נביא בעירו כתב:
הודי כתב:
הארפר, וויילי, בראון ומורגן.
מתוכם רק אחד הצדיק את המקום שלו בקבוצה. הארפר.
לא ממש. הארפר הוא לא היחיד שהצדיק את המקום שלו בקבוצה, הוא היחיד מבין כל השמות שזרקת שאולי אולי הגיע בגלל שהחתמנו קודם את חבר שלו, וויילי, וזה הארפר - הוא לא בדיוק הצדיק את המקום שלו, אלא הוא אחת ההחתמות הכי טובות של הפועל בשנים האחרונות ואולי בהיסטוריה, אז הטענה שלך לא נשמעת כל כך טוב כרגע. מקצועית נטו, אני בטוח שאפשר למצוא גארד יותר טוב מברייס בראון. מקצועית נטו, אני חושב שצ'ומה אוקיקי הוא בול מה שחסר לנו בעמדה 4 (תדמיין את ג'סטין סמית' שומר כמו מפלצת ודופק שלשות). אבל אני חושב גם שיש יתרון מקצועי אמיתי בלבנות קבוצה מלאה בשחקנים שמכירים אחד את השני וישמחו מאוד לשחק ביחד. ספציפית לגבי חבורת אובורן הזאת, הם גם עשו משהו מאוד מאוד מיוחד ביחד והיו מאוד קרובים לתואר מדהים, אז אני בטוח שיש גם אקסטרה מוטיבציה של סגירת מעגל. בעיניי, אלה דברים ששווים הרבה וחוצמזה, חוץ מהם אפשר יהיה להביא עוד איזה 3-4 זרים שלא שיחקו באובורן, אז אני לא מבין מה הלחץ...
וויילי, לא ממש הצדיק את הבאתו עד עכשיו וזה שהוא והארפר שיחקו ביחד במכללה, לא ניכר במשחק של הפועל בכלל. אולי בגלל מאמן.
בראון נתן עונה טובה בנס ציונה אבל זה שהוא שיחק במכללה עם הארפר וויילי זאת לא סיבה מספיק טובה להביא אותו לכאן.
האם מקצועית נטו, הוא שחקן שהפועל צריכה להביא בהתחשב בשאיפות שלה וביכולות הכלכליות שלה? לא חושב.
מורגן לא הצדיק את הבאתו להפועל השנה, לפי דעתי. זה לא שחקן שישדרג אותך בהרבה, יביא לך ניצחונות או תארים. שחקן משלים בינוני שאפשר למצוא רבים וטובים ממנו.
השנה לדעתי נפלנו עם ההחתמות של הזרים.
וויילי לא סיפק את ההבטחה.
פיליפ אסון
מורגן בינוני מאוד
סמית' לא מתאים לעמדתו לאירופה
אוגביידה לא ברמה או שלא קיבל הזדמנות.
לדעתי זה מראה על סקואטינג מאוד לא מקצועי שיש לקבוצה.
דנשה? לא ניכרת טביעת אצבע משמעותית שלו עד עכשיו.
מה הלחץ?
אין לחץ אבל די כבר עם החתמות של זרי נפל.
אם מכוונים גבוה אז צריך להביא זרים רציניים ולא לחפש מציאות.