סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' יוני 15, 2026 10:46 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1308 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 53  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל תל אביב 25/26
הודעהפורסם: ד' יולי 16, 2025 2:24 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אבימאל כתב:
רק מזכיר את הבאז סביב בברלי.
את החוזה הוא ודאי שלא יסיים,לגבי העונה הראשונה,נחיה ונראה.

אתה לא באמת משווה ביניהם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 16, 2025 2:28 pm 
Hall of Famer

אני תוהה כמה זמן ינאי יכול להמשיך בקצב ההוצאות הזה, אפילו אם יחזירו באיזשהו שלב את הביתיות לישראל זה יהיה קשה מאוד (שלא לומר בלתי אפשרי), אז על אחת כמה וכמה עם המצב שבו אין לקבוצה משחקי בית בישראל ימשיך עוד ועוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 16, 2025 3:03 pm 
Freshman

לגבי יכולת של שחקן כפונקציה של גיל, אכן נתון אינדיבידואלי, יחד עם זאת ישנה איזשהי מגמה שגילאי 32-34, נחשבים לגיטימיים ולא מעבר לשיא,
כמו שהיה לפני 15-20 שנה.
אי אפשר לנחש ספציפית במקרה של מיצ'יץ', אבל סביר להניח שבעונה שלישית של החוזה (עם אכן יקרה) כבר בודאות תורגש ירידה ביכולת
במיוחד לאור הסכומים...
מה שכן, יש חשיבות לזה שמיצ'ציץ' כן מגיע לשחק בארץ, יש לזה משמעות לשאר השחקנים, אם הסופרסטאר הולך לשחק פה,
אז סעיפים של לא להגיע לארץ של בריאנט ואוטורו הופכים לפחות רלונטיים.

לגבי החתמות גארדים, ממש לא ברור למה צריכים גם את אניס וגם את ג'ונס, אלה אם יש דברים שלא ידועים, כגוון חלוקת סגלים לארץ/יורוליג
או מצבו של ימדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 16, 2025 4:58 pm 
Freshman

ודים כתב:
הודי כתב:
ברכות על ההחתמה של מיצ'יץ' מאוהד הפועל ירושלים.
רק שאלה:
בהנחה שמיצ'יץ' הרכז הפותח.
מי מחליף אותו?
מדר, ג'ונס, זיו, אניס או בר טימור?
:shock: :shock: :shock:
בעלהבית#השתגע#

מדר ומיצ'יץ' פותחים יחד. מה הבעיה?
ג'ונס מחליף.

אז אני מבין שבר טימור ויפתח זיו לא יראו הרבה דקות העונה.
נהייתם מכבי, אחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 16, 2025 5:30 pm 
Hall of Famer

doron_ke כתב:
כשמדברים על קבוצה א' וקבוצה ב' (אחת לליגי ואחת ליורוליג שמורכבת משחקנים שבכלל לא מגיעים לארץ), צריך לזכור שהמטרה של התארים בארץ היא לא משנית.
היא חשובה גם לינאי לא פחות מאשר היורוליג. וכמובן גם הרצון לנצח בדרבי ואת ירושלים בליגה.
מכיוון שכמות הזרים שניתן לרשום בליגה היא רק עשרה, אף אחד לא יקח את הסיכון של לרשום 5 זרים "משניים" לליגה ו-5 זרים "בכירים" לדרבי, ובכך לסגור את האפשרות להחליף שחקנים בעתיד. זו דעתי.
לגבי הרכז - גם לדעתי יש כאן לפחות זר אחד יותר מדי. וזה גם בהנחה הלא מאוד מופרכת שים מדר לא יפתח את העונה אלא יצטרך תקופת החלמה מהפציעה שלו (אפילו אם לא ישחק בנבחרת וקל וחומר אם ילך לנבחרת).
עם ההחתמה של רכז ישראלי נוסף אני בסדר ואפילו חושב שזה מחוייב המציאות לאור היכולת שבר טימור הפגין בעמדה הזו. אני פחות אוהב (בלשון המעטה) את ההחתמה של זיו לעמדה הזאת - אם היא תקרה - אבל יכול לחיות איתה.
אם איטודיס הצליח להפוך את בלייקני למה שנהיה ממנו, אולי יצליח להכניס לזיו קצת שכל לראש אפילו בגיל הזה.

הסברת מצוין
אם מיצ'יץ' ישחק לכל הפחות במשחקים החשובים בארץ, וטיילר אניס ישחק במרבית המשחקים בארץ (אחרת למה הוא הוחתם? ספק אם יתלבש ביורוליג בכלל...) - אז מה מעמדו של כריס ג'ונס בדיוק בקלחת הזאת? מחליף של 15 דקות למשחק ביורוליג וזהו?

דווקא היה יותר חכם לטעמי להתחיל את העונה עם כמה זרים פחות (ואפילו "להמר" על זה שטימור/זיו/פלטין/שגב יוכלו למלא תפקיד מסוים ביורוליג כשחקנים 11-12 שיכולים להיות מוקפצים ל-5-10 דקות משחק ביום נתון - מי ישמע איזה סיכון עצום זה, ומה מציגות קבוצות אחרות בקצה הסגל), ואז להגיב בהתאם לסיטואציה (המלחמה מסתיימת סופית? המשחקים חוזרים לישראל? מכבי בינונית או חלשה? פציעות וכו') עם החתמת זרים נוספים למקרה הצורך.
פה כמעט ולא יישאר מרחב תגובה החל מהרגע שחמישיית זרים (משנית) תירשם למשחק שולי במחזור הראשון בליגה, ושאיזה 15 שחקנים יירשמו ליורוליג בשבועות הראשונים (יש אפילו 2 משחקים בשבוע הראשון ובשבוע השלישי).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 16, 2025 5:47 pm 
Sophomore

שאפו להפועל ת״א על ההחתמה, וסחתיין למיצ׳יץ׳ על החוזה השמן. מקווה שהכניסו לו שם גם קופונים לתספורת כדי שיפסיק להיראות כמו בנאדם שישן בשק״ש בתחנה המרכזית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 16, 2025 7:10 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
אני מאד אופתע אם מיצ׳יץ׳ לא יגיע להפועל תל אביב.
בסופו של דבר, רוב הקבוצות רציונליות ולשלם 5 מיליון דולר לשחקן עם בראנד ניים עצום, אבל שדי ברור שהוא לא שווה את הכסף שלו, זה משהו שקבוצות רציונליות לא עושות.

רק תזכרו מי אמר את זה קודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 16, 2025 8:21 pm 
Sophomore

מיציץ אמור לשחק ביורובאסקט עם נבחרת סרביה ......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 16, 2025 8:46 pm 
מנהל פורום

נורטון כתב:
נורטון כתב:
בסופו של דבר, רוב הקבוצות רציונליות ולשלם 5 מיליון דולר לשחקן עם בראנד ניים עצום, אבל שדי ברור שהוא לא שווה את הכסף שלו, זה משהו שקבוצות רציונליות לא עושות.

היכולת שלך מתוקפת כבר בהימורים שעשינו על פלייאוף המנש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 16, 2025 8:51 pm 
Junior

נורטון כתב:
נורטון כתב:

לא חסרות קבוצות ביורוליג שעושות מהלכים לא רציונליים. אני חושב שבניגוד ל-NBA ולצ'מפיונס, כל הליגה הזו היא בלי המון היגיון כלכלי - אצל רוב הקבוצות יש הוצאות הרבה יותר גדולות מהכנסות. ב-NBA המשכורות עפות למעלה אבל בהגיון כלכלי ברור (יותר עניין, חוזי שידור שמנים יותר, יותר הכנסות לקבוצות, עלייה בתקרת השכר). באירופה השכר עולה בלי שיש איזה עניין כלכלי משמעותי בליגה שמצדיק כאלו משכורות.
עם כל הטירוף של עופר ינאי, אני בכלל לא בטוח שהם יהיו הקבוצה עם הגרעון התקציבי הכי גדול בשנה הקרובה.

לגבי לא שווה את הכסף שלו - מה שיפה זה שב-5 מיליון יש הרבה תרחישים שונים של "לא שווה את הכסף". אם הוא שווה "רק" 2.5 מיליון, זו תהיה עונה אדירה, אחת הגדולות של שחקן בקבוצה ישראלית. אם הוא שווה "רק" 1-1.5 מיליון, זו עדיין תהיה עונה טובה והוא יהיה אחד השחקנים הטובים בישראל (נגיד ברמת הארפר או יוקובאייטיס בעונה החולפת). התרחיש הבעייתי הוא עונה סולידית, השחקן ה-3-4 בקבוצה. במחיר הזה זה יהיה כישלון אדיר ותג המחיר יהיה אישיו. ואני לא מדבר על עונת פלופ בסגנון בברלי, שאז יהיה ממש שמח. התרחיש היחיד שהוא ממש שווה 5 מיליון זה תואר יורוליג להפועל תל אביב ותואר MVP למיצ'יץ' (גם פיינלס MVP לוקח).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 16, 2025 9:00 pm 
Junior

דניאל כתב:
נורטון כתב:
נורטון כתב:

לא חסרות קבוצות ביורוליג שעושות מהלכים לא רציונליים. אני חושב שבניגוד ל-NBA ולצ'מפיונס, כל הליגה הזו היא בלי המון היגיון כלכלי - אצל רוב הקבוצות יש הוצאות הרבה יותר גדולות מהכנסות. ב-NBA המשכורות עפות למעלה אבל בהגיון כלכלי ברור (יותר עניין, חוזי שידור שמנים יותר, יותר הכנסות לקבוצות, עלייה בתקרת השכר). באירופה השכר עולה בלי שיש איזה עניין כלכלי משמעותי בליגה שמצדיק כאלו משכורות.
עם כל הטירוף של עופר ינאי, אני בכלל לא בטוח שהם יהיו הקבוצה עם הגרעון התקציבי הכי גדול בשנה הקרובה.

איך אתה לא בטוח בזה?
חוזה 6 מיליון דולר לעונה, היה משהו כזה אי פעם בכלל בספורט הישראלי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 16, 2025 9:10 pm 
Junior

כל התגובה, כולל הטענה על הגרעון התקציבי, היא ביחס לקבוצות יורוליג, לא קבוצות בישראל. ברור שבישראל זה חסר תקדים.
אגב, ביחס לקבוצות יורוליג מכבי כל השנים הרבה יותר מאוזנת תקציבית - יש לה את אחוזי התפוסה מהגבוהים ביורוליג ותקציב שאף פעם לא היה ברמות הכי גבוהות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 16, 2025 9:22 pm 
Junior

אני יודע, אז אני שואל אותך, איזו קבוצת יורוליג באזורים של גרעון נניח 15 מיליון דולר העונה? ו-15 אני עוד עדין, זו יכולה להיות עונה עם הפסד של 100 מיליון שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 16, 2025 10:13 pm 
Junior

זה צפוי דווקא בקבוצות הגדולות, שם יש תקציבים ענקיים שלא מגובים בהכנסות, אלא מכוסים על ידי בעלי (לדוג ביוון) או על ידי הכדורגל (בספרד).
פה לדוגמא יש כתבה שמעריכה את הגרעון של ריאל בשנה שעברה ב-21 מיליון יורו. זה כמעט כפול מה-15 מיליון דולר שציינת. אז זה די הגיוני להגיד שאני לא בטוח שזה הגרעון הכי גדול.
https://www.eurohoops.net/en/euroleague ... hatgpt.com

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 16, 2025 10:23 pm 
Junior

נורטון כתב:
נורטון כתב:

רק מאז שאמרת הוא ירוויח כבר 6 מיליון :D :D :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 16, 2025 10:47 pm 
Hall of Famer

למכבי כל השנים היו הכנסות (ולכן, בערך תקציב) סביב ה-20-25 מיליון דולר.
אולי קבוצות באירופה התקדמו קצת מבחינת הכנסות בשנים האחרונות (יותר משחקי יורוליג, אולמות גדולים יותר וכו') אבל אני לא חושב שיש קבוצה שעוברת את הרף הזה.
אם אכן כך הדבר - אז הקבוצות בעלות התקציבים הגבוהים ביותר (על פי מה שפורסם בשנה שעברה - היו 4 קבוצות סביב 40 מיליון יורו: היווניות, ריאל מדריד וכמובן מילאנו הנהדרת) מפסידות סדרי גודל אדירים מדי עונה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 16, 2025 10:48 pm 
מנהל פורום

יכול להיות שינאי מאמין שעם מיצ'יץ'הוא יחסוך את הצורך לשלם 5-10 מיליון דולר לעונה כדי להשאר ביורוליג
כי איתו הוא יגיע לפלייאוף ואולי לפיינלפור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 16, 2025 10:59 pm 
Sophomore

תאורטית יש ביורוליג פיירפליי שאפילו מחמיר השנה. אבל הסנקציות הן כספיות ולא משמעותיות במיוחד. אין למשל סנקציה של איסור על החתמת שחקנים כמו שיש תאורטית בליגת האלופות בכדורגל.
אפילו הקלו בדבר אחד לעומת העונה שעברה - יש 3 שחקנים שהשכר שלהם לא נכלל בשכר הכולל של הקבוצה לצורך התחשיבים במקום שניים בעונה שעברה.
שחקנים מעל למספר מסוים של שנים בקבוצה לא נכנסים לתחשיב (או שרק חצי מהשכר - לא זוכר בדיוק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 16, 2025 11:06 pm 
Junior

shmueliki כתב:
למכבי כל השנים היו הכנסות (ולכן, בערך תקציב) סביב ה-20-25 מיליון דולר.
אולי קבוצות באירופה התקדמו קצת מבחינת הכנסות בשנים האחרונות (יותר משחקי יורוליג, אולמות גדולים יותר וכו') אבל אני לא חושב שיש קבוצה שעוברת את הרף הזה.
אם אכן כך הדבר - אז הקבוצות בעלות התקציבים הגבוהים ביותר (על פי מה שפורסם בשנה שעברה - היו 4 קבוצות סביב 40 מיליון יורו: היווניות, ריאל מדריד וכמובן מילאנו הנהדרת) מפסידות סדרי גודל אדירים מדי עונה.

מכבי כל השנים עם קצת יותר מ-10,000 צופים בממוצע, בגלל מגבלת האולם. היווניות עם 14 ו-12, ריאל ומילאנו עם בערך 9, ברצלונה עם 6. לכן מאד הגיוני שאצל מכבי ההכנסות הכי גבוהות, גם כי יש ביקוש גבוה בהרבה מההיצע, גם בגלל רמות המחירים בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 16, 2025 11:21 pm 
Junior

אגב, יש תקציב שחקנים ותקציב כולל, ולפחות לפי מה שמפורסם אין ממש הלימה. היית מצפה שהתקציב שאינו תקציב השחקנים יהיה יחסית קבוע, או שיגדל מעט עם עליית תקציב השחקנים, אבל לא באותו הקצב. נגיד הוצאות של 10 מיליון דולר ועל כל מיליון דולר בתקציב שחקנים עוד חצי מיליון דולר בתפעול (תנאים נלווים). כלומר שהנתח של תקציב השחקנים יגדל ככל שהתקציב גדל.
אבל לפי הטבלה אין שום דפוס או הגיון. יש קבוצות שמוציאות 10 מיליון דולר תפעול, יש קבוצות שמוציאות 25. אצל באיירן לדוג יש 8 מיליון תקציב שחקנים ו-33 בסה״כ, בבסקוניה אותם 8 תקציב שחקנים אבל רק 14 בסה״כ. יש עוד המון דוגמאות.
זה נובע מהבדלים עצומים בשווקים - מיסוי (גם על הקבוצה וגם על שכר השחקנים), עלות מחיה (דירה במונאקו מול דירה בוילנה), טיסות (קבוצה מישראל מול קבוצה מאיטליה או גרמניה)

https://www.backdoorpodcast.com/en/euro ... 8-squadre/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 16, 2025 11:27 pm 
Sophomore

כמה דברים מעניינים בחדשות הספורט בערוץ 5. עודד הלפרין טוען שלדעתו הפועל תל אביב שווה טופ 8 אבל גם אם לא תגיע לשם הוא משוכנע שתמשיך ביורוליג בגלל החוזים ארוכי הטווח עם כוכבי הקבוצה במיוחד אם פריז תסיים במקום יותר נמוך ממנה בסיום העונה.
עוד דבר מעניין קאבוקלו לא נרשם בסגל שהם פירסמו ולמעשה כנראה ה4 שיבוא הוא במקום קאבוקלו.במצב כזה כרגע חתומים בהפועל תל אביב 9 זרים ויחד עם כריס ג’ונס ועוד פוואר פור’ יהיו 11 זרים בסך הכל .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 17, 2025 12:18 am 
Junior

כמו שזה נראה כרגע יש סיכוי סביר מאוד שהתקציב של הפועל תל אביב הולך להיות הכי גבוה ביורוליג כלומר למעלה מ 40 מיליון יורו.
אני לא יודע מה היו ההכנסות שלהם השנה, אבל אני מתקשה לראות כיצד הם מצליחים להכניס יותר מ 10 מיליון דולר, בטח כאשר המשחקים באירופה לא יתקיימו בארץ.
המשמעות היא שהבעלים צריכים להוציא בסביבות 100 מיליון שקל מהכיס, אולי אפילו יותר - צעצוע יקר למדי, במיוחד לאור זאת שהעסקים של ינאי בזמן האחרון לא מלהיבים במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 17, 2025 12:23 am 
מנהל פורום

דניאל כתב:
אגב, יש תקציב שחקנים ותקציב כולל, ולפחות לפי מה שמפורסם אין ממש הלימה. היית מצפה שהתקציב שאינו תקציב השחקנים יהיה יחסית קבוע, או שיגדל מעט עם עליית תקציב השחקנים, אבל לא באותו הקצב. נגיד הוצאות של 10 מיליון דולר ועל כל מיליון דולר בתקציב שחקנים עוד חצי מיליון דולר בתפעול (תנאים נלווים). כלומר שהנתח של תקציב השחקנים יגדל ככל שהתקציב גדל.
אבל לפי הטבלה אין שום דפוס או הגיון. יש קבוצות שמוציאות 10 מיליון דולר תפעול, יש קבוצות שמוציאות 25. אצל באיירן לדוג יש 8 מיליון תקציב שחקנים ו-33 בסה״כ, בבסקוניה אותם 8 תקציב שחקנים אבל רק 14 בסה״כ. יש עוד המון דוגמאות.
זה נובע מהבדלים עצומים בשווקים - מיסוי (גם על הקבוצה וגם על שכר השחקנים), עלות מחיה (דירה במונאקו מול דירה בוילנה), טיסות (קבוצה מישראל מול קבוצה מאיטליה או גרמניה)

https://www.backdoorpodcast.com/en/euro ... 8-squadre/

יש הגיון
אתה הסברת אותו בעצמך
מיסוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 17, 2025 12:56 am 
Sophomore

לפי מה שנאמר, הולכים למכור מנוי משולב בלבד כמו שעשתה מכבי בעונה שעברה. כלומר מצפים מאתנו לתת הלוואה לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 17, 2025 1:21 am 
Hall of Famer

נזרוק פצצה, או דל"פ:
אני חושב שהסגל של הפועל ת"א (אם נעבור שחקן-שחקן ו"נסכום"), שבטח עוד יורחב וישודרג - שווה על הנייר התמודדות על תואר היורוליג.
במילים אחרות - אם אנדולו (הדוגמא הכי טבעית עבורי - מיצ'יץ', בראיינט, אוטורו, מוטלי מהיריבה הגדולה...) בונה סגל כזה - מדברים עליה כאחת מהמועמדות לתואר.
אבל, וזה אבל ענק, זאת קבוצה שנבנית לגמרי מחדש, במערכת שלא רגילה לרמה/עומסים/לחץ שכאלה, ללא ביתיות, עם אינספור טיסות, עם בעיית ה"שני סגלים" (שהם יצרו לעצמם אמנם, זה לא גזירה משמיים במובן מסוים) וכו' וכו'.

תסתכלו על פנרבחצ'ה שזכו ביורוליג השנה (אולי לא עם הסגל הכי טוב על הנייר, אבל אחד מהם), ובואו נשווה רק את הסגלים על הנייר:
קו חוץ - ווילבקין (נניח שאינו פצוע), בולדווין, גודוריץ', דבון הול. אל מול מיצ'יץ', כריס ג'ונס (לצורך העניין), בלייקני, מדר. יתרון קל לטורקים (אבל לא בשמיים).
קו פנים - מלי, בירץ', סאנלי אל מול מוטלי, אוטורו, קבוקלו. נוק-אאוט של ממש.
ווינגים/פורוורדים - הייז-דיוויס, ביברוביץ', קולסון, פייר אל מול בראיינט, וויינרייט, גינת (ועוד זר שיגיע). יתרון לטורקים (עד כמה משמעותי - תלוי אם יגיע איזה פטרושב).
סך הכל, גם אם נכליל כיתרון לטורקים, אז להם לא היה את העומק (והחסינות מפציעות) שיש להפועל ת"א, וכך למשל שחקן כמו זאגארס (הרבה יותר טוב מטימור? לא בטוח) שיחק 15 דקות בממוצע למשחק, משך 22 משחקים (שסביר שאף שחקן מבין אניס/טימור/פלטין/בלייזר/שגב - לא יתקרב בכלל לנ"ל).

אם נלך שנה קודם - פנאתינייקוס זוכה עם טריו באמת אדיר של סלוקאס-נאן-לסור. אבל 17 דקות למשחק לפאפאפטרו הדי בינוני, 7 לאח של יאניס, 7 לבלצ'רובסקי, 6 לקלאיצקיס וכו'. כמו שכתבתי כבר זו גם קבוצה שלא עברה פציעות בכלל, כך שנתוני הדקות הנ"ל הם עוד המינימליים לכל אותם שחקנים שוליים.

כל הנ"ל רק "על הנייר" ובלי הרבה חשיבות בפועל, מסכים.
אני לא רואה את הפועל ת"א מסיימת בטופ 4 של העונה הסדירה, אולי נכנסת לטופ 6 בדוחק, במקרה הטוב (קצת כמו אותה אנדולו אשתקד...).
אבל זאת דעתי בגדול.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1308 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 53  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: d.k. ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: