לגבי ההטרלות של נדב, ה-gm's הטובים מצטיינים באסטרטגיה.
פרסטי מצוין בזה. זה כמובן לא אומר שהוא חף מטעויות.
הטרייד על הארדן הוא כמובן אחת מהטעויות הגדולות ביותר אי-פעם
אבל פרסטי היה gm צעיר באותה תקופה ואני מאמין ומקווה (ובחלק מהמקרים גם יודע לפי המהלכים שלו) שהוא למד לא מעט מאז.
לגבי הטרייד של גידי -
1. אני לא אהבתי את הטרייד ולא תמכתי בו (למרות שהבנתי אותו; ההתאמה של גידי לקבוצה הייתה מפוקפקת).
באופן כללי, אני חושב שצריך מאוד להיזהר עם טריידים על שחקנים צעירים שהראו ניצוצות חיוביים (וגידי, כולל בעונה שעברה, הראה לא מעט ניצוצות כאלו).
2. הקונצנזוס - שלא הסכמתי איתו - היה ש-OKC ניצחה את הטרייד ומדהים שלא הייתה צריכה לשלם בבחירות כדי לקבל שחקן כמו קארוסו.
3. מוקדם מאוד - עד כדי גיחוך - לשפוט את התוצאה של הטרייד. ייתכן מאוד ששתי הקבוצות הרוויחו ממנו.
4. קארוסו בינתיים לא פוגע בכלום בהתקפה אבל הוא תורם הגנתית כמצופה (הוא שומר אישי פחות טוב בעיניי מדורט ומקייסון אבל הוא disruptor מוכשר מאוד).
5. זה היה ברור לכולם, כולל אני מניח לפרסטי, שגידי ייראה טוב במדי הבולס.
לגבי הטרייד של מאן -
1. הטענה של-OKC לא היו דקות לתת למאן היא מנותקת מהמציאות.
2. מסיבה כזו אחרת, אולי הגנה חלשה, מארק לא התלהב ממנו (וזה לא בגלל האופי שלו; מאן נחשב לנוכחות מאוד חיובית בחדר ההלבשה ובקהילה) ובחר לא לשתף אותו כמעט.
3. ניתן היה אולי לתת למאן דקות משחק ולהעלות את הערך שלו באופן מלאכותי ו/או להחתים אותו על חוזה קטן וארוך שנים ואז לשלוח אותו בטרייד,
אבל זה היה ברור ש-OKC לא בונה עליו לעתיד ולכן באופן טבעי הערך שלו ירד.
4. הטרייד הזה פינה ל-OKC במכוון מקום מתחת לתקרת השכר שהביא לאחר מכן להחתמה של הרטנשטיין.
אני די משוכנע שפרסטי שמח על הטרייד הזה והיה עושה אותו מחדש בלי להסס.
5. אני אישית בקושי מכיר את השחקן כך שהיה לי קשה לחוות דעה על הטרייד בזמנו. נדמה לי שבעיקר לא התלהבתי מההגעה של הייוורד
באופן כללי, בנייה מחדש - ובכלל ניהול - כוללת החלטות מרובות.
חלק מההחלטות יהיו מוצלחות וחלק יהיו מוטעות. אני חושב שעד כה, למרות שפרסטי מטבע הדברים עשה טעויות (לעתים בחירות לא טובות שקיבל, לעתים בחירות טובות שהוא לא קיבל),
הוא עושה בבנייה הנוכחית עבודה אדירה, לכל הדעות (מלבד אולי אחת).
להגיד על מי שעשה את הטרייד על פול ג'ורג' שיש לו בעיה בניהול נכסים...
זה בערך כמו להגיד שצ'אט הולך להיות שחקן בינוני במקרה הטוב
אבל לפחות יצא מההטרלה הזאת מיני-דיון על הת'אנדר שזה תמיד משמח