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 26, 2023 7:10 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:

איך הוא לא כישלון? הוא שחקן עם כשרון-על התקפי, 2.13 עם יד מדהימה לשלוש (40% קריירה, זוכה תחרות השלשות באולסטאר), ניידות ואתלטיות, מספיק טוב ברמה האישית כדי להיבחר פעמיים לחמישייה השלישית של הליגה, והוא נופל באופן קבוע בפלייאוף (18.6 נקודות ב47% בפלייאוף, לעומת 23 נקודות ב53% מהשדה בסדירה בקריירה), לא מנהיג, לא פונקציה בהגנה, ולא מוביל את הקבוצה שלו לשום מקום למרות שיש לידו שחקנים טובים. לא הבנתי את ההנחה הזאת שהוא מקבל, שהכל תלוי בכוכבים אחרים. טאונס הוא כשלון מובהק כשחקן מוביל.

לא הבנתי מה זה אומר. אף אחד לא מכריח את מינסוטה לעשות מהלך. קא"ט הוא שחקן שאני מניח שיש לו ביקוש בליגה, קבוצה שתחשוב שהוא ההבדל בדרכה לאליפות תיתן תמורה הולמת, השאלה כמובן לאן הוולבס מכוונים. זה לא שהמצב בוולבס הוא איזה אניגמה, כולם יודעים שקא"ט וגובר זה לא עובד, מה כבר יכול להיות גרוע מבחינת הוולבס מאשר להיות קבוצת הלימבו שמשלמת יותר מדי לגבוהים שלה שהיא היום?

זה אומר שהמהלך המתבקש של מיניסוטה הוא לשלוח את קא"ט בטרייד
והמשמעות היא שהולכים לסחוט אותם ממש.
רק קרב בין שתיים-שלוש קבוצות שמאוד מאוד רוצות אותו יכול לשחזר משהו מהערך שהיה לו לפני הטרייד של גובר.

ולכן אם מחליטים להיפטר משניהם, כדאי להתחיל דווקא מגובר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 26, 2023 7:13 pm 
Hall of Famer

אז הנה המשפט האחרון הוא דוגמה להצהרה לא-מבוססת. אין לך מושג מה היה הערך של טאונס לפני הטרייד של גובר, ומהו אחריו. יש לך איזשהי השערה שאתה לא יכול לתקף.

אני לא רואה שמינסוטה סחיטים במיוחד כרגע. טאונס הוא סחורה שאמורה לעניין קונטנדרית, למעשה הוא אחד הכי מעניינים שיש היום בליגה שיש כנראה אפשרות ריאלית לטרייד עליו. אם מינסוטה לא תקבל עליו משהו שהיא רוצה, אז היא תמשיך כנראה להיות קבוצה בינונית. זה לא שהיא בפיתחה של קטסטרופה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 26, 2023 7:15 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:

באיזה עולם לציין שטאונס הוא שחקן עם כשרון-על התקפי, 2.13 עם יד מדהימה לשלוש (40% קריירה, זוכה תחרות השלשות באולסטאר), ניידות ואתלטיות, מספיק טוב ברמה האישית כדי להיבחר פעמיים לחמישייה השלישית של הליגה זה נימוק לזה שהוא כישלון או שצריך לשלוח אותו בטרייד?

הוא אולי לא מממש איזה פוטנציאל דמיוני של כוכב על שייחסת לו ולכן אתה מייחס לו כישלון
אבל הוא עדיין כוכב.

כוכב בליגה, לבדו, לא יביא אותך רחוק. מה לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 26, 2023 7:19 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
אז הנה המשפט האחרון הוא דוגמה להצהרה לא-מבוססת. אין לך מושג מה היה הערך של טאונס לפני הטרייד של גובר, ומהו אחריו. יש לך איזשהי השערה שאתה לא יכול לתקף.

בוודאי שאין לי הוכחה, אבל אם יש לך שני שחקנים עם חוזה גדול על אותה עמדה (ובייחוד עמדת הסנטר)
ובכל פורום - כולל הפורום הנידח של סלניוז - מייעצים לך לשלוח את אחד הסנטרים החוצה (כמעט כולם מייעצים לשלוח את טאונס),
די ברור שאתה תקוע ושאתה צריך/חייב לעשות מהלך.
טאונס הוא המהלך המתבקש.

כולם כולל כולם יודעים את זה, GM's אחרים במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 26, 2023 7:21 pm 
Hall of Famer

אם טאונס לא כישלון כי הוא "רק כוכב" - אז גם החוזה שלו הוא גרוע...
221M לארבע שנים (עד 2028, מסתיים בגיל 32.5) זה חתיכת חוזה קדימה.
לפני כמה שנים אני חושב שלא היה מופרך לסבור שטאונס הולך להיות מהגבוהים המובילים בליגה. כעת עובדתית זה רחוק מלהיות המצב (שילוב של הישגיות, עמידות לפציעות, אופי וכו').

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 26, 2023 7:24 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
לפני כמה שנים אני חושב שלא היה מופרך לסבור שטאונס הולך להיות מהגבוהים המובילים בליגה. כעת עובדתית זה רחוק מלהיות המצב (שילוב של הישגיות, עמידות לפציעות, אופי וכו').

הייתי מסכים איתך אבל זה לא החוזה שלו..
אתה מדבר על סופרמקס עתידי?
כי כרגע הוא חתום על אחלה חוזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 26, 2023 7:26 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
Hacohen כתב:

באיזה עולם לציין שטאונס הוא שחקן עם כשרון-על התקפי, 2.13 עם יד מדהימה לשלוש (40% קריירה, זוכה תחרות השלשות באולסטאר), ניידות ואתלטיות, מספיק טוב ברמה האישית כדי להיבחר פעמיים לחמישייה השלישית של הליגה זה נימוק לזה שהוא כישלון או שצריך לשלוח אותו בטרייד?

הוא אולי לא מממש איזה פוטנציאל דמיוני של כוכב על שייחסת לו ולכן אתה מייחס לו כישלון
אבל הוא עדיין כוכב.

מה זה "באיזה עולם"? הוא כנראה הסנטר השלישי בכשרונו בליגה. הוא השחקן המוביל של מינסוטה. מינסוטה לא מצליחה איתו כבר 8 עונות, לא משנה כמעט מי מסביבו. הוא יורד בפלייאוף באופן קבוע, הוא-עצמו. ברור שהוא כישלון כשחקן מוביל. אין לי שום כוונה להכנס לעולם הדמיוני של דירוגים סופרסטארים וסטארים שלך, כי יש מלא שאלות פתוחות שלא ענית עליהן בת'רד הייעודי. אתה לא יודע להראות מה מדרג סופרסטאר ומה מתקף את העמדה שלך על כמה שחקנים מכל סוג צריך ומתי אתה מאבחן את מעמד השחקן.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 26, 2023 7:28 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
Hacohen כתב:

בוודאי שאין לי הוכחה, אבל אם יש לך שני שחקנים עם חוזה גדול על אותה עמדה (ובייחוד עמדת הסנטר)
ובכל פורום - כולל הפורום הנידח של סלניוז - מייעצים לך לשלוח את אחד הסנטרים החוצה (כמעט כולם מייעצים לשלוח את טאונס),
די ברור שאתה תקוע ושאתה צריך/חייב לעשות מהלך.
טאונס הוא המהלך המתבקש.

כולם כולל כולם יודעים את זה, GM's אחרים במיוחד.

כן, כתבתי את זה במילותיי המפורשות, רק שאותן לא ציטטת. כולם יודעים את המצב של מינסוטה, אתה חושב שזה גורם להם להיות סחיטים, אני לא חושב. זה לא משנה את העובדה שאין לך מושג מה היתה התמורה המוצעת עבור טאונס לפני גובר, ומהי אחרי גובר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 26, 2023 7:35 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
Att כתב:
Hacohen כתב:

אבל הוא עדיין כוכב.

מה זה "באיזה עולם"? הוא כנראה הסנטר השלישי בכשרונו בליגה. הוא השחקן המוביל של מינסוטה. מינסוטה לא מצליחה איתו כבר 8 עונות, לא משנה כמעט מי מסביבו. הוא יורד בפלייאוף באופן קבוע, הוא-עצמו. ברור שהוא כישלון כשחקן מוביל. אין לי שום כוונה להכנס לעולם הדמיוני של דירוגים סופרסטארים וסטארים שלך, כי יש מלא שאלות פתוחות שלא ענית עליהן בת'רד הייעודי. אתה לא יודע להראות מה מדרג סופרסטאר ומה מתקף את העמדה שלך על כמה שחקנים מכל סוג צריך ומתי אתה מאבחן את מעמד השחקן.

אתה מוזמן לבחור שאלה או שתיים במקום להציף אותי ב6-7 שאלות ולראות בזה שאני לא מפנה את הערב שלי כדי להגיב אליהן הוכחה לכך שאין לי תשובות:)

אתה גם מוזמן לכתוב מה אתה היית עושה במקום מיניסוטה במקום להעביר ביקורת/לתת ציונים כהרגלך למה שאנשים אחרים כותבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 26, 2023 7:44 pm 
Hall of Famer

אגב ריד וניקיל אלכסנדר הולכים לקבל אחלה חוזים. אלכסנדר ממש הרשים בשני צידי המגרש. אחלה 3&D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 26, 2023 7:44 pm 
Hall of Famer

הנה 2 שאלות שאני שואל אותך כבר שנים, לא מקבל תשובות למרות שלכאורה זה חלק בסיסי בתאוריה שלך, לא ענית עליהן (כפי שצפיתי) בת'רד הנושאי ורק אחר כך הוספתי שאלות שגם עליהן ידעתי שלא תשיב. אבל ביקשתי שתיים אז קבל שתיים:

Hacohen כתב:
אז הנה שאלות פתוחות שמנסיוני עם אטט לא ייענו לעולם:

1) אם אנחנו יודעים להגדיר ש"סופרסטאר" הוא "טופ 5", מהו המדד שמגדיר בכל רגע נתון את אותם "טופ 5", שהם הסופרסטארים, שמי שמחזיק אותם הוא בהגדרה בעל סיכוי לאליפות?

2) איך ההנחה ששחקן יכול להתגלות כ"סופרסטאר" במהלך עונה רצה או פלייאוף, מסייעת לנו לקבל החלטות לפני אותה פריצה?

לגבי מה שאני חושב שנכון לעשות, בעדיפות ראשונה למצוא עסקה טובה על טאונס. הוא סחורה מעניינת, ואפשר לקבל עליו תמורה רלוונטית. אני חושב ש8 עונות זה מספיק כדי להבין שסביבו הוולבס לא יכולים לבנות משהו מנצח.

אם אפשר לסחר את קונלי כחוזה נגמר, מעולה.

על גובר אני לא חושב שאפשר לקבל משהו, אני חושב שהם תקועים איתו. אם יש אפשרות להעיף אותו איכשהו, מה טוב.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 26, 2023 7:48 pm 
Hall of Famer

בקיצור, אתה מוכר אותו בזול ונותר בלי נכסים עתידיים, עם גובר ועם אנט. לא אשמתך או משהו. פשוט מצב מחורבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 26, 2023 7:49 pm 
Hall of Famer

אשתדל לענות לך בת'רד השני בהמשך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 26, 2023 7:50 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:
אגב ריד וניקיל אלכסנדר הולכים לקבל אחלה חוזים. אלכסנדר ממש הרשים בשני צידי המגרש. אחלה 3&D

אולי אני מתבלבל. כמעט ולא ראיתי את מיני העונה. הוא לא גארד סטייל קלרקסון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 26, 2023 7:59 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
shmueliki כתב:

הייתי מסכים איתך אבל זה לא החוזה שלו..
אתה מדבר על סופרמקס עתידי?
כי כרגע הוא חתום על אחלה חוזה

מה אני מפספס
https://www.nba.com/news/karl-anthony-t ... mberwolves
https://www.spotrac.com/nba/minnesota-t ... wns-17829/

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 26, 2023 8:05 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
בקיצור, אתה מוכר אותו בזול ונותר בלי נכסים עתידיים, עם גובר ועם אנט. לא אשמתך או משהו. פשוט מצב מחורבן.

אבל איך, למען השם, לקחת את העמדה הכלכך ברורה שלי שאמרה שדווקא בגלל שטאונס הוא סחורה מבוקשת בתאוריה, מינסוטה יכולה לקבל עליו תמורה ראויה ואם היא לא תקבל אז לא נורא ושתשאיר אותו, והפכת אותה ל"אתה מוכר אותו בזול ונותר בלי נכסים עתידיים"? אני מעוניין ברצינות לדעת איך עשית את העיבוד הזה. אני גם זה שאמר לך שאין לך מושג, וגם לי אין, מה מציעים על טאונס בשוק. איך הגעת ל"בזול ובלי נכסים עתידיים".

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 26, 2023 8:06 pm 
מנהל פורום

בואו נחזור למיניסוטה, שאל הכהן הגדול, מה האופציות:

1. לשמור על השלד, גובר, אנט וקאט ולנסות לשפר את הכימיה, לשים את השחקנים הנכונים כדי שהכימיה הזו תתאפשר. זו החלופה עם סיכויים נמוכים וצריך בשבילה מאמן עם טאץ' הרבה יותר טוב מפינץ. אולי טיי לו.
בכל מקרה, אם מזדמן טרייד טוב, אבל ממש טוב בקיץ, אז ללכת עליו. לא להתחנן ולהיות נואש לטרייד, אלא להשאר עם ראש פתוח
הייתי פותח את עונת המלפפונים כשהיעד העיקרי הוא להשאיר את ריד ולהסכים עם קונלי על הארכה בחוזה קטן בהרבה עם תום החוזה הנוכחי שלו. נראה שאלה שני השחקנים עם הערך המוסף הכי נכון סביב שלושת המוסקטרים. אופציה מחורבנת אבל אחרי שתקראו את השניה והשלישית אולי תחשבו שהיא לא כל כך נוראית

2. להפטר מגובר, שהוא החלק הכי בעייתי בכימיה, ראינו דווקא שאנט וקאט הסתדרו לא רע בעונת 22.
אם בג'אז חשבנו שאולי מיטצ'ל הבעיה, נראה שגובר הוא הבעייתי. עם כל הצער והכאב על קסלר ובחירות דראפט שהלכו לאיבוד, צריך למזער נזקים להעביר אותו תמורת כמה שחקנים משלימים ולבנות מחדש, ככה שאנט הוא המרכז, קאט סייד קיק, קונלי מנהל משחק ששולט בקצב והשאר משלימים.

3. אופציה שלישית וקיצונית ביותר, להפטר מקאט ומגובר גם אם זה אומר טונות של בחירות דרפט מפוקפקות ועונה של דשדוש בתחתית עם בחירת דראפט גבוהה בדרפט 24 (שהוא דרפט דל ועני, כך אומר גבעוני) אבל פשוט לצאת למדבר כשכד מים החיים שלך הוא אנט בלבד

אני אוהב את האופציה הראשונה, כשהיא כוללת מארב לטרייד טוב אם וכאשר יוצע על קאט ו/או על גובר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 26, 2023 8:07 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:

אני לא רואה שמינסוטה סחיטים במיוחד כרגע. טאונס הוא סחורה שאמורה לעניין קונטנדרית, למעשה הוא אחד הכי מעניינים שיש היום בליגה שיש כנראה אפשרות ריאלית לטרייד עליו. אם מינסוטה לא תקבל עליו משהו שהיא רוצה, אז היא תמשיך כנראה להיות קבוצה בינונית. זה לא שהיא בפיתחה של קטסטרופה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 26, 2023 8:10 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
Att כתב:

אבל איך, למען השם, לקחת את העמדה הכלכך ברורה שלי שאמרה שדווקא בגלל שטאונס הוא סחורה מבוקשת בתאוריה, מינסוטה יכולה לקבל עליו תמורה ראויה ואם היא לא תקבל אז לא נורא ושתשאיר אותו, והפכת אותה ל"אתה מוכר אותו בזול ונותר בלי נכסים עתידיים"? אני מעוניין ברצינות לדעת איך עשית את העיבוד הזה. אני גם זה שאמר לך שאין לך מושג, וגם לי אין, מה מציעים על טאונס בשוק. איך הגעת ל"בזול ובלי נכסים עתידיים".

אוקיי. אז אתה מציע לקבל עליו תמורה נאה ואם אני במקרה צודק והערך שלו בקאנטים כרגע יחסית לתמורה שניתן היה לצפות לה, להמשיך כמו שאתה.

לא בטוח שזה מסתדר עם המצב החוזי של טאונס אבל לגיטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 26, 2023 8:23 pm 
Hall of Famer

אלא אם מישהו ניסה להעביר את טאונס לפני הטרייד עם גובר, והוא גם יספר לנו הפרטים, לא נדע לעולם "אם אתה צודק". וסביר מאד להניח שאתה לא צודק מהסיבה הפשוטה שטאונס כנראה מעולם לא היה בשוק, אז לא היה לו מחיר מעשי.

אבל ההגיון נותן שאם קבוצה חושבת שקא"ט יכול לקדם אותה בהתמודדות על אליפות, והדעת נותנת שיש כאלה קבוצות, אז הרצון להשיג אותו יגבר על הדפיקה התאורטית שניתן לדפוק את מינסוטה כי הצמד טאונס-גובר לא עובד טוב.

ולא הבנתי מה לא מסתדר עם המצב החוזי של טאונס.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 74 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה