סאבוניס כתב:
אחד הדברים שאני מאוד אוהב בסגל המרכזי של הת'אנדר הוא שכולם שחקני הגנה טובים עד מצויינים, אולי חוץ מגידי. ביחד, אפילו שהם אחרונים בליגה בריבאונד הגנה, זה יוצר יחידה הגנתית נהדרת ומאוד מחוייבת, מה שמנצח להם לא מעט משחקים. אם הם גם מוצאים פתרון לבעיית הריבאונד, זה בכלל יכול להקפיץ אותם. במשחק האחרון מול דנבר הם התמודדו עם הנחיתות בצבע עם קו קדמי של ג'יי וויל בסנטר (כשומר על יוקיץ') וצ'ט בארבע. זה עבד בכלל לא רע ויכול לעבוד אפילו יותר טוב עם גבוה יותר טוב מג'יי וויל ליד צ'ט. מה גם שבהרכב כזה יש להם אפס גבוהים לגיטימיים על הספסל כגיבוי למצב של עבירות, פציעות וכדומה.
ממש כיף לראות אותם משחקים בין השאר בגלל ההגנה והמחויבות.
השילוב בין הגבוהים עבד יותר טוב משחשבתי ונראה שהם גם נהנים לשחק ביחד,
אבל אני עדיין נוטה לחשוב שהעמדה של צ'אט היא סנטר.
אין ספק שגבוה נוסף מהספסל יאפשר יותר גמישות עבור המאמן.
[/quote]
סאבוניס כתב:
לדעתי, סיאקם הוא לא מהלך כזה (ואנונובי בטח שלא). גם כי הוא לא ריבאונדר או שחקן צבע מספיק טוב, בעיקר בהגנה (0.2 חסימות למשחק השנה!). וגם כי החוזה שהוא ירצה ומישהו יתן לו הקיץ (לא בהכרח טורונטו, אבל מישהו כנראה יתן לו חוזה ארוך טווח של 40 מיליון לשנה וצפונה) יתקע להם את האפשרות להשאיר את השלישייה של למעלה. אין כמעט בליגה קבוצות עם ארבעה חוזי ענק. וגם אלו שהיו שם (נניח גולדן סטייט של סטף, דוראנט, תומפסון וגרין) עשו את זה בקונסטלציה מאוד מיוחדת ויכלו להרשות לעצמן לשלם מיסים דרקוניים. מרקאנן אופציה יותר מעניינת (גיל והתאמה), אבל גם הוא לא בהכרח ההעדפה הראשונה שלי וגם הוא ירצה בעוד שנה וחצי חוזה של אול סטאר.
SGA לא על חוזה סופרמקס מפלצתי/בלתי אפשרי אלא על חוזה נוח יחסית.
לת'אנדר יש עדיין כמה שנים של תשלום חוזי רוקי לשחקנים מובילים,
כך שחוזים יורדים זו אופציה שיכולה בהחלט לעזור.
אני חושב שיש להם לא מעט מקום לשחק.
לגבי האפשרויות בעמדה מס' 4, סיאקם דווקא נחשב שחקן הגנה טוב והוא שחקן די פיזי שיוזם מגע.
הוא פשוט לא help defender מוצלח מבחינת חסימות (לא ידעתי שהמצב עד כדי כך קשה) אבל אני לא בטוח שזה פוסל אותו.
אני גם נוטה הרבה יותר למרקאנן בגלל הגיל, בגלל האקסטרה בהתקפה, בגלל העדיפות בריווח וגם בגלל שאני מחבב אותו יותר כשחקן.
נדמה לי ששני הפתרונות האלו לא מדהימים מבחינת ריבאונד.