סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 10:46 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' דצמבר 17, 2023 3:41 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
shmueliki כתב:
uriel17 כתב:
פיניקס התחילה את המשחק עם ביל, אחרי פחות מחמש דקות, הייתה בלעדיו, שוב
קרסול, הפעם

מדהים הטרייד על ביל
אשכרה הפכו את הקבוצה לפחות טובה (שיחק 6 משחקים עד כה מתוך 25 - כל פעם פציעה אחרת, וגם בהם לא כיכב)
מסרו 6 בחירות סיבוב שני!!!
4 החלפות בחירה בסיבוב ראשון עם וושינגטון (נניח אלו ב-2028 ו-2030, אחרי עידן דוראנט, יכולות בכיף להתממש)
ותקועים עם החוזה הענק שלו עד 2027 (הבריאות לא אמורה להשתפר, כן?)

ספרו לי עוד על "הקבוצה שהשיגה את השחקן הטוב ביותר - ניצחה את הטרייד"

אתה מתווכח עם עצמך:)
הטרייד על ביל היה מצוין מבחינת וושינגטון.
זה קונצנזוס ברחבי הרשת, כולל בפורום הזה אאל"ט.
הם לקחו חוזה עם ערך שלילי והפכו אותו להתחלה חיובית לבנייה מחדש.

פיניקס מצידם לקחו סיכון גדול מאוד,
כמו שקורה לא פעם בקבוצות שנמצאות במוד של win now,
שמשכנעות את עצמן לכל מיני מהלכים עם הרבה סיכון וסיכוי נמוך של תרחיש חיובי מאוד להתממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 17, 2023 4:58 am 
Hall of Famer

ביל הוא שחקן שאני לא סובלת כבר שנים ועם זאת הפיל כבר שתי קבוצות. לא מבין את זה.
הוא הדוגמה המובהקת ביותר לכך שג'י אמים הם גם לעיתים נורא מטומטמים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 17, 2023 7:30 am 
Hall of Famer

משחק ענק וניצחון ענק לקבוצת העתיד על האלופה. להולמגרן היו לא פחות מתשע חסימות, האחרונה ביניהן על גורדון, יצירת מופת. אבל בסופו של דבר, היה זה שג״א עם עוד סל ניצחון ג׳ורדני משהו, כהרגלו. וזה אחרי שדנבר הובילה לאורך רוב המשחק, עד ה 0.9 שניות לסיום של שג״א.
וחשוב מכך - הפעם הולמגרן נראה מעולה לגמרי מול יוקץ׳, בניגוד לפעם הקודמת. איזה שחקן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 17, 2023 7:32 am 
Hall of Famer

כל מי שנהנה מכדורסל טוב - שיצפה במשחק הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 17, 2023 7:32 am 
Hall of Famer

ובמשחק אחר, קיגן מארי בדרך לשבור את שיא השלשות של הליגה. ראיתי רק כמה דקות מאז שהמשחק האחר נגמר, וכבר שלוש מתוך 10 השלשות שלו נקלעו. ויש עוד 17 דקות לשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 17, 2023 7:41 am 
Hall of Famer

גידי שוב בקושי משותף (משחק קודם דווקא היו לו דקות טובות מאוד)
SGA פתח את המשחק לא טוב עם 4/13 אבל סיים את המשחק היטב, בלשון המעטה. המהלך האחרון היה מתוזמן ואלגנטי להפליא.
הולמגרן, אחרי כמה משחקים פחות טובים, מתעלה הלילה. מה שאני אוהב אצלו זה שרואים שאכפת לו ממש.
ג'יי-דאב עם משחק טוב מאוד אחרי כמה משחקים חיוורים (לפחות בתחושה שלי).
הת'אנדר מצליחים, לפחות הלילה, לשרוד את הדקות שבהן שיי על הספסל, עם קצת וויגינס ואיזייאה ג'ו מהספסל (כנראה אחד משחקני הספסל הטובים בליגה), שתומכים בג'יי-דאב.
לת'אנדר יש אופי.
הם לא נבהלים מפיגור. הם מלוכדים, הם שומרים, הם קבוצתיים. פשוט קבוצה חמודה להפליא.
דנבר חסרו את קס"פ. אין להם המון כלים מהספסל (למרות שווטסון ובראון חביבים), החיסרון של בראון האינדי עלול להיות מורגש בפלייאוף כשצריך עוד יוצר מהקו האחורי, אבל בסך הכל הם נתנו משחק טוב.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך א' דצמבר 17, 2023 8:00 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 17, 2023 7:44 am 
Hall of Famer

12 שלשות מתוך 13 ניסיונות ויש עוד רבע לשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 17, 2023 7:51 am 
Hall of Famer

קפיצה של מארי קדימה יכולה להפוך את סקרמנטו לקבוצה מעניינת, לפחות לצפייה. הם משחקים כדורסל טוב וחיובי.

בכלל, יש לא מעט מאמנים טובים בליגה.
מאמנים מיושנים שיודעים בעיקר לתת נאומי מוטיבציה כבר לא ממש שורדים בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 17, 2023 7:52 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
12 שלשות מתוך 13 ניסיונות ויש עוד רבע לשחק.

הוא יוצר לעצמו? הוא נע על חסימות?
איך הוא זורק כ"כ הרבה זריקות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 17, 2023 8:09 am 
Hall of Famer

נע המון בין חסימות
יצר לעצמו קצת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 17, 2023 10:10 am 
Hall of Famer

אני מבין שבמשחק הזה הנאגטס החליטו שפחות כדאי להתמקד בשג"א.
לגבי הטרייד על ביל, אני לא חושב שאפשר בנקודת הזמן הזאת להגיד משהו בכלל. הבן אדם היה פצוע, אבל לפי מה שאני מבין הפציעות שלו לא משמעותיות. אז מתוך 25 משחקים הוא החמיץ 19. זה לא אומר שמה-57 הבאים הוא לא ישחק 50 (לא מופרך לאור כמות המשחקים שהוא שיחק ב-5 העונות האחרונות, שהיו פצועות). לגבי הכדורסל, 6 משחקים שבהם הוא שיחק לא אומרים שום דבר ואני חושב שבחלקם הוא לא שיחק עם דוראנט ובוקר ביחד. אני חושב שהשלושה ביחד שיחקו מעט מאד אם בכלל.
הייתי יכול לקבל מסקנות, אם ביל היה משחק את 25 המשחקים הללו וזה היה נראה רע.
גם אני חושב שהעסקה הזאת הייתה רעה מבחינת פיניקס, למרות שהם היו צריכים כנראה להיפטר מפול, אבל דווקא פה מבחן התוצאה, כפי שנדב אוהב, יקבע לחלוטין את תוצאות העסקה. הסאנס לקחו סיכון גדול על ביל מתוך מחשבה שאם הסיכון יתממש, אז יש להם קבוצה לאליפות. אם התסריט הזה, שאני לא נותן לו סיכוי גבוה, יקרה, אז העסקה השתלמה בגדול. אני לא יכול להגיד בנק' הזמן הזאת שזה תסריט בלתי אפשרי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 17, 2023 11:14 am 
Senior

מארי סיים בסוף עם 12-15 ל3, לא שבר את שיא הליגה, אבל סיים עם שיא קריירה מרשים של 47 נק'.
עם זאת, לא הייתי ממהר לדבר על קפיצה שלו קדימה העונה - הוא אמנם בעלייה מבחינת ממוצע נקודות העונה ל15.5, אבל למשחק הזה יש משקל די גדול בנתון הזה שעמד על פחות מ14 לפניו. אפילו אחרי המשחק הזה הוא על 35% לשלוש, לפניו הוא היה על קצת פחות מ32% לעומת 41 בעונה שעברה.
אז יכול להיות שחזינו בתפנית, אבל כרגע נראה לי שמוקדם לומר את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 17, 2023 1:47 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
לגבי הטרייד על ביל, אני לא חושב שאפשר בנקודת הזמן הזאת להגיד משהו בכלל. הבן אדם היה פצוע, אבל לפי מה שאני מבין הפציעות שלו לא משמעותיות. אז מתוך 25 משחקים הוא החמיץ 19. זה לא אומר שמה-57 הבאים הוא לא ישחק 50 (לא מופרך לאור כמות המשחקים שהוא שיחק ב-5 העונות האחרונות, שהיו פצועות). לגבי הכדורסל, 6 משחקים שבהם הוא שיחק לא אומרים שום דבר ואני חושב שבחלקם הוא לא שיחק עם דוראנט ובוקר ביחד. אני חושב שהשלושה ביחד שיחקו מעט מאד אם בכלל.
הייתי יכול לקבל מסקנות, אם ביל היה משחק את 25 המשחקים הללו וזה היה נראה רע.
גם אני חושב שהעסקה הזאת הייתה רעה מבחינת פיניקס, למרות שהם היו צריכים כנראה להיפטר מפול, אבל דווקא פה מבחן התוצאה, כפי שנדב אוהב, יקבע לחלוטין את תוצאות העסקה. הסאנס לקחו סיכון גדול על ביל מתוך מחשבה שאם הסיכון יתממש, אז יש להם קבוצה לאליפות. אם התסריט הזה, שאני לא נותן לו סיכוי גבוה, יקרה, אז העסקה השתלמה בגדול. אני לא יכול להגיד בנק' הזמן הזאת שזה תסריט בלתי אפשרי.

(המשך להרבה דיוני עבר פה בפורום על "מבחן התוצאה, בדיעבד" - בהשתתפות כולנו בערך...)

ביל לצורך העניין (והחוזה שלו) הגיע לפיניקס לארבע שנים, אבל זה אפילו לא יהיה מדויק לגמרי למדוד בדיוק את תוצאות הטרייד לאחר 4 שנים (כאמור, פיניקס ויתרה על הרבה נכסים גם לאחר מכן).
אבל נניח לשם הפשטות שזה 4 שנים ותו לא. אם הסאנס זוכים באליפות אחת מתוך הארבע - העסקה מוכתרת כהצלחה?
ואם אותה אליפות היא בעונת 25-26 (סתם ממציא) כאשר ביל הוא כבר שחקן שישי שעולה ונותן 12 נקודות במשחק?
ואם אותה אליפות היא העונה כשביל משחק 40 משחקים בעונה הסדירה (מה שפוגע במיקום הקבוצה הטבלה, ולכן קטנים הסיכויים להצליח בפלייאוף), וגם מחמיץ סדרה אחת בפלייאוף?

"מבחן התוצאה" זה אולי משהו שאפשר להכריע בעזרתו במקרים מאוד קיצוניים. למשל אם ביל היה תורם העונה ברמת ALL-NBA, אז זה אינדיקטור ברור לגבי מוצלחות הטרייד. לחילופין אם זוכים בשלוש אליפויות מתוך 4 בהשתתפותו (גם אם לא בהובלתו) - כנ"ל.
אבל לרוב המציאות היא פחות קיצונית, ואי אפשר לכמת את המחיר שפיניקס נתנה בעסקה (הכל בסוף זה עלות מול תועלת), אילו עסקאות פוטנציאליות היא פספסה במקביל, כמה ביל יכביד על תקרת השכר שלהם בשנים הקרובות וכו'.

אני לפעמים מנסה לחשוב בשני רבדים - טווח קצר וטווח בינוני-ארוך.
בטווח הקצר אפשר להתווכח האם פיניקס השתפרה או לא (אני חושב שגם עם ביל בריא ברמת השנים האחרונות, מה שכאמור לא קורה בינתיים - הם לא השתפרו, כי הוא לא שחקן מתאים להם מבחינת מה שצריך לצד 2 סקוררי על כמו בוקר ודוראנט).
בטווח הבינוני-ארוך הטרייד הזה הוא התאבדות.
זה סוגר את הדיון לטעמי.

באליפות אפשר לזכות גם אחרי טרייד גרוע, בדיוק כמו שבהתקפה מכריעה אפשר לקלוע סל ניצחון אם שולחים את הסנטר לזרוק מחצי מגרש (וגם פה אתקשה לקבל את מבחן "מבחן התוצאה", גם אם צלח).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 17, 2023 2:48 pm 
Junior

shmueliki כתב:
ביל לצורך העניין (והחוזה שלו) הגיע לפיניקס לארבע שנים, אבל זה אפילו לא יהיה מדויק לגמרי למדוד בדיוק את תוצאות הטרייד לאחר 4 שנים (כאמור, פיניקס ויתרה על הרבה נכסים גם לאחר מכן).
אבל נניח לשם הפשטות שזה 4 שנים ותו לא. אם הסאנס זוכים באליפות אחת מתוך הארבע - העסקה מוכתרת כהצלחה?
ואם אותה אליפות היא בעונת 25-26 (סתם ממציא) כאשר ביל הוא כבר שחקן שישי שעולה ונותן 12 נקודות במשחק?
ואם אותה אליפות היא העונה כשביל משחק 40 משחקים בעונה הסדירה (מה שפוגע במיקום הקבוצה הטבלה, ולכן קטנים הסיכויים להצליח בפלייאוף), וגם מחמיץ סדרה אחת בפלייאוף?

"מבחן התוצאה" זה אולי משהו שאפשר להכריע בעזרתו במקרים מאוד קיצוניים. למשל אם ביל היה תורם העונה ברמת ALL-NBA, אז זה אינדיקטור ברור לגבי מוצלחות הטרייד. לחילופין אם זוכים בשלוש אליפויות מתוך 4 בהשתתפותו (גם אם לא בהובלתו) - כנ"ל.
אבל לרוב המציאות היא פחות קיצונית, ואי אפשר לכמת את המחיר שפיניקס נתנה בעסקה (הכל בסוף זה עלות מול תועלת), אילו עסקאות פוטנציאליות היא פספסה במקביל, כמה ביל יכביד על תקרת השכר שלהם בשנים הקרובות וכו'.

אני לפעמים מנסה לחשוב בשני רבדים - טווח קצר וטווח בינוני-ארוך.
בטווח הקצר אפשר להתווכח האם פיניקס השתפרה או לא (אני חושב שגם עם ביל בריא ברמת השנים האחרונות, מה שכאמור לא קורה בינתיים - הם לא השתפרו, כי הוא לא שחקן מתאים להם מבחינת מה שצריך לצד 2 סקוררי על כמו בוקר ודוראנט).
בטווח הבינוני-ארוך הטרייד הזה הוא התאבדות.
זה סוגר את הדיון לטעמי.

באליפות אפשר לזכות גם אחרי טרייד גרוע, בדיוק כמו שבהתקפה מכריעה אפשר לקלוע סל ניצחון אם שולחים את הסנטר לזרוק מחצי מגרש (וגם פה אתקשה לקבל את מבחן "מבחן התוצאה", גם אם צלח).

אני חושב שלקבוצה כמו פיניקס לקחת אליפות אחת ואז להתרסק זו הצלחה אדירה.
אני חושב שבאופן כללי לקחת אליפות בNBA זה דבר כל כך נדיר שאם הצלחת לקחת אליפות, גם אם זו אחת על טווח של עשור זה לא יכול להיות כישלון... אולי לא הצלחה מסחררת, אולי אנדר אצ'יבריות במקרים מסוימים (אהלן מיאמי של לברון) אבל בטח לא כשלון.
אני לא באמת יודע מה היה לפיניקס על השולחן תמורת הנכסים שהיא נתנה ואני מצטרף לדעה הכללית שהטרייד היה רע בעיקר כי אני מאוד לא מחזיק מביל, אבל אם בסופו של דבר פיניקס יקחו אליפות העונה עם ביל כשחקן השלישי בקבוצה אז קשה לי לראות איך הטרייד הזה יהיה כשלון.

אני כן מסכים שאם מסתכלים רק על מבחן התוצאה אפשר לקבל תובנות חלקיות ומשונות, אבל אני כן חושב שאליפות NBA זה דבר כל כך נדיר וכל כך קשה להשגה, בטח למועדון כמו פיניקס, שאם עשית סט פעולות שהוביל אליהן אז אף אחת מהן לא כשלון (גם אם הן לא בהכרח הצלחה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 17, 2023 2:49 pm 
Hall of Famer

שמוליק, ההודעה שלך היא בערך לירות קודם כל את החץ (העסקה של ביל גרועה) ואז לסמן את המטרה (הסברים מדוע עוד לפני שמשהו בכלל קרה).
ברור שאם הסאנס יקחו אליפות בעוד 3 עונות כשביל שחקן לא מרכזי, אז העסקה לא מוצלחת. מצד שני, אם הם יצליחו בכך, אז גם כך העסקה של ביל לא הייתה גרועה, כי אתה חושב שהעסקה היא מוכוונת לטווח הקצר ובוודאות תפגע בטווח הבינוני ארוך. אם בתסריט הזה הם יצליחו לקחת אליפות ללא תרומה משמעותית של ביל, אז זה אומר שהעסקה לא מנעה מפיניקס לבצע את השינויים בשביל האליפות, כלומר ממש לא התאבדות בטווח הבינוני-ארוך.

אתה אומר שאתה שופט את העסקה ב-2 רבדים, טווח קצר וטווח בינוני-ארוך. אבל אתה שופט משהו שפיניקס לא עניין אותם. ברור שהעסקה של פיניקס היא לזמן קצר, ואחרינו המבול. אתה יכול לשאול מה עדיף לקבוצה, להתמודד על אליפות בטווח הקצר כשבמקביל אתה פוגע בעתיד של הקבוצה, או לשמור על עתיד טוב, כשאתה מקטין את סיכויי האליפות בהווה. לי אין הרבה התלבטות, אתה רוצה לקחת אליפות. העתיד גם ככה הוא לא ברור וכל כך נזיל, שאי אפשר לקבוע ברמת וודאות משמעותית איפה תהיה בעוד 4 שנים, אז אם יש לי אפשרות לקחת אליפות בתקופה הקצרה, אני הולך על זה בכל הכוח. זה בדיוק מה שעשו בבוסטון של 2008. היה ברור שעם הויתור על בחירת הדראפט החמישית ב-2007 והעסקה על גארנט, הסלטיקס יקבלו חלון של 3 שנים לזכות בתואר (באופן מפתיע, זה בדיוק מה שהיה). מישהו חושב שהם היו צריכים לשמור על אל ג'פרסון ובחירה מספר 5 ושאר הנכסים שהם ויתרו עליהם?
ובטווח הקצר, אין שום אפשרות לדעת אם פיניקס השתפרה. ביל פשוט לא שיחק מספיק. כרגע אין שום מידע שמשנה את התמונה כפי שהייתה בעת הטרייד. אתה יכול להגיד שאתה חושב שהטרייד לא טוב, אבל הנימוקים הם אותם נימוקים שנתת ביום של ביצוע העסקה.

למעשה מה שאתה אומר, זה שאתה סוגר את הדיון על העסקה הזאת, כי היא לא טובה בטווח הבינוני-ארוך (לא חושב שמישהו מתווכח איתך, גם לא הג'י.אם של הסאנס) ובגלל ההערכה התיאורטית שלך על האיכות של ביל וההתאמה שלו לקבוצה של הסאנס, אין מצב שהעסקה הזאת תניב הצלחה בטווח הקצר.
אתה קובע עובדה בלי שום עובדות (איך ביל משתלב בסגל של הסאנס, דבר שלא קרה העונה עדיין).

אני חושב שאפשר להגיד בוודאות די גדולה שאם בראדלי ביל יהיה כישלון בסאנס, לא תהיה אליפות, לכן האנלוגיה עם הסנטר מהחצי לא רלוונטית.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 17, 2023 4:06 pm 
Hall of Famer

בשולי הדברים
יש בספורט (ובכלל בחיים) עניין של "העדפת הווה" (לא סגור על המונח באנגלית), וזה כמובן טבעי ובסדר גמור. מה שעושה את ה-NBA דווקא ליגה מאוד מעניינת - זה בדיוק מנגנון הדראפט (והבנייה מחדש/ טנקינג - בוטה או "סמוי") שמטה חלק (לא גדול) מהקבוצות אל הכיוון השני (כמובן כל עוד זה במידה ולא מוגזם מדי).
לכן בדיוק אני מחלק את ההסתכלות לשתיים.

להערכתי (שברור שאינה מוחלטת, ואיני יכול "להוכיח אותה" - מובן מאליו) גם בטווח הקצר - הטרייד על ביל לא מקדם את פיניקס לשום מקום. עד היום, כמה חודשים ממועד ביצועו - ה"מציאות" לצידי.
מישהו חשב שבשלב זה של העונה פיניקס תהיה על מאזן סביב 50% כאשר דוראנט ובוקר "נאלצים" לשחק 35-37 דקות בממוצע למשחק (רחוק מאידיאלי, בהסתכלות קדימה)? אני מניח שלא
זה תוצאה ישירה של הטרייד (שיכולה להתהפך בהמשך, ויכולה שלא)

בסוף (מי כמו דוראנט יודע) אליפות (או ריצת פלייאוף) יכולה להיות מוכרעת על דריכה של נעל, שריקה של שופט, או כמובן פציעה בקבוצה אחרת בכלל.
לכן אם נמתין כל פעם עד הסוף בשביל להביע דעה בדיעבד על משהו - לא משהו בעיניי.
ברור שאם ביל יקלע 25 נקודות בממוצע בפלייאוף ופיניקס ייקחו אליפות - ההודעות שלי "לא יתיישנו טוב". אבל הצד השני של המטבע - זה שלא סביר שחייבים כרגע לחכות כמה שנים בכדי להביע דעה שלילית מאוד על הטרייד (או כל החתמה/מהלך).

אבל בסוף בסוף - כמעט כל הכותבים פה כרגע מעריכים לשלילה את הטרייד...
אני אולי קיצוני יותר בדעתי מאשר השאר - בסדר גמור.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 17, 2023 4:16 pm 
Hall of Famer

לא ביקשתי שתמתין עד הסוף כדי להביע את דעתך, אבל דעתך כרגע לא מגובה בשום נתונים חדשים מאז יום העסקה, כי ביל כמעט לא שיחק וגם הפציעות שעבר לא נראות פציעות שפוגעות ביכולת. אם ביל ישחק 20 משחקים כשכל השלושה משתתפים, אז יהיו לנו נתונים חדשים על העסקה, ואפשר יהיה לבצע הערכת ביניים על העסקה.
בעיני גם אם ביל יהיה חלש מאד כל העונה, אבל בסדרת פלייאוף מכרעת ביל יהיה מכריע לניצחון, והפלייאוף יסתיים באליפות, אז העסקה הייתה מוצדקת.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 17, 2023 4:43 pm 
Junior

shmueliki כתב:
מישהו חשב שבשלב זה של העונה פיניקס תהיה על מאזן סביב 50% כאשר דוראנט ובוקר "נאלצים" לשחק 35-37 דקות בממוצע למשחק (רחוק מאידיאלי, בהסתכלות קדימה)? אני מניח שלא
זה תוצאה ישירה של הטרייד (שיכולה להתהפך בהמשך, ויכולה שלא)

תראה, זה לא שכריס פול היה נותן להם הרבה יותר מכך...לך תדע אם לא היה נפצע בעצמו במידה והיה נשאר בתפקיד הרכז הפותח בפניקס.
האירוניה הצפויה היא שהיעדרויותיו של בוקר העונה, ואלו של דוראנט שעוד יגיעו בהמשך העונה, לכאורה מצדיקות את הבאתו של ביל שהיה אמור לתפוס את מקומו של כל אחד מהנ"ל בסטרצ'ים האלה - רק שהוא בעצמו לא מפסיק להיעדר...

ועוד נקודה למחשבה, הסאנס הרוויחו במהלך הזה את "פוינט בוקר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 17, 2023 5:20 pm 
Hall of Famer

נדמה לי שראיתי השבוע השלושה שיחקו ביחד 25 דקות עד עתה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 17, 2023 9:58 pm 
Hall of Famer

אין כרגע הוכחה חותכת לכאן או לכאן אם העסקה הייתה טעות
מי שחשב שזו הייתה טעות בטח עדיין חושב כך
ומי שמחכה לתוצאות הפלייאופים הבאים עדיין מחכה,
אבל אחד מהסיכונים שהיו בה (העמידות של ביל) מתממש עד כה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 17, 2023 10:09 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
אני מבין שבמשחק הזה הנאגטס החליטו שפחות כדאי להתמקד בשג"א.

תהיתי מי יחליט לקפוץ ולהעיר.
רק חבל שלא ראית את המשחק או בדקת את הסטט' של SGA.
נכון, 25 נק' וסל ניצחון זה לא רע בכלל אבל הכל יחסי.

שג"א קלע הלילה 25 נק'.
בארבעת המשחקים שלפני המשחק הנוכחי, הוא קלע 43 נק', 30 נק', 38 נק' ו-33 נק'.
זה ממוצע של 36 נק', 11 נק' יותר ממה שהוא קלע הלילה.
הוא גם קלע באחוזים פחות טובים מארבעת המשחקים האלו.

גם אם משווים לשאר העונה, הוא עם מספר נק' משמעותית נמוך יותר (25 נק' לעומת 32~ נק') באחוזים פחות טובים.

ואת זה דנבר עשו בלי KCP, השומר המרכזי של דנבר על יוצרים מהקו האחורי, ששמר אותו היטב במשחק הקודם ולא שותף הלילה.

זו עדיין השערה מבחינתי, שדנבר שומרת את SGA היטב,
אבל נראה לי שעדיף שתשמור את ההערות הציניות שלך (אם אתה חייב) כשיש נתונים שמצביעים לטובת מה שאתה מגחך עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 18, 2023 1:51 am 
Hall of Famer

זאת אומרת, שאתה צופה למשחק דומה של שג"א אם KCP ישחק? נמשיך לעקוב.
לא הבנתי מה זה חשוב כמה הוא קלע ב-4 המשחקים האחרונים. בממוצע עונתי הוא עם 30.7 נק', במשחק מול דנבר הוא שם 25 נק'. לא משחק טוב במיוחד (אם מתעלמים מסל ניצחון על הבאזר כמובן) והאחוזים פחות טובים, אבל לא כל כך רחוק מהממוצע שלו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 18, 2023 2:48 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
זאת אומרת, שאתה צופה למשחק דומה של שג"א אם KCP ישחק? נמשיך לעקוב.
לא הבנתי מה זה חשוב כמה הוא קלע ב-4 המשחקים האחרונים. בממוצע עונתי הוא עם 30.7 נק', במשחק מול דנבר הוא שם 25 נק'. לא משחק טוב במיוחד (אם מתעלמים מסל ניצחון על הבאזר כמובן) והאחוזים פחות טובים, אבל לא כל כך רחוק מהממוצע שלו.

הממוצע שאתה נוקב בו הוא הממוצע כולל המשחקים עם דנבר.
במשחקים שהוא שיחק העונה שלא כנגד דנבר הוא על 32 נק' בממוצע.

7 נק' פחות במשחק הנוכחי זו ירידה של 22%~,
שלא לדבר על ירידה של כ-50% אם תשקלל את שני המשחקים יחד.

לגבי ההמשך, אם המטרה היא להעיר הערות ציניות אז אולי עדיף שלא תעקוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 18, 2023 11:28 am 
Hall of Famer

אם אתה ממשיך להתבצר בעמדה שנראית מופרכת, אז אל תתפלא על הערות ציניות.
וכמובן שאף אחד לא חלק שההגנה של דנבר על שג"א הייתה טובה. רק שזה היה כל הסיפור.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 18, 2023 3:50 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
אם אתה ממשיך להתבצר בעמדה שנראית מופרכת, אז אל תתפלא על הערות ציניות.

אבל למה? מה זה נותן לך?
אתה יכול לחשוב ולכתוב שהעמדה מופרכת
אבל לצחוק על זה חודשיים אחרי זה...

בכל מקרה, בינתיים, בפועל, זה לא נראה מופרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 65 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה