סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 3:11 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 616 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 25  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 8:56 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
נורטון כתב:
ולגבי דאנקן, הפסד לממפיס מהמקום הראשון. נדמה לי ב 2011 (אולי 12...)
אבל לגבי ג׳ורדן אני לא מסכים. הוא הפסיד לפני שהוא הפך להיות אלוהים. אז יש ג׳ורדן א׳ (טרום אלוהים), ג׳ורדן ב׳ (טרום פרישה ראשונה) ג׳ורדן ג׳ (פוסט פרישה ראשונה) וג׳ורדן ד׳ (איש זקן ומדדה בוושינגטון). שניים מהג׳ורדנים האלה היו בלתי מנוצחים.

אם העונה הרביעית של לברון שבה הוא הפסיד בגמר לספרס נחשבת אז למה לא העונה הרביעית של ג'ורדן שבה הוא הפסיד לדטרויט בסיבוב השני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 9:03 am 
Hall of Famer

סבבה, לא נחשבת. (למרות שבעיניי, הגמר הזה היה דווקא הצלחה של לברון)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 9:08 am 
Hall of Famer

אה, אני לגמרי איתך בדעה שזו לא התבזות של לברון, פלייאוף עצום של לברון עד לגמר והפסד לקבוצה שהייתה ב-2 דרגות יותר טובה משלו, אבל אם להפסיד 4-0 בגמר זו התבזות, אז כך גם להפסיד 4-1 בסיבוב השני, והנה הטענה של פלאש שג'ורדן לא התבזה הולכת לפח (בטח ובטח כשמוסיפים לה סוויפ בסיבוב הראשון שנה קודם לכן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 9:25 am 
Hall of Famer

"התבזות" זו מלה חזקה מאוד אבל נראה לי שהכוונה צריכה להיות לא הפסד מוחץ בהכרח אלא סדרה שבה הוא לא הצליח לבוא לידי ביטוי ולממש את הפוטנציאל שלו ושל הקבוצה.

נדמה לי שהיתרון של ג'ורדן הוא הדומיננטיות שלו החל משלב מסוים בקריירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 9:28 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
rony כתב:
אגב, ואם כבר הזכרת את ג'ורדן, אז לו יש ברזומה 4-1 שהוא קיבל מדטרויט בסיבוב השני ב-1988 (הפרש ממוצע 9.8 נק') וסוויפ שהוא קיבל מבוסטון בסיבוב הראשון ב-1987, אז גם אצלו היו תקלות.

וקצת מצחיק שאתה טוען שדאנקן לא "התבזה", סוויפ מהלייקרס ב-2001 בגמר המערב כולל 68 הפרש מצטבר ב-2 המשחקים האחרונים. 4-1 בסיבוב השני מול הלייקרס ב-2002, 4-1 בסיבוב השני מול הלייקרס ב-2008, 4-1 מול דאלאס בסיבוב הראשון ב-2009 ולקינוח סוויפ מול פיניקס בסיבוב השני ב-2010.

מסכנים פלאש ומאסטר. לא משנה כמה הם מסבירים שהפסדים בסיבובים ראשון/שני/שלישי לא נחשבים ומה שנחשב זה רק הפסדים בגמר ועדיין אף אחד לא מקשיב להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 9:29 am 
מנהל פורום

(ובצדק)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 9:54 am 
Sophomore

לא רוצה להיכנס לויכוחים האלה, אבל הניסיון לגמד את לברון העונה מגוחך. האיש בן כמעט 35, עם הקילומטרז' הכי גדול בהיסטוריה , כשהבא אחריו זה קארים בן 40, שאת הקריירה שלו עשה בחנייה בצבע. ברור שהוא איבד מהאתלטיות המטורפת שהייתה לו והוא כבר לא מסוגל לסחוב חבורת סקארבס לגמר הליגה כמו שהיה מסוגל עד לפני חמש שנים. אבל הוא המוציא לפועל העיקרי של הקבוצה הזו, ועדיין אחד משלושת השחקנים הטובים בעולם, לכל הפחות. אז יש לו צוות מסייע טוב שמסוגל לנצח גם בלעדיו, סו ווט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 10:11 am 
Hall of Famer

itay2 כתב:
לא רוצה להיכנס לויכוחים האלה, אבל הניסיון לגמד את לברון העונה מגוחך. האיש בן כמעט 35, עם הקילומטרז' הכי גדול בהיסטוריה , כשהבא אחריו זה קארים בן 40, שאת הקריירה שלו עשה בחנייה בצבע. ברור שהוא איבד מהאתלטיות המטורפת שהייתה לו והוא כבר לא מסוגל לסחוב חבורת סקארבס לגמר הליגה כמו שהיה מסוגל עד לפני חמש שנים. אבל הוא המוציא לפועל העיקרי של הקבוצה הזו, ועדיין אחד משלושת השחקנים הטובים בעולם, לכל הפחות. אז יש לו צוות מסייע טוב שמסוגל לנצח גם בלעדיו, סו ווט?

א. הוא סחב חבורת סקראבס לגמר לא רק לפני 5 שנים אלא גם לפני שנתיים, ב-2018, שני השחקנים הבולטים לידו היו קווין לאב (15 נק' ו-10 ריב' למשחק בפלייאוף) וג'ורג' היל.
ב. איבד מהאתלטיות המטורפת שלו? אולי, אבל הוא עדיין אתלט מטורף, בטופ 5-10% של הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 10:20 am 
מנהל פורום

גם שנה שעברה עד שהוא נפצע והלייקרס ויתרו על העונה הוא לקח די כלום מסביבו עמוק לתוך הפלייאוף במערב, נדמה לי שבשלב כלשהו אפילו עם סיכוי למקום הראשון (אבל אולי אני משכתב דברים, הקורונה די פירמטה לי את המוח).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 10:28 am 
Hall of Famer

ראובן כתב:
גם שנה שעברה עד שהוא נפצע והלייקרס ויתרו על העונה הוא לקח די כלום מסביבו עמוק לתוך הפלייאוף במערב, נדמה לי שבשלב כלשהו אפילו עם סיכוי למקום הראשון (אבל אולי אני משכתב דברים, הקורונה די פירמטה לי את המוח).

כשהוא נפצע הם היו עם מאזן של 20 ניצחונות ו-14 הפסדים, שזה לא רע, אבל מבחינת אחוזי הצלחה שווה דירוג 6-8 בסוף העונה. הוא חזר בהמשך העונה, אבל זה כבר לא היה זה, ואחרי החזרה שלו הלייקרס ניצחו רק ב-8 מ-21 המשחקים שהוא שותף בהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 10:40 am 
Junior

rony כתב:
אה, אני לגמרי איתך בדעה שזו לא התבזות של לברון, פלייאוף עצום של לברון עד לגמר והפסד לקבוצה שהייתה ב-2 דרגות יותר טובה משלו, אבל אם להפסיד 4-0 בגמר זו התבזות, אז כך גם להפסיד 4-1 בסיבוב השני, והנה הטענה של פלאש שג'ורדן לא התבזה הולכת לפח (בטח ובטח כשמוסיפים לה סוויפ בסיבוב הראשון שנה קודם לכן).

אז זהו, שאתם (מן סתם) מסרבים להבין את הנקודה הזו
ודאי ששחקן שהגיע לגמר והתבזה, הגיע לעונה יותר הישגית ויותר טובה משחקן שהפסיד בסיבוב שני בהינתן נניח עונה דומה משניהם. הקטע שלברון וקובי שניהם הגיעו לגמרים רבים (9 מהמזרח מול 7 מהמערב, ועכשיו לברון לאחד נוסף מהמערב), לגמרים אזוריים וכו'.

נק' ההשוואה שמספרת את ההבדל ביניהם היא מצד אחד MVP בעונה סדירה, מול הצלחה בגמרים, כשהכסף על השולחן. המגרש של הגדולים - גמר הNBA.

לברון התבזה/הובס חד צדדית 5 פעמים גמר. קובי פעם אחת. מייקל 0. טימי 0. שאק פעם אחת. האקים 0.
עכשיו תמשיכו לדבר על סיבוב שני. פיניקס אולי היתה דריסה, OKC היה צמוד מאוד עד משחק 5.
אנחנו נמשיך להזכיר שאף כוכב על בהיסטוריה לא ביזה את עצמו/נדרס חד צדדית במגרש של הגדולים - גמר NBA, כל כך הרבה כמו לברון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 10:57 am 
Hall of Famer

אני חייב לומר שזה מאוד משעשע שמי שמקדש כל כך את הניצחונות מוצא פעלולים לוגיים מרשימים (לא באמת) לאיך דווקא מי שמנצח פחות ו-"מתבזה" בסיבובים המוקדמים הוא למעשה עדיף על מי שמנצח יותר ו-"מתבזה" בגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 11:04 am 
מנהל פורום

פלאש: אתם מסרבים להבין את הנקודה הזו. ברור ששחקן שהגיע לגמר והפסיד השיג יותר משחקן שלא הגיע לגמר והפסיד. לכן אני אדגיש את ההפסדים של לברון בגמר ואתעלם מהפסדים בשלבים קודמים.

אנחנו: נכון, אנחנו מסרבים להבין את הנקודה הזו. זה באמת לא מובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 11:05 am 
מנהל פורום

ולמה לברון "ביזה את עצמו" כל כך הרבה בגמרים יותר מכל שחקן אחר? כי הוא הגיע לגמרים יותר מכל שחקן אחד. דה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 11:10 am 
Sophomore

מה לא הבנתם?
"המגרש של הגדולים".

נגיד, לפי הלוגיקה הזאת, אז עדיף להפסיד במגרש של הקטנים?
בבריכה הקטנה של הילדים עם המצופים הכתומים והפיפי במים? קובי עשה כל כך הרבה פעמים פיפי בבריכה של הקטנטנים. מסכנצ'יק, לא הצליח להתאפק.

ולברון אתלטית לדעתי עדיין בטופ של הטופ של הליגה. הרבה יותר מ5%. הוא באמת לא ברור השחקן הזה. הכל על איזה 130 ק"ג? משהו כזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 11:20 am 
מנהל פורום

מה שבעיקר לא מובן לי זה איך פלאש מסוגל להתחיל באותה ההודעה בלהגיד איקס ואז להמשיך בצורה הכי טבעית להתעלם ממה שהוא כתב כרגע ולחזור לטעון את ההיפך מאיקס. אבל האמת שאחרי כל כך הרבה גם זה כבר לגמרי מובן והיה מפתיע אם היה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 11:27 am 
Junior

רוני , 5 אליפויות ב7 גמרים (71% הצלחה) לעומת 3 אליפויות מ9 גמרים (33% הצלחה) זה באמת פעלול לוגי מאוד מרשים ומתוחכם, מודה שחשבתי המון איך להפוך את המציאות להוכיח שקובי למנצח יותר, עד שלפתע עלה לי רעיון להסתכל על מאזן האליפויות. תחכום משוגע!

ראובן. אני מופתע שאתה לא מבין. אנסה שוב. אין באמת הבדל הישגי בין לברון לקובי עד הגמר, מעבר לקטע הזה שהאחד אלוף העולם בדריסת נמושות והשני נלחם במערב מול ס"א סקרמנטו פיניקס ועדיין הגיע ל7 גמרים. ההבדל גדול ביניהם בהופות בגמר. לשניהם היו הופעות גדולות אבל האחד לרוב הופיע, השני לרוב נדרס או נחנק.

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ו' אוקטובר 02, 2020 11:29 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 11:29 am 
Junior

ראובן כתב:
ולמה לברון "ביזה את עצמו" כל כך הרבה בגמרים יותר מכל שחקן אחר? כי הוא הגיע לגמרים יותר מכל שחקן אחד. דה.

אני מבין שלא שמעת על האפשרות של להגיע למעמד ולא לבזות את עצמך, הא?
אפשר לחשוב שקובי הגיע פעמיים לגמר, הפסיד 15 פעם יותר מלברון בסיבוב השני, ולברון המסכן שעשה את כל הדרך צריך לקבל את הקרדיט.
עד הויכוח שלנו קובי הגיע 7 פעמים לגמר, ולברון 9. לפי הלוגיקה של חכמי סלניוז לברון אף פעם לא הפסיד בסיבובים מוקדמים, וקובי ב-7 גמרים היה צריך להתבזות הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 11:54 am 
Junior

rony כתב:
בוא נדבר רגע על "2 קריסות ב-20 שנה" של קובי. אז את דטרויט ודאלאס הזכרת, שזה יפה מצידך, אבל אם מבחינתך להפסיד 4-1 עם הפרשים גדולים זו קריסה אז קובי קיבל ממך חתיכת הנחה כשלא הזכרת את ה-4-1 שהוא חטף מפיניקס בסיבוב הראשון ב-2007 עם הפרש ממוצע של יותר מ-10 נק', את ה-4-1 שהוא חטף מאוקלהומה ב-2012 בסיבוב השני עם הפרש ממוצע של כמעט 10 נק', או סתם את העובדה שהוא נחנק לתפארת בכמה וכמה מקרים שהקבוצה שלו הייתה עם הגב לקיר (כמה דוגמאות-28 הפרש במשחק 6 מול הספרס בסיבוב השני ב-2003 עם משחק חלש שלו, משחק השביתה האיטלקית מול פיניקס ב-2006 שבו הוא פשוט לא הופיע למחצית השניה של משחק 7 או סתם 39 הפרש מבוסטון במשחק 6 של גמר 2008, התבוסה הכי גדולה בהיסטוריה של הגמר אם אני לא טועה, או לכל הפחות התבוסה הכי גדולה אי פעם במשחק שהכריע אליפות. ללברון לפחות יש את התירוץ שכמעט בכל פעם שהוא הפסיד, זה היה לאלופה שבדרך, במקרה של קובי זה כבר הרבה פחות נכון.

היי הייטר. מה קורה? אני מציע לך לראות קצת כדורסל לפני שאתה מדבר על קריסות על סמך באסקטבול רפרנס.

כל מי שראה את הסדרה מול אוקלהומה ב-2012 יודע שזו הייתה סדרה צמודה וממש לא קריסה. 3 משחקים מתוך ה-5 הגיעו לפוזשן האחרון.
אפשר לחשב הפרש ממוצע בצורה דמגוגית להפליא, אבל עקרונית אם אתה מפסיד משחק 1 ב-30 הפרש ושאר המשחקים מגיעים עד הבאזר, אז הסדרה הייתה צמודה.
יתרה מכך לראשונה בתולדות הפלייאוף היה בקטובק בין משחקים 3 ל-4, דבר שפגע בסיכויים של הלייקרס בתור הקבוצה היותר מבוגרת.
בנוגע לפיניקס 07 אני אשמח לשמוע את הסגל של הלייקרס. מה לעשות, לפעמים הקבוצה היותר טובה מנצחת 4-1, וכמו שפלאש רשם, לא כל הפסד הוא קריסה.

ב-3 הסדרות הנוספות שנגמרו רע מאוד הלייקרס נתנו פייט מצוין במשך הסדרה. זה בטח עדיף על סוויפ או 4-1 קליל.

ומכאן, עברת פשוט להמציא עובדות?
"ללברון לפחות יש את התירוץ שכמעט בכל פעם שהוא הפסיד, זה היה לאלופה שבדרך, במקרה של קובי זה כבר הרבה פחות נכון."
קובי הפסיד לספרס 03 (אלופה), דטרויט 04 (אלופה), בוסטון 08 (אלופה), דאלאס 11 (אלופה) + פיניקס 06, פיניקס 07 ואוקלהומה 12.
לפי הספירה שלי מדובר ב-3 קבוצות שהן לא אלופות שבדרך.
לברון מעבר לגמרים הפסיד לדטרויט 06, אורלנדו 09 ובוסטון 10 - הפלא ופלא גם 3 קבוצות שהן לא אלופות שבדרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 11:59 am 
Hall of Famer

עכשיו ברצינות.
מאסטר לוקח ברצינות את הנושא, אפשר להתייחס לטיעונים שלו ולהמשיך לפתח דיון על מי יותר טוב לברון או קובי. רק נק' למחשבה, לא משנה מה תגידו, לא תשכנעו את מאסטר אחרת. אני מיציתי את זה. אתם יכולים להמשיך.
פלאש לא היה בפורום הרבה זמן ופתאום קם כמו עוף החול ברגע שהוא הריח ויכוח לברון קובי. קוראים לזה טרול. אני לא אוהב להאכיל טרולים. אתם יכולים להמשיך.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 11:59 am 
Hall of Famer

עכשיו ברצינות.
מאסטר לוקח ברצינות את הנושא, אפשר להתייחס לטיעונים שלו ולהמשיך לפתח דיון על מי יותר טוב לברון או קובי. רק נק' למחשבה, לא משנה מה תגידו, לא תשכנעו את מאסטר אחרת. אני מיציתי את זה. אתם יכולים להמשיך.
פלאש לא היה בפורום הרבה זמן ופתאום קם כמו עוף החול ברגע שהוא הריח ויכוח לברון קובי. קוראים לזה טרול. אני לא אוהב להאכיל טרולים. אתם יכולים להמשיך.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 12:03 pm 
מנהל פורום

גם אני לא הייתי הרבה זמן בפורום ונגררתי לויכוח לברון-קובי. יש לזה עוד הסברים חוץ מ"מדובר בטרול"...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 12:04 pm 
מנהל פורום

וההבדלים בין מאסטר לפלאש לא קיימים ברמת הטיעונים עצמם וגם ברמת השיח אני לא רואה הרבה הבדל. "היי הייטר. מה קורה? אני מציע לך לראות קצת כדורסל לפני שאתה מדבר על קריסות על סמך באסקטבול רפרנס." זה לא בדיוק משפט שמעיד על רמת דיון מעמיקה במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 12:54 pm 
Sophomore

אצל קובי מדובר בפייט מול קבוצות טובות, אצל לברון התבזות מבישה. לא שהדיון הזה צריך את 2 הסנט שלי אבל בכל זאת חייב קצת ניצוץ של מציאות בכל הבלאגן הזה.

התבזה בגמרים מול הווריורס זה אחד המצחיקים."התבזה", לא פחות. על שחקן שהוביל ב2015 את הסדרה בכל קטגוריה סטטיסטית (של שתי הקבוצות!), נתן פאקינג 36 נקודות בממוצע עם 13 ריבאונדים ו9 אסיסטים למשחק, כשמהמשחק השלישי והלאה הוא משחק בלי שני הכוכבים שלידו. איתם הוא היה ב2-1 מזכיר לכם. חתיכת בזיון.

האליפות ב2016 לא היתה "מצוינת" היא היתה אחת האליפויות הגדולות בהיסטוריה. וההופעה של לברון גדולה בקנה מידה היסטורי ולא רק "מצוינת". זה משהו שאשכרה יש קונצנזוס לגביו בכל מקום אפשרי.

את 2017 אתה מוזמן להכניס לרשימת הבזיונות, גולדן סטייט עם דוראנט - גרין - קרי וקליי היא קבוצת כדורסל לא מספיק מרשימה כנראה. 33.6 נק' 12 ריב' ו10 אס' (הראשון בהיסטוריה עם ממוצע טריפל דאבל בגמר) באותו גמר. אתה חושב שקובי היה מוציא 4-2 ולא 4-1? כי אליפות הוא לא היה לוקח בחיים מאותה גולדן סטייט.

ב2018 הוא נתן פלייאוף היסטורי ושום קשקוש שיצא לכם מהמקלדת לא ישנה את העובדה הזאת. קבר סלי ניצחון אחרי סלי ניצחון, גם בסיבוב הראשון וגם בשני, ובגמר המזרח עבר את הסלטיקס במשחק 7 כשהוא סוחב באמת חבורה של נגרים על הגב שלו. בגמר, עם קווין לאב (שעל היכולת הפנומנלית שלו באותה עונה הרחיבו כמה הודעות לפניי) בתור הסופר סופרסטאר שלצידו הוא נתן 33.6 נקודות, 12 ריבאונדים ו-10 אסיסטים למשחק, ואם הברגים בראש של ג'ייאר מחוברים הוא גם לוקח את משחק מספר 1 (51 נקודות באותו משחק כן?? התבזות של ממש) ולכו תדעו לאן הסדרה הולכת. עם חבורה של שחקנים שקובי היה מוביל לאבדון כמו שראינו מספיק שנים בשנות ה2000.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 1:06 pm 
Junior

FLASH כתב:
רוני , 5 אליפויות ב7 גמרים (71% הצלחה) לעומת 3 אליפויות מ9 גמרים (33% הצלחה) זה באמת פעלול לוגי מאוד מרשים ומתוחכם, מודה שחשבתי המון איך להפוך את המציאות להוכיח שקובי למנצח יותר, עד שלפתע עלה לי רעיון להסתכל על מאזן האליפויות. תחכום משוגע!

ראובן. אני מופתע שאתה לא מבין. אנסה שוב. אין באמת הבדל הישגי בין לברון לקובי עד הגמר, מעבר לקטע הזה שהאחד אלוף העולם בדריסת נמושות והשני נלחם במערב מול ס"א סקרמנטו פיניקס ועדיין הגיע ל7 גמרים. ההבדל גדול ביניהם בהופות בגמר. לשניהם היו הופעות גדולות אבל האחד לרוב הופיע, השני לרוב נדרס או נחנק.

אז אם נסכם את התפיסה שלך - דאנקן > קובי?

וזה בלי לציין שבצורה מאוד משמעותית שאקיל היה דראסטית יותר טוב מקובי בכל שלושת הגמרים, 23 נקודות יותר בגמר הראשון, 8.5 יותר בשני (עם 15.8 ריב' ו3.4 חסימות) ו9.5 נקודות יותר בגמר השלישי (כולם כמובן עם אחוזי שדה משמעותית יותר טובים).
למה קובי לא הופיע לגמרים האלו ונתן לשאקיל לסחוב אותו על הגב ככה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 616 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 25  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גמליאל ו 140 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: