עמוס לב כתב:
עופר האדום כתב:
הארפר חתם לעוד 3 שנים. וואו.
אולי דיעה לא פופולרית, אבל אני חושב שההחתמה הזאת שמה תקרה על הפועל ירושלים, בהסתייגות כמובן שהארפר נשאר במעמד שלו בהפועל ירושלים.
ברמות שהפועל ירושלים כרגע נמצאת, הארפר אחלה החתמה. שחקן מוביל ביורוקאפ, שחקן שיכול להוביל את המועדון לגניבת תואר בעונה מקרית, כי היריבות מפשלות או בהתעלות חד פעמית.
עד לפני שנתיים סביר להניח שלא היה לי שום דבר רע להגיד על ההחתמה הזאת, אבל בשנתיים הללו קרו 2 דברים משמעותיים. כמובן אדלסון, בעלים עם כיסים עמוקים שגם הצהרות הכוונות שלו הייתה להרים את הפועל ירושלים מדרגה מהרמה שכרגע היא נמצאת בה וכמובן הזינוק המטאורי והמטורף של עופר ינאי.
מאחר ובעיני כאמור ההחתמה הזאת מצהירה על קבוצה שהיא טופ יורוקאפ במקרה הטוב, בעוד שהפועל תל אביב מנסה למצב את עצמה כקבוצת יורוליג, גם בתקציבים ויכול להיות שמשנה הבאה גם באופן מעשי, אז הפועל ירושלים מצהירה על עצמה כקבוצה מספר 3 בישראל.
פחות הבנתי. "ברמה שהפועל ירושלים כרגע נמצאת" זה אומר להיאבק על תואר בישראל וביורוקאפ. איך אפשר לטעון משהו נגד החתמה של אחד השחקנים הכי טובים העונה, אם לא הטוב בהם, במפעלים בהם ירושלים משחקת וככל הנראה גם תשחק בעונה הבאה?
היא עדיין לא חתמה ביורוליג או בנבא אירופה. אם וכאשר היא תהיה באחת מהן, סביר להניח שהארפר לא יישאר במעמד הנוכחי שלו כשחקן המשמעותי ביותר בקבוצה, סביר להניח שלכל הפחות יביאו שחקן/ים במעמד דומה לשלו.
למה היא ממצבת את עצמה דווקא כקבוצה מספר 3 בישראל? למה לא כמספר 2? יש כרגע מישהו במכבי ת"א שחתום לעונה הבאה ונראה כשחקן טוב יותר מהארפר? על סמך מה אתה כ"כ בטוח שהיא תבנה קבוצה טובה יותר מירושלים בעונה הבאה?
ומהי הציפייה בעצם, שהיא תרצה להצהיר על עצמה כמספר 1 ותציע 6 מליון לעונה למיצ'יץ כדי שייבחר בה ולא בהפועל ת"א?
uriel17 כתב:
אני עם עמוס, כאן, יש להארפר את המגבלות שלו
הוא לא יכול להיות רכז מוביל בקבוצת פלייאוף ביורוליג
ראיתי אותו מספיק בולנסיה בשביל להבין את זה, והוא לא שחקן יותר טוב עכשיו מאשר היה בולנסיה
אז אחת מהשתיים
1. לא נגיע לשם ולרמות שמתחת לזה, הארפר מתאים לגמרי להוביל
2. נגיע לשם ונצטרך להביא גארד בכיר יותר ממנו והוא יצטרך להיות מספר 2 בהיררכיית הגארדים
בכל מקרה החתמה מצוינת, אני פריק גדול של המשכיות ולא רק בגלל הקבוצה אלא בעיקר בגלל היכולת של השחקנים להרגיש בבית, לפתח את הכישורים שלהם בקיץ באופן שיתאים לקבוצה שבה ישחקו עו הרבה שנים
התחלת עם זה שאתה עם עמוס ואז הסברת למה בעצם הוא טועה. אתם לא קבוצת פלייאוף ביורוליג כרגע, ואני לא רואה גם בתסריט האופטימי ביותר איך אתם שואפים להיות קבוצת פלייאוף ביורוליג כבר בעונה הבאה, אלא אם לאלדסון ייפתחו הצ'אקרות והוא ירצה להראות שיש לו את הכי גדול בארץ.
אז כמו שכתבת, הארפר מתאים להוביל את הפועל ירושלים הנוכחית.
אם וכאשר תשחקו ברמה אחרת, זה לא יבוא בהנחתה על ראשו של אדלסון וכנגד רצונו. סביר להניח שאם הוא יקבל את ההזדמנות לשלם 1.7 מליון דולר לעונה ליורוליג ויבחר לקחת אותה, הוא לא יעשה את זה על מנת להתחרות על המקום ה-19 בטבלת היורוליג, ולפיכך סביר להניח שהארפר יחלוק את הובלת הקבוצה עם שחקן/ים דומים למעמדו.