Yuval כתב:
כי היה להם את אינגרם, גרו הולידיי, גוש הארט ולונזו בול טרום הפציעות. זה היה שווה 32-36 נצחונות. בויכוח אז פתחת ת׳רד (לא בזמן ההחתמה אלא לקראת סיום העונה ואחרי הפציעה של זאיון) לזעוק על ההחתמה לעונה אחת של דריק פייבורז ואיך זה דופק את המועדון בגלל ש-24 הדקות של פייבורז במשחק באות במקום לפתח את הצעירים. הצעירים היו גקסון הייז, ניקו מאלי וגאליל אוקפור.
אם אני לא טועה גם בזכות השנה של סטיבן אדאמס שם הם השיגו את טריי מרפי שהגיע בטרייד של יונאס/אדאמס.
לא חושב שמישהו אהב פה במיוחד את הפעולות של ניו אורלינס. אני כתבתי הרבה על ההחתמה של אדאמס בזמן אמת. אבל גם היום כמו אז ההגזמות שלך על הטעויות לא תאמו את המציאות.
עריכה - היה הדיונים על ההחתמה של אדאמס
viewtopic.php?f=1&t=18819&hilit=%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%91%D7%9F+%D7%90%D7%93%D7%90%D7%9E%D7%A1&start=475כרגיל כשאני הולך אחורה בדיונים האלו, קולך לא נשמע. שזה לגיטימי, לא חייב להיות לך דעה על הכל, אבל בסוף בראייה לאחור אתה מתאר את המציאות אחרת ממה שהתרחש.
מעניין גם לקרוא בדיעבד על אטלנטה וכל הדיבורים על טריי יאנג כפוטנציאל לסופרסטאר וההחתמות של בוגדנוביץ וגלינארי.
פייבורס הגיע ביחד עם ציון. נדמה לי שגם רדיק ומאלי.
זה קטע שכתבתי ב-9.10.19, אאל"ט רגע לפני העונה הראשונה של ציון במדי הפליקנס
כמה דברים לא ברורים -
אם הם לא הולכים על הפלייאוף, אז מה רדיק ופייבורס עושים שם מלבד לפגוע בסיכויי הדראפט שלהם?
האם הקבוצה מוכנה לתרחיש שבו ציון לא הופך לסופרסטאר?
האם לא כדאי היה להם לתת לצעירים לשחק ולכוון לבחירה גבוהה נוספת שתשחק לצד ציון?
בהנחה שלא ייפצע, כשציון יהיה בשיאו (בעוד 4-6 שנים), הולידיי יהיה גריאטרי למדי ולא יוכל להיות חלק מה-core של קונטנדרית.
ההערכה לגבי היכולות והאפסייד של אינגרם ולונזו צריכה להתבצע בזריזות, אם אני לא טועה.
הם כרגע על משכורות רוקיז אבל בקרוב זה לא יהיה המצב...
אם אתה טועה ומאנו צודק, הפליקנס עשויים להסתבך
(מאנו ייצג עמדה חדה יותר ממני לגבי ההחתמות שלהם והאפסייד של הקבוצה...
נדמה לי שאני הייתי פחות נחרץ כי שינו את סיכויי הדראפט ועוד לא הבנתי בדיוק איך זה הולך להשפיע)
באופן כללי, אני מייצג כאן עמדה ברורה לאורך שנים שכאשר אתה מקבל פוטנציאל לסופרסטאר (כמו AD, כמו ציון, כמו וומבי), אתה לא צריך להאיץ ולרוץ לפלייאוף אלא לתת לו להוכיח את עצמו ולאסוף עוד צעירים מוכשרים (לרוב מהדראפט) בדרך... סן אנטוניו, להבדיל מהפליקנס, לא רצה מיד לחזק את הסגל אלא להיפך, ווידאה שיש לה שתי בחירות חזקות העונה. זו התנהלות נכונה.
נראה לי שגם לך ברור שלהביא את רדיק ופייבורס ורוקי מבוגר מאירופה - שהם לא רק שחקני win now אלא שחקני win now בינוניים להחריד - אלו מהלכים לא טובים בלשון המעטה.
גם להשאיר את ג'רו היה רעיון גרוע.
ואגב, סיכון הפציעות של ציון היה ידוע מראש. דובר עוד לפני תחילת הקריירה שלו בנ.ב.א.
עוד סיבה לא להאיץ שום דבר אלא לבנות לאט ובזהירות.
לגבי הטרייד של יונאס שבזכותו הביאו את טריי מרפי, הפליקנס אאל"ט לא קיבלו בחירה אלא ירדו מהבחירה ה-10 לבחירה ה-17.
The New Orleans Pelicans are finalizing a trade to send Steven Adams, Eric Bledsoe and two future first-round picks -- including the 10th overall pick in Thursday's NBA draft -- to the Memphis Grizzlies for center Jonas Valanciunas and the 17th overall pick, sources told ESPN's Adrian Wojnarowski.