Att כתב:
אני לא מתחבר לסגנון אבל יובל צדק. אתה לא מבין תוחלת.
שוב ושוב ושוב אתה כותב את אותו הדבר ומסרב להבין שאולי יש לך "מקריות", אבל אתה בוודאות מקבל סיכוי גבוה יותר כשאתה משיג בחירות מרובות, גם בסיבוב הראשון וגם בסיבוב השני,
כפי שפילי עשתה בתהליך וכמו שאוקלוהומה סיטי עושה בתהליך שלה.
כולם כאן בפורום צחקו על הינקי שאוסף בחירות סיבוב שני.
ב-2014, בדראפט שבו יוקיץ' נבחר היו לפילי שתי בחירות סיבוב שני לפניו. על הלוח היו ג'ו האריס, דינווידי, ג'רמי גראנט ויוקיץ'.
אז כן, צריך גם לזהות כישרון, פילי פספסו את יוקיץ' אבל הם נתנו לעצמם שתי הזדמנויות לקחת אותו.
בסופו של דבר, הם לקחו בבחירת הסיבוב השנייה שלהם את ג'רמי ג'ראנט. גם שיחוק יפה.
המשחק הוא העלאת הסיכויים שלך להצלחה.
אתה רוצה לדבר על המיקום של כוכבים וסופרסטארים כמה שאתה רוצה -
העובדות הן שככל שאתה בוחר גבוה יותר, כך יש לך יותר סיכוי לבחור אותם.
אף אחד מעולם לא טען שאין כוכבים במקומות נמוכים יותר בדראפט. להיפך. אתה רוצה כמה שיותר הזדמנויות בדראפט, גם בסיבוב הראשון וגם בסיבוב השני וגם מאלו שלא נבחרו (כמו קובינגטון, כמו ריבס)
חחחחח
אתה מסביר לי מה זה תוחלת?? אתה?? בנאדם שלא מסוגל להסביר את העמדות הכי בסיסיות שלו, שכל רעיון שלו מופרך פה מכל הכיוונים, ושספק אם מסוגל להבין נוסחה מתמטית ברמה של חטיבת ביניים? אתה???
נקלעת בטעות לאיזה מלטדאון לילי שבו יובל ואני-בעקרון סוג של ידידים לא מעט שנים, ותמימי דעים לחלוטין שאין לך מושג על מה אתה מדבר-ירדנו אחד על השני בויכוח שיצא משליטה ונמחק, ועכשיו יש לך את החוצפה ואת הטמטום להעלות אותו מהאוב כדי לנסות לתפוס פוזיציה? ג'יזס איזה עולב.
נראה לך שמישהו צריך אותך, נער הקלישאות, כדי "להבין" שתיאורטית, ככל שיש לך בחירות גבוהות יותר אז הסיכוי שלך להצליח גבוה יותר? באמת נראה לך? כנראה שהתשובה היא כן, כי אתה בכל זאת מסתובב פה הרבה שנים ואומר שטוב עדיף מרע, ובטוח שאתה מבין משהו.
מה שלעולם לא תבין זה איך דברים עובדים באמת. מתמטיקה היא כלי מצוין להסביר איך דברים עובדים, אבל אתה פשוט נמצא ברמה כלכך נמוכה שאתה בטוח שרמת בית הספר היסודי שלך של "תבחר גבוה, סיכוי גבוה" מסבירה את המצב בעולם הדראפט. היא לא.
כי המציאות מוכיחה שנה אחרי שנה ודראפט אחרי דראפט, שבדרך כלל השחקן הטוב ביותר אינו השחקן מהמקום הראשון, ושהרוב המכריע של השחקנים שהובילו קבוצות להישגים בשנים האחרונות נבחרו במקומות אקראיים לחלוטין. המסקנה המתבקשת היא שלמקריות היתה ויש משקל עצום, ולכן הנסיון "לתכנן" בנייה של קבוצה מוצלחת דרך הדראפט נידון לכשלון פעם אחר פעם. זה לא אומר שלא כדאי לך להשיג את המקום הראשון בדראפט של וומבי, לברון, דאנקן, שאקיל או דיוויס. זה כן אומר את מה שזה אומר, ואין לך יכולת להבין, ולכן אתה חוזר לקלישאות ריקות ומטופשות של "קבוצות צריכות לבחור טוב יותר בדראפט".
אני מקווה שכבר יצאת מהמרתף ומצאת עבודה.