Tbowers15 כתב:
ישראלים, כפי שכתבו פה - אני מניח שיישארו כולם למעט עוז (לצערי) וטיוס, ולזה תוסיפו את קרינגטון לרשימה:
דוברת
קרינגטון
זוס
צאצא
לוי
אורקו
בגזרת הזרים זה יהיה יותר מעניין. ג'ונסון יישאר כזר שישי ככל הנראה, ספידי אחרי מה שעשה פה ולאור האזרוח של קרינגטון - יכול להיות שיישאר גם.
את ג'אקורי אני אוהב מאוד אבל יש לי תחושה שלא ימשיך, ואם כן זה יהיה רק בסיטואציה של זר 6-7 ברוטציה (אם משחקים ביורוקאפ אז אני מאמין שגם תהיה חלוקת רישומים רחבה יותר במשחקי הליגה בגלל העומס).
רנדולף אכן נמצא תחת חוזה, אבל יהיה קשה להשאיר אותו. הבחור כבר אוטוטו בן 32 ואם לא יצא עכשיו ליורוליג לא בטוח שתהיה לו עוד הזדמנות. ביי אאוט גדול של הכוכב האדום בטח יעשה את העבודה..אלא אם כן ליוואי מחזיק באיזה חלום להגיע עם הפועל עוד שנה ליורוליג, אבל קשה לי לראות תסריט כזה (הלוואי).
האזרוח של קרינגטון משדרג את הקבוצה בצורה משמעותית, כי בתרחיש הזה אפילו אם ספידי נשאר יש להפועל קו אחורי סופר חזק.
אני הייתי שמח להביא על משבצת הגארד הזר מישהו שיכול להוביל כדור ולמסור אבל גם כזה שהוא סקורר. יש לי שלושה פייבוריטים:
1. האנטר הייל, פרומתיאס. שחקן צעיר רעב וסופר מוכשר, ווינר אדיר עם קליעה מעולה מכל הטווחים וניהול משחק ברמה גבוהה, כל שנה משדרג את עצמו.
2. טרנט פרייזר, זניט. גם צעיר ומוכשר וכזה שעושה כל עונה עוד קפיצה. קלעי מעולה לשלוש ומוסר טוב.
3. מלו טרימבל, צסק"א. השם הכי מוכר ברשימה, פחות מנהל משחק אבל כן יודע למסור ברמה טובה מאוד (4 אס' למשחק זה הכי מעט שלו בקריירה), סקורר ברמות יורוליג.
תחשבו שלמשחקי הליגה אפשר לרשום קו אחורי כזה:
נועם דברת, קאדין קרינגטון, האנטר הייל, ספידי סמית, ליוואי רנדולף
ונשארו לכם עוד שני זרים למשחק - אחד בעמדה 4 ועוד אחד ב-5. זה עומק וכישרון אדירים.
לעמדה 4 הייתי מביא מישהו שקולע טוב מ-3 אבל גם כזה שיכול לשחק ב-5, משהו כמו קרי בלקשייר (הלוואי שאותו ספיציפית, אבל לא רואה אותו עוזב את הכסף והשקט של יפן) אולי אפשר להביא איזה פליט NBA ופה להשקיע את הכסף הגדול.
גם בעמדה 5 צריך להביא מישהו שיהיה מפוצץ בכישרון ואני מניח שיושקע שם לא מעט כסף.
זר שישי ושביעי ברוטציה יכולים להיות כריס ג'ונסון וג'אקורי, אבל הם כן יירשמו לא מעט לליגה אם נהיה ביורוקאפ. במקרה שג'אקורי לא ימשיך, הייתי מביא את כריס בנקסטון מבאר שבע כזר שביעי, שחקן מאוד מעניין שיכול לעשות קפיצה נוספת.
מעניין שאף אחד עוד לא כתב על זה פה - לפי דיווח של "ישראל היום" הפועל מנהלת מו"מ בייטמון והאנטר הייל (שהזכרתי פה לפני כמה שבועות), בנוסף למגעים עם ג'אקורי על המשך ההתקשרות.
בעיניי הייל זה כפפה ליד, מתאים מאוד מכל הבחינות, בנוסף לפוטנציאל ורמת כישרון גבוהים מאוד הוא גם ווינר ופורח בקלאץ'.
בייטמון שחקן טוב, אבל לא מספיק יציב, ואם יש אמת בשמועות לגמרי הייתי מעדיף את הייל.
לגבי ג'אקורי - אני אוהב אותו והלוואי שהוא יכול לשפר את העונשין, אבל לדעתי אפשר להשאיר אותו רק כזר שישי ורק אם לא משאירים את גונסון. אני מאוד אוהב את גם כריס, אבל אני חושב שהגיל הוא פקטור משמעותי, בוודאי בעונה ארוכה כזאת, ובוודאי אם ילכו על קונספט של שישה זרים (מחשבה הגיונית לאור האזרוח הצפוי של קרינגטון והרצון לא ליצור מרמרמת תמידית ברישומים בליגה).