סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 7:43 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 71 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: NBA ל-21 ב-21 ב-21
הודעהפורסם: ש' ינואר 23, 2021 7:14 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
Att כתב:
אם יש לך הנהלה משובחת ואחד מה-gm's הטובים בנ.ב.א., אתה כנראה מסודר, לא משנה איזו אסטרטגיה תבחר, בייחוד אם אתה באחד השווקים החביבים על כוכבי על.
אף אחד מעולם לא אמר שאי אפשר לנצח אחרת אבל אין שום סיבה לניו אורלינס לא להוציא את המירב מהריבילדינג וזה אומר כמה שיותר בחירות גבוהות והזדמנויות לבחור כוכב נוסף. אינגרם + ציון מייט נוט בי אנף.
וכן, פטריק וויליאמס או מי שזה לא יהיה היה יכול להיות ממש נחמד. או אולי בול המוכשר יותר (שארלוט לא קפצו?). אלו מהלכים שעשויים לשנות פרנצ'ייז ולתת לו אפסייד אחר לגמרי.
ומה המחיר?
פלייאוף שאליו גם ככה לא הגיעו?
שנתיים של פריקינג רדיק המזדקן? שנה של פייבורס?
למי זה עוזר? איך זה יתרום לציון או לנ"א בעוד שנתיים-שלוש?
כל הסיפור הזה של לקחת כוכב פוטנציאלי ולרדוף אחרי הפלייאוף בשנתו הראשונה נראה לי כמו טירוף. האם באמת קבוצה כזו צריכה לשים את הפלייאוף כיעד? למה לא לכוון לעתיד טוב יותר?
פשוט אותו דבר שעשו עם AD, אותה טעות, רק עם הנהלה יותר טובה ובסיס חזק יותר בגלל אינגרם.

כמו שאמרתי, החיים האמיתיים הם לא משחק מנג'ר ואני מציע לך לדבר עם מישהו מתוך התחום כדי שתבין שגם למאבקי פלייאוף ומנטליות מנצחת יש ערך גדול בשביל פרנצ'ייז. בטח יותר מזה של פטריק וויליאמס לדוגמא.
מעבר לכך אני לא חושב שיש דבר כזה להוציא את המירב מהריבלדינג, ואף אחד לא אומר שבכלל צריך להיות ריבילדינג כדי להפוך להיות קבוצה מנצחת, או שאין דבר כזה איזון בין הדברים.
כוכבים נוספים כפי שהוכח בעבר אפשר לבחור גם בבחירות 10 עד 16 וכמובן בדרכים נוספות של פרי אייג'נטס וטריידים. אני לא מבין למה מבחינתך עתיד טוב יותר = בהכרח טאנקינג לאורך שנים כשיש כ"כ הרבה דוגמאות הפוכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 23, 2021 7:22 am 
Hall of Famer

מאסטר כתב:
Att כתב:
אם יש לך הנהלה משובחת ואחד מה-gm's הטובים בנ.ב.א., אתה כנראה מסודר, לא משנה איזו אסטרטגיה תבחר, בייחוד אם אתה באחד השווקים החביבים על כוכבי על.
אף אחד מעולם לא אמר שאי אפשר לנצח אחרת אבל אין שום סיבה לניו אורלינס לא להוציא את המירב מהריבילדינג וזה אומר כמה שיותר בחירות גבוהות והזדמנויות לבחור כוכב נוסף. אינגרם + ציון מייט נוט בי אנף.
וכן, פטריק וויליאמס או מי שזה לא יהיה היה יכול להיות ממש נחמד. או אולי בול המוכשר יותר (שארלוט לא קפצו?). אלו מהלכים שעשויים לשנות פרנצ'ייז ולתת לו אפסייד אחר לגמרי.
ומה המחיר?
פלייאוף שאליו גם ככה לא הגיעו?
שנתיים של פריקינג רדיק המזדקן? שנה של פייבורס?
למי זה עוזר? איך זה יתרום לציון או לנ"א בעוד שנתיים-שלוש?
כל הסיפור הזה של לקחת כוכב פוטנציאלי ולרדוף אחרי הפלייאוף בשנתו הראשונה נראה לי כמו טירוף. האם באמת קבוצה כזו צריכה לשים את הפלייאוף כיעד? למה לא לכוון לעתיד טוב יותר?
פשוט אותו דבר שעשו עם AD, אותה טעות, רק עם הנהלה יותר טובה ובסיס חזק יותר בגלל אינגרם.

כמו שאמרתי, החיים האמיתיים הם לא משחק מנג'ר ואני מציע לך לדבר עם מישהו מתוך התחום כדי שתבין שגם למאבקי פלייאוף ומנטליות מנצחת יש ערך גדול בשביל פרנצ'ייז. בטח יותר מזה של פטריק וויליאמס לדוגמא.
מעבר לכך אני לא חושב שיש דבר כזה להוציא את המירב מהריבלדינג, ואף אחד לא אומר שבכלל צריך להיות ריבילדינג כדי להפוך להיות קבוצה מנצחת, או שאין דבר כזה איזון בין הדברים.
כוכבים נוספים כפי שהוכח בעבר אפשר לבחור גם בבחירות 10 עד 16 וכמובן בדרכים נוספות של פרי אייג'נטס וטריידים. אני לא מבין למה מבחינתך עתיד טוב יותר = בהכרח טאנקינג לאורך שנים כשיש כ"כ הרבה דוגמאות הפוכות.

עם מי בדיוק אני אדבר?
האדם היחיד שקרוב איכשהו לפורום הזה ובטח כבר לא נכנס אליו אף פעם
הוא ירון ארבל, שהיה חלק מהנהלה נוראית ממש בניו אורלינס ועכשיו חלק ממה שנראה כמו הנהלה בינונית/ממוצעת בנ.ב.א.
הוא לא מקבל את ההחלטות שם ובטח לא קובע אסטרטגיה.
אני מתאר לעצמי שהוא היה שמח יותר אם הבחירה שלהם הייתה 4 מאשר 11 אבל אולי אני טועה.

אגב, אני לא הצעתי שניו אורלינס יעשו טאנקינג. פשוט שלא ייעזרו בווטרנים כדי לרדוף אחרי מקום דמיוני בפלייאוף, אלא יתנו ל-core שלהם הזדמנות להשתפר ולהגיע לשם באופן אורגני. זה, באופן טבעי, היה מביא אותם למקום טוב יותר בדראפט האחרון.

אגב2, למה אתה מזלזל כל כך בבחירה מס׳ 4 בדראפט שעד כה מסתמן כלא רע בכלל?

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ש' ינואר 23, 2021 7:27 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 23, 2021 7:26 am 
Junior

אני מתאר לעצמי שהוא לא התבאס כשהם ניצחו או שמח כשהם הפסידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 23, 2021 7:28 am 
Hall of Famer

אני במקומו הייתי שמח אם היו מנצחים בעקבות תצוגות של הצעירים שלהם,
לא בזכות הגנה טובה של פייבורס וערב קליעה מוצלח של רדיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 23, 2021 7:35 am 
Junior

Att כתב:
אגב, אני לא הצעתי שניו אורלינס יעשו טאנקינג. פשוט שלא ייעזרו בווטרנים כדי לרדוף אחרי מקום דמיוני בפלייאוף, אלא יתנו ל-core שלהם הזדמנות להשתפר ולהגיע לשם באופן אורגני. זה, באופן טבעי, היה מביא אותם למקום טוב יותר בדראפט האחרון.

אתה מודע לכך שהם היו צריכים להגיע לרצפת שכר מסוימת נכון? זה קצת קשה בלי להחתים שחקנים בשווי מסוים, במיוחד שהם ניסו לשמור על גמישות ולא נתנו חוזים שיסנדלו אותם (לפחות אז)
ה-CORE הצעיר של ניו אורלינס קיבל ומקבל הזדמנות להשתפר כך או כך ובאופן כללי אתה לא תגיע לפלייאוף בלי וטרנים בכלל במרבית המקרים.
בנוגע לדראפט הקודם, אנחנו מדברים על שווי הבחירה בזמן ההוא קודם כל, ודבר שני אני עדיין לא מוציא את השמפניות בנוגע לגארלנד ודיאנדרה האנטר. אתה מצפה בבחירה הרביעית לאולסטאר או בורדרליין אולסטאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 23, 2021 7:37 am 
Senior

אם אפשר שאלה אמיתית לחלוטין - למה לנהל את אותו דיון אינסוף פעמים על אותה קבוצה גם?

אני לא חושב שאי פעם הזכירו בפורום את ניו אורלינס, דריק פייבורס או ג'יי ג'יי רדיק ולא כתבת משהו על זה. למה? הנקודה שלך הובהרה. אנשים לא מסכימים. אין שום דבר חדש באף אחד מהדיונים האלו כבר זמן מה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 23, 2021 7:40 am 
Hall of Famer

מאסטר כתב:
Att כתב:

אתה מודע לכך שהם היו צריכים להגיע לרצפת שכר מסוימת נכון? זה קצת קשה בלי להחתים שחקנים בשווי מסוים, במיוחד שהם ניסו לשמור על גמישות ולא נתנו חוזים שיסנדלו אותם (לפחות אז)
ה-CORE הצעיר של ניו אורלינס קיבל ומקבל הזדמנות להשתפר כך או כך ובאופן כללי אתה לא תגיע לפלייאוף בלי וטרנים בכלל במרבית המקרים.
בנוגע לדראפט הקודם, אנחנו מדברים על שווי הבחירה בזמן ההוא קודם כל, ודבר שני אני עדיין לא מוציא את השמפניות בנוגע לגארלנד ודיאנדרה האנטר. אתה מצפה בבחירה הרביעית לאולסטאר או בורדרליין אולסטאר.

שוב פעם רצפת השכר הטיפשית הזו. זה באמת אותו דיון בדיוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 23, 2021 11:08 am 
Junior

זה באמת דיון שחוזר על עצמו כל פעם שמישהו רושם רדיק או פייבורס.
ATT כהרגלו לוקח דוגמא או שתיים ונתלה עליהן מבלי להתייחס לזה שרוב מוחלט מקבוצות הצמרת ( נגיד חצי גמר איזורי?) לא נבנו על ידי טנקינג או החלטות שפוגעות בקבוצה בטווח הקצר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 23, 2021 11:30 am 
Senior

וגם לא זה שניו אורלינס היא אולי הקבוצה שהכי פחות "האיצה בנייה" אי פעם בהיסטוריה של הליגה.

אם זה היה כל אדם אחר, היית מניח שהוא טרול. אבל אטט הוא באמת לא טרול, אלא סתם התאבסס על הקבוצה הספציפית הזו ושני השחקנים האלו. אז נראה לי רעיון טוב להסב את תשומת ליבו ולתהות האם אפשר לעלות את שמם או את ניו אורלינס בעתיד בלי לחזור לדיון על ההאצת הבניה הגדולה של 2019.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 23, 2021 5:54 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:
Att כתב:
satriani כתב:
רדיק נראה וזז לאט כמו שחקן גמור.
מי שמאזין לפודקסט שלו גם מבין שמנטלית הוא די גמור והוא שם בגלל הכסף בלבד.

קודם כל, יש לו פרויקט נוסף די משמעותי שהוא הפודקאסט, אולי מתוך מחשבה על העתיד
ודבר שני, ברור שהוא שם רק בשביל הכסף. הוא ידע שהוא עוזב קונטנדרית לייט כדי להגיע לקבוצה בבנייה.
לא נראה לי שהוא חשב שיזכה באליפות.. פשוט הלך לאיפה שהיה יותר כסף.

עמוס לב כתב:
כמו רוב השחקנים באן.בי.איי.

אתה מאזין לפודקסט? לך תשמע את השיחה שלו עם בראה.
זה פשוט נשמע כמו בן אדם שמת לפרוש אבל רוצה את הכסף.
זה לא כמו הרבה שחקנים. מלא פורשים שלא בא להם ועשו מספיק כסף (רדיק
כולל השנה עומד על 116 מיליון לאורך כל הקריירה).
מלא שחקנים לא רוצים לפרוש בגלל שהם נהנים. בחיים לא היתה שומע את זה מדנקן או נוביצקי בגיל 40.
לך תשמע איך הוא מדבר על כל מה שהוא רוצה לעשות זה לשחק גולף. לא תשמע את זה משחקן בן 22 שרוצה לטרוף את הליגה. אתה שומע שחקן שמנטלית כבר checked out מבחינת הנאה,תחרות,תשוקה ורק אוסף משכורת.

אני לא הגבתי אליך ולא שמעתי את הפודקאסט. יכול להיות באמת שרדיק ממש ממש לא רוצה לשחק כדורסל ועושה את זה בגלל הכסף. אבל זה לא לזה Att התייחס. הוא מדבר על כך שהוא עזב קונטנדרית לייט בשביל קבוצה בבנייה כהוכחה שהוא רק בשביל הכסף. אז זה לא שונה מרוב שחקני האן.בי.איי. מעטים מוותרים על כסף כדי לרדוף אחרי טבעת. אף אחד מאיתנו לא יודע אם לרדיק בכלל הייתה סיטואציה כזאת. אולי העניין בו היה מקבוצות שלא באמת יכולות להתמודד על האליפות והוא בחר ללכת על העסקה הטובה ביותר, שגם נותנת לו מקום מקצועי מכובד. ואם שוכחים, זאת לא הפעם הראשונה שרדיק עשה את המהלך ללכת לקבוצה בבניה בחוזה כבד קצר טווח. זה בדיוק מה שהוא עשה כשהצטרף לפילי. אני לא באמת חושב שהבחירה של רדיק בפליקנס היא סיטואציה רעה. אני יכול לראות למה הפליקנס יותר מאתגרת מסן אנטוניו שכזאת, נניח.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 23, 2021 6:03 pm 
Hall of Famer

זה לא עניין של שני שחקנים, זה עניין של אסטרטגיה.
מזכיר שכתבתי עוד כשאנתוני דיוויס הגיע לליגה וניו אורלינס נקטו באסטרטגיה הזו שהוא הולך לדרוש טרייד בשלב מסוים
ואף ״המלצתי״ לו מרחוק לא לחתום על חוזה שני אוטומטית בקבוצה כי היא הולכת לשום מקום.
היו המון האצות של בנייה בעשור האחרון מלבד ניו אורלינס.
אורלנדו, סקרמנטו (שוב ושוב), פיניקס, מיניסוטה, אולי גם הבולס. כולן חזרו במהירות לתחתית ונאלצו לנסות שוב.
אני חושב שבשנתיים-שלוש האחרונות, המהלכים האלו קורים פחות כי הבינו שמדובר בטעות גדולה ולכן אולי אני ״נתפס״ לדוגמה של ניו אורלינס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 23, 2021 9:04 pm 
Senior

איזה קבוצה בליגה לא "מאיצה בניה" אם 2 שחקני משנה בסגל נחשבים להאצת בניה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 23, 2021 9:12 pm 
Hall of Famer

עד הקיץ - אטלנטה.
וינס קארטר היה הווטרן היחידי שם אאל״ט והוא היה בלתי שמיש מבחינת כדורסל אלא קוריוז שהגן עליהם.

ופייבורס ורדיק היו שחקני רוטציה משמעותיים מאוד בפליקנס בעונה שעברה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 23, 2021 9:23 pm 
Senior

קנט בייזמור שיחק 25 דקות למשחק בעונת הרוקי של טריי יאנג.
דדמון שיחק 25 דקות למשחק בעונת הרוקי של טריי יאנג.
ג'רמי לין שיחק 20
וינס קרטר שיחק 17.5

(פייבורס שיחק 26 דקות למשחק ורדיק 24)

אז יש לך עונה אחת של אטלנטה שמיד אחריה הם עברו להאצת הבניה הכי חריגה של השנים האחרונות. מעניין למה.

אז אטלנטה נפסלה. דוגמא אחרת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 23, 2021 9:27 pm 
Hall of Famer

כולם שחקנים גמורים לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 23, 2021 9:34 pm 
Senior

אני אמסור להם.
אז אין לך דוגמאות?
אם ניו אורלינס היחידים בליגה שעושים משהו, היית משער שתוכל לנחות על כל קבוצה בליגה.

יש לנו אטלנטה עונה אחת שאחריה, במצב של 24 נצחונות בעונה, הם החליטו על האצת בניה חריגה. כלומר הם לחלוטין דחו במאה אחוז את ההצעה שלך והוכיחו שגם קבוצה שמנסה לעשות את זה מתחרטת מיד.

וזהו בינתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 23, 2021 9:36 pm 
Hall of Famer

לא הבנתי. אתה באמת נותן את ג׳רמי לין כדוגמה להאצת בנייה
ומצפה שאני אמשיך לנהל איתך דיון ענייני?
תזכיר לי איפה הוא משחק שוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 23, 2021 9:42 pm 
Senior

בכל פעם שדוחקים אותך להוכיח את הטענה שלך אתה מתחמק.

כתבת שלא היו וטרנים ברוטציה. נתתי לך וטרנים ברוטציה. עכשיו אתה טוען שמה? פייבורס היום הוא שחקן של 14 דקות למשחק ביוטה.

ביקשתי ממך קבוצה אחת שלא עושה האצת בניה, נתת קבוצה שעושה כרגע את האצת הבניה הכי חריגה בליגה. אוקי, אז נתת דוגמא לא טובה.
אני מבקש דוגמא נוספת. עברת לחלק לי ציונים.

אני רוצה להאמין שאתה לא טרול.

הנה הטענה שלי --

ניו אורלינס לא עשו שום דבר חריג בעונה שעברה. להיפך. הם הריצו כמה שיותר את ה"CORE!" הצעיר שלהם - בול, אינגרם וזאיון. כל השחקנים הותיקים שהם החתימו היו לחוזים קצרים ולתפקידי משנה ברוטציה. כל הנצחונות שלהם בעונה שעברה היו בזכות ה"CORE!" שלהם.

לכן אני מבקש ממך את הבקשה הפשוטה ביותר - תן דוגמאות לקבוצה שלא עושה את הדבר הנוראי שאתה מייחס לניו אורלינס.

נתת דוגמא אחת של קבוצה שהחליטה לעשות גרסה חריגה בהרבה מניו אורלינס ואז החלטת להפסיק את הדיון.

נערך לאחרונה על ידי Yuval בתאריך ש' ינואר 23, 2021 9:56 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 23, 2021 9:52 pm 
Senior

גם אם ניקח את הדוגמא החריגה ביותר בהיסטוריה של הצלחה של "core" וזה גולדן של סטף-קליי-דריימונד-בארנס, בעונה הראשונה שלהם בפלייאוף הרוטציה כללה את דיוויד לי ב-35 דקות למשחק ובוגוט, ג'רט ג'ק וקארל לנדרי כולם ב25+ דקות בעוד דריימונד קיבל רק 13.

בעונה שאחרי כבר הביאו את איגי+לי לחמישיה. אז הם האיצו בניה וזה הלך לא רע בכלל.

הבעיה זה שבכל פעם שמבקשים ממך לתת עובדות אמיתיות אתה נעלם.

לוקה? האיצו בניה.
טריי? האיצו בניה.
ג'ה? האיצו בניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 23, 2021 9:57 pm 
Hall of Famer

ביקשת דוגמה ונתתי.
לא שדוגמאות בהכרח יוכיחו כאן משהו.
הנ.ב.א. נהג לתת חוזים ארוכים במשך שנים ארוכות לשחקנים בינוניים. לא היו לך דוגמאות כמעט לקבוצות ששמרו את הקאפ ספייס שלהן. זה אומר שהן עשו בחכמה?

ואני לא צריך להוכיח לך שום דבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 23, 2021 9:58 pm 
Junior

ATT זה יוסיף תוקף לטיעון שלך אם תציג מספר קבוצות שלא האיצו בניה והגיעו למשהו.
היחידה שאני יכול לחשוב עליה זו אוקלהומה של ווסטברוק-הארדן-דורנט-איבקה שנבנתה כולה מהדראפט והגיע לגמר.
אתה טוען שזה ממקסם סטטיסטית את הסיכוים, בשביל שהטיעון יהיה הגיוני אתה צריך להראות עדיפות של "פיתוח core" על משהו אחר.
רשימת האלופות מה20 שנים האחרונות למיטב זכרוני כוללת אפס קבוצות שבנו מלמטה ושמרו על הcore שלהם או בנו צעירים, בפיינליסטיות אני זוכר אחת, מי הקבוצות שגורמות לך לטעון שזה ממקסם את הסיכויים סטטיסטית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 23, 2021 10:00 pm 
Senior

נתת דוגמא לקבוצה שעשתה את האצת הבניה החריגה ביותר השנה. אז אפשר לומר שהוכחת נפלא למה התיאוריה שלך שזה לא קורה כמעט בליגה היא טענה שגויה.

אתה לא חייב לי כלום. אתה פשוט חוזר על משהו שהוא עובדתית לא נכון. פעם אחר פעם. ואז כשמנסים לדון איתך על העובדות, אתה מסרב וטוען שאתה לא חייב להוכיח כלום.

זו התנהגות אלימה כמעט כשאתה מציף את הפורום בזה. אני חושב שאתה עושה את זה בתום לב, אז אני כן מנסה לדון איתך על עובדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 23, 2021 10:04 pm 
Hall of Famer

נובמת. כשהביריון של הפורום אומר שאני מתנהג כמעט באלימות אז אתה יודע שהגיע הזמן לעזוב את הדיון. have fun

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 23, 2021 10:04 pm 
Senior

sheky כתב:
ATT זה יוסיף תוקף לטיעון שלך אם תציג מספר קבוצות שלא האיצו בניה והגיעו למשהו.
היחידה שאני יכול לחשוב עליה זו אוקלהומה של ווסטברוק-הארדן-דורנט-איבקה שנבנתה כולה מהדראפט והגיע לגמר.
אתה טוען שזה ממקסם סטטיסטית את הסיכוים, בשביל שהטיעון יהיה הגיוני אתה צריך להראות עדיפות של "פיתוח core" על משהו אחר.
רשימת האלופות מה20 שנים האחרונות למיטב זכרוני כוללת אפס קבוצות שבנו מלמטה ושמרו על הcore שלהם או בנו צעירים, בפיינליסטיות אני זוכר אחת, מי הקבוצות שגורמות לך לטעון שזה ממקסם את הסיכויים סטטיסטית?

כמה פעמים להערכתך שאלת את זה בדיון הזהה הזה?

אני מזכיר שוב שהאצת הבניה של ניו אורלינס המפורסמת כוללת -2- שחקנים על חוזים קצרים של 26 ו-24 דקות למשחק.

וזה האירוע שהוא מזכיר שוב ושוב ושוב ושוב ושוב בפורום מבלי להתייחס פעם אחת לעובדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 23, 2021 10:05 pm 
Senior

Att כתב:
נובמת. כשהביריון של הפורום אומר שאני מתנהג כמעט באלימות אז אתה יודע שהגיע הזמן לעזוב את הדיון. have fun

מ.ש.ל.

טרול אלים ודוחה. אין דיון אחד שאתה לא משקר באופן בוטה בפורום, מטריל את כל המשתתפים, מספים את הת'רד ואז מקלל אותי. פעם אחר פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 71 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: asaf16, Bing [Bot], Hacohen, גמליאל ו 25 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה