סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 11:51 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1473 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 59  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' דצמבר 15, 2023 5:19 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
רעיון מעניין אולי שיהיה יותר סביר אם מינסוטה יכשלו בפלייאוף - גידי חוזים וחבילת בחירות בשביל טאונס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 15, 2023 8:44 am 
מנהל פורום

כן, אם מיני מתפרקת (נגיד נופלת ממקום 1 למקום 6 בסוף העונה ועפה בסיבוב הראשון) הם יהיו פתוחים לטרייד כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 15, 2023 10:25 am 
Senior

על טאונס לתאנדר כתבתי כאן הרבה פעמים, אבל דווקא עכשיו זה מרגיש פחות סביר - העסק במינסוטה מתקתק מצויין.

ואני חייב לומר שה'לא בטוח שהם ירצו להסיט את צט מעמדת הסנטר' הזוי לי לגמרי?
יכול להיות שהם יעדיפו שרוב הזמן הוא יבלה בעמדה הזו, אבל כרגע נראה שבשנים הקרובות הדרך לגמר תעבור דרך הקו הקדמי של דנבר ו/או של הלייקרס. מישהו באמת חושב שהתאנדר יכולים לנצח את הסדרות האלו עם הולמרן וארבעה גארדים?
לי אין שום ספק שבשנים הקרובות הם יהיו חייבים להכניס עוד שחקן פיזי יותר, אם לא לחמישייה, אז לשביעייה המובילה.
זה לא חייב להיות סנטר, אם אתה יכול להשיג שחקן כמו ארון גורדון, אבל אין המון כאלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 15, 2023 8:25 pm 
Sophomore

עוד משהו שצריך להביא בחשבון כשמדברים על להביא שחקנים כמו טאונס או סיאקם זה שיקולי משכורת.

החל מהשנה הבאה ועד 2028 טאונס הולך לקבל מעל 50 מיליון בשנה (מעל ל-60 בשנה האחרונה). סיאקם נמצא בשנה האחרונה של החוזה שלו וסביר להניח שבקיץ הוא ירצה חוזה דומה לזה של טאונס עד 2029. שרגא הולך לקבל (ובצדק) סופר מקס אפילו יותר גבוה מהחוזים הללו, אולי כבר בקיץ 2025 (יש מי שמדבר על 400 מיליון לחמש שנים). אם הולמגרן ווויליאמס מגיעים לרמה של אולסטרים או קרוב לזה תוך שנתיים (ממש לא מופרך), גם הארכת החוזה שלהם, שמגיעה כבר בקיץ 2025, תהיה יקרה מאוד כי לא תהיה להם סיבה להתפשר על הרבה פחות מהמקסימום להארכת חוזה ראשונה. וזה אפילו עוד לפני שדיברנו על גידי, עם הארכה פוטנציאלית כבר בקיץ הבא, מה שלדעתי יכריח את פרסטי לבחור על מי לוותר די בקרוב ולא ממש יתן לו זמן לעוד ועוד ניסיונות.

בקיצור, זה יפה לרצות להביא את החתיכה המושלמת. אבל במצב הנוכחי, ועם המגבלות החדשות על קבוצות שמעל תקרת השכר, צריך להיות מאוד זהירים עם מי שמביאים מבחינת גודל ובעיקר אורך החוזה. מהר מאוד, הת'אנדר יצטרכו להתחיל לחפש מציאות עם חוזים בינוניים או קטנים. מבחינה זו, יש באמת מצב שמישהו כמו פולטל עם חוזה של כמעט 20 מיליון לעוד שלוש שנים זו לא השקעה טובה. אבל גם מישהו כמו דורן זה סיכון לא קטן. אם הוא פורח, לא בטוח שיוכלו לתת לו את החוזה הבא שהוא ירצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 15, 2023 8:50 pm 
Hall of Famer

לא ידעתי את זה על האוסטרי. הוא בטח לא שווה 20 מיליון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 15, 2023 11:21 pm 
Sophomore

את ג'ארט אלן לעומת זאת דווקא כן הייתי מביא. הוא חתום על חוזה טוב (בדיוק 20 מיליון לשנה עד 2026, לא יקר לשחקן שכבר היה אולסטר) שלא כובל את הת'אנדר ומאפשר גמישות כלכלית כשיגיע הזמן לשלם לכוכבים. אופצייה אולי אפילו יותר טובה: וונדל קרטר מאורלנדו עם חוזה מגוחך לשחקן ברמה הזו (13 מיליון השנה ויורד ל-10 מיליון עוד שנתיים; חבל שאין שם אפילו עוד איזה שנה). סביר להניח שקליבלנד ואפילו יותר אורלנדו לא ישמחו לוותר עליהם. אבל או קיי סי יכולה להניח על השולחן הצעה שאי אפשר לסרב לה (למשל גידי לאורלנדו שאוהבת שחקנים כמוהו, ואפשר תמיד להמתיק את זה עוד קצת עם בחירות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 17, 2023 1:49 am 
Junior

אורלנדו נראית טוב העונה ובחרה כבר מספיק בדראפט. גם לא רואה אותם מצרפים את גידי לאחר שבחרו את בלאק, פליימייקר עם סייז ובעיות דומות בקליעה מבחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 17, 2023 2:10 am 
Hall of Famer

בדיוק, דווקא אילוצי החוזים העתידיים הצפויים - זו עוד סיבה שהם צריכים לפעול כעת. למצוא את השחקן המתאים מבחינת תכונות, אורך חוזה, וגודלו - ולשלם על כך בבחירות וצעירים, ואפילו הרבה אם צריך (כתלות במטרה).

על דורן שהוזכר יש אופציות קבוצה עד 2026. אני חושב שזה בהחלט אחלה מבחינתם בשלב זה לקבל שחקן שכמוהו לשנתיים וחצי. סביר שדטרויט זו לא מטרה קשה לטרייד כעת.
אפשרויות דומות אחרות (סנטרים שנה שנייה מקבוצות תחתית) - מארק וויליאמס משארלוט, קסלר מיוטה.
למעשה סנטר שנה שנייה בליגה זה ממש make sense עבורם - ראו כבר מה הוא שווה, עדיין עם יתרת חוזה מכובדת, ולמעשה זה אפילו מקל על תסבוכת החוזים בשנים הקרובות (כי אתה מקבל שחקן שיתרום לך באיזה 25 דקות משחק - על חוזה רוקי).
קסלר למשל ירוויח רק 5 מיליון ב-25-26, וייתן לך תפוקה של פי כמה מזה. מה יקרה אחרי זה? מי יודע.
סביר שכל אחד מהנ"ל יכול להגיע תמורת גבוה צעיר (ופחות טוב) שיש לאוקלהומה כעת (ג'.וויליאמס הגבוה או דיינג) בתוספת לבחירה שהכי תקרוץ לקבוצה שממול (ועוד איזה בחירת סיבוב שני להמתיק את העסקה). אמנם אין הרבה טריידים כאלה (על שחקן שנה שנייה די מוצלח), אבל אני מאמין אפשר לנצל את אינסוף הנכסים שיש להם, והמצב הלא מזהיר של הקבוצות שמנגד - ולסדר משהו.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 17, 2023 5:00 am 
Hall of Famer

אתה שוכח את איינג', זה לא יקרה
מרק וויליאמס , דורן או אורלנדו רובינסון, הם כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 17, 2023 11:37 am 
Junior

יוטה רואים בקסלר את סנטר העתיד שלהם, גידי יצטרך לבוא אם בחירות דראפט טובות בשביל שאיינג' יסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 17, 2023 2:02 pm 
Junior

אני לא רואה סיבה שדטרויט או שארלוט יוותרו על הסנטרים הצעירים שלהם. שניהם פתחו טוב מאוד את מאוד את עונת הסופמור ונראים כמו אבני בנייה לגיטימיות. אלו שתי קבוצות שבחרו כבר מספיק בדראפט ואין סיבה שנכסי התאנדר יפתו אותם כ"כ.
אם כבר, הייתי מגשש אצל אטלנטה לגבי אוקונגוו. אומנם האריכו לו חוזה, אבל רק לאחרונה קודם לחמישייה. אטלנטה זו קבוצה שסביר יותר שתרצה להתחמש בשלל בחירות דראפט, בגלל החוב שלהם לספרס מהטרייד עבור דז'ונטה. בין אם ישתמשו בבחירות האלה בעצמם, או שינסו להמיר אותן בחיזוק נוסף (סיאקם, מרקנן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 18, 2023 1:36 am 
Hall of Famer

איך אוקונגוו בכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2023 12:52 am 
Hall of Famer

שם שכל מיני קונטנדריות מעוניינות בו לכאורה
וגם הת'אנדר הוא סטיוארט מדטרויט.
לא עף עליו אבל אין סיבה אסטרטגית להתנגד לזה, אם המחיר לא יהיה גבוה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2023 1:10 am 
Hall of Famer

הוא , דורט וגיי דאב זה חתיכת שלישיית בריונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2023 2:25 am 
Sophomore

Att כתב:
שם שכל מיני קונטנדריות מעוניינות בו לכאורה
וגם הת'אנדר הוא סטיוארט מדטרויט.
לא עף עליו אבל אין סיבה אסטרטגית להתנגד לזה, אם המחיר לא יהיה גבוה.

אטט, עכשיו אני באמת לא מבין את ההיגיון שלך. למה סטיוארט כן (או לפחות "אין סיבה אסטרטגית להתנגד לזה") וג'ארט אלן או טרנר נניח לא? אלן וטרנר שחקנים מוכחים יותר וטובים יותר פחות או יותר בכל אספקט של המשחק (צבירת נקודות, אחוזים, ריבאונד, אסיסטים, חסימות, וחטיפות).

ההבדל במשכורות ובאורך החוזים ביניהם זניח (5 מיליון לשנה). ונניח שאלן עולה שתי בחירות סיבוב ראשון וסטיוארט אחת, זו סיבה ללכת על השני לאור תיבת האוצרות שיש לת'אנדר?

ובכלל, חשבתי שפרסטי צריך לשבת ולחכות ל"חתיכה המושלמת." אז מה פתאום סטיוארט עכשיו?

שיהיה ברור, אישית אני לא חושב שסטיוארט זה מהלך רע בהכרח, למרות שסביר להניח שיש גבוהים יותר טובים (ויותר גבוהים) שהת'אנדר יכולים להביא תמורת המחיר הנכון. אני רק לא מבין את מה שנראה כמו סטייה מההיגיון שלך של "לא להביא שחקן בינוני שיקנה לה קצת קשיחות".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2023 2:50 am 
Hall of Famer

אתה צודק. זה אכן לא מסתדר.
אנסה להסביר ולדייק.

אבל לפני כן -
אני ממש לא חושב שפרסטי צריך לשבת ולחכות לחתיכה המושלמת (הוא לא רק חיכה, הוא ממש מסר אותה).
אני חושב שאם יש כוכב מתאים בשוק, הוא צריך ללכת עליו.
כאמור, גם אם זה מחיר שהוא מעט יותר יקר מהשוק.

לגבי המקרר, אני חושב שהוא מתאים בשני מובנים:
1. הגיל שלו
2. הקליעה מבחוץ

השכר שלו גם יותר סביר ביחס לשחקן ספסל (תפקיד שאלן לא יכול לגלם).

אבל לא, אני אשמח שהוא לא יגיע,
אלא אם כן הם משיגים כוכב לפני כן.

* אני כאמור לא חושב שטרנר זו אופציה ריאלית.
לגבי אלן, אני מחבב אותו אבל הוא לא קולע מבחוץ (וגם לא הכי חזק פיזית, כך שבמאצ'-אפים הבעייתים עבור צ'אט, יכול להיות שגם הוא יתקשה).

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ג' דצמבר 19, 2023 3:06 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2023 3:06 am 
Hall of Famer

כאמור, אני לא הייתי משקיע נכסים בהבאת רול פלייר
לפני שיש לי עוד כוכב או לחילופין שחקן שאני מפתח ומאמין בו שיוכל להיות חלק מה-core או לפני שאני סגור שזהו, אני מתחרה על אליפויות.

מה שאומר כמובן שטעיתי בהודעה שכתבתי.
טוב ששמת לב והערת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2023 5:38 am 
Sophomore

אוקיי, מקבל את התיקון ואם ככה אז אתה באמת עקבי.

לדעתי יש בינינו פער בהערכה של מה שכבר יש לת'אנדר. לדעתי שיי כבר סופרסטאר באזור הטופ-5 או לפחות טופ-8 בליגה ומועמד לגיטימי ל-MVP השנה (בעיני הוא לא שם, אבל כן מועמד לגיטימי). צ'ט כבר עכשיו משחק ברמה של אול-סטאר כרוקי. נדיר ואם לא יהיו פציעות הוא הכי קרוב ל-SURE THING שאפשר. כנ"ל ג'יי דאב. שכבר עכשיו ברמה של צלע שלישית לגיטימית לקונטנדרית בשנה השנייה שלו בליגה ואין סיבה לחשוב שהוא לא ישתפר עוד. אין בטחונות בחיים. אבל זה בסיס נפלא. וכמו שכתבתי בהודעה אחרת, להביא כוכב במשכורת של 50 או 60 מיליון עכשיו (טאונס, סיאקם, אולי גם מארקנן) זה בעיני טעות כי לא תוכל לשמר אחר כך את השלישייה הזו.

לעומת זה, שחקן מתאים להשלמת החמישייה (או שחקן ספסל בכיר) בשכר של עד 20 מיליון לארבע או חמש שנים זה משהו שהת'אנדר יוכלו כנראה לעמוד בו בעתיד. כמו שמישהו כבר כתב כאן, כדאי לחפש עסקה טובה במיוחד -- מישהו שחתום על חוזה אטרקטיבי, בשאיפה כזה שלא עולה ואולי אפילו יורד. טרנר הוא כזה אבל החוזה שלו קצר מדי. אולי שווה להביא אותו ולנסות לבנות חוזה חדש שיורד עם השנים. אלן גם יכול להיות התאמה טובה עם חוזה שלא עולה עם השנים. לקרטר מאורלנדו יש חוזה שערורייתי (מאוד אנדרפייד) והוא גם יכול להיות אחלה של מטרה. אפשר גם לנסות להגיע לעסקה כזו (שכר יורד) בשוק החופשי, אבל בשנים האחרונות אין שם בד"כ מציאות גדולות. נראה מה פרסטי יעשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2023 6:38 pm 
Hall of Famer

תודה על אופן ניהול הדיון. לא מובן מאליו.

אני חושב שהת'אנדר מוציאים מעצמם הרבה כרגע.
הם מחויבים, הם נלחמים, הם מלוכדים והם לומדים בקצב נאה.
זה טוב וזה לזכות המאמן, אבל כדאי לקחת את זה בחשבון.
הגישה שאני מנסה לאמץ בהקשר ל-OKC היא להשתדל לא להתלהב מדי מההישגים שלהם בעונה הסדירה
ולשמור על חשדות בריאים בנוגע לאפסייד של קבוצה צעירה,
שמטבע הדברים לא הוכיחה את עצמה עדיין בפלייאוף.

אישית, אני רואה קבוצה עם פוטנציאל לצמוח מבפנים וסיכוי להיות לבסוף אלופה.
הלוואי אבל בגרעין הנוכחי, אני פחות רואה דיינסטי כרגע, כמו נורטון.
במקום פרסטי, עם כל הנכסים של הת'אנדר, הייתי רוצה להגדיל - רצוי באופן משמעותי - את הסיכוי לאליפות,
רצוי בלי לפגוע בכימיה ובאורך ה-runway.

אני חושב שמעבר לניסיון, לת'אנדר חסר עוד איום התקפי כדי לעלות רמה.
קשה לי להעריך כמה טוב ג'יי-דאב יהיה,
זה אולי סימן השאלה הכי גדול מבחינתי,
אבל אני חושש שצ'אט וג'יי-דאב כתומכים לשיי לא יספיקו.

+ יש להם בעיית ריבאונד

+ בעיה פוטנציאלית מסוימת עם חלק מהסנטרים היותר פיזיים בליגה (תכל'ס יוקיץ', סיכוי נמוך שיפגשו בפלייאוף את אמביד),
שמהווים בעיה לרוב/כל קבוצות הליגה.

===
אם אני מנסה לנתח את הת'אנדר לפי החוזק היחסי של הגרעין שלהם,
יש להם את SGA ככוכב (פוסיבלי סופרסטאר)
ויש להם את צ'אט ככוכב פוטנציאלי, כאשר צריך לזכור שלא קל להיות כוכב בעמדת הסנטר כשיש לך את יוקיץ', אמביד, AD, וומבי, באם, פורזינגיס, סאבוניס וגובר/טאונס, אולי מובלי יתווסף (וכמובן בחירות דראפט עתידיות). שלא תבין אותי לא נכון, אני חושב שצ'אט יהיה כוכב (המחויבות שלו, האופי, עקומת הלמידה המהירה, הכל מצביע לשם) אבל לא הייתי מסמן את זה כדבר בטוח.
אני מתקשה כרגע למקם את ג'יי-דאב ביחס לעמדה שלו. האם אתה חושב שהוא יכול להיות טופ25 בליגה?

זו קבוצה טובה מאוד. אני לא חושב שזה בוודאות חומר לאלופה, מרחק רול-פלייר כזה או אחר
וכאמור, אין סיבה לא להגדיל את הסיכויים האלו, אם אפשר, באופן משמעותי.

===
אני מודה שאני לא מבין מספיק לעומק את נושא השכר (בייחוד אחרי השינויים האחרונים עם הוספת האפרון),
כדי להגיד בוודאות שהם יכולים להכיל את סיאקם או מרקאנן לאורך זמן.
אני לא מאמין שסיאקם יקבל סופר מקס מטורונטו, הוא חד-משמעית לא שווה את זה וזה יוריד את ערך הטרייד שלו משמעותית
ומרקאנן... כרגע-כרגע, הוא על אחד החוזים הטובים בליגה. אני מאמין שיצליחו להתמודד עם המשכורת החדשה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2023 8:28 pm 
Sophomore

פייר אנאף. אין לנו כדור בדולח ואני חושב שהספקנות שלך בהחלט לגיטימית. בפליי אוף הת'אנדר באמת יצטרכו יוצר התקפי נוסף ליד שיי. בכמה משחקים השנה קבוצות הלכו באופן מאוד אגרסיבי להוציא לו את הכדור מהיד עם דאבל טים כבר בתחילת ההתקפה (הכי בלט במשחק נגד דאלאס, שתקעו לגמרי את ההתקפה של אוקלהומה ברבע הרביעי וקלעו ככה איזה 30 נקודות ברציפות) והת'אנדר לא מספיק מנצלים את היתרונות שזה יוצר כרגע. מניח שזה גם עניין של ניסיון (גם של דיאגונו המאמן) ולכן טוב שהם נתקלים בזה כבר עכשיו ולא בפלייאוף. ועדיין, צריך יוצר משני שיידע להפוך את זה לטקטיקה בלתי משתלמת ליריב. בהנחה שגידי הוא לא הפיתרון לטווח הארוך (עדיין לא נפל הפור סופית, אבל זה מה שמסתמן), עושה רושם שזה אכן יצטרך להיות ג'יי דאב. אישית, אני מאמין שהוא בדרך לעשות את הקפיצה לשם והוא כבר עושה את זה בלא מעט משחקים בגיל 22 (עדיין צריך יותר יציבות). יש לו את כל הכלים. אבל לגיטימי לחשוב שאולי זה לא יקרה. מה שכן, צ'ט מראה כבר סימנים שהוא יכול למלא את התפקיד הזה של יוצר משני לפחות חלק מהזמן. ואם זה יקרה, ג'יי דאב לא יהיה חייב בהכרח לעשות קפיצה לרמה של ג'יילן בראון.

אחד הדברים שאני מאוד אוהב בסגל המרכזי של הת'אנדר הוא שכולם שחקני הגנה טובים עד מצויינים, אולי חוץ מגידי. ביחד, אפילו שהם אחרונים בליגה בריבאונד הגנה, זה יוצר יחידה הגנתית נהדרת ומאוד מחוייבת, מה שמנצח להם לא מעט משחקים. אם הם גם מוצאים פתרון לבעיית הריבאונד, זה בכלל יכול להקפיץ אותם. במשחק האחרון מול דנבר הם התמודדו עם הנחיתות בצבע עם קו קדמי של ג'יי וויל בסנטר (כשומר על יוקיץ') וצ'ט בארבע. זה עבד בכלל לא רע ויכול לעבוד אפילו יותר טוב עם גבוה יותר טוב מג'יי וויל ליד צ'ט. מה גם שבהרכב כזה יש להם אפס גבוהים לגיטימיים על הספסל כגיבוי למצב של עבירות, פציעות וכדומה.

בקיצור, מאוד מאמין בשלישייה של שיי, צ'ט וג'יי דאב כבסיס לקונטנדרית עם עוד קצת ניסיון והתבגרות. כנראה שזה לא יקרה כבר בפלייאוף הקרוב, אבל כבר בשנה הבאה הם צריכים בעיני לכוון לשם בכל הרצינות ולעשות את המהלכים הנכונים. לדעתי, סיאקם הוא לא מהלך כזה (ואנונובי בטח שלא). גם כי הוא לא ריבאונדר או שחקן צבע מספיק טוב, בעיקר בהגנה (0.2 חסימות למשחק השנה!). וגם כי החוזה שהוא ירצה ומישהו יתן לו הקיץ (לא בהכרח טורונטו, אבל מישהו כנראה יתן לו חוזה ארוך טווח של 40 מיליון לשנה וצפונה) יתקע להם את האפשרות להשאיר את השלישייה של למעלה. אין כמעט בליגה קבוצות עם ארבעה חוזי ענק. וגם אלו שהיו שם (נניח גולדן סטייט של סטף, דוראנט, תומפסון וגרין) עשו את זה בקונסטלציה מאוד מיוחדת ויכלו להרשות לעצמן לשלם מיסים דרקוניים. מרקאנן אופציה יותר מעניינת (גיל והתאמה), אבל גם הוא לא בהכרח ההעדפה הראשונה שלי וגם הוא ירצה בעוד שנה וחצי חוזה של אול סטאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2023 9:30 pm 
Senior

צ׳ט כבר מקום שלישי בסיכויים לשחקן ההגנה של השנה. רחוק שנות אור מהסיכויים של גובר ואנתוני דיוויס אבל עדיין מרשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2023 10:35 pm 
Hall of Famer

סאבוניס כתב:
פייר אנאף. אין לנו כדור בדולח ואני חושב שהספקנות שלך בהחלט לגיטימית. בפליי אוף הת'אנדר באמת יצטרכו יוצר התקפי נוסף ליד שיי. בכמה משחקים השנה קבוצות הלכו באופן מאוד אגרסיבי להוציא לו את הכדור מהיד עם דאבל טים כבר בתחילת ההתקפה (הכי בלט במשחק נגד דאלאס, שתקעו לגמרי את ההתקפה של אוקלהומה ברבע הרביעי וקלעו ככה איזה 30 נקודות ברציפות) והת'אנדר לא מספיק מנצלים את היתרונות שזה יוצר כרגע. מניח שזה גם עניין של ניסיון (גם של דיאגונו המאמן) ולכן טוב שהם נתקלים בזה כבר עכשיו ולא בפלייאוף. ועדיין, צריך יוצר משני שיידע להפוך את זה לטקטיקה בלתי משתלמת ליריב. בהנחה שגידי הוא לא הפיתרון לטווח הארוך (עדיין לא נפל הפור סופית, אבל זה מה שמסתמן), עושה רושם שזה אכן יצטרך להיות ג'יי דאב. אישית, אני מאמין שהוא בדרך לעשות את הקפיצה לשם והוא כבר עושה את זה בלא מעט משחקים בגיל 22 (עדיין צריך יותר יציבות). יש לו את כל הכלים.

זה ניתוח מדויק
הצלחת לנסח את המחשבות שלי יותר טוב ממני.

אני מתקשה להעריך את ג'יי-דאב כיוצר משני בין השאר בגלל חוסר היציבות
ואני לא בטוח למה לייחס את זה (גיל/ניסיון זו אופציה אבל אני לא בטוח בזה).
יש משחקים שבהם הוא פורח ונראה good enough לרול הזה
ויש משחקים שבהם אני מרגיש שהדקות בלי SGA
או הלחץ שמופעל עליו, כולל דאבל-טימים במטרה להוציא ממנו את הכדור,
חושפים את הבעיות של הת'אנדר.

זה נכון שצ'אט יכול למלא חלק מהחלל הזה בהמשך אבל באופן חלקי מאוד.
הוא בכל זאת סנטר. אני לא יודע כמה זה יחזיק מים בפלייאוף.
אני סומך יותר על יוצרים מכדרור מהקו האחורי, שלא תלויים באף אחד אחר כדי ליצור משהו מאפס.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ג' דצמבר 19, 2023 10:49 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2023 10:46 pm 
Hall of Famer

סאבוניס כתב:
אחד הדברים שאני מאוד אוהב בסגל המרכזי של הת'אנדר הוא שכולם שחקני הגנה טובים עד מצויינים, אולי חוץ מגידי. ביחד, אפילו שהם אחרונים בליגה בריבאונד הגנה, זה יוצר יחידה הגנתית נהדרת ומאוד מחוייבת, מה שמנצח להם לא מעט משחקים. אם הם גם מוצאים פתרון לבעיית הריבאונד, זה בכלל יכול להקפיץ אותם. במשחק האחרון מול דנבר הם התמודדו עם הנחיתות בצבע עם קו קדמי של ג'יי וויל בסנטר (כשומר על יוקיץ') וצ'ט בארבע. זה עבד בכלל לא רע ויכול לעבוד אפילו יותר טוב עם גבוה יותר טוב מג'יי וויל ליד צ'ט. מה גם שבהרכב כזה יש להם אפס גבוהים לגיטימיים על הספסל כגיבוי למצב של עבירות, פציעות וכדומה.

ממש כיף לראות אותם משחקים בין השאר בגלל ההגנה והמחויבות.
השילוב בין הגבוהים עבד יותר טוב משחשבתי ונראה שהם גם נהנים לשחק ביחד,
אבל אני עדיין נוטה לחשוב שהעמדה של צ'אט היא סנטר.
אין ספק שגבוה נוסף מהספסל יאפשר יותר גמישות עבור המאמן.
[/quote]

סאבוניס כתב:
לדעתי, סיאקם הוא לא מהלך כזה (ואנונובי בטח שלא). גם כי הוא לא ריבאונדר או שחקן צבע מספיק טוב, בעיקר בהגנה (0.2 חסימות למשחק השנה!). וגם כי החוזה שהוא ירצה ומישהו יתן לו הקיץ (לא בהכרח טורונטו, אבל מישהו כנראה יתן לו חוזה ארוך טווח של 40 מיליון לשנה וצפונה) יתקע להם את האפשרות להשאיר את השלישייה של למעלה. אין כמעט בליגה קבוצות עם ארבעה חוזי ענק. וגם אלו שהיו שם (נניח גולדן סטייט של סטף, דוראנט, תומפסון וגרין) עשו את זה בקונסטלציה מאוד מיוחדת ויכלו להרשות לעצמן לשלם מיסים דרקוניים. מרקאנן אופציה יותר מעניינת (גיל והתאמה), אבל גם הוא לא בהכרח ההעדפה הראשונה שלי וגם הוא ירצה בעוד שנה וחצי חוזה של אול סטאר.

SGA לא על חוזה סופרמקס מפלצתי/בלתי אפשרי אלא על חוזה נוח יחסית.
לת'אנדר יש עדיין כמה שנים של תשלום חוזי רוקי לשחקנים מובילים,
כך שחוזים יורדים זו אופציה שיכולה בהחלט לעזור.
אני חושב שיש להם לא מעט מקום לשחק.

לגבי האפשרויות בעמדה מס' 4, סיאקם דווקא נחשב שחקן הגנה טוב והוא שחקן די פיזי שיוזם מגע.
הוא פשוט לא help defender מוצלח מבחינת חסימות (לא ידעתי שהמצב עד כדי כך קשה) אבל אני לא בטוח שזה פוסל אותו.

אני גם נוטה הרבה יותר למרקאנן בגלל הגיל, בגלל האקסטרה בהתקפה, בגלל העדיפות בריווח וגם בגלל שאני מחבב אותו יותר כשחקן.
נדמה לי ששני הפתרונות האלו לא מדהימים מבחינת ריבאונד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 20, 2023 1:57 am 
Sophomore

SGA אכן על חוזה נוח (רוקי מקס) לעוד שלוש וחצי שנים. כבר עכשיו הוא אנדר פייד ובעוד שנתיים שלוש הוא יהיה אחד החוזים הטובים בליגה לכוכב. אחר כך יצטרכו לפצות אותו בהתאם (400 מיליון לחמש שנים). אם לא יהיו הפתעות, צ'ט וג'יי דאב (ושנה קודם גידי אם ישאר) יקבלו חוזים גדולים בקיץ 2025 שיכנסו לתוקף בשנה שאחרי. מה שאומר שהחתמה של כוכב כמו סיאקם הקיץ לחוזה ארוך טווח (או טרייד על שחקן שכבר חתום לטווח ארוך כמו קא"ט) בהחלט תסבך את העניינים כבר ב-2026. קשה לי לראות את סיאקם בגיל 30 (אולי השחקן הבכיר בשוק השחקנים החופשיים הקיץ) חותם על חוזה לשנתיים בלבד או מתפשר על שכר של פחות מארבעים מיליון לשנה בחוזה ארוך טווח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 20, 2023 2:04 am 
Hall of Famer

אני יותר ויותר חושב שהתשובה ה"נכונה" היא מרקאנן
(או מרקאנן + קסלר) אבל איינג' ישחוט אותם בבחירות

ואם לא מסתדר, גם לחכות זו אפשרות טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1473 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 59  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 169 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: