סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 8:12 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1473 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 59  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2024 2:49 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
קנריץ' משחק בת'אנדר בעיקר 4 ולפעמים גם 5 בסמול בול. אז החשש שלי הוא שדקות של הייוורד יבואו דווקא על חשבון וויגינס, שכבר היה משום מה מחוץ לרוצטיה בכמה מהמשחקים של הת'אנדר השנה וממילא משחק רק 14 דקות למשחק. כמו שכבר כתבתי, וויגינס שחקן שאני מאוד מחבב ונותן אחלה עונה. הגנה טובה, אקטיביות, האסל בריבאונד התקפה, וגם 52% משלוש (!) ו-70% טרו שוטינג עם לא מעט נקודות אופורטוניסטיות. בעיקרון, וויגינס הוא שוטינג גארד, אבל הקו האחורי של הת'אנדר צפוף עם שיי, גידי, דורט, וואלאס וג'ו, שכולם מועדפים על וויגינס ברוצטיה, אז הוא מקבל בעיקר דקות ב-3 ולפעמים כסמול בול 4. הייוורד יושב בדיוק על זה.

מצד שני, אם הוא ייקח את הדקות שדיינג מקבל לאחרונה או את אלה שלינדי ווטרס מקבל לפעמים, זה דווקא יהיה מבורך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2024 3:17 pm 
מנהל פורום

בקיצור לא דלתא ששווה את הדלתא בשכר
מה שמביא אותי להאמין שמדובר בשחקן ותיק עם קצת ניסיון פלייאוף שאולי יוכל לעזור העונה ובקיץ יהפוך לחוזה נגמר שיפנה מקום לחוזה גדול ועדיין אחרי החוזה הגדול להיות מסוגלים להתמודד עם המקס או הכמעט מקס של צ'ט וג'יי דאב שיגיעו בעוד 2 או שלוש שנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2024 3:58 pm 
Hall of Famer

סאבוניס כתב:
קנריץ' משחק בת'אנדר בעיקר 4 ולפעמים גם 5 בסמול בול. אז החשש שלי הוא שדקות של הייוורד יבואו דווקא על חשבון וויגינס, שכבר היה משום מה מחוץ לרוצטיה בכמה מהמשחקים של הת'אנדר השנה וממילא משחק רק 14 דקות למשחק. כמו שכבר כתבתי, וויגינס שחקן שאני מאוד מחבב ונותן אחלה עונה. הגנה טובה, אקטיביות, האסל בריבאונד התקפה, וגם 52% משלוש (!) ו-70% טרו שוטינג עם לא מעט נקודות אופורטוניסטיות. בעיקרון, וויגינס הוא שוטינג גארד, אבל הקו האחורי של הת'אנדר צפוף עם שיי, גידי, דורט, וואלאס וג'ו, שכולם מועדפים על וויגינס ברוצטיה, אז הוא מקבל בעיקר דקות ב-3 ולפעמים כסמול בול 4. הייוורד יושב בדיוק על זה.

מצד שני, אם הוא ייקח את הדקות שדיינג מקבל לאחרונה או את אלה שלינדי ווטרס מקבל לפעמים, זה דווקא יהיה מבורך.

אני חושב שהייוורד הוא יותר 4 ב-OKC וסוג של גיבוי למקרה שגידי לא יפגע בכלום (ועוד יוצר על הפרקט),
באופן דומה לוואלאס שמגבה את דורט.
קבוצות טובות פשוט עוזבות את גידי פנוי לחלוטין על קשת השלוש ולעתים גם את דורט
ומתמקדות בשיי ו/או בג'יי-דאב או משאירות גבוה משוטט (כמו גובר) ליד הצבע.
זה לא משהו שאפשר לחיות איתו בפלייאוף, אלא אם גידי ודורט יענישו את היריבה באופן קונסיסטנטי.

* הדקות של דיינג ושל ווטרס מרגישות לי כמו ניסיון של מארק לשמור את כולם מוכנים.

צריך לתת קרדיט לחבר'ה שקישרתי לסרטון שלהם לפני כמה שבועות. הם דיברו על הייוורד כמהלך אפשרי (וטוב מבחינתם).
אני (הלגמרי לא אובייקטיבי) הייתי מעדיף את אבדיה הצעיר וההגנתי יותר...
הייוורד הוא לפחות כן שחקן OKC קלאסי במובן הזה שהוא ורסטילי/עושה קצת מהכל
ולמרות שהוא מהלך של win now, הם לא נתנו הרבה תמורתו.

תוך כדי, הם פינו עוד מקום בקאפ אם לא יאריכו את הייוורד (או יאריכו על חוזה צנוע).
אני לא בטוח מה המטרה של זה, השארת וויגינס ושאר ה-FA/ספיגת חוזה שלילי/טרייד פוטנציאלי על כוכב, אבל זה משאיר להם גמישות.

מהלך מעניין ומקורי למדי שאני לא לגמרי יודע מה לחשוב עליו וכמעט לא מדובר הוא הסוואפ שהם השיגו עם דאלאס ב-2028 תמורת בחירה מאוחרת בדראפט הקרוב.
כנראה שזה מהלך חיובי אבל אני אמביוולנטי לגביו. מצד אחד, אפסייד גבוה יותר, למקרה הלא מאוד סביר שדונצ'יץ' יעזוב את דאלאס או חלילה פציעה שלו באותה שנה או פשוט קפיצה של כמה בחירות קדימה אם OKC יהיו טובים יותר באותה עונה. מצד שני, רציתי (באופן לא פופולארי) שהם יבחרו 3 שחקנים בדראפט הנוכחי (אולי כולל אותו גבוה מסתורי מקנטאקי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2024 5:00 pm 
Junior

uriel17 כתב:
אחרי שהסברתם לי שפול ג'ורג' לא ריאלי לת'אנדר, אזמי כן? יש איזה פרי אייג'נט עסיסי שמתפנה בקיץ?

לא הכי עסיסי, אבל אוליניק נראה לי כמו החתמה טובה לספסל, אפשר לתת לו חוזה לשנתיים + שנה שלישית אופציית קבוצה, ואז הוא גם יוכל לשמש לאיזון משכורות בטריידים היפותטיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2024 5:43 pm 
Hall of Famer

אם הת'אנדר היו מעוניינים באוליניק, סביר שהיו פועלים כדי להשיג אותו בטרייד דדליין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2024 10:35 pm 
Junior

אבל בטרייד דד ליין הם היו צריכים לתת נכסים מסוימים עבורו, ואז היו סוג של invested בו מבחינת החתמה מחדש, בעוד שבקיץ הם יוכלו להשיג אותו "בחינם" ובתנאים שיתאימו להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2024 10:57 pm 
Hall of Famer

רוב הסיכויים שטורונטו תחתים אותו מחדש.
נדמה לי שהמחיר שטורונטו שילמה לא היה גבוה, כך שסביר של-OKC לא היה עניין רב, אם בכלל.
לא רואה סיבה שזה ישתנה באופן משמעותי בקיץ,
אם כי תמיד יש את האפשרות הלא בלתי סבירה שג'יי-וויל ייראה רע בפלייאוף והם יחליטו ללכת דווקא עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 14, 2024 12:02 pm 
Junior

יש איזו הנחה שטורונטו עשתה את הטרייד עם יוטה בשביל אוליניק, אבל אני בכלל לא בטוח אם זה לא אגבאג'י שהיה המטרה העיקרית של יוג'ירי, שיש לו פטיש מסוים לפרוספקטים ממוצא אפריקאי, במיוחד אם הם ווינגים עם יכולות 3 & D. צריך לזכור שאגבאג'י נחשב לפני שנתיים לפרוספקט לוטרי מאוחר, סניור ממכללה טובה (קנזס) שאכן נבחר 14 ע"י הקאבס ובהמשך הועבר כחלק מהחבילה עבור מיטשל. לבחון אותו מקרוב במהלך השנתיים שנותרו לו בחוזה הרוקי (פלוס החודשיים הקרובים כמובן), זה ואליו לא רע בתמורה לבחירת סיבוב ראשון מאוחרת במחזור דראפט חלש. מה גם שאם הרפטורס יצליחו לשמור את בחירת הלוטרי שלהם, תהיה להם אותה פלוס בחירת אמצע סיבוב ראשון מאינדיאנה.

כל זה לא שולל את האפשרות שאוליניק יוחתם מחדש, אחלה סנטר מחליף שמתאים לצורכי הריווח סביב בארנס.
אבל הדגש ששמו על רכישת אוליניק והתמיהות שהיא לכאורה מעוררת, נראה לי שגוי מיסודו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 14, 2024 12:09 pm 
מנהל פורום

אתה חושב שליוג'רי כאדם הגיוני שמכיר את יסודות תורת האבולוציה משנה המוצא האתני של השחקן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 14, 2024 12:31 pm 
Hall of Famer

אתמול בלילה בתחילת המשחק ב-TNT כמעט שום אזכור של ג'יי-דאב. הכל שיי וצ'אטוש.
הייתה לי הרגשה שהם לא ראו יותר מדי משחקים של OKC (קצת מביך :? זו אחת הקבוצות הטובות והמפתיעות בליגה) ושהם יזכירו אותו בהמשך.
אז שיי לא פגע בכלום בהתחלה, צ'אטוש לא היה מורגש או שאכל מרור ממו ואגנר וג'יי-דאב הופיע.
33 נק' באחוזים מצוינים, כולל לא מעט one on one בתחילת הרבע הרביעי כרגיל (16 נק' ברבע הרביעי!), שעורר שיח לקראת סוף המשחק על השחקן המשתפר של השנה.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ד' פברואר 14, 2024 1:08 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 14, 2024 12:55 pm 
Sophomore

צאט בירידה במשחקים האחרונים, לא חושב שזה בגלל שומר כזה או אחר.
אולי עבר לטייס אוטומטי כמו ברוב ימי גונזגה.

אוליניק היה יכול להתאים בול. לטעמי יותר מביומבו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 14, 2024 1:07 pm 
Hall of Famer

זו עונת רוקי ויש לו אפס-אנד-דאונס.
אתמול היה לו משחק בינוני למדי בהגנה ובכל זאת חסם 5 פעמים.
התקפית, צ'אטוש הראה הרבה ניצוצות יפים, כולל משחקים שבהם הוא היה דומיננטי,
אבל אני חושב שיש לו עוד דרך ארוכה. לרוב, הוא מתפקד על תקן רול-פלייר בהתקפה, חלק מהשטף ההתקפי - חוסם, מרווח, מוסר - אבל לרוב לא לוקח על עצמו יותר מדי פוזשנים ליצור לעצמו ולאחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 14, 2024 2:21 pm 
Hall of Famer

Bluey כתב:

טוב, זה ברור אבל אוליניק היה יקר יותר
והם ברול שונה. למעט מאצ'-אפים מסוימים, ביומבו, להערכתי, הולך להיות סנטר שלישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 14, 2024 4:21 pm 
Sophomore

Att כתב:
Bluey כתב:

טוב, זה ברור אבל אוליניק היה יקר יותר
והם ברול שונה. למעט מאצ'-אפים מסוימים, ביומבו, להערכתי, הולך להיות סנטר שלישי.

אם הם חוסכים למשהו גדול אז יש בזה הגיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 14, 2024 11:09 pm 
Hall of Famer

בלי קשר לחיסכון למשהו גדול (שאני לא חושב שהולך להתממש בתצורה של FA משמעותי בקיץ אבל מי יודע),
נדמה לי שההיגיון של OKC הלך פחות או יותר כך:

1. רצון לא לוותר על נכסים עתידיים משמעותיים בשביל מהלכי win now.
2. לא רצו לוותר על ג'יי-וויל כל כך מהר לפני שראו אותו בסטינג של פלייאוף.
יש לו חלק חשוב במערך החברתי בקבוצה והוא בסך הכל תורם את שלו.
3. אוליניק הוא שחקן הגנה פחות טוב אאל"ט וזה אולי הדבר הכי חשוב שאתה רוצה מהסנטר שלך.
4. הצורך המשמעותי יותר ברמת ה-win now היה להשיג שחקן יוצר בעמדה 4 שמסוגל לקלוע מבחוץ, בין השאר כתעודת ביטוח לגידי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 14, 2024 11:54 pm 
Junior

uriel17 כתב:
אתה חושב שליוג'רי כאדם הגיוני שמכיר את יסודות תורת האבולוציה משנה המוצא האתני של השחקן?

לא קשור להיבט האתני-גנטי. סופר יותר מפעם אחת על נטייה של יוג'ירי לאתר ולטפח פרוספקטים אפריקאיים, כפועל יוצא ממוצאו-שלו. אולי זה ממניעים של הזדהות, או פועל יוצא של תפיסת african diamonds in the rough

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2024 10:21 am 
Sophomore

חבל שהת'אנדר לא עשו עסקה על דני לפני הטרייד דד-ליין. גידי ובחירת דראפט היו כנראה מספיקות. אם הם ירצו אותו בקיץ זה כבר יעלה להם יותר (למרות שאם הם רוצים, עדיין יש להם מספיק נכסים לגרום לזה לקרות ולדעתי זו צריכה להיות מטרה מרכזית שלהם).

דני יכול להיות יופי של התאמה ליד צ'ט (הגנה, ריבאונד, פיזיות, לצד ורסטיליות וחכמת משחק כמו שהת'אנדר אוהבים), ולהזיז את ג'יי דאב ל-3, שזו העמדה הנכונה שלו. חמישייה של שיי, דורט, ג'יי דאב, דני, וצ'ט היא חמישייה בלי אף חור הגנתי, עם גודל טוב, שיפור בהגנה על שחקני כנפיים (גם ג'יי דאב וגם אבדיה), וגם הריבאונד והקליעה משופרים לעומת גידי.

ולא פחות חשוב, גם החוזה שלו נהדר (לקבוצה, פחות לו). דני חתם הקיץ על חוזה יורד מאוד ידידותי לקבוצה. ב-26-27, כשחוזי המקס של ג'יי דאב וצ'ט יכנסו לתוקף, דני יקבל 13 מיליון. בשנה שאחרי 12 מיליון. קשה לי כרגע לחשוב על חוזה שיותר יתאים לת'אנדר מזה. וגם לדני זה יכול להיות יופי -- להיות שחקן חמישייה בקונטנדרית עם בסיס צעיר ומחוייב של שחקנים יחסית נטולי אגו, מקום שבו ההגנה שלו תוערך ותתרום באופן מלא ויהיה לו גם מקום להמשיך להתפתח התקפית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2024 10:28 am 
Sophomore

וחוץ מזה, טרייד שמעורבים בו דני וגידי זה חתיכת נוסטלגיה (לכוורת או גזוז).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2024 7:28 pm 
Junior

בהחלט כיוון אפשרי ומעניין, במיוחד אם גידי והסוכן שלו יתעקשו על הארכת חוזה גבוהה מזו שדני קיבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 17, 2024 3:44 pm 
Hall of Famer

כתבתי כבר כמה פעמים על דני כאופציה מתאימה. הלוואי אבל ההתחממות שלו לאחרונה הופכת טרייד עליו לפחות סביר.
אולי יאניס יתייאש ממילווקי בשנה הבאה, יגיע דווקא ל-OKC, יהרוס את הריווח ויהיה ה-4 שהם צריכים :)
או חלילה KD/לברון יגיעו לסיבוב פרידה.

בכל מקרה, לת'אנדר יש שתי בחירות סיבוב ראשון בלוטרי ככל הנראה, אבל יש סיכוי של כ-1% שלא תהיה להם בחירה בכלל בדראפט.
יוסטון ויוטה כרגע בדרך למטה, אולי ינסו להגדיל את הסיכויים שלהן לשמור את הבחירה (יוסטון מוגנת 1-4 אאל"ט, של יוטה מוגנת 1-10).
יש כאן אלמנט לא מבוטל של מזל. אני מאוד מקווה שיצליחו לקבל את שתי הבחירות כי זה עשוי להיות סופר משמעותי
(בעיניי, דראפט חלש או דראפט חזק זה שיח לתקשורת, לא לבעלי מקצוע)

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ש' פברואר 17, 2024 3:59 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 17, 2024 3:57 pm 
מנהל פורום

אם אני מילווקי וכמו שהטרייד על דיים "הצליח" יאניס נשמע כמו משהו מעניין
זה לא יקרה כמובן, כי מילווקי יסרבו, אבל בסוף הקריירה של יאניס, אולי נחשוב שזו הייתה חוכמה, בדיעבד, אבל חוכמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 17, 2024 3:58 pm 
Hall of Famer

טרייד על יאניס יקרה, כמו כל סופרסטאר בשיאו, רק אם הוא ידרוש טרייד. כנראה פחות הסגנון שלו אבל מי יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2024 3:29 am 
Junior

לצערי יוטה תנסה לשמור על הבחירה שלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2024 3:40 am 
Hall of Famer

וסביר להניח שתצליח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 23, 2024 5:04 am 
Hall of Famer

HOT TAKES אחרי מחצית של קליפרס מול OKC:

המנייה של גידי צנחה באופן מטאורי במהלך השנה האחרונה
ואני מתקשה לראות איך המגמה הזו משתנה. רבע ראשון חלש מאוד שלו מול הקליפרס.
עד כה במחצית הוא עם 1-5 מהשדה.

הופעה ראשון של הייוורד מהספסל של OKC, שלא לגמרי ברור אם נחלש או התחזק.
הוא מאוד מאוד פאסיבי בינתיים. הגיוני כיוון שהוא בקבוצה חדשה, אחרי שחוזר מפציעה ארוכה.

השחקן החביב עליי ביותר מהספסל כרגע הוא וויגינס.
פשוט שחקן חכם, אופורטוניסט, קלע טוב, מגן טוב.
וואלאס עלה טוב מהספסל ומשחק יותר משוחרר ועם יותר ביטחון.

התחושה שלי היא ש-OKC לא ממקסמים עד הסוף את היכולות של ג'ו
ואם הוא לא מספיק יעיל התקפית, הוא פוגע הגנתית
כי אחרי הטרייד של מיצ'יץ', הוא שחקן ההגנה הכי חלש בקו האחורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1473 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 59  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: