Att כתב:
stavs כתב:
Att כתב:
החוזה של וויגינס נחשב לחוזה עם ערך שלילי.
אני מצטער. זה חוזה לא טוב.
וסאבוניס צודק, מעבר לדראפט הקרוב שאליו שארלוט צריכים לנשוא עיניים,
מיילס ברידג'ס יושב על המשבצת של הרוקי שהיא צריכה לפתח.
אלמלא העניינים מחוץ למגרש, אני לא בטוח שברידג׳ס לא היה שווה פה אחד לפחות בחירה 6 בדראפט הזה.
כלומר שאפילו כל הקבוצות שבריבילד לא היו מעדיפות אותו.
הוא כולה בן 26 ובמגמת עליה.
1. הוא נכנס לפריים שלו. הוא לא רלוונטי לקבוצות בריבילד בגיל הזה.
2. הוא ממש לא שווה בחירה 6 בדראפט הזה.
הפכתם אותו למשהו שהוא לא.
ה-pf היותר טוב בשארלוט (בייחוד הגנתית) כבר נשלח בטרייד לדאלאס עבור חופן בוטנים.
* בלי קשר, אני לא מאמין בסאלון. שארלוט היו יכולים - ובעיניי גם צריכים - ללכת בכיוון אחר.
בגלל שאני אוהב עובדות וללעוג לחירטוטים, הלכתי לבדוק את בחירות 6 ב10 השנים האחרונות:
ב2013 נבחר נרלנס נואל (אל תשאלו על ידי מי), היום בגיל 30 הוא כנראה פרש מכדורסל, ממוצעי קריירה 7 נקודות ו6 ריבאונדים למשחק.
ב2014 נבחר מרכוס סמארט, שחקן הגנה נהדר ושחקן התקפה מוגבל.
ב2015 נבחר וילי קאולי-סטיין, נצפה לאחרונה בוארזה האיטלקית.
ב2016 נבחר באדי הילד, שלאחרונה הועבר לגולדן סטייט תמורת קבוק.
ב2017 נבחר ג'ונתן איזק, שחקן שאטט מאד התלהב ממנו בזמנו כזכור לי, שחקן פציע שסיים את העונה האחרונה בממוצע 6.8 נקודות למשחק.
ב2018 נבחר מו במבה, שיש לו שם משעשע וזה הדבר הכי משמעותי לכתוב עליו.
ב2019 נבחר ג'ארט קאלבר (שוב, אל תשאלו על ידי מי), שמזה שנתיים משרת נאמנה בג'יליג.
ב2020 נבחר אונייגה אוקונגוו, שחקן ספסל בהוקס.
ב2021 נבחר ג'וש גידי, פוטנציאל מעניין ללא ספק שהת'אנדר החליטו לאחרונה שהוא לא חלק מהעתיד שלהם.
ב2022 נבחר פוטנציאל מעניין נוסף, בן מאת'ורין, שלצערנו נפצע העונה.
ב2023 נבחר אנתוני בלאק שקלע בעונת הרוקי שלו 4.6 נקודות למשחק ושותף ל11 דקות בפלייאוף.
כאנקדוטה, בדראפט הנוכחי בחרה שישית אותה שארלוט, שחקן שנשמע שאף אחד כאן לא מאמין בו.
למיילס ברידג'ס יש ב5 עונות ממוצע של כ15 נקודות למשחק ב47% מהשדה (וצריך לזכור שאם הוא בכלל pf, אז ממש לא קלאסי. כלומר ממש לא חי באיזור הסל), כשבשתי העונות האחרונות ששיחק קלע בממוצע מעל 20 נקודות, לקח מעל 7 ריבאונדים, מסר מעל 3.5 אסיסטים ועוד חטיפה למשחק.
אז נכון שהדראפט הבא נחשב תאורטית לחזק מאד, אבל הנה היבול של העשור האחרון. רוצים לבדוק מקומות שישיים של דראפטים מאד חזקים בעבר?
ב2009 מינסוטה בחרו את ג'וני פלין בחירה מעל סטף. ב2003 הקליפרס בחרו את כריס קיימן שעד היום לא מאמין שהוא שיחק פעם באולסטאר, סיים את הקריירה בממוצע של 11 נקודות בפחות מ50% שדה ו7.6 ריב' בתור סבן פוטר.
חדי עין ישימו לב שהתחלתי את ספירת הדראפטים ב2013 ויתרעמו על כך שהתעלמתי מהכוכב שנבחר ב2012, אחד דמיאן לילארד, רק אומר ש2012 היה דראפט חלש שהציג לנו את מק"ג, דיון וייטרס ותומאס רובינסון בטופ 5, ולילארד יחד עם דריימונד גרין וקריס מידלטון מהסיבוב השני נחשב לגניבה של הדראפט (חדגבה היה קונצנזוס מוצדק לבחירה ראשונה).
בקיצור, אם אפשר לכתוב בקיצור אחרי חפירה כזו, הסיכוי שמבחירה 6 יצא שחקן יותר טוב ממיילס ברידג'ס הוא לא ממש גבוה.