סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 12:25 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 494 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' יולי 03, 2024 6:02 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
התכוונתי כמובן אחרי 2007.
יש הבדל בין להביא את מרקנאן, מהלך שלפחות ללא מחשבה עמוקה נראה טוב, לבין להמשיך ולבנות קבוצה שכוללת גם את כריס פול (מה נשאר במיכל?) ואת דרוזן המזדקן. הספארס צריכים להתחזק מתוך ראיה איך זה יעזור להם לעתיד ולא מה יחזק אותם בעונה הקרובה. אם יש חיזוק שיכול לעזור להם גם להיות טובים יותר בעונה הקרובה וגם מתאים לטווח הארוך? אהלן וסהלן.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 03, 2024 6:30 pm 
מנהל פורום

כן, עם זה אני מסכים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 03, 2024 8:43 pm 
Junior

עמוס, הרלוונטיות של הולמגרן לדיון היא שהוא סיים עונת רוקי, בדיוק כמו וומבניאמה, הספיק להתנסות בה כבר בשתי סדרות פלייאוף, ועכשיו נחשב לחלק אינטגרלי בקונטנדרית, גם אם "רק" צלע שלישית בהיררכיה.
נכון, וומבניאמה יתבקש למלא את התפקיד הראשי בהיררכיה, אבל הוא נראה די מוכן לזה.

בכל מקרה, אני בגדול מסכים עם בלואי. הייתי ממשיך בכיוון הנוכחי של חיזוקים נקודתיים, בשביל לצמצם את תחלואי ההפסדים, אבל נשאר עם כל כרטיסי הלוטרי שלי בכיס לקראת הדראפט הקרוב. אחריו כבר יגיע הזמן להאיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 03, 2024 9:32 pm 
Hall of Famer

מה אומר המשפט האחרון - האם הכוונה לסיים שוב סביב ארבע האחרונות (ואף "במכוון"), או שפוזלים לעבר הפליי-אין?
בסוף צריך להציב מטרה כלשהי בפתיחת העונה (ואף לפניה, שהרי זה משפיע גם על השחקנים שמנסים להביא, ולו השוליים שבהם).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 03, 2024 9:45 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
זה שיש להם עוד בחירות של קבוצות אחרות (בפרט של אטלנטה) רק אמור להוריד מהתמריץ להשיג עוד בחירה גבוהה בעצמם.
אני באמת לא מבין למה לא לנסות להתחרות (חיזוק מסוים כעת בקיץ, תוך חיפוש חיזוק מתאים תוך כדי העונה אם צצה הזדמנות טובה) ככל האפשר. כמובן לא בהכרח חייבים לקחת שחקנים מבוגרים/יורדים בקריירה ולוותר על כל הנכסים במכה. אבל להתחיל תהליך מדורג שכזה - למה לא.

יש להם בחירה של אטלנטה ב: 25, ב: 26 החלפה עם אטלנטה, וב: 27 אטלנטה, 28 החלפה עם בוסטון, 30 החלפה עם דאלאס או מינסוטה, 31: מינסוטה.
יש עוד כמה מוגנות משרלוט ושיקאגו שהנחתי שיתממשו רק בסיבוב השני.
ויש מלא בחירות סיבוב שני שגם שוות בחירה או שניים בסיבוב הראשון.

בתכל׳ס יש עם מה לעבוד ואם יבחרו לממש עכשיו זו בחירה טובה.
מצד שני כשבאופק יש דראפט עם אפשרות להשיג עוד שחקן חזק לצד וומבי גם בבחירת אמצע לוטורי אז זו בחירה קצת יותר טובה.
לדוגמא:
אדג׳קומפ בן כמעט 19 נראה מעולה מול שחקנים מקצוענים והוא מדורג 5 באחד המוקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 03, 2024 10:45 pm 
Junior

shmueliki כתב:
מה אומר המשפט האחרון - האם הכוונה לסיים שוב סביב ארבע האחרונות (ואף "במכוון"), או שפוזלים לעבר הפליי-אין?
בסוף צריך להציב מטרה כלשהי בפתיחת העונה (ואף לפניה, שהרי זה משפיע גם על השחקנים שמנסים להביא, ולו השוליים שבהם).

לא, ממש לא טנקינג. כרטיס ללוטרי מבחינתי זה לסיים כקבוצה 9-11 מהסוף, נניח. הכרטיס הנוסף יגיע דרך אטלנטה, והפואנטה היתה לא לוותר על שניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 04, 2024 10:05 pm 
Junior

יש לי חשש שוומבי עלול למצוא את עצמו מקבל קולות למופ שנה הבאה. מרקאנן אחלה שחקן. בשנתיים האחרונות אלו היו "פציעות" לצרכי טנקינג. וזה היה נדגש כי הוא לא הפסיק לנצח משחקים עבור קבוצה שממש רצתה לעשות טנקינג.
אם הם רוצים, הספרס יהיו בפלייאוף שנה הבאה, גם בלי מרקאנן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2024 10:52 am 
Freshman

ממש לפני תחילת העונה, חשבתי שיהיה נכון לסקור את המצב והציפיות לשנה השנייה של וומבי והספרס בפרויקט המסקרן הזה.

איך עבר הקיץ? באופן כללי ניתן להגיד שמצוין, פרט לפציעה של דווין וואסל שבה ניגע בהמשך.
תחילה היה לנו את הדראפט, בו הספרס בחרו בבחירה הרביעית בסטפון קאסל, הגארד בעל האוריאנטציה ההגנתית מ - UConn. קאסל יהפוך עוד מעט לבן 20, ואף שמבנה הגוף שלו בהחלט יאפשר לו להתמודד בכבוד מול היריבים, כולם מבינים שזו השקעה לעתיד ולא מישהו שישנה את הפרנצייז' ביומו הראשון.
הפרי אייג'נסי הביא את הבשורה שלה חיכינו עם ההחתמות של כריס פול והאריסון בארנס, בדגש על הראשון. CP3, בעודו כבר בן 39 והרבה מעבר לשיאו, עדיין רכז טוב מאד שישפר את ניהול המשחק ויביא גם מנהיגות שכל-כך חסרה לחבר'ה הצעירים הללו. המעבר הצפוי של טרה ג'ונס לעמדת הרכז המחליף צפוי לשפר את התפוקה של היחידה השנייה בצורה משמעותית.
גם בארנס יספק דברים דומים, ובמיוחד עומק בעמדות 3-4, קליעה מ-3 וסקורינג ברגעים שוומבי ו-וואסל לא על המגרש, וצפוי להיות המוציא לפועל העיקרי של המחליפים ביחד עם קלדון ג'ונסון.

וומבי חזר מהאולימפיאדה המרשימה שלו ושל נבחרתו, ואף ששיחק מעט מאד במשחקי ההכנה, מי שראה את האינטנסיביות, הריכוז והמעורבות שהוא הפגין, מבין שהעונה הוא הולך לדרוש הרבה יותר מחבריו. מבחינה אינדבידואלית אני חושב שזה ריאלי לצפות שיעלה לסביבות 24 נק' ו - 5 אס', ויירד באיבודים לאזור ה 2.5 למשחק. ואף ישפר את האחוזים ל - 3 לאיזור ה 34% - 35%. להוסיף לזה 11 ריב' ו - 3 חס' וזה נותן לנו עונה עוד יותר מרשימה מעונת הרוקי שלו.

הרובין לבאטמן של וומבי, דווין וואסל, סבל מפציעה לא קלה בשלהי העונה שעברה. הספרס ו-וואסל בחרו בטיפול קונסרבטיבי, אך משראו שזה לא עובד בחרו בניתוח בתחילת יולי וזו הסיבה שהוא לא יתחיל את העונה (הוא נמצא בשלבים מתקדמים של חזרה, והצפי שיחזור מתישהו באמצע/סוף נובמבר). בכל מקרה, מדובר בשחקן השני הכי טוב אחרי וומבי והבאנקר הכי בטוח להישאר עם הצרפתי הרבה שנים. הוא נכנס לעונה הראשונה של החוזה היפה שחתם לפני כשנה (135M ל - 5 שנים), והצפי שהוא ישפר עוד יותר את היעילות ההתקפית, בדגש על סיומת בצבע, הגעה תדירה יותר לקו העונשין ושיפור בטור האסיסטים (נכון שכריס פול הגיע, אבל רוב הזמן הכדור יהיה בידיים שלו). גם ההנגה שלו, שנמצאת במגמת שיפור בשנתיים האחרונות, צפויה להיות במוקד.

ג'רמי סוהאן, שביחד עם קאסל שנבחר השנה, הוא התקווה להשתלב בשלד של הספרס לשנים הקרובות. הוא נותן דברים אחרים לגמרי משני הכוכבים, כאשר החשוב מביניהם זו היכולת לשמור על הכוכב של היריבה, דווקא בפרמיטר. הוא הכי מתאים בסגל הנוכחי לשמור על שחקנים כמו SGA ולוקה, שהם הבעיה הכי גדולה בקו האחורי בכל הליגה, ובטח במערב שם צריך לפגוש אותם לפחות 4 פעמים בשנה, ואח"כ גם בפלייאוף. מעבר לזה, הוא חייב להיות פקטור התקפי משמעותי יותר, בדגש על שיפור הסיומת, במיוחד במעבר תוך ניצול הגודל שלו, והקליעה מ - 3 כאשר הוא פנוי. אם יעשה את שני הדברים הללו, הספרס יהיו מאד קשים לעצירה.

ועכשיו לשחקנים המשלימים; קלדון ג'ונסון נמצא בנקודה מאד משמעותית, ולא רק בגלל שברור לכולם שהקבוצה נמצאת במסלול מאד מסוים וכבר אין סבלנות לשחקנים שלא מתאימים לדרך הזו. מי שראה את הגוף של השחקן שמכונה ה Big body, כמעט שלא מזהה אותו. קלדון לקח את עצמו בידיים והוריד אחוזי שומן בקיץ, נראה דקיק ושרירי מתמיד. הוא מעיד על עצמו שהוא מרגיש "מהיר יותר", וכמובן שהטיקט שלו היה ויהיה היכולת להוריד כדור לרצפה ולהיכנס בגוף של היריב כדי לתת סקורינג. הוא השתפר מאד בקבלת החלטות, והמבחן הגדול יהיה בהגנה. פופ ו-וומבי לא יסבלו שחקנים שלא נותנים הגנה, ונראה שקלדון מבין את זה. עד כמה הוא מסוגל לשנות את הגורל שלו? נחכה ונראה.
ג'וליאן שמפני הוא שחקן שמתאים למודל שהספרס טיפחו לאורך השנים. שחקן 3&D קלאסי, שלא עושה דבר מעבר למה שמבקשים ממנו, אבל את הדברים הללו הוא צריך לעשות ברמה מאד גבוהה. הקבוצה סבלנית איתו היות ומדובר בשחקן צעיר שגם שיחק עונה מלאה ראשונה בשנה שעברה. הוא יצטרך לתת קפיצה מדרגה בהגנה וגם לקלוע באחוזים טובים יותר מה 36.5% על 3.7 זריקות בעונה שעברה.
מלאקיי ברנהאם הוא שחקן שדיברתי עליו עוד בעונה שעברה, אז מה שבלט זה הכישרון הטבעי שלו. מבחינתי הוא נמצא פחות או יותר היכן שג'ונסון היה לפני שנתיים - שלוש, והבחירה לאן לקחת את הקריירה שלו היא בעיקר שלו. נראה שהוא בחור רציני, יותר מקלדון, שמבין שאם לא יתאים את עצמו לשיטה ולדרישות הוא לא יהיה פה.
בלייק ווסלי הוא השחקן בסימן שאלה הגדול ביותר מהצעירים של הספרס. הוא היה הרכז המחליף אשתקד, אך המעמד שלו ירד משמעותית אחרי הגעתו של כריס פול והמעבר של טרה ג'ונס לעמדה הזו. פופ כבר אמר שמי שיהיה טוב ישחק, ואין לו בעיה לעלות עם ווסלי וג'ונס בהרכב השני, אך הראשון יצטרך להרוויח את זה. הבעיה הכי גדולה שלו, לדעתי, זו אינטליגנציית המשחק, וזה לא משהו שקל לפתור. גם יסודות המשחק שלו לא מלוטשים, וזה עלול להוות אתגר מבחינתו כי הרכבת דוהרת קדימה.
שחקנים נוספים שראויים לאזכור הם סידי סיסוקו, פרויקט הטווח הארוך שמנסים לגדל להיות הסטופר ההגנתי של הקבוצה, סאנדרו מאמוקלשווילי, שחקן בעמדות 3-4, ולעיתים גם 5, שנמצא שם בעיקר לסתום חורים, וזאק קולינס, שימות ויחייה על הזריקה ל - 3 שהייתה נוראית בעונה שעברה ומדברים שאמורה להשתפר העונה.

אך מעבר לשיפור הפנימי ושיפור הפרסונל, מה שיסמל את ההתקדמות האמיתית יהיה היכולת של הקבוצה להוציא לפועל ברמה גבוהה בשני הצדדים.
בהגנה, הקבוצה דורגה במקום ה - 21 בעונה שעברה (אף שהייתה מדורגת מקום 5 בדקות שוומבי על המגרש) אבל נכון יותר להסתכל על 62 המשחקים האחרונים בהם וומבי עבר לעמדת הסנטר, אז הקבוצה דורגה במקום ה - 16. למרות זאת, באותו חתך משחקים הקבוצה ספגה 56 נק' בצבע, שזה שווה ערך למקום ה - 28 בליגה, רק לפני וושינגטון ואינדיאנה. היא גם דורגה במקום ה - 26 בנקודות היריב מאיבודים, בעייה מובנית שצריכה להשתפר משמעותית (הקבוצה מדורגת במקום ה - 27 מבחינת איבודים, כלומר רק 3 קבוצות מאבדות יותר ממנה).
בעית מרכזית נוספת שהיא התקפית אבל עם השפעה ישירה על ההגנה זה האחוזים ל - 3. רק וושינגטון ופורטלנד קלעו נמוך יותר מה - 34.8% העלובים של הספרס. ובליגה שמספר הזריקות החציוני מהטווח עומד על כ 35 זריקות, זה משמעותי.
בהתקפה הספרס דורגו במקום ה - 25, וגם זה נתון שחייב להשתפר משמעותית, בעיקר מכיוון האיבודים והאחוזים ל - 3. אבל גם ההוצאה הבסיסית לפועל, שאמורה להשתפר עם הגעתם של 2 הוטרנים, בעיקר כריס פול.

הציפייה השנה היא במינימום להתחרות על הפלייאין והפלייאוף, עונה של 20-25 ניצחונות כבר לא באה בחשבון. אני חושב שיש העונה קצת ואקום במערב עם הירידה הטבעית של קבוצות כמו הלייקרס, קליפרס, גולדן סטייט וסקרמנטו, ויש הזדמנות להרוויח ניסיון פלייאוף יקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 04, 2024 6:23 am 
Freshman

קצת על פתיחת העונה של הספרס:

מאד מוקדם בתוך העונה ובוודאי לא הזמן להסיק משהו, אך מאזן של 3-3 זה כנראה יותר ממה שהיה אפשר לצפות, בטח כשהקבוצה עדיין חסרה את וואסל (אמור לחזור מתישהו בשבוע - שבועיים הקרובים). את הפסדי החוץ מול המאבס והת'אנדר אפשר היה לראות ממרחק של קילומטרים, וניצחון על יוטה הנמושה גם כן לא הפתיע יותר מדי. הספליט עם יוסטון ב - 2 המשחקים הביתיים היה קצת מאכזב, שכן אני לא ממש מחזיק מהחבורה של יודוקה. ואז הגיע הניצחון על הוולבס, אחת מהקבוצות המבטיחות והטובות במערב (אפשר עדיין לקרוא להם ככה? אולי בטיר השני) שהראה כמה פוטנציאל יש בקבוצה הזו.

אני חושב שהנתון הכי מרשים עד כה (אף שממש מוקדם ואני לא צופה זה יישאר כל-כך גבוה) זה שהם מדורגים מס' 3 בהגנה (רק המפלצת מאוקלהומה והלוחמים מהמפרץ מקדימים אותם כרגע) עם רייטינג של 107.4 (מול מקום 21 עם רייטינג של 115.6 בעונה שעברה). אחת מהסיבות העיקריות לשיפור הזה זו ההגנה על הצבע שקפצה מקמקום ה - 28 בעונה 23-24 (55 נק' של היריבות בצבע) למקום ה - 4 העונה (42 נק'). אז כמובן שהשיפור נובע מכמה גורמים אבל אם אני צריך לסמן אחד בולט במיוחד, זו הגנת ה Drop של וומבי בפיקנ'רול. ממה שאני יכול להבחין, הוא השתפר מאד בקריאת הסיטואציות הללו והופך את החיים של היריבות לסיוט אמיתי. הכלים הפסיכיים שלו מאפשרים לו להפריע לכדור, לאיים על ה Pocket pass, כמו גם על הלוב, וכמובן שאם השחקן עם הכדור רוצה לבחון את הגנת הצבע של וומבי הוא יותר ממוזמן. כמובן שיש הבנה בתוך הארגון (לא שצריך להיות גאון לשם כך) שאתה רוצה את וומבי כמה שיותר קרוב לצבע בהגנה, כמה שיותר זמן.

שחקן אחד שעשה קפיצה בולטת במיוחד (ולאו דווקא בגלל העלייה בנק' למשחק מ - 11.6 ל - 17.3) הוא ג'רמי סוהאן. מה שיותר מרשים אותי זה שיפור נוסף בהגנה, שיפור באקטיביות (גם בריבאונד, גם בחסימות שהוא מספק לחברים בדגש על כריס פול, במה שמזכיר קצת את דריימונד גרין). הוא הסוס השחור של המכונה העתידית שלהם ועושה הכל מהכל. אתה חייב שחקן כזה בעמדה הזו, בטח כשלידו יש יוניקורן. הניידות והגודל שלו ביחד עם החוכמה של CP3 בפיקנ'רול מייצרת אתגר נוסף להגנות, בטח בהרכבים עם ספייסינג כמו שיש לספרס העונה (ויהיה אף טוב יותר עם חזרתו של וואסל). אני כבר אמרתי בעונה שעברה שהוא יהיה חלק מאד משמעותי מהקבוצה הזו וההבנה הזו רק הולכת ומתחדדת אצלי ככל שעובר הזמן.

כמה מילים על סטף קאסל: גם לגביו כבר אפשר לומר, בשלב מוקדם זה, He's a keeper. יש שחקנים שפשוט ניתן להבחין מההתחלה שהם מיוחדים, והוא בהחלט אחד מהם. לא שאני חושב שהוא יהיה איזה כוכב חד פעמי, אבל בהחלט חלק חשוב בעתיד של המועדון. בול פגיעה בבחירה מס' 4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 04, 2024 8:10 am 
Hall of Famer

וגם צריך לומר שבינתיים כריס פול נראה טוב (וצעיר) מהצפוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 04, 2024 11:48 am 
מנהל פורום

תודה גילש, מתי ואסל חוזר?
יש דרך לדעת איזה אחוז מהאסיסטים של CP3 הלכו לוומבי?
שאלה נוספת, גילש
איך בארנס תורם להתפתחות של הפנרנצ'ייז? לא עדיף את קלדון בחמישיה ובארנס יתן גיבוי מהספסל, ככה שחמישיה לטווח הרחוק תלמד לשחק ביחד?

בת'רד אחר היה דיון על כמה כדאי לס"א להשקיע בשלשות של וומבי, שמוריד מאוד את ה TS% ופוגע בקבוצה
ואני עם נורטון כאן
כדאי שהסנטר שלך יהיה איום משלוש, השאלה על חשבון מה
פיתוח הזריקה משלוש צריכה להיות על אש קטנה יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 04, 2024 1:52 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
שאלה נוספת, גילש
איך בארנס תורם להתפתחות של הפנרנצ'ייז? לא עדיף את קלדון בחמישיה ובארנס יתן גיבוי מהספסל, ככה שחמישיה לטווח הרחוק תלמד לשחק ביחד?

בת'רד אחר היה דיון על כמה כדאי לס"א להשקיע בשלשות של וומבי, שמוריד מאוד את ה TS% ופוגע בקבוצה
ואני עם נורטון כאן

אני לא יודע עד כמה קלדון ג'ונסון הוא חלק מהתוכניות ארוכות הטווח של הספרס, הוא ווליום סקורר, לא יעיל במיוחד, ולא עושה הרבה חוץ מלהעיף כדורים לכיוון הסל. חוץ מוומבי, ואולי ואסל אני לא רואה אף אחד שנעול שם בתור אבן פינה לטווח ארוך, אני מניח שאת קאסל גם אפשר להכניס לרשימה הזו, לפחות על תנאי עד שיתברר מה יש להם ביד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 04, 2024 1:59 pm 
מנהל פורום

וסואהן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 04, 2024 2:02 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
וסואהן?

סואהן אולי גם נכנס לרשימה הזו, מאז שהפסיקו להפיל עליו את תפקיד הרכז הוא נראה הרבה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 04, 2024 7:39 pm 
Freshman

uriel17 כתב:
שאלה נוספת, גילש

ואני עם נורטון כאן

וואסל אמור לחזור השבוע או מקסימום שבוע הבא. כמובן שייקח לו זמן להיכנס לעניינים, בכל זאת לא שיחק 8 חודשים, אבל אחרי 4-5 משחקים לדעתי כבר יתחיל להרגיש בנוח יותר.
כריס פול מסר עד עכשיו 52 אס' שמתוכם 13 היו לוומבי, אז 25%. מעניין שהשחקן שנהנה הכי הרבה עד עכשיו מהאסיסטים של CP3 זה סוהאן (15).

לתחושתי בארנס תורם להתפתחות של הפרנצ'ייז בכך שהוא מספק המון Know how שחסר לשחקנים הצעירים הללו. שחקן שהיה בגמרים ולקח אליפות, ביחד עם CP3 זו מנהיגות שהייתה כל-כך חסרה להם. אני נוטה להסכים עם רוני לגבי העתיד של קלדון, הוא לא חומר של הספרס. בסופו של דבר הוא ירד לספסל עוד בעונה שעברה כי פופ העדיף את שמפני הסולידי על פניו (3&D) לפי המודל של דני גרין וברוס בואן. למען האמת, אני בכלל לא בטוח שבארנס יישאר בחמישייה לאחר חזרתו של וואסל, זה אפילו יפתיע אותי כי אני מצפה לראות את שמפני ממשיך לשמש בתפקיד הזה ליד וומבי ו-וואסל. הבעיה המרכזית בהפסדים הראשונים העונה, כך לפי השחקנים והצוות המקצועי, זה קצב המשחק. לא רק לרוץ, אלא גם לנוע בצורה פלואידית דרום-צפון כדי לייצר ספייס במגרש.

זה מביא אותי גם לנקודה לגבי וומבי. אני יודע שאין מנוס מהעניין ושזה דיון שיתנהל במהלך כל הקריירה שלו, אך פופ אמר במפורש שוומבי הוא יותר שחקן חוץ מאשר שחקן פוסט, לכן קשה לי להתייחס אליו כאל סנטר. בהתקפה הספרס ישחקו ללא סנטר, לפחות כשוומבי על המגרש. זו כנראה תהיה התבנית בשנים הקרובות. לכן זה מאד חשוב להם החיתוכים הללו שנותנים סוהאן, שמפני וכו'. זה כדורסל ספרסי פר-אקסלנס, התנועה הזו ללא כדור. אישית אני לא דואג מהקליעה ל- 3. וומבי ישפר את האחוזים גם עם שיפור בקליעה וגם עם שיפור בבחירת הזריקות, אבל בשביל זה צריך לטעות וללמוד מהטעויות האלו וזה מה שקורה עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 04, 2024 8:01 pm 
מנהל פורום

אולי כתבו כבר ולא שמתי לב - פופוביץ' מפסיק לאמן עד להודעה חדשה בגלל מחלה :(

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 04, 2024 8:13 pm 
מנהל פורום

כתבו אבל שווה איזכור גם כאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 04, 2024 9:03 pm 
Hall of Famer

אגב, היום אהיה במשחק של סן אנטוניו, שיהיה
א. המשחק הראשון שלי באינטואיט. מקווה שבאלמר יתייחס טוב יותר לעיתונאים שם מאשר בקריפטו.
ב. המשחק הראשון שאני אראה את וומבי (שנה שעברה לא ראיתי את הספרס). יהיה מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 04, 2024 9:56 pm 
מנהל פורום

תספר קצת על הוול, יש דיבור של חוויית צפייה ברמת אולמות באתונה ובלגרד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 04, 2024 10:14 pm 
Hall of Famer

סוהאן, ביחד עם הדברים הטובים שהוא מביא איתו, פוגע בריווח של הקבוצה. כמעט כל היריבות מחביאות את הסנטר שלהן עליו ושומרות את וומבי עם ווינגים, כך שהסנטר יכול לשוטט ולהוות איום חסימה.

כנ"ל קאסל שכרגע לא פוגע בכלל מבחוץ.
הוא שחקן מעניין עם פוטנציאל אבל זה מותנה בשיפור משמעותי מאוד בזריקה שלו מבחוץ.
הוא unplayable בלי קליעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 04, 2024 10:16 pm 
Hall of Famer

ודים כתב:
אולי כתבו כבר ולא שמתי לב - פופוביץ' מפסיק לאמן עד להודעה חדשה בגלל מחלה :(

אוי :/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 04, 2024 10:16 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
אגב, היום אהיה במשחק של סן אנטוניו, שיהיה
א. המשחק הראשון שלי באינטואיט. מקווה שבאלמר יתייחס טוב יותר לעיתונאים שם מאשר בקריפטו.
ב. המשחק הראשון שאני אראה את וומבי (שנה שעברה לא ראיתי את הספרס). יהיה מעניין.

תיהנה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 05, 2024 6:28 am 
Hall of Famer

אוריאל, האולם חדיש ומחודש, ומה שבעיקר מרשים הוא המסך הפנומרלי הענק שזה משהו שמעולם לא ראיתי באולם כדורסל. זה מן מעגל כזה שסובב את כל האולם. מאד מרשים.
מה שכן, ה sofi של קבוצות הפוטבול שנמצא ממש כמה מאות מטרים מכאן, יותר מרשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 05, 2024 7:42 am 
מנהל פורום

הוול נותן עידוד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 05, 2024 8:19 am 
Hall of Famer

מה, החבר׳ה עם הבלונים בלבן שמשום מה משחקים במחצית השניה דווקא מול הסל שהקליפרס קולעים אליו? נו.. לא מרשים.. אשים תמונה בהופס, שתראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 494 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: shmueliki, uriel17 ו 48 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: