Att כתב:
סאבוניס כתב:
ג'יי דאב חשוב מאוד כמובן (כמו שבראון חשוב מאוד לבוסטון). אבל כמו שכתבתי לא הכל קם ונופל על היכולת שלו להפוך לאול-סטאר. יש גם עולם שבו צ'ט עושה צעדים קדימה בהתקפה (גם מעמדה 4) וג'יי דאב פחות או יותר דורך במקום, ועדיין הת'אנדר עם קארוסו, צ'ט משופר, החיזוק של הרטנשטיין בצבע, ועוד ניסיון עולים מדרגה (כלומר קונטנדרים אמיתיים).
כן, אתה נשען על שיפור התקפי משמעותי של שחקנים בשנה שנייה ושלישית.
אולי זה יקרה, אולי זה לא יקרה.
יכול שייקח להם עוד שנתיים-שלוש להגיע לאיפה שהם צריכים להגיע כדי שהת'אנדר יטפסו עוד מדרגה
ובינתיים, השנתיים בחוזה של הרטנשטיין מסתיימות, קארוסו מאבד אתלטיות ו-וומבי צומח בעוד 20 ס"מ
מה שאנחנו יודעים לומר זה שבפלייאוף שעבר זה לא הספיק.
ג'יי-דאב נעלם התקפית מול דאלאס
וצ'אטוש אמנם היה אחלה אבל הוא לא יוצר משמעותי בהתקפה (נכון להיום)
נכון, אני (וסביר להניח שגם הת'אנדר) מאמין שזה די סביר ששחקן שנה שנייה ורוקי מצויינים בני 22 ו-21 יהיו בקו עלייה. רוב השחקנים הטובים בשלב הזה בקריירה שלהם משתפרים. יכול להיות שדווקא צ'ט וג'יי דאב יהיו החריגים, אבל נראה לי שרוב הסיכויים שלפחות אחד מהם כן יראה שיפור, אולי אפילו משמעותי. וגם אם לא, עדיין אוקייסי עם קארוסו, הרטנשטיין, וואלאס בעונה השנייה שלו ויתר הסגל הצעיר עם עוד שנה של בגרות וניסיון בפלייאוף. נראה לי הימור לא רע שזו תהיה קבוצה יותר טובה מזו שהגיעה מרחק שתי שניות ממשחק 7 בבית מול דאלאס. וקבוצה יותר טובה מזו היא כבר קונטנדרית לגיטימית, הכי הרבה שאפשר לשאוף אליו.
להרטנשטיין יש חוזה לשלוש שנים, לא לשנתיים, עם אופציה של הקבוצה. יכול להיות שהת'אנדר יחליטו לא ללכת על האופציה, אבל אם הם זוכים באליפות או כמעט עד אז, כשהוא חלק מרכזי בריצה, סביר להניח שהם לא יתנו לו ללכת.
ואגב, להגיד שג'יי דאב נעלם התקפית מול דאלאס זה קצת מוגזם. הייתה לו סדרה לא טובה יחסית אליו (קורה), אבל הוא עדיין סיים אותה עם 17 נקודות (38% משלוש ו-84% מהעונשין), 6.5 ריבאונדים, 6 אסיסטים, וכמעט שתי חטיפות. זה די קרוב לממוצע הנקודות שלו מהעונה הסדירה (אבל ביותר דקות), עם יותר ריבאונדים, אסיסטים וחטיפות. שנזכיר שוב את הסדרה של ג'יילן בראון מול מיאמי בעונה שעברה? (בגיל 26, בעונה השביעית שלו בליגה)