Att כתב:
למשל:
"אבל אני דוגל יותר בגישה שהכהן הציג בת'רד שלכם, לפיה אנשי המקצוע הזוטרים ביותר בליגה מחזיקים בהרבה יותר ידע מאיתנו, גם בקונטקסט הרחב וגם בזמן אמת של ביצוע עסקאות, ולפיכך זה די יומרני מצדנו להביע דעות נחרצות כ"כ על עסקאות *כדורסל*"
או:
"הקשר הוא עם כל הכבוד למעקב שלך אחר מינסוטה בעונה האחרונה, אני נותן יותר קרדיט לאנשי מקצוע כמו קונלי ופינץ' בכל הנוגע לניתוח צורכי הוולבס ויכולת ההתאמה של טאונס לצד גובר."
וזה מה שאני כתבתי בעבר:
"אותה עמדה הובילה אותך להצדיק את הטרייד של גובר,
שמסתמן כאחד הגרועים ב-20 השנים האחרונות.
מפתיע אותי שאתה עדיין מחזיק בה."
אני כבר לא מופתע
אבל להגיד שמי שמקבל את ההחלטות הם מקצוענים שמבינים הרבה יותר מאיתנו זה עדיין לא טיעון.
הציטוט הראשון נכתב בקונטקסט של הדיון על קבלת החלטות והאנלוגיה המתמשכת שעורכים כאן עם קבלת החלטות כלכליות או בתחומים הסתברותיים 'טהורים' כמו משחקי מזל למיניהם. לכן הדגשתי *החלטות כדורסל*.
הציטוט השני אכן נכתב בזמן אמת על עסקת גובר ומתייחס לצורך המקצועי שקונלי ופינץ' ראו בעוגן הגנתי כמוהו לצד טאונס. עדיין עומד מאחוריו והטענה תקפה ללא קשר למחיר שמינסוטה שילמה בעסקה.
מה שאני אומר בהקשר הנוכחי זה לא רק שווינגר מבין הרבה יותר ממך ומאיתנו, אלא משהו פשוט יותר - שהוא יודע יותר ממך ומאיתנו. הנה טענה: ווינגר לא קיבל עד אתמול הצעה מספיק טובה על פורזינגיס ביחס לזו שלקח בפועל. הנה הנמקה: מרגע שעסקת ביל הוצאה לפועל, מנג'רים יריבים ידעו שפורזינגיס על המדף, כך שבין אם קיבלו שיחות ישירות מווינגר או לא, הם יכלו לגשש אצלו ככל שהתעניינו בהשכרת הלטבי הפציע לעונה אחת בעלות של 36 מיליון. ביחד זה טיעון.
צריך עוד הנמקות, מעבר למה שכתבתי כבר על תג המחיר שדאלאס שילמה בפברואר 2022 בשביל להיפטר מהחוזה של פורזינגיס? ובכן, לפני שנה בדיוק ראינו את הפיסטונס מעבירים את ג'רמיי גרנט, שבתקופת הטרייד דד ליין תג המחיר המדווח שלו היה שתי בחירות סיבוב ראשון, בתמורה לבחירת סיבוב ראשון עתידית של הבאקס (מוגנת טופ 4, אם לא נמסרת בדראפט הזה אז החוב מבוטל). לא נכס עדיף *בהרבה* על הבחירה ה35 המידית של וושינגטון בדראפט הזה, כשההבדל הוא שגרנט הרוויח רק 20 מיליון העונה.
אני שוב אומר, אם אתה רוצה לטעון שעדיף היה להמתין לפרי אייג'נסי בשביל לסחור בפורזינגיס ואז התמורה היתה עדיפה, זה טיעון (ספקולטיבי אומנם) שניתן להתווכח איתו - יש לי כבר כמה טיעוני-נגד בשלוף. אבל פשוט להצהיר "מסתמנת בעיה אפשרית של ניהול מו"מ" מהמקום הבלתי-מיודע שאתה נמצא בו, זה לא רציני.