סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' מאי 20, 2025 9:51 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 93, 94, 95, 96, 97
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 24-25
הודעהפורסם: ב' מאי 12, 2025 2:08 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
הודי כתב:
הארפר, וויילי, בראון ומורגן.
מתוכם רק אחד הצדיק את המקום שלו בקבוצה. הארפר.

לא ממש. הארפר הוא לא היחיד שהצדיק את המקום שלו בקבוצה, הוא היחיד מבין כל השמות שזרקת שאולי אולי הגיע בגלל שהחתמנו קודם את חבר שלו, וויילי, וזה הארפר - הוא לא בדיוק הצדיק את המקום שלו, אלא הוא אחת ההחתמות הכי טובות של הפועל בשנים האחרונות ואולי בהיסטוריה, אז הטענה שלך לא נשמעת כל כך טוב כרגע. מקצועית נטו, אני בטוח שאפשר למצוא גארד יותר טוב מברייס בראון. מקצועית נטו, אני חושב שצ'ומה אוקיקי הוא בול מה שחסר לנו בעמדה 4 (תדמיין את ג'סטין סמית' שומר כמו מפלצת ודופק שלשות). אבל אני חושב גם שיש יתרון מקצועי אמיתי בלבנות קבוצה מלאה בשחקנים שמכירים אחד את השני וישמחו מאוד לשחק ביחד. ספציפית לגבי חבורת אובורן הזאת, הם גם עשו משהו מאוד מאוד מיוחד ביחד והיו מאוד קרובים לתואר מדהים, אז אני בטוח שיש גם אקסטרה מוטיבציה של סגירת מעגל. בעיניי, אלה דברים ששווים הרבה וחוצמזה, חוץ מהם אפשר יהיה להביא עוד איזה 3-4 זרים שלא שיחקו באובורן, אז אני לא מבין מה הלחץ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 12, 2025 2:41 pm 
Sophomore

הסוכן של ברייס בראון הוא דניאל חזן, החבר של עופר שהביא לו את קבוקלו, בלייקני ושות'.

קשה לי להאמין שיש כרגע מו"מ עם מישהו. בודקים שמות לקראת הקיץ, ומדליפים לתקשורת כדי לנסות להיות קצת יותר מעניינים כמו שמקל הבטיח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 12, 2025 3:15 pm 
Freshman

נביא בעירו כתב:
הודי כתב:
הארפר, וויילי, בראון ומורגן.
מתוכם רק אחד הצדיק את המקום שלו בקבוצה. הארפר.

לא ממש. הארפר הוא לא היחיד שהצדיק את המקום שלו בקבוצה, הוא היחיד מבין כל השמות שזרקת שאולי אולי הגיע בגלל שהחתמנו קודם את חבר שלו, וויילי, וזה הארפר - הוא לא בדיוק הצדיק את המקום שלו, אלא הוא אחת ההחתמות הכי טובות של הפועל בשנים האחרונות ואולי בהיסטוריה, אז הטענה שלך לא נשמעת כל כך טוב כרגע. מקצועית נטו, אני בטוח שאפשר למצוא גארד יותר טוב מברייס בראון. מקצועית נטו, אני חושב שצ'ומה אוקיקי הוא בול מה שחסר לנו בעמדה 4 (תדמיין את ג'סטין סמית' שומר כמו מפלצת ודופק שלשות). אבל אני חושב גם שיש יתרון מקצועי אמיתי בלבנות קבוצה מלאה בשחקנים שמכירים אחד את השני וישמחו מאוד לשחק ביחד. ספציפית לגבי חבורת אובורן הזאת, הם גם עשו משהו מאוד מאוד מיוחד ביחד והיו מאוד קרובים לתואר מדהים, אז אני בטוח שיש גם אקסטרה מוטיבציה של סגירת מעגל. בעיניי, אלה דברים ששווים הרבה וחוצמזה, חוץ מהם אפשר יהיה להביא עוד איזה 3-4 זרים שלא שיחקו באובורן, אז אני לא מבין מה הלחץ...

וויילי, לא ממש הצדיק את הבאתו עד עכשיו וזה שהוא והארפר שיחקו ביחד במכללה, לא ניכר במשחק של הפועל בכלל. אולי בגלל מאמן.
בראון נתן עונה טובה בנס ציונה אבל זה שהוא שיחק במכללה עם הארפר וויילי זאת לא סיבה מספיק טובה להביא אותו לכאן.
האם מקצועית נטו, הוא שחקן שהפועל צריכה להביא בהתחשב בשאיפות שלה וביכולות הכלכליות שלה? לא חושב.
מורגן לא הצדיק את הבאתו להפועל השנה, לפי דעתי. זה לא שחקן שישדרג אותך בהרבה, יביא לך ניצחונות או תארים. שחקן משלים בינוני שאפשר למצוא רבים וטובים ממנו.
השנה לדעתי נפלנו עם ההחתמות של הזרים.
וויילי לא סיפק את ההבטחה.
פיליפ אסון
מורגן בינוני מאוד
סמית' לא מתאים לעמדתו לאירופה
אוגביידה לא ברמה או שלא קיבל הזדמנות.
לדעתי זה מראה על סקואטינג מאוד לא מקצועי שיש לקבוצה.
דנשה? לא ניכרת טביעת אצבע משמעותית שלו עד עכשיו.
מה הלחץ?
אין לחץ אבל די כבר עם החתמות של זרי נפל.
אם מכוונים גבוה אז צריך להביא זרים רציניים ולא לחפש מציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 12, 2025 4:13 pm 
Junior

גמליאל כתב:
עכשיו גם פורסמה ידיעה על התעניינות באייברסון מולינאר. שהוא עוד גארד-סקורר בגובה 1.9 לא מאד פיזי ולא מאד מנוסה...

אני קיוויתי שהזר החדש בעמדה 2 יהיה שדרוג. לא פרוספקט.

אני דווקא בעד, יש המון זרים מעולים שמגיעים בגיל צעיר לקבוצות בארץ, ולקבוצות הגדולות בישראל יש הרבה פעמים יתרון ביכולת לקחת אותם לפני הפריצה שלהם. מכבי עשתה את זה הרבה - הורד, קלארק, בראיינט, קינן אוואנס (וגם ניבו במידה מסויימת, הוא פשוט עבר שנה בחוץ, ואולי רנדולף אבל הוא מבוגר יחסית). בירושלים צריך ללכת אחורה עד טיישון תומאס כדי להביא מקרה הצלחה (יסלח לי ג'סטין סמית').

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 12, 2025 6:12 pm 
Sophomore

הורד כבר היה שנתיים בהפועל, השתפר משנה לשנה ועשה מספרים מעולים גם ביורוקאפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 12, 2025 6:32 pm 
Sophomore

דניאל כתב:
גמליאל כתב:
עכשיו גם פורסמה ידיעה על התעניינות באייברסון מולינאר. שהוא עוד גארד-סקורר בגובה 1.9 לא מאד פיזי ולא מאד מנוסה...

אני קיוויתי שהזר החדש בעמדה 2 יהיה שדרוג. לא פרוספקט.

אני דווקא בעד, יש המון זרים מעולים שמגיעים בגיל צעיר לקבוצות בארץ, ולקבוצות הגדולות בישראל יש הרבה פעמים יתרון ביכולת לקחת אותם לפני הפריצה שלהם. מכבי עשתה את זה הרבה - הורד, קלארק, בראיינט, קינן אוואנס (וגם ניבו במידה מסויימת, הוא פשוט עבר שנה בחוץ, ואולי רנדולף אבל הוא מבוגר יחסית). בירושלים צריך ללכת אחורה עד טיישון תומאס כדי להביא מקרה הצלחה (יסלח לי ג'סטין סמית').

אבל אנחנו כבר לא במקום הזה של להביא שחקן ב-180K ולקוות שיהיה שווה 400K כשיעזוב.
עלינו כמה כיתות...
מבחינתי לעמדה כזאת קריטית להביא פרוספקט משמעו להביא שחקן ב-450K שאם יצליח יהיה שווה מעל 1M בסוף. הארפר של הקיץ האחרון זה דוגמא מעולה לפרוספקט לרמות שאנחנו רוצים להביא.
ולהביא שחקן מוכח לעמדה הזאת זה אם נגיד ננחית גארד שכבר היה מצויין ביורוליג/טופ יורוקאפ תמורת איזה 1.2M (נגיד מונטרו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 12, 2025 8:40 pm 
Sophomore

מולינאר היה מזעזע מה3 השנה,
לעומת בראון שהיה בערך הקלעי הכי יעיל בטווח בליגה השנה אם מחשבים אחוזים וכמות זריקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 12, 2025 8:41 pm 
Sophomore

ולא שאני חושב שבראון שוס גדול, אבל מולינאר נראה רחוק מאוד ממה שהפועל צריכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 14, 2025 12:33 am 
Sophomore

בעצם, אני מבין שהעונה הזו היא עונת הבכורה של מולינאר באירופה, ושהוא צעיר ויש לו לאן להתקדם,
גם היו לו בקריירה עונות קליעה הרבה יותר טובות מזו ל3 ואני מתרשם שהוא שחקן יותר אינטנסיבי מבראון.
ככה שאולי הוא עשוי להיות גניבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 93, 94, 95, 96, 97

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], יציע שמבן, כינוי2 ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: